• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

stitch stitch nasılsın canım ,ben çıkınca sen gelmişsin hemen :) kendi kendine konuşmuşsun bayağı ,kıskandım , o zevk bana aitti:KK70:
ciseak77 ciseak77 sen nasılsın canım bugün ,okul nasıl gidiyor ? ne var ne yok :)

Yawrukush Yawrukush özgecim sen nasılsın , annenle nasıl gidiyor ,geziyor musunuz bol bol :)

Dahlia_ Dahlia_ fatimecim yoksun ne zamandır ,her şey yolunda mı ,bebeğin nasıl ?

haeshin haeshin busecim sen de yoksun ne zamandır ,sen nasılsın , çocuğun rahatsızdı nasıl oldu ?

Melegimkorusun Melegimkorusun sen nasılsın canım , diyet nasıl gidiyor , bu hafat kaçamak yok demi :)

Monica_ Monica_ tamam canım ,sorun olmadığına sevindim , burada aile gbiiyiz bu tür sorunlar ola ola alışacağız birbirimize , menülerini bekliyoruz . bugün nasıl oldunuz ikiniz de daha iyi misiniz ?

diğer isimleri unuttum etiketleme yapamadım :mad:

iyi akşamlar kızlar :)

stitch stitch nasılsın canım ,ben çıkınca sen gelmişsin hemen :) kendi kendine konuşmuşsun bayağı ,kıskandım , o zevk bana aitti:KK70:
ciseak77 ciseak77 sen nasılsın canım bugün ,okul nasıl gidiyor ? ne var ne yok :)

Yawrukush Yawrukush özgecim sen nasılsın , annenle nasıl gidiyor ,geziyor musunuz bol bol :)

Dahlia_ Dahlia_ fatimecim yoksun ne zamandır ,her şey yolunda mı ,bebeğin nasıl ?

haeshin haeshin busecim sen de yoksun ne zamandır ,sen nasılsın , çocuğun rahatsızdı nasıl oldu ?

Melegimkorusun Melegimkorusun sen nasılsın canım , diyet nasıl gidiyor , bu hafat kaçamak yok demi :)

Monica_ Monica_ tamam canım ,sorun olmadığına sevindim , burada aile gbiiyiz bu tür sorunlar ola ola alışacağız birbirimize , menülerini bekliyoruz . bugün nasıl oldunuz ikiniz de daha iyi misiniz ?

hosgeldin seker :KK6:
evet sabahlari mutlaka buradayim, sonrasinda da vakit buldukca. beklerim gel :eğlence:

Guzel oldu aslinda canim da asiri kisa yaa, belki zayiflarsam daha iyi olur. Bakalim baska birsey bulursam degistirecegim, bulamazsam artik bunu giyecegim
benim de göğüslerimden dolayı başkasında uzun duran elbiseler bende kısa duruyor . ne giysem yukarı çekiyoro_Oiçine sinen bir şey bulursun umarım :)
bugunku menüm

sabah:menemen, tost, zeytin, bal ceviz

ara: şekersiz kahve günkurusu 2 ceviz

akşam: 2 kş pilav, tavuklu bezelye yemeği 4 kaşık,salata

spor:9000 adım
1 saat de ev işi:)

su:2lt civarı
güzel olmuş menün :)
hosgeldin seker :KK6:
evet sabahlari mutlaka buradayim, sonrasinda da vakit buldukca. beklerim gel :eğlence:

tamam canım :) aslında sabah burdaydım da nurun yazısından sonra geçmişi okumaya daldım ne yazdım acaba diye , sonra da senin bildirimi kaçırdım demekki yazdığını göremedim . telefondan girince sıkıntı oluyor okumak . telefonum biraz arızalı gibi . genelde bilgisayardan giriyorum .

Evet belki dediğin gibi ara öğünleri azaltsam daha çabuk gider ama ben gerçekten açıkıyorum o yüzden yiyorum ben çok sıkı diyet yapınca çok çabuk bırakıyorum o yüzden bu yolu daha keyifli yapıyorum diyeyim 🙈😂😂 ama dediğin gibi benim için dediğinin farkındayım. Terletici spor dün yapamadım derin ev temizliği yaptım sadece 🙈🙈 ama bugün yaptım Leslie 😉
ara öğün yapmayanlardan da veremeyenler var . bünyeden bünyeye değişiyor . ben de senin gibi ara öğünsüz yapamıyorum ,yavaş gitsin zevkli gitsin kafasındayım . hiç kasamam kendimi onu yeme bunu yeme diye . ondan sonra diyeti bırakırım , sıkılmaya hiç gelemiyorum ben .

cok eskidendi o gunler, ahh ne guzel gunlerdi :KK75::KK75:
Bende 38 beden olduğum günler ne güzeldi şimdi 44 46 arası gidip geliyorum azimliyim yaza kadar 65-70 aradı olucam

benim de göğüslerimden dolayı başkasında uzun duran elbiseler bende kısa duruyor . ne giysem yukarı çekiyoro_Oiçine sinen bir şey bulursun umarım :)

güzel olmuş menün :)

tamam canım :) aslında sabah burdaydım da nurun yazısından sonra geçmişi okumaya daldım ne yazdım acaba diye , sonra da senin bildirimi kaçırdım demekki yazdığını göremedim . telefondan girince sıkıntı oluyor okumak . telefonum biraz arızalı gibi . genelde bilgisayardan giriyorum .
Ha ha benimde kalçadan sorunum var hiç etek giyemezdim arka kısmı yukarıda on kısmı aşağıda olurdu:halay:

İyi akşamlar 😀 bu hafta mesailerim olduğu için geç çıktım o yüzden yazamadım.hemen menüye geçiyorum.

08:00 yarım muz , 1 elma
13:00 1 lahmacun ve mercimek çorbası
18:30 1 kase tavuksuyu çorba ve 1 tabak bamya
2,5 lt su içildi. İçmeye devam
6240 adım atıldı.
Yurumen cok guzel ben halen fazla adim atamıyorum sol ayağım ağrıyor

Canim cok tesekkur ederim sordugun icin😊Kizim daha iyi. Benim agrim devam ediyor.
Sen nasilsin?

Yok canım kaçamak cuma ve cumartesi saymazsak 🙈🙈 gayet iyi kararlı gidiyorum. Sen nasılsın ? Bugün menünü beğendim hatta akşam gözüme az geldi birde suyu çok az içmişsin

Canim cok tesekkur ederim sordugun icin😊Kizim daha iyi. Benim agrim devam ediyor.
Sen nasilsin?
Çok geçmiş olsun gelince zaten üst üste gelir hep
saglikli birkac cesit de hazirla, sen sadece onlardan ye. mesela yogurtlu kabak, kerevizli patates salatasi :KK66:
Ah ahh ne.hazirlasam bilemedim ki
Canım sen mi gideceksin anlamadım salatalardan yersin bir de bir parça börek akşama salata ve yoğurt yersen Cuma’ya tartı etkilenmez
Ben gidicem canim sabah hiç bişey yemiyim zaten geç kalkıyorum öğlen orda az yerim salata belki 1 dilim börek yarim dilim tatlı akşam yoğurtlu elmalı keten tohumlu salata yerim bilemedim yarın olsun bakalim bir

Back
X