• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar merhaba, dün gece 4e kadar hastanedeyim oğlum rahatsızdı. Aslında son 1 haftadır yemiyor kusuyordu ancak Ateşi yok hapsuruk öksürük coo yok keyfii enerjiside yerideydi. Lakin dün akşama kadar çiş bile yapmayınca artık acile gittim. Haliyle aksam yemeğim vs de sarktı. 8 de aksam yemeği yedim. Avuc ici kadar biftek yanına tarator ve el kadar lavas ile. Saat 9 gibi de 1 fıstıklı lokum yedim. Umarım buhafta hersey daha güzel olur sporumu suyumu akstmam

Merhaba kızlar rahatsızlığım gece serum takılarak sonlandı üstünede adet gördüm eltimler kaynımlar çoluk çocukta cabası oldu çok kötüydü dün aşırı kötüydüm
Perşembe menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir

Ara
1 muz
1 portakal
1 armut

Başka bişey yemedim dün canım istemiyordu suda içmedim hiç spor da ev işi misafir felan işte
Kızlar merhaba, dün gece 4e kadar hastanedeyim oğlum rahatsızdı. Aslında son 1 haftadır yemiyor kusuyordu ancak Ateşi yok hapsuruk öksürük coo yok keyfii enerjiside yerideydi. Lakin dün akşama kadar çiş bile yapmayınca artık acile gittim. Haliyle aksam yemeğim vs de sarktı. 8 de aksam yemeği yedim. Avuc ici kadar biftek yanına tarator ve el kadar lavas ile. Saat 9 gibi de 1 fıstıklı lokum yedim. Umarım buhafta hersey daha güzel olur sporumu suyumu akstmam
Ikinizede cok cok geçmiş olsun

Kızlar fark yok :(

Eklentiler

• IMG_20191220_114633.webp
    IMG_20191220_114633.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 27
Perşembe menü
1100
Küçük haşlanmış yumurta 3 zeytin
1 çatal peynir
Maydonoz limon sıkılmış
Saat 1500 de
Yarim pugaca
Yarim kurabiye
2 çatal balkabakli muhallebili tatlı
Bol salata
1715
Şekersiz t kahve
2 litre su
6 kat merdiven inip çıkma
Gun menunu begendim iyi tutmussun kendini yemesen daha iyi olurdu tabi ama yapcak bisey yok aksami guzel dengelemissinn.
Kozmogirl17 Kozmogirl17 canım diyetisyeni bıraktım bir süredir , karar vermedim ama önümüzdeki hafta cuma günü giderim heralde
Bennce devvam et canim diyetisyen kontrolu baya baya disipline sookuuyor beni
bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
1kk peynir
5 zeytin

ara : 2 kuru kayısı
4 kuru üzüm
sütlü türk kahvesi

öğlen : 3 kaşık kabak
1 kepçe işkembe çorbası
1dilim ekmek
salata
3 kaşık yoğurt

akşam : 4 kaşık kabak
3 kaşık yoğurt
4 tane kuru üzüm

su : 1litre

spor : yok :KK17: ( beynimi çok çalıştırıyorum bu ara bence yeterince yakıyordur ordan :KK70:,şaka bir yana düzenli spora başlıyorum yarından itibaren )

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
Menu guzel
Su az
Spor yok cik cik cik
Oldumu feyzaaam

sagol canim. Off ya hastayim birkac gundur. Ilac filan da aliyorum,. Yarina sabit ciksam sevinecek duruma geldim. 3 gundur kotuyum :KK43: insallah arti gelmem
Yarina arti gelmemelisin gayet guzel gidiyorsun.
ciseak77 ciseak77 kız senin pazartesiden sonraki menüler orta da yok . kaptan yok diye saldın mı kendini nerde menüler :sinirli:
özge gör bunu Yawrukush Yawrukush
ciseak77 ciseak77 :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli::sinirli:
Ben aslında diyete girince cok dikkat ederim azimliyimdir bugün arkadaşlarda dedi kilo vermişsin biz senin gibi yapamıyoruz sadece ayda 1 toplaniyoruz ozaman biraz dikkat etmeye calisacam
Guveniyorum sana🖒🖒🖒
Kizlaaar nasilsiniz, ozledim hepinizi...
Hayatimi duzene koyamadim bu haftayida bir atlatsam ,biraz nefes alacagiz.
Bugun ve yarin Akinin okulunda gorevliyim, Yeniyil partisi yapacagiz, her sey bende..
Aslinda menuleri cok guzel takip ediyordum ama okul isleri ekstra zamanimi aldi bu hafta.
Sizde ne var ne yok?
Ne guzel tatli telas bunlar annenide ihmal etme kaptisim
stitch stitch nasilsin Senemim?
Kozmogirl17 Kozmogirl17 ne var ne yok canisi?
@fmad ugramiyor musun bu aralar Feyzos?
@kanadali35 nasilsiniz canim?
Valla bu ara yogun geciyoruz canim hastaliklarla bogusuyoruz biyandan hala toplayamadilar biri iyilesiyor biri hasta oluyor neyse bunada sukur iyiyiz diyelim
sabah
bir fincan sade nescafe
üç ince dilim kızarmış ekmek, çok az yağda yumurta, bir büyük dilim peynir, domates, iki zeytin, çay
ara sade türk kahvesi
öğlen
iki kaşık tavuk sote, altı kaşık makarna, bir kaşık havuç tarator
ara sade türk kahvesi

yatarken yoğurt yiyeceğim inşAllah

su 2,5 lt, bel egzersizi
Guzel canim menun
İyi akşamlar.bugün ki menüm;
13:00 1 kase ezogelin çorba , 1 tabak patates ve köfte yemeği (fırında) yarım kase kısır
18:30 1 kase sebze çorbası , 1 tabak patlıcan yemeği ve yoğurt

2,5 lt su içmeye devam
5.520 adım ama yürüyüşe çıkıyorum birazdan 10.000 adıma tamamlayacağım.

bu arada genelde lahmacun yiyorum evet şirkette yemeği beğenmeyince böle kaçamaklar oluo birde çok seviyorum lahmacunu 😀
@fyzanur
Sabah kahvaltiyi atlamissin canim oglenki corbayla kisir fazla gibi ama genel menun iyi canim yani duzensiz olmus biraz
Kozmogirl17 Kozmogirl17 evet bir geldim bir kayboldum ne deseniz haklısın iş yoğunluğundan motivasyonumda gitti bu ara ama şu yıl bi bitsin yoğunluğumda bitiyor.spor işini de düzene sokmuş olacağım inşallah.
Canim listede oldugun icin biraz daha dikkat istiyoruz
Kızlar selam perşembe menüm
Sabah 11:45
2 Tereyağında pişmiş yumurta, 1 dilim normal ekmek, Yarım avokado, az peynir, az havuç, salatalık
Ara öğün
Şekersiz filtre kahve, az kuruyemiş(8-10 adet)
Akşam
1 tabak terbiyeli tavuk çorbası, 5-6 köfte, 1 dilim tam buğday ekmek, patlıcan salatası 2 kaşık, sade soda
Su 2 lt yi gecmiştir
Spor
20 dakika tempolu koşu
4x15 med crunch
4x15 leg raise

4x15 squat
4x20sn plank

4x15 leg curl
4x15 arka kol

4x15 russian twist
4x15 ayakta kol

4x15 lunge walking
4x15 omuz açma

4x20 iç bacak
4x20 dış bacak

4x15 dumbell bench press
4x20 bacak çekme

4x15 üst kol
4x15 arka kol
4x15 üst kol
Bu saat itibariyle yarın sabaha kadar bişi yemicem yoğurt kürü hariç
stitch stitch Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17
Sporlar yakiyor yine menunde guzel.
Selam kızlar Perşembe menüm
Sabah: 7:30
1 bardak süt, 1 haşlanmış yumurta, 1 elma, 2 ceviz

Öğle 11:30
Peynirli ve domatesli küçük sandviç ( tam buğday)

Ara: 14:00 yulaflı bar

Akşam: 18:30
1 tane haslanmış kabaktan salata ( zeytinyağ, tuz, limon) , 3 kaşık yoğurt

Su: 1,5 litre
Spor: 18000 adım

👍👍
Kizlar listemizi hatirlayalim yarin icin xx

*** 4. Takım 653. Etap ***

haeshin (66.0///%)
DeryaOnDiet (66.7///%)
Melegimkorusun (64.9///%)
stitch (66.4///%)
ciseak77 (77.8///%)
nnurc (73.8///%) Gecen hafta bildrimde bulunmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu
angelnesss (76.7///%) Gecen hafta bildrimde bulunmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu
fyzanur (64.2///%)
---***AppLe***--- (83.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.12.19 , baslangic kilosu:85 , hedef kilosu:75

4. Takım ortalaması:

***Citir mi Citirlar 653. Etap***

AKovser (67.0///%) 652. etapta, bildirimsiz 67.0kg ile izne ayrildi.
hega8286 (62.0///%) 600. etapta hastalik sebebiyle 63.2kg ile izne ayrilan uye 22.10.19’da geri dondu, hedef:59
tomrs (60.9///%) 613. etaptan 55kg ile mezun uye geri dondu
allymcbeal (57.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 31.10.19, baslangic kilosu:59.0, hedef:51
fmad (58.8///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun oldu.
Elizan-seyma (69.5///%) 510. Etapta 64kg ile izne ayrilan uye geri dondu 17.11.19, hedef 60
mifihafa (79.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.12.19 , baslangic kilosu:80 , hedef kilosu:65
Esperenza006 (82.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.12.19 , baslangic kilosu:85.5 , hedef kilosu:69.9
Huzurvermeyolunda (74.4///%) 650. etapta bildirimsiz izne ayrildi.
Eylul41213 (70///%) Yeni uye , baslangic tarihi:14.11.19, baslangic kilosu:70, hedef kilosu:60
Eline saglik kuzum
Salı
Sabah
Dereotlu omlet
3-4 zeytin
Bir bardak kahve
Öğlen
Bir tabak ıspanak
Spor
30 dk yürüyüş
60 kat
Su:1,5L
Çarşamba
4-5 kaşık makarna
2 kaşık dereotlu yoğurt
Bir bardak kahve
Ara
Yarım mandalina
Bir bardak kahve
Elma
Öğlen
4 köfte
Bulgur pilavı
Çorba
Ayran
Akşam
2-3 kaşık taze fasulye
Birkaç parça et
3-4 tane patates kızartması
Bir çatal pilav
Ara
Bir bardak süt
Spor
20 dk yürüyüş
70 kat merdiven
Perşembe
Sabah
Bol yeşillikli omlet
Bir bardak kahve
Öğlen
Nohut
Pilav
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara
4-5 yudum kahve
Akşam
2 kaşık makarna
3 kaşık pırasa
Spor
80 dk yürüyüş
70 kat merdiven
Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17
Miktarlar az ama cok cesitli yemissin canim biraz duzensiz olmus canim seninkide
Herkese merhaba. Bugunku menum
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 1 kozlenmis kirmizi biber, domates, 1 dilim ekmek
Ara: 1 kase yogurt
Ogle: tavuk sis, ayran, salata
Ara: 1 avuc beyaz leblebi
Aksam: 1 kase mercimek corbasi, kabak yemegi
Su:3.5 litre
Spor rahatsizligimdan dolayi yok
Guzelll canim
Kendi cezamı kendim yaptim :KK76:
Lesie 1 mil
Ebru sallı plates bacak ve göbek hareketleri 10 dk
150 bisiklet surme
Harikaaa
Hanımlar yarın sabah oğlumu asi icin goturucem kızamık aşısı olacak kilobildirimimi 12 den sonra yapabilirim ıyi geceler
Oyyyy asii miii bizde yeni yaptirdik tam 3 tane yaptilar agladikca agladi yavrum insallah rahat gecer

Gunaydin kizlar, ben de sabitim, spor yapamayinca bu hafta gitmedi kilolar 😕
aynen canim yaa, biz ikimiz de sporsuz veremiyoruz. Galiba metabolizmamiz yavas. HJic ciss yemedim ama hastaliktan spor yapamadim sadece 2 gun spor yapabildim bu hafta o da hafta basinda o yuzden gitmedi kilolar ama sabit artidan iyidir tabiki. Himm ben gecen hafta 66,8 miydim 66.9 mu? simdi kafam karisti. Ya sabitim ya 100gr artim var. Bakayim hemen

Gunaydin kizlar, ben de sabitim, spor yapamayinca bu hafta gitmedi kilolar 😕
Kizlar sabit degilmisim ya gecen hafta 66,7 yaziyor benim adimin yanimda.
Arti 200gr o zaman.
Fotograf sabah yuklemistim.
gecen hafta: 66,7
bu hafta : 66,9
fark: 200gr
yuzde: -0,30%

Kizlar ikimizde bu hafta dikkat ettinizarada durabiliyor kilo verme bu hafta spora ağırlık verirseniz bence güzel bi eksiye doner

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oglun
Yanlış oldu 13 aralık 83.400:))))
Pazartesi ye bakmışım
Geçen hf: 83.400
Bu hafta : 81.900
Fark 1.5
Yüzde : 1.79
Süper canim
Kızlar fark yok :KK43:
200 Gr eksidesin canım listeye gore
Kızlar carsamba sabah 69.1 üdim suan 69.8 cıktım. Oysa diyetimi bozmadım da. Ödem olabilir mi? 2 günde 700 gram almak icin gece boyu pizzalar pastalar yemem lazım sanki
Listede 70 görünüyor kilon ona göre 200 Gr eksidesin canim
Kızlar unuttum kahvaltı yqptım geçen hafta 68.500 gr
Bu hafta 68.500 aynı kilodayım sabit çekemedim k.bakmayın resim yok
Canım sende 69.5 görünüyorsun geçen hafta 1 kilo vermissin

Günaydın kızlar bol eksili olan günümüz 🥰
Bu hafta: 64,5
Geçen hafta: 64,9
Fark: -400gr
Yüzde: % 0,61
Harika tebrikler tatlim
Merhaba kızlar rahatsızlığım gece serum takılarak sonlandı üstünede adet gördüm eltimler kaynımlar çoluk çocukta cabası oldu çok kötüydü dün aşırı kötüydüm
Perşembe menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir

Ara
1 muz
1 portakal
1 armut

Başka bişey yemedim dün canım istemiyordu suda içmedim hiç spor da ev işi misafir felan işte
Çok geçmiş olsun canım hiç bişey yememissin
Kilo bildirimim
Geçen cuma : 64.2
Bugün : 63.6
Fark : -600
Yüzde : 0.9
Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17 Eki Görüntüle 2567081
Superrrrr tebrikler feyzam
Bugünkü kilom. Bu hafta pek giremedim. Okula mufettisler gelecekmiş bla bla bla. Müdur her gördügü yerde iş kitledi. Daha da devam edecek bu serüven.
Gecen hafta 82.6
Bugün 79.9
Fark 2.7
Yüzde 3.26
Gözlerim kamasti onasil ekşi maşallah

Kizlar ikimizde bu hafta dikkat ettinizarada durabiliyor kilo verme bu hafta spora ağırlık verirseniz bence güzel bi eksiye doner
Canim burda noel haftasi basliyor. Bir hafta boyunca gorumcemlere gdiecegiz noel yemekleri filan... Ama soz hergun en az 30 dakika spor yapacagim, hatta yapabilirsem 1 saat

Günaydın😀76.40 kg çok iyi bir rakam değil farkındayım.ama bu hafta son 2 gün sadece dikkat edebildim.Haftaya inşallah daha iyi bir sonuç olacak. Yawrukush Yawrukush kendi isteğimle çıkabileceğimi söylemişsin evet motivasyonumu kaybettim farkındasınız ama tek başıma da bunu yapamayacağım.Daha düzenli ve daha uyumlu olacağım.

Ekşi olsun bizim olsun canim
geçen hafta: 79
bu hafta: 77,6
fark: 1,4 kg
yüzde: %1,77
Wuhuuuu çok iyiiii tebrikler
herkese gunaydin
Guncel kilo: 72.2
Iki hafta once: 73.8
Fark: 1.6
Yuzde:2.16
Ikiye bolununce yuzdem 1.08
Harikasınız kizlar keşke ikiye bolunmeseydiiii
Kozmokaptanım şimdi açtım siteyi şifremi bile silmiş hain kk🤪 ben bir haftadır evde yalnızım tabiri caizse kendi yemeğimi bile zor yedim altı buçukta eve girdik yemek mutfak toplama iki veledin ödevi ki okuma ödevlerini hiç bir gün bitiremedik çünkü uykumuz geldi geç oldu. Öyle işte dün akşam eşim geldi ana akşam yine gidecek allahtan pazara kadar bu sefer.
hasta oldum bi de Çarşamba’dan beri farenjit var o da gribe dönüyor sanırım yataktan kalkamadım. Kızları giydirdim okula yolladım yattım. Kalkacağım birazdan. Sabah tartıldım ama şimdi bir daha tartılacağım hangisi daha azsa onu paylaşacağım😁 diyetimi bozmadım ama bazen makrolarımı tamamlayamadan kalktım sofradan. Herhalde bir haftada kas yıkımı olmaz. İlaç almadım dün ödem olmasın diye bugün alacağım başım fena. Tek öğüne de devam ediyorum. Küçüldüm iyice baskül çok oynamasa da baya daraldım. Ve evde giremediğim iki pantolonum vardı onlara giriyorum artık. Çok mutluyum. Ay durun gidem de bi tartılam sabahkinden eksik çıkarım belki
Canim cok gecmis olsun hep ayni herkes hasta bu donemde yanliz kalmanda kotu olmus neyse ki esin donmus ama
Insan nasil seviniyor dimi olmayan kiyafetlere girince valla
Ayrica tarti gayette guzel oynamis
Gh 66
Bh 64.8
F 1.2
Yüzde 1.8
hedef 64
Bir haftadır ilk bu sabah çıktım basküle. Ev temizleyeceğim kızlar bir haftadır taş taş üstünde kalmamış heryer toz içinde. Baskülüm bile tomtoz olmuş fotoda belli😕 ay başım. Görüşürüz ben biraz işleri toparlayıp akşam yemeğini yapınca geçmişi okumaya geleceğim. Bi de akşam babam gelecekmiş yemek yapmam şart oldu. Öpüldünüz.
Tebrikler canim

Bugünkü kilom. Bu hafta pek giremedim. Okula mufettisler gelecekmiş bla bla bla. Müdur her gördügü yerde iş kitledi. Daha da devam edecek bu serüven.
Gecen hafta 82.6
Bugün 79.9
Fark 2.7
Yüzde 3.26
Farkın efsane 👍🏻👍🏻👍🏻 Tebrikler 👏🏻👏🏻 Bize geldi müfettiş bu hafta bütün okulda sadece benim kurs defterimde eksik hafta kalmış gözümden kaçmış beni odaya çektiler bildiğin😳 bi bu olmadıydı bu hafta 🤪 canım sağolsun tamamladım gitti evrak kürek işinden başka bişey bilmiyolar 😕

Farkın efsane 👍🏻👍🏻👍🏻 Tebrikler 👏🏻👏🏻 Bize geldi müfettiş bu hafta bütün okulda sadece benim kurs defterimde eksik hafta kalmış gözümden kaçmış beni odaya çektiler bildiğin😳 bi bu olmadıydı bu hafta 🤪 canım sağolsun tamamladım gitti evrak kürek işinden başka bişey bilmiyolar 😕
Ayyy ciddi misin ya.?Şu an korktum valla. Pek sallamıyodum🥴baya eksigim var ama 😭😭😭😭

Back
X