• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cumartesi menüm
Sabah: 9:30
1 haşlanmış yumurta, 1-2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates

12:30
Yarım greyfurt, 2 kaşık yoğurt

15:30
1 tane domatesli , biberli börek( küçük)

18:00
1 kase mercimek çorbası, 3 kaşık tavuk sote, salata

Su: 2,5 litre
Spor: 12000 adım
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
Çok güzel menü olmuş 😍

Canim ne yap et spora basla menulerin cok iyi ama arti geldin bu hafta unutma tatlim

Canim seni hafta ya degerlendirip ole sokucaz canim listeye sen yeter ki duzenli katilim sagla listeye muhakkak girersin mifihafa mifihafa

Cok gecmis olsun canim simdi nasil oglun menun de guzel olmus bu arada

Canim menun guzel olmus ama su eliptigi keske 30 dakika yapsaymissin cok az olmus 10 dakika

Gayet guzel olmus menun canim

Canim biraz fazla olmus sanki menun birde menunu sabah ogle aksam ve aralar olarak belirtirsen anlamamiz daha kolay olur ogunlerini bole sanki hepsini birden yemissin gibi oluyor

Yok canim gozden kacmadi arkadasi haftaya degerlendiricez insallah buarada ilgilendigin icin cokkkk tesekkur ederiz biz yokken bizi aratmiyorsun allah senden razi olsun 😘😘😘

Iki gunde gayet guzel olmus afiyet olsun tatlim

Sabah ki pisilerin kalorisi heyyyy masallah diyorum neyse odule sayar ozge spor guzel yine.

Liste guzelde sen o pisileri soleseydin o hocaya biiii cokta severim heee
Tamamdir canim. Bugunden basladim ama aksam arkadastaydim biraz fazla kacti gibi

Iyigeceler kizlar bugun sabah kahvaltiya misafirim vardi oglen onlar gitti cocuklari uyuttum falan oglen yemek telasina girdim saat 3 te cocuklar uyandi onlari doyurdum sonra temizlige giristim aksam kayinpederim evde yanlizdi onu yemege cagirdim tatli falan yaptim arada birde ogluma bir yelek basladim ona ornek cikaricam diye bogustum ugrayamadim acikcasi simdide cocuklari uyutuyorum bu selam verim Dedim
Wuwuu masallah canim benim yogun birgun gecirmissin.

Bütün gün oğlumla uğraştım burnu akıyor huysuz keyifsiz şimdide sanki ateşi çıkacakmış gibi aşıdan m8 oldu yoksa soguk alginligimi anlamadim yarin toparlanır insallah
Pek giremedim bugün kaptanım eymen iyilessin telafi edicem
Gecmis olsun canim. Asi olduysa aman sIKI takip et. Unarim soguk alginligidir ve cabucak iyilessin oglusun

Cumartesi menüm
Sabah: 9:30
1 haşlanmış yumurta, 1-2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates

12:30
Yarım greyfurt, 2 kaşık yoğurt

15:30
1 tane domatesli , biberli börek( küçük)

18:00
1 kase mercimek çorbası, 3 kaşık tavuk sote, salata

Su: 2,5 litre
Spor: 12000 adım
Adimlar da menu de guzel canim. Borek de kucukmus zaten

Bugunku menum
10:00- 2 dilim peynirli borek (ev yapimi), 5 zeytin, biraz domates.
18:00- (arkadastaydim) 1 kase tavuklu salata (icinde mayonez de vardi biraz), 2 tuzlu kurabiye, 1 tatli kasigi cikolatali mus, 2 tatli kasigi tiramisu, 1 kadeh sarap.

su: 2,5 lt
Spor: 45 dakika lesli gibi yerimde cok hiLi yurume ara ara kosma
500 ziplama
150 squat
100 mekik
15x8 kol agirlik kaldirma

Cuma menüm
Sabah
Bol yeşillikli omlet
Bir bardak sütlü kahve
Öğlen
Çorba
Lavaş
Tavuk
Akşam
2 kaşık pilav
Ciğer
Ara
Bir bardak süt
Spor
30 dk yürüyüş
70 kat merdiven
Su:2L
Cumartesi
Sabah
Peynirli yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
Ara
Kahve
Yerfıstığı
Akşam
Tavuk çorbası
Ciğer
Spor
30 dk yürüyüş
Su:2L
Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17
Guzel olmus. Her iki gunde de spor da var. 👍

Selam kızlar cumartesi menüm
Sabah
6,7 tane pişi, peynir, zeytin, salatalık, yeşillik
Ara öğün
Şekersiz filtre kahve, az kuruyemiş
Akşam
2 dilim kepekli ekmekten kaşarlı sucuklu tost (Normalde hamsi tava yicektik internette görüp anneme fırında yap dedim sonuç facia oldu kimse yiyemedi sakın yapmayın kızlar 😂)
Su 2.5 lt
Spor
20 dakika tempolu koşu
4x15 med crunch
4x15 leg raise

4x15 squat
4x20sn plank

4x15 leg curl
4x15 arka kol

4x15 russian twist
4x15 ayakta kol

4x15 lunge walking
4x15 omuz açma

4x20 iç bacak
4x20 dış bacak

4x15 dumbell bench press
4x20 bacak çekme

4x15 üst kol
4x15 arka kol
4x15 üst kol
stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17 Yawrukush Yawrukush
Sporun cok guzel canim. Ama pisi hic degilse 3 tane filan olsaydi cok karbonhidrat olmus butun gun. Anliyorum gerci aksam plan farkliymis mecburen tost olmus 😉 kotu olmus yazik kadin hem vaktini vermis hem olmamis

Sporun cok guzel canim. Ama pisi hic degilse 3 tane filan olsaydi cok karbonhidrat olmus butun gun. Anliyorum gerci aksam plan farkliymis mecburen tost olmus 😉 kotu olmus yazik kadin hem vaktini vermis hem olmamis
Benim yüzümden oldu😂😂 tepsiye yağlı kağıda hamsi dizdirdim Allah affetsin böyle rezalet olamaz. Yarın telafi edicem karbonhidrat olayını

Gubaydin guzel arkadaslarim dünyanin en uzun grcesini hastanede gecirmis bulunmaktayim aksam 7 den beri ishal istifra gözümü acamadim ama hic böyle birdey görmefim su dahi icsem cikartioyrum salgin varmis hastaneye bi gittimki oglumun okulundan arkadaslari annesi falan onlarda düsmüsler boyle allahtan evde kuzenim vardi ziArete gelmisti cocuklsra o bakti da beb viraz dinlendim doktora gittik gece ama o kadar beklememoze ragmeb ilac vermiyelim size emziriyorsunuz bekleyin sabaha gecicek ha bide isterseniz kola icin midenizu temizleyecektir dedi hakilaten de ictikten snra bir kere daha istifra oldu gecti sizin de aklinizfa olsub

semizotu yemeği biraz daha olabilirmiş aslında. ama doyduysan sorun yok tabi ki :)
menün az geldi gözüme,su ve spor ne durum da?

güzel olmuş menün :)
Evet canim karnil cok guzel doymustu ama o satten snra bi hasta oldum onlar da gitti divi da dahil suan midemde hicbirsey yok tartida 73.4 ü gördüm sevinmedim de degil yaa :deli:

Nasilsin Cisecim, bu hafta sabit olur, haftaya guzel bir eksi gelir :)
Keyfin yerinde olsun yeter..

Neslihancim bende bizimle devam etmeni isterim elbette, cok da mutlu olurum.
Bu haftada guzel bir eksi getirmissin tebrik ediyorum.

Harika bir eksi tebrik ediyorum canim :)

Nurcum bildirimini aksatmadin bu hafta cok tesekuur ederim, cok guzelde kilo vermissin, harika :)

Canim, canimm ozledim seni busem.. Kizlarida senide opuyorum...

Tebrikler canim benim :)

Tebrikler melegim, nasilsin gorusmeyeli?

Tebrikler Feyzos :)

Dun oyle guzel bir eksi ile geldin ki canim , gercekten emeklerine saglik, tum takimimiz adina tesekkur ediyorum sana, daim olsun...

Cok keyifli gecti partimiz, kurabiye susledik, yilbasi kapi susleri hazirladik, oyun oynadik :)
Sende esinin ailesiyle gecirecekmissin yeni yili ne guzel :)

Haftaya guzel bir eksi gelir ozaman :)

Canim cok gecmis olsun simdi nasil oglun?

Harika bir eksi tebrik ediyorum canim :)
Cok sağolasın canım iyi gibi yani cok dikkat ediyoruz kusmamasına sürekli tetikteyiz tabi bu da yoruyor. Bu arada perşembe gece 4e kadar hastanedydim cuma da tartılınca haliyle yorunluk ödem tuttu sanıım 69.1 iken 69.9 cıktım. Sonra üzüldüm burada yediğim 1 tane lokum ve 1 dilim pizzanın 700 gram almama sebep olabilecegi söylendi. Ben de dün bozdum diyetimi ve tatlının dibine vurdum. Sonuc bugün tartıldım ve

Eklentiler

• 4CD6190F-9C83-44AA-B01F-A828EC79216F.webp
    4CD6190F-9C83-44AA-B01F-A828EC79216F.webp
    24 KB · Görüntüleme: 23
Gubaydin guzel arkadaslarim dünyanin en uzun grcesini hastanede gecirmis bulunmaktayim aksam 7 den beri ishal istifra gözümü acamadim ama hic böyle birdey görmefim su dahi icsem cikartioyrum salgin varmis hastaneye bi gittimki oglumun okulundan arkadaslari annesi falan onlarda düsmüsler boyle allahtan evde kuzenim vardi ziArete gelmisti cocuklsra o bakti da beb viraz dinlendim doktora gittik gece ama o kadar beklememoze ragmeb ilac vermiyelim size emziriyorsunuz bekleyin sabaha gecicek ha bide isterseniz kola icin midenizu temizleyecektir dedi hakilaten de ictikten snra bir kere daha istifra oldu gecti sizin de aklinizfa olsub
Cook gecmis olsun canim. Nasilsin simdi? Umarim daha iyisindir.

Cok sağolasın canım iyi gibi yani cok dikkat ediyoruz kusmamasına sürekli tetikteyiz tabi bu da yoruyor. Bu arada perşembe gece 4e kadar hastanedydim cuma da tartılınca haliyle yorunluk ödem tuttu sanıım 69.1 iken 69.9 cıktım. Sonra üzüldüm burada yediğim 1 tane lokum ve 1 dilim pizzanın 700 gram almama sebep olabilecegi söylendi. Ben de dün bozdum diyetimi ve tatlının dibine vurdum. Sonuc bugün tartıldım ve
Canim bende diyeti bozunca bazen hemen etki etmiyor. Bir iki gun sonra geliyor artisi. Burda kimse diyetisyen degil, herkes kendince yorum yapmaya calisiyor. Birbirimizi elimizden geldigince motive etmeye ce tatlidan veya sagliksiz/kalorili gidalardan uzak tutmaya calisiyoruz. Ama uzulup de diyetini daha cok bozarsan sonra daha fazla uzulursun.
Simdi dun gecti bitti. Ama Bugun yeni birgun. Hadi bakalim cumaya kadar tam gaz dikkat edelkm, elinden geldigince tatli veya paket gidalar tukermeyelim vee cuma gunu tartilinca mutlu olalim ne dersin?

Canim bende diyeti bozunca bazen hemen etki etmiyor. Bir iki gun sonra geliyor artisi. Burda kimse diyetisyen degil, herkes kendince yorum yapmaya calisiyor. Birbirimizi elimizden geldigince motive etmeye ce tatlidan veya sagliksiz/kalorili gidalardan uzak tutmaya calisiyoruz. Ama uzulup de diyetini daha cok bozarsan sonra daha fazla uzulursun.
Simdi dun gecti bitti. Ama Bugun yeni birgun. Hadi bakalim cumaya kadar tam gaz dikkat edelkm, elinden geldigince tatli veya paket gidalar tukermeyelim vee cuma gunu tartilinca mutlu olalim ne dersin?
Cokgüzel moral verdin tesekkür ediyorum❤️

İyi pazarlar arkadaşlar nasılsiniz ? Benim menü yorumlarım biraz sert oluyor sanırım ,bir iki arkadastan tepki aldım , ben diyetisyen değilim sonucta ne düşünüyorsam onu söylüyorum ,ama benden başka yorum yapan kimse tepki çekmediğine göre sorun bende diye düşünüyorum. Bundan sonra hiç kimsenin menülerine yorum yapmayacağım kimsenin diyetini kötü etkileyip sebeb olmak istemiyorum .sadece kendi menümü paylaşıp ve kilo bildirimimi yaparak devam edeceğim artık .Hepimiz hedeflerimize ulasiriz insaallah :KK39:

Back
X