• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm

Sabah 10
2 haşlanmış yumurta
Salata
Beyaz peynir
Zeytin
Bir çay bardağı çay

Öğle gibi bir buçuk su bardağı kadar elma hoşafı

İkindi de eve gelebildim 2 kase mercimek çorbası

Akşam 7 ye 5 kala oturdum sofaraya ve sadece 5 dkm kalmıştı 7 den sonra bişey yememeye yeminliyim
Ton balıklı mevsim salata yedim sadece 5 dk içinde çok lezzetli geldi vakit kıasıtlı olunca :)

Saat 11 gibi yeşil çay içtim

Günü kapattım şükür bugünde firesiz sonq erdi yarın kaç gram verdiğimi çok merak ediyorum 🤓
Hergün mu tartılıyorsun arkadaşım ben çok stres olurum

Sabah
Yarım yumurta. Domates. Maydanoz. Roka. Turşu biber. İki zeytin. Bir kaşık dolusu lor. Üç dilim kepek ekmeği. Çay
Ara
bir çay bardağı süte yarım armut bir tatlı kaşığı yulaf az kakao
Öğle
Bir kase yoğurtlu kuru biber patlıcan yağsız bir dolo tabak bol limonlu haşlanmış kereviz yaprakları salatası
Ara
bir büyük dilim kuru Trabzon hurması ile yaptığım bar sade Türk kahvesi
Akşam
bir kase tarhana çorbası yağsız. İki kaşık kıymalı menemen az öğlenden kalan kereviz salatası iki dilim kepek ekmeği
Üç lt su
25dk yürüyüş bel egzersizi
Guzel birgun olmus canim :)

Yine süper canım menü ve sporunu çok beğendim suyu en az 2 litre içersen süper olur bence 🥰

Pazartesi akşam ki poğaça olmamış canım. Salı menü fena değil canım🤗 tek öğün mü yiyorsun ? Su ve spor ??

Menü ve sporunu beğendim canım süper 🥰

Çok geçmiş olsun canım 😔 benimkilerde evde baya yoğun geçiyor anlamıyorum akşam ne zaman oluyo 🙈

Spor ve menü beğendim canım afiyet olsun 🤗🤗

Ben de ancak gelebildim canım iyi eğlenceler 🤗
Sagol canim, aynen evde maaile , havada soguk, bunaliyor herkes:)

İyi geceler r evet bir sıkıntı yok çok şükür belim için üniversite de bir hocaya bakılmıştım ona gittim tekrar
Gecmis olsun tekrardan ozaman canim..

Salı menüm
Sabah 10:30
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 8 zeytin 🙈, 1 dilim ekmek, 3-4 dilim sucuk 🙈

14:00
Peynirli tost ( kepekli ekmekle), yarım portakal

18:00
Yarım kase tarhana çorbası, 3 kaşık zeytinyağlı börülce, 4 kaşık kadar et kavurma , 3 kaşık yoğurt

20:00
1 bardak süt

Su: 1,5 litre
Spor: 1 saat ev işi, 60 mekik, 2*20 bacak açma
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
Guzel olmus canim ben begendim menunu :)

Yok malesef egzersize hiç vaktim kalmıyor :KK43:
10 dk da olsa kisacik vakit ayirmaya calis canim..

İyiyim elhamdülillah çok teşekkür ederim görüşmeyeli sizler nasılsınız 😊
Bizlerde iyiyiz canim. kis sezonu cocuklar hasta oluyor, yeni yil tatilindeyiz, sende ne var ne yok?

Bugünkü menüm

Sabah 10
2 haşlanmış yumurta
Salata
Beyaz peynir
Zeytin
Bir çay bardağı çay

Akşam 7 ye 5 kala oturdum sofaraya ve sadece 5 dkm kalmıştı 7 den sonra bişey yememeye yeminliyim
Ton balıklı mevsim salata yedim sadece 5 dk içinde çok lezzetli geldi vakit kıasıtlı olunca :)

Günü kapattım şükür bugünde firesiz sonq erdi yarın kaç gram verdiğimi çok merak ediyorum 🤓
Menun oldukca guzel canim , su da ic, bir de eger gun icinde ev isi, temizlik vs yapiyorsa ya da kosturuyorsan markette vs onlari da egzersiz sayiyoruz:)

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
DeryaondietEn Büyük TÜRKİYE 10DK YODUL :KK200:
ciseak77:KK9::KK9::cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:15DK Y 50M
Esperanza006:KK9::KK9:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Elizan-seyma:KK9::KK9:
stitch
AppLesma:KK9::KK9::cool::cool:En Büyük TÜRKİYE MUAF:KK200: MUAF:nazar: MUAF
allymcbeal 10DK Y :KK9:ODUL :KK200::nazar::nazar:
mifihafa:KK9::KK9::cool::cool:En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
angelnesss:KK9::KK9::cool::cool:
Gonulmeyvesi:cool: 10 DK Y:nazar: 10 DK Y
Huzurvermeyolunda10 DK Y SPOR?15DK Y 50M:KK200: SPOR?
nnurcEn Büyük TÜRKİYE MUAFMUAF
HaeshinEn Büyük TÜRKİYE 10DK Y
fyzanur:KK9::KK9::cool::cool::cool:ODUL En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::nazar::nazar:
Melegimkorusun:KK9::KK9:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:15DK Y 100M

Sagol canim, aynen evde maaile , havada soguk, bunaliyor herkes:)

Gecmis olsun tekrardan ozaman canim..

Guzel olmus canim ben begendim menunu :)

10 dk da olsa kisacik vakit ayirmaya calis canim..

Bizlerde iyiyiz canim. kis sezonu cocuklar hasta oluyor, yeni yil tatilindeyiz, sende ne var ne yok?

Menun oldukca guzel canim , su da ic, bir de eger gun icinde ev isi, temizlik vs yapiyorsa ya da kosturuyorsan markette vs onlari da egzersiz sayiyoruz:)

Tamam egzersizde yapmaya çalışıcam kaptanım 🤗

Evet su çok az içiyorum :(

Gün içinde koşturmam sabah ve ikindi gibi oluyor :)

Guzel bir menu olmus canim , hastaneye neden gittin, her sey youlnda mi?

Nasilsin neslihancim, gorusemedik epeydir?

Selam Aslicim, hosgeldin, benim kucugum atesli, onun haricinde iyiyiz, sende ne vr ne yok?

Guzel olmus canim, hic egzersiz yapabildin mi?

Hosgeldin kuzum, masallah size, ne cabuk geciyor zaman :)
Son 3 ayda acayip cabuk gececek goreceksin..
Ellerine saglik simdiden, arada bize yazmayi unutma :)

Yine guzel birgun canim:)

Huzurcum kuskus, pogaca, meksika fasulyesi, kisir hepsi karbonhidrat agirlikli besinler, menune protein, salata ekle kuzum....
çok şükür bende iyiym özgecim..
havalarda soğuk ...salgın var biz evde hepimiz hastayiz.

Bugünkü menüm

Sabah 10
2 haşlanmış yumurta
Salata
Beyaz peynir
Zeytin
Bir çay bardağı çay

Valla harikasin cok enerjik gordum seni sevkim geldi resmen yediden sonra yememeye calisiyorum bende cok guzel bak kiloda veermeye basladin ya harikaaa

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
DeryaondietEn Büyük TÜRKİYE 10DK YODUL :KK200:
ciseak77:KK9::KK9::cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:15DK Y 50M
Esperanza006:KK9::KK9:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Elizan-seyma:KK9::KK9:
stitch
AppLesma:KK9::KK9::cool::cool:En Büyük TÜRKİYE MUAF:KK200: MUAF:nazar: MUAF
allymcbeal 10DK Y :KK9:ODUL :KK200::nazar::nazar:
mifihafa:KK9::KK9::cool::cool:En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
angelnesss:KK9::KK9::cool::cool:
Gonulmeyvesi:cool: 10 DK Y:nazar: 10 DK Y
Huzurvermeyolunda10 DK Y SPOR?15DK Y 50M:KK200: SPOR?
nnurcEn Büyük TÜRKİYE MUAFMUAF
HaeshinEn Büyük TÜRKİYE 10DK Y
fyzanur:KK9::KK9::cool::cool::cool:ODUL En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::nazar::nazar:
Melegimkorusun:KK9::KK9:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:15DK Y 100M
Canım ben Salı’da menü bildirimi yapmıştım ☺️

Back
X