• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın😀
Çarşamba menüm
13:00 1 kase mercimek çorbası yarın porsiyon tavuk şiş ve salata
20:00 1 porsiyon kaşarlı köfte ve salata

Yemeğim dün akşam geç oldu yılsonu yoğunluğu var işyerinde her ne kadar erken yemek istesemde yapamadım.

aralarda 2 fincan sütlü nescafe içtim açlığa ii geliyor tok tutuyor

3 Litre su
7098 adım atıldı

Evet canim her yer ayni bizdede hastaliklar oluyor.
Acil sifalar Aslicim, kendinize iyi bakin...

Dikkatsizligime gelmis melegim bugunku menu ile duzeltirim:)

Ahh canim ben senin izne ayrilmani hic istemem, hem sensiz cok bosluk olur hepimizin acisindan, hemde izne ayrildiktan sonra kilo aliniyor, takima donmek cok zorlasiyor.Biraz hafif hafif takilsan, tekrar gozden gecirsek bu durumu, ne diyorsun canim?

Dustu canim,iyiyiz cok sukur, sordugun icin tesekkurler :)
Sen nasilsin?

menu guzel olmus canim , reglide gelmis guzel bi eksi gelir ozaman cumaya :)
Nasilsin?

Tamam canim cok sevindim bu kararina, cumalari bildirimi aksatm yeter:)
Daha iyi misiniz bu arada?

Bugunku menunu yaz ilk firsatta canim :)

Bir sonraki gelisinde her sey yolunda gider umarim canim..

Guzel olmus canim, hergun birkac dk eliptigi arttir feyzos, mesela yarin 18dk yap..

Guzel bir gun olmus canim, temizliginide yapmissin ellerine saglik:)
Canim gunaydin 😊 tesekkur ederim. Kucuk kizima antibiyotik basladik maalesef. Hem hastaligi cok uzamisti hem de geceleri cok oksuruyordu. Oksuruk biraz azaldi gibi cok sukur.
Benim kaburgam hala agriyor.
Sen nasilsin?

Canim yinede arada ugramaya calis menunu falan arada buraya birakki ipin ucu kacmasin
Canim gunaydin. Kucugu emzirirken buyuk de daha uyanmamisken hemen yazayim dunku menumu
Sabah:
1 yumurta
Lorlu menemen
1 dilim ekmek
Ara:
Rezene cayi
Ogle:
5 kofte, 3 dilim firinda patates
Ara:
Latte,1/2 fit kurabiye
Aksam:
Kiymali kabak yemegi, yogurt
Su: 2.5 litre. Dun fazla su icemedim disardaydik
Sporum da rahatsizligimdan dolayi yok

Kızlar teşekkür ederim desteğiniz için 🙏🏻🙏🏻 Ama sanırım Cuma yarışma stresinden sanırım dikkat etmem lazım diye düşündükçe daha çok saçma seyler aklıma gelip yiyorum. Yasak cezbediyor sanırım 😫😫 iki günüdür niyetim çok çok hafif beslenmekti ama tam tersi oldu dün sucuk yedim bugün sabah pişi yapıp yedim anlamıyorum neden böyle oldu acayip moralim bozuldu bozuldukça daha çok kendimi mutfakta alıyorum 😭😭😭😭 niyetim tamamen bırakmak değil zaten en azından liste dışı biraz takılsam yine hergün burda olurum tamamen ayrılırsam tekrar kilo almaya başlarım farkındayım
Canim ben seni izne ayirmayi hic mi hic istemiyorum , keske devam etsen listede ama son kararim kesinlikle izne ayrilmak istiyorum diyorsan da , nasil istersen melegim:(

Merhaba kızlar
Salı menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir

Saat 5 gibi hamburger yedim
Arkadaşımın nikahı vardı tüm gün dışarda özel gün fotoğrafçılığı yaptım resmen o hamburgere aldanmayın 🙊
Spor tüm gün topukluyla foto çekme
Su 1 litre

Çarşamba
Bugün tutamadım kendimi reglinin verdiği tatlı kriziyle uğraşıyorum
Sabah
2 tane çikolatalı poğaça kendim yaptığım
2 bardak kış çayı

Ufak kase kuruyemiş
Şuana kadar bişey yemedim belki ufak bi tavuk yerim
Su 1 litre
Spor ev işi
Sali gunu hamburgere ragmen guzel canim cok kosturmussun ama carsamba pogaca, kuruyemis karbonhidrat yogun olmus, 10 dk yuruyus cezasi geliyor..

Slm kizlar nasilsiniz . Ufaklikar ugrasmaktan tel. Alamaz oldum elime 😦 herkes iyidir umarim . Yarin persembe ac gezin lutfen :KK53:
Iyiyiz Ozlemcim sen nasilsin canim?
Kuzular nasillar, christmas nasil geciyor?

Günaydın😀
Çarşamba menüm
13:00 1 kase mercimek çorbası yarın porsiyon tavuk şiş ve salata
20:00 1 porsiyon kaşarlı köfte ve salata

Yemeğim dün akşam geç oldu yılsonu yoğunluğu var işyerinde her ne kadar erken yemek istesemde yapamadım.

aralarda 2 fincan sütlü nescafe içtim açlığa ii geliyor tok tutuyor

3 Litre su
7098 adım atıldı
Aksam yemegi gec olmus biraz ama menun guzel Neslihancim :)

Canim gunaydin 😊 tesekkur ederim. Kucuk kizima antibiyotik basladik maalesef. Hem hastaligi cok uzamisti hem de geceleri cok oksuruyordu. Oksuruk biraz azaldi gibi cok sukur.
Benim kaburgam hala agriyor.
Sen nasilsin?
Keske antibiyotige gerek kalmasaydi ama antibiyotik ile hemencecik toparlar insallah Nurcum..
Senin hala agrin var demek :( ilac aliyor musun canim?
Ben iyiyim cok sukur, bugun biraz gezdik annem ve cocuklarla yeni yil idi bugun burada, onun haricinde cocuklarla bogusuyoruz :))

Canim gunaydin. Kucugu emzirirken buyuk de daha uyanmamisken hemen yazayim dunku menumu
Sabah:
1 yumurta
Lorlu menemen
1 dilim ekmek
Ara:
Rezene cayi
Ogle:
5 kofte, 3 dilim firinda patates
Ara:
Latte,1/2 fit kurabiye
Aksam:
Kiymali kabak yemegi, yogurt
Su: 2.5 litre. Dun fazla su icemedim disardaydik
Sporum da rahatsizligimdan dolayi yok
Guzel olmus canim menun ve suyun:)
Biran evvel toparlanirsin insallah...

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
DeryaondietEn Büyük TÜRKİYE 10DK YODUL :KK200:
ciseak77:KK9::KK9::cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:15DK Y 50M
Esperanza006:KK9::KK9:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Elizan-seyma:KK9::KK9::cool::cool:10DK Y :KK76:
hega8286:cool: MUAF
AppLesma:KK9::KK9::cool::cool::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYE MUAF:KK200: MUAF:nazar: MUAF
allymcbeal 10DK Y :KK9::cool: MUAF:KK76:MUAFODUL :KK200::nazar::nazar:
mifihafa:KK9::KK9::cool::cool:En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
angelnesss:KK9::KK9::cool::cool::KK76::KK76:
Gonulmeyvesi:cool: 10 DK Y:nazar: 10 DK Y
Huzurvermeyolunda10 DK Y SPOR?15DK Y 50M:KK200: SPOR?
nnurc:KK76: MUAFEn Büyük TÜRKİYE MUAFMUAF
HaeshinEn Büyük TÜRKİYE 10DK Y
fyzanur:KK9::KK9::cool::cool::KK76::KK76:ODUL En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::nazar::nazar:
Melegimkorusun:KK9::KK9::cool: :cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:15DK Y 100M

Benim de bu aksam sinavim var bi davete gidicem ve bugun neredeyse hic bisey yemedim yani tabiki yedim ama hep ayak ustu atustirma oldu yarin sabahada kahvaltiya misafirlerim gelicek dagitmamam lazim kendimi hem bu gece hem yarin

En önemli anlaarr bi anda 1 2 kilo alınabiliyor 😱😱
Kolay gelsin Allah yardımcın olsun 😊

Yawrukush Yawrukush canım İnan bende çok istemiyorum izne ayrılmayı ama bu hafta işin ucu kaçtı artı geleceğim kesin takımı kötü etkilemek istemiyorum yarın tartı sonucuma göre o zaman çok artı olur ve takım kötü etkilenecekse beni izne çıkarabilirsin ne kadar süre çıkabiliyoruz birde ben subatın 15 de de iki haftalığına çıkmak istiyorum Türkiye’ye gideceğim

Evet canim her yer ayni bizdede hastaliklar oluyor.
Acil sifalar Aslicim, kendinize iyi bakin...

Dikkatsizligime gelmis melegim bugunku menu ile duzeltirim:)

Ahh canim ben senin izne ayrilmani hic istemem, hem sensiz cok bosluk olur hepimizin acisindan, hemde izne ayrildiktan sonra kilo aliniyor, takima donmek cok zorlasiyor.Biraz hafif hafif takilsan, tekrar gozden gecirsek bu durumu, ne diyorsun canim?

Dustu canim,iyiyiz cok sukur, sordugun icin tesekkurler :)
Sen nasilsin?

menu guzel olmus canim , reglide gelmis guzel bi eksi gelir ozaman cumaya :)
Nasilsin?

Tamam canim cok sevindim bu kararina, cumalari bildirimi aksatm yeter:)
Daha iyi misiniz bu arada?

Bugunku menunu yaz ilk firsatta canim :)

Bir sonraki gelisinde her sey yolunda gider umarim canim..

Guzel olmus canim, hergun birkac dk eliptigi arttir feyzos, mesela yarin 18dk yap..

Guzel bir gun olmus canim, temizliginide yapmissin ellerine saglik:)
bende iyiyim canım sağ ol :)

Yawrukush Yawrukush canım İnan bende çok istemiyorum izne ayrılmayı ama bu hafta işin ucu kaçtı artı geleceğim kesin takımı kötü etkilemek istemiyorum yarın tartı sonucuma göre o zaman çok artı olur ve takım kötü etkilenecekse beni izne çıkarabilirsin ne kadar süre çıkabiliyoruz birde ben subatın 15 de de iki haftalığına çıkmak istiyorum Türkiye’ye gideceğim
izine ayrılsan da buraya sık sık uğra canım ,özleriz bak:KK200:

yarın kardeşim geliyor , annem gözleme yapacak ,ben de gittim pasta malzemesi aldım onu yapacağım , yarın ki kaçamağım büyük olacak ,dört gözle yarını bekliyorum,tamamen yarın ki kaçamakların heyacanındayım :KK70:, sporla telafi edeceğim artık :hamarat:yarın ki eksim güzel gelsin diye bu hafta menülerimi az tuttum hep . inşaallah 1 kilo gider yarına kadar, gitsin de yarın yemeye yüzüm olsun :işsiz: :dua::dua::dua:

izine ayrılsan da buraya sık sık uğra canım ,özleriz bak:KK200:
Yok canım izne çıksam da buradayım sadece liste de olmucam yoksa ipin ucu kaçar diyete devam edeceğim yine elimden geldiğince bu hafta regl olucam ondan sanırım bu durdurulamaz iştahım bu günü baya hafif geçirmeye çalışıyorum ama haftayı telafi edemez sanırım 🙈🙈🙈 ben mecbur izne ayrılırım bugün 1 kilonun üstünde artı vardı tartıda 😭😭😭😭

Yok canım izne çıksam da buradayım sadece liste de olmucam yoksa ipin ucu kaçar diyete devam edeceğim yine elimden geldiğince bu hafta regl olucam ondan sanırım bu durdurulamaz iştahım bu günü baya hafif geçirmeye çalışıyorum ama haftayı telafi edemez sanırım 🙈🙈🙈 ben mecbur izne ayrılırım bugün 1 kilonun üstünde artı vardı tartıda 😭😭😭😭
burdaysam tamam ozaman canım . çabucak düzenine dönersin inşaallah :)

bugün menüm :

sabah : 1 yumurtadan menemen
1kk peynir
5 zeytin
1dilim ekmek

öğlen : 6 kaşık kuru fasulye
2 kepçe yoğurt çorbası
1 kaşık yoğurt
1 parmak kadar ekmek

akşam : 5 kaşık yoğurt
2 kaşık kıymalı pırasa
1minik mandalina