- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım sabit gelmek bile beni o kadar mutlu etti kiGunaydin guzel arkadaslarim,cok mutlu bir cuma gunu gecirmenizi diliyorum.
Eksileriniz bol olsun.♥
Canim hergun aktif ugrayan arkadaslarimla yazmadim hergun yazisiyoruz nasilsa diye.Sende onlardan birisin.Beni unutmuşsun kaptanim![]()
Tarti sonrasi guzel bir kahvalti ne iyi olur degil mi canimÇok açımm![]()
Pes etmek yokGünaydın canım sabit gelmek bile beni o kadar mutlu etti ki![]()
Sana da tatli uykular canimGunaydin guzel arkadaslarim,cok mutlu bir cuma gunu gecirmenizi diliyorum.
Eksileriniz bol olsun.![]()
Azda olsa kilo almamissin vermissin canim tebrikler
Evet Ozlemim sorma ,okul me buyuk nimetYawrukush iyim canim , deniz iyi sukur yuvarlanip duruyo
, lisada iyi sayilir burnu akiyo evde okula gitmesi ne iyi oluyo bu bebelerin
, yarin zumbaya goturcem bir aksilik olmazsa , siz nasilsiniz annenle gezmelerdemisiniz.
Tebrikler busemKızlar günaydın bildirim yapıp gideceğim. Bugün iki ev temiZlemem gerekiyor biri yaşadığım ev biri taşınacağım ev yapabildiğim kadar yapacağım.
gh 64.8
Bh 64.5
F 300 gr
Yüzde 0,46
Hedef 64
Kızlar hiç bozmuyorum diyeti spor yok fakat. Öpüldünüz
Tebrikler canisiGünaydın güzel kadınlarsabah tartıda 75,70 kg.yu gördüm. İnşallah hepimizin bol eksisi olur bugün.
Cisecim bu hafta menulerine cok dikkat edelim canim ,tebrikler..