Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burdayım canımm kendime yeni challenge ekleyip sigarayı bırakmaya çalışıyorum inş kilo almam bu süreçte, sen nasıl oldunEee nasil gidiyor kizlar baya gecmis birikmis anca okudum bitirdim nasil bu hafta herkes iddialımı bakim bu hafta bol bol sohbete geliyoruz kizlar kaptisimizinde dedigi gibi takimimiz senlensin biraz kimler burda el kaldirsin ben pro degilim göremiyorum![]()
Evet sendin dimi vatoz baligi gibi silip supuruyorsun demistim ama bak simdi masallahin var seni merakla takip ediyorum canim tamgaz devam
Mercimek koftesi cok degilse canim sorun yok nasil gidiyor mu kilolar tatlim
Ben burdayım canımm kendime yeni challenge ekleyip sigarayı bırakmaya çalışıyorum inş kilo almam bu süreçte, sen nasıl oldun
tesekkurederiz kaptaniiimGunaydin arkadaslar mutlu pazarlar diliyorum.![]()
Gunaydin kizlar mutlu pazarlar herkese bugun biraz daha iyiyim ama oglum baya kotu oldu bronsit oldu yine zaten en ufak bi gripte donuyor jemen hava veriyoruz yarin dr una gorurucem muhtemelen antibiyotik baslicaz birde yuzunde iltihapli sivilce gibi seyler cikmaya basladi su cicegimi oldu bilmiyorum bakim yarin olsun bi goturim kuzumu valla o hasta olunca ben nasil iyilestim bilmiyorum neyse bi gecmis yapim ben en iyisi
tesekkuredrim kuzum ben senn menünü glremedim sanki yaa yada hatirlamiyrmmuyum acabaCanım çok iyi maşallahgüzel bir menü olmuş
ben de burdayiiim sofrayinbile toplamadab yuruyuse gittim cocuklari babasina birskip 5km yurumusum bacsklarim agriyor vlla simdi is yapip cocuklarls oynamayindusunuyrm senden nber kuzularin nasilEee nasil gidiyor kizlar baya gecmis birikmis anca okudum bitirdim nasil bu hafta herkes iddialımı bakim bu hafta bol bol sohbete geliyoruz kizlar kaptisimizinde dedigi gibi takimimiz senlensin biraz kimler burda el kaldirsin ben pro degilim göremiyorum![]()
Canimmm istersen kesinlikle yapabilirsin benim annem tam 40 yillik kullaniciydi bir gün esim denis anne sen torununun dugununu falan göremiceksib böyle giderse birak artik sunu bir ramazanda niyet etti ve birskti ki günde bir paket iciyordu nerdeyseBen burdayım canımm kendime yeni challenge ekleyip sigarayı bırakmaya çalışıyorum inş kilo almam bu süreçte, sen nasıl oldun
tesekkurederiz kaptaniiim
tesekkuredrim kuzum ben senn menünü glremedim sanki yaa yada hatirlamiyrmmuyum acaba
ben de burdayiiim sofrayinbile toplamadab yuruyuse gittim cocuklari babasina birskip 5km yurumusum bacsklarim agriyor vlla simdi is yapip cocuklarls oynamayindusunuyrm senden nber kuzularin nasil
Ayyy hadi inş darısı başıma, 11 senedir içiyorum günde Bi pakete yakın ama artık kokusu tadı çok rahatsız etmeye başladı beni. Şimdilik nikotin sakızından yardım alıyorum bide spor çok yardımcı oluyo. İnş bırakırım buraya da bildirim yaparım :)Canimmm istersen kesinlikle yapabilirsin benim annem tam 40 yillik kullaniciydi bir gün esim denis anne sen torununun dugununu falan göremiceksib böyle giderse birak artik sunu bir ramazanda niyet etti ve birskti ki günde bir paket iciyordu nerdeyse
Yaparsin canim yaparsin. Ben sana güveniyrm diyrm ya annem birsktiysa herkes birskir oyle sinirli oyle gergin olurduki ramazanlarda bile orucluyken yaklasamazdik ama öyle niyet etmis istenisli birakti hamdolsub ki onun üstüne kardesimi vs kaybwttkk ama yine de birakmafi saglik en buyuk nimet sevdiklerin varsa cocuklarin icin birak derin canim kardesim tabiki kader de varsa hastalik ölüm sigara bahane ama sana verilen ssglkk nimwtink bir sigarayla heba etme hazir diyette spor da yapiyosun kendine sagligini hediye etAyyy hadi inş darısı başıma, 11 senedir içiyorum günde Bi pakete yakın ama artık kokusu tadı çok rahatsız etmeye başladı beni. Şimdilik nikotin sakızından yardım alıyorum bide spor çok yardımcı oluyo. İnş bırakırım buraya da bildirim yaparım :)
Çok üzüldümYaparsin canim yaparsin. Ben sana güveniyrm diyrm ya annem birsktiysa herkes birskir oyle sinirli oyle gergin olurduki ramazanlarda bile orucluyken yaklasamazdik ama öyle niyet etmis istenisli birakti hamdolsub ki onun üstüne kardesimi vs kaybwttkk ama yine de birakmafi saglik en buyuk nimet sevdiklerin varsa cocuklarin icin birak derin canim kardesim tabiki kader de varsa hastalik ölüm sigara bahane ama sana verilen ssglkk nimwtink bir sigarayla heba etme hazir diyette spor da yapiyosun kendine sagligini hediye et
Ben çok kötüyüm. Şimdiden özür dilerimGünaydınlar, çook sevindim bende, inşallah Cuma’ya kadar verimli bir hafta geçiririz, gruptada yeniyim, ben biraz geç uyandım bugün aç karnına tartıldım dün ilk kilo bildirimini yapmıştım 78,60 çıkmıştı, sabah tartılınca 77,80 çıktı, şimdilik gayet iyi gidiyor. Senin kilo durumu ve keyifler nasıl?
Geçmiş olsunGunaydin kizlar mutlu pazarlar herkese bugun biraz daha iyiyim ama oglum baya kotu oldu bronsit oldu yine zaten en ufak bi gripte donuyor jemen hava veriyoruz yarin dr una gorurucem muhtemelen antibiyotik baslicaz birde yuzunde iltihapli sivilce gibi seyler cikmaya basladi su cicegimi oldu bilmiyorum bakim yarin olsun bi goturim kuzumu valla o hasta olunca ben nasil iyilestim bilmiyorum neyse bi gecmis yapim ben en iyisi
Inşallah bırakırsın biraz da.kafada.bitirmek önemli kiloda dikkat edersen almazsın benceAyyy hadi inş darısı başıma, 11 senedir içiyorum günde Bi pakete yakın ama artık kokusu tadı çok rahatsız etmeye başladı beni. Şimdilik nikotin sakızından yardım alıyorum bide spor çok yardımcı oluyo. İnş bırakırım buraya da bildirim yaparım :)
Başınız sağolsunYaparsin canim yaparsin. Ben sana güveniyrm diyrm ya annem birsktiysa herkes birskir oyle sinirli oyle gergin olurduki ramazanlarda bile orucluyken yaklasamazdik ama öyle niyet etmis istenisli birakti hamdolsub ki onun üstüne kardesimi vs kaybwttkk ama yine de birakmafi saglik en buyuk nimet sevdiklerin varsa cocuklarin icin birak derin canim kardesim tabiki kader de varsa hastalik ölüm sigara bahane ama sana verilen ssglkk nimwtink bir sigarayla heba etme hazir diyette spor da yapiyosun kendine sagligini hediye et
Slm canım evet grup çok sessizdi artık şenlensin ne kadar çok burda olursak o kadar kaçamaksız geçer günümüzEee nasil gidiyor kizlar baya gecmis birikmis anca okudum bitirdim nasil bu hafta herkes iddialımı bakim bu hafta bol bol sohbete geliyoruz kizlar kaptisimizinde dedigi gibi takimimiz senlensin biraz kimler burda el kaldirsin ben pro degilim göremiyorum![]()
Gecmis olsunBen menümü yazayım 4 Ocak
Sabah öğlen e kadar bişey yiyemedim canm istemedi
12 de kahvalti
Mantar li yumurta 4 lokma.yarim simit. 4 e kadar patates kızartması.kk peynir.2 siyah zeytin.2 yk havuç salatası.
2 gibi bir avuç fıstık çiğ.iki ceviz bir kuru incir.
Akşam
7 gibi geç oldu sanırım
2yk ton balığı,3 sarma,4yk yeşil fasülye kavurması.yarim domates
9 gibi 5 kestane olmasa iyiydi☹
1 buçuk litre ye yakın su
1 mile lesli. İpsiz ip atlama 100. Suguat 25
Aaa neden hasta falan mı oldun, bir sıkıntı yoktur inşallahBen çok kötüyüm. Şimdiden özür dilerim![]()
Canim benim gittiniz mi doktora,nasil oldu Koray?Gunaydin kizlar mutlu pazarlar herkese bugun biraz daha iyiyim ama oglum baya kotu oldu bronsit oldu yine zaten en ufak bi gripte donuyor jemen hava veriyoruz yarin dr una gorurucem muhtemelen antibiyotik baslicaz birde yuzunde iltihapli sivilce gibi seyler cikmaya basladi su cicegimi oldu bilmiyorum bakim yarin olsun bi goturim kuzumu valla o hasta olunca ben nasil iyilestim bilmiyorum neyse bi gecmis yapim ben en iyisi
Oyle oluyor hep cocuklar hastaysa insan kendini unutuyor..Anne babalik iste..Ikimizde biran evvel iyilesin kuzum...Evet sendin dimi vatoz baligi gibi silip supuruyorsun demistim ama bak simdi masallahin var seni merakla takip ediyorum canim tamgaz devam
Yok be canim gayet guzel olmus menun aksamda yememissin ki bisey spor da olaymis guzel olcakmis
Canim senin menun bol karbonhidratli olmus ama sporla telafi etmissin
Hepinize basarilar diliyorum kizlar bakalim u haftanin birincisi kimler olucak
Yaspasta olmamis canim ama menun genel olarak iyi sen nasilsin bu arada nurcum daha iyimisin
Hosgeldiniz aramiza bikac gundur gelemedim ben ozlem kaptan yardimciniz insalllah kilolarimizdan kurtulcaz hep beraber
Menun guzel canim eliptik bisiklette baya kalori harcatiyor bende yapiyordum ama cocuklar tepesine tirmanmaya baslayinca anneme gonderdim biri 1 yasinda biri 2.5 cocuklarimin tehlikeli oluyor diye sporumdan vazgectim anlicagin
Medine hurmasimi canim baya kalorilidir bianda 5 tane fazla geldi ama tum gun kalori hesaplasak normal menun canim yuruyus te var ohh mis
Harikasin canim tebrikler
Sabah pankek oglen lahmacun biraz fazla olmus sanki canim bide latte var tabi
Canim cok kalorili beslenmissin senemim bence sporda yapamiyorsan biraz daha dikkat etmelisin kuzum
Owww cok karbonhidrat yuklenmissin canim naptin sen biraz daha dikkat etmeliyiz
Hosgeldin canim ozaman tam gaz devam aldiklarimizi beraber verelim
Mercimek koftesi cok degilse canim sorun yok nasil gidiyor mu kilolar tatlim
Sporlarin guzel canim menun biraz kacamakli olmus ama sporla dengelemissin sanki
Sagol canim esim evde yanimda simdilik atesim dustu daha dogrusu buyuk oglum koray rahatsizlaninca ben iyilesmek zorunda kaldim
Aksam ki kacamak olmasaymis cok guzel olucakmis canim dedigin gibi
Cok cok gecmis olsun canim biyle durumda menundeki kacamaklari gormuyorum ben
Menun guzel canim sporla ogunlerini dengelemissin
Oncelikle aramiza hosgeldin canim ben kaptan yardimciniz özlem insallah birlikte kilolarimizi vericez hayirlisiyla menun guzel suyun guzel sporun guzel
Bu arada cok gecmis olsun annen icin acil sifalar diliyorum
Cok guzel gitmis masallah canim
Sende yemin ettin dimi cok guzel menun
Sagol kuzum onlarda hasta oldu yaa mecburen yavruslarla ilgilenmek zorundayim kuzum sen nasilsin
Sana da gecmis olsun senemcim
Canim bende inaniyorum sana , sigarayi birakmayi kafana koyduysan ve istiyosan birakirsin..Once azalt bir miktar, onun yerine koyabilecegin bir sey bul hayatinda.Boslugunu doldurmam icin..Ben burdayım canımm kendime yeni challenge ekleyip sigarayı bırakmaya çalışıyorum inş kilo almam bu süreçte, sen nasıl oldun
Cisecim hayirdir neyin var canim?Ben çok kötüyüm. Şimdiden özür dilerim![]()
Cok yorgunsun,kac gundur boykesin biliyorum canim ,kolayliklar diliyorum.Ve evdeki herkese acil sifalar diliyorum canim.Merhaba hanımlar iyi pazarlar
Kızım gece cok sukur hastalanmadı büyük kızım yatıyor şimdi başı ağrıyormus sinüzit sanırım saçlarını kurutmadan dolaştı hep kesin ondan oldu
Gece hiç.uyuyamadim oğlum cok sık uyandı gündüzde uyumam imkansız pazar haliyle çamaşır utu ve sut alıp yoğurt mayalamam lazım
İnşallah canım gercekten içmek istemiyorum hem cildim hem sağıma hemde cüzdanıma büyük yük. Ona vereceğim 600 tl ye öğrenci okutulur. İnş annen de bırakır benim annem de içiyo ama bırakmak istemiyo benim arkadasım o diyoCanim benim gittiniz mi doktora,nasil oldu Koray?
Sen nasilsin Ozlemim?
Habersiz birakma bizi
Oyle oluyor hep cocuklar hastaysa insan kendini unutuyor..Anne babalik iste..Ikimizde biran evvel iyilesin kuzum...
Canim bende inaniyorum sana , sigarayi birakmayi kafana koyduysan ve istiyosan birakirsin..Once azalt bir miktar, onun yerine koyabilecegin bir sey bul hayatinda.Boslugunu doldurmam icin..
Benimde annem yillardir iciyor ve kac kez denedi birakamadi ve suan o kadar kotu durumdaki surekli oksuruyor,nefes alamiyor.Kendine ve sevdiklerine bunu yapma..
Cisecim hayirdir neyin var canim?
Cok yorgunsun,kac gundur boykesin biliyorum canim ,kolayliklar diliyorum.Ve evdeki herkese acil sifalar diliyorum canim.