- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Benim annemde yalniz ,Ben tek cocugum taa amerikada yasiyorum.Oda annen gibi sigarayi birakmak istemiyor,ondan baska bir seyim yok diyor...İnşallah canım gercekten içmek istemiyorum hem cildim hem sağıma hemde cüzdanıma büyük yük. Ona vereceğim 600 tl ye öğrenci okutulur. İnş annen de bırakır benim annem de içiyo ama bırakmak istemiyo benim arkadasım o diyobugun 2 tane içtim bakalım :)
Sen azmet birak canim...
Cok guzel birgun olmus canim ,menun guzel,limonlu suyun guzel, if de hayirli olsun simdiden.Selam kızlar pazar menüm
Sabah 10:30
Yumurta salatası(haşlanmış yumurta, marul, soğan, maydanoz), 1 dilim ekmek
Ara öğün 14:30
Pişmiş yulaf lapası(1 çay bardağı süt, 3 kaşık yulaf, 1 tatlı kaşığı kakao, Yarım muz, üstüne 8 adet çiğ badem), yeşil çay bol limonlu
Aksam
Terbiyeli tavuk çorbası, ciğer yahni, 2 dilim ekmek
Toplam:1100 kalori
İf yapmaya başladım yarın 10:30a kadar bişi yemicem sadece kalorisiz içecekler
Su 2 lt limonlu
Spor bugun tatil günüm 50 tane squat sadece
stitch
Yawrukush
Kozmogirl17
Guzel birgun olmus canim,istavriti cok severim afiyet olsunMenum
Sabah 11.30
marul roka domates 1kasik lor 5 zeytin 1 dilim esmer 1 dilim beyaz ekmek 1 cay kasigi tahin pekmez cay 1 bardak sut
Ara
1 elma
Ara
Yogurt lu bir kasik yulaf
Aksam 18.00
3 istavrit yagsiz 5 kasik karnabahar bol salata 1 dilim esmer ekmek
Sade kahve
Su 2.5lt bel egzersizi
Canim hep aklimdasin, buyugunun gecesi nasil gecti,iyi mi durumu?Iyi aksamlar hanımlar
Kızım yarın okula gidemeyecek kafasını kaldıramıyor
Küçük kızım iyi sukur
Pazar menü
Sabah
1130
1 haşlanmış yumurta marul maydonoz 2 zeytin
1300
1 avuç çiğ kabak çekirdeği
1 fincan yeşilçay
1530
Ton balıklı salata (Çok acikmistim)
1900
Bezelye yemeği ayran
Şu 2 litre
spor daha yapamadim yapınca yazarım
Doktora gidersen bizide haberdar et,guzel haberlerinizi bekliyoruz
Harikasiniz canim,bol rekabetli bir hafta olsunSelamlar kaptan iyiyiz çok şükür sen nasılsın ?
Benim eşimHuzurvermeyolunda birbirimze destek olmaya çalışıyoruz şimdilik güzel gidiyoruz
![]()
Bende iyiyim cok sukur..
Canim Sabah hurma ve kabak tatlisi var,sonra patates,tahin pekmez var, birde Erik ve visne suyu var.Pazar menüsü
Sabah 11 30
Birkaç tane hurma iki çatal kabak tatlısı
12 00 kahvaltı
Fırında baharatlı patates( çok yemedim )
Zeytin
Peynir
Tahin pekmez de bir çatal yada iki çatal
17 40 akşam yemeği (misafirlik)
Mercimek çorbası
Biberli fasulyeli bir türlü yöresel bişeymiş ismi tırşik
Bir but tavuk
Salata
Erikvevişne suyu
21 30
Bir fincan nescafe bunu içmemeliydim
Misafirlikte
Menü çok zengindi yalnız
Yemediklerimi yazayım birde
Ekşili patlıcan kuru dolma
İçli köfte
Nohutlu pilav
Buğdaylı ayran aşı
Fındıklı baklava
Ama pişman değilimsanki türlü yemeği bize özel yapılmıştı Allah razı olsun ev sahibinden
Huzurvermeyolunda
Yawrukush
Kozmogirl17
Bugun diyete uygun olmamis menun.Misafirlikteki diger seyleri yememen harika ama 10dk yuruyus cezasi geliyor.
Menun gayet guzel melegim,spor yapmamissin 10dk dans cezasi geliyorSlm kızlar geçmişe daha sonra bakacağım
Pazar menüm
11:00
1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir, 2 dilim kızarmış ekmek, domates, 1 tatlı kaşığı humus( bu ara fena sardım humusa)
14:30
3 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf, 1 tatlı kaşığı keten tohumu, 1 portakal ile smoothie yapıp içtim
19:00
5 kaşık zeytinyağlı taze fasülye, 2 kaşık makarna, 3 kaşık kadar yoğurt, salata
Su: 1,5 litre ancak
Spor: ne yazık ki yok
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Birikizmeselesi
Canim zor birgun gecirmissin ,seni cok iyi anliyorum benimde 2 cocugum var.Ama onlar ne Kadar zorlansakta buyuyorlar.Bu zor zamanlar gececek.Menun cok az geldi bana,ikiz bebek emziriyorsun,bu kadar az yersen sutunde etkilenebilir.Sadece saglikli seyler yemen yeterli,cok sIkI bir diyete gerek yok canim....5 Ocak menüm
sabah 10:30 sucuklu yumurta , lor , kaşar peyniri , şekersiz çay , 2dilim tam buğday ekmeği
öğle : bir tane neskafe
Akşam : bir tabak tavuklu kabaklı patates sulu yemeği , 1 kepçe şehriye çorbası
Spor : 2saat ev işi, 3000 adım
Su: 2,5 litre
Yawrukush
Melegimkorusun
Canim tekrar yaziyorum,tum bu zor zamanlar gececek.Canım benim çok kötü birgün geçiriyorum annem çok kötü bakacak kimsesi yok bende iki Bebek var bana gelmiyor kıpırdayamıyorım moralim bozuk çok güzel yazmışsın desteğin için çok teşekkğr ederim bebekler beni çok sarsti çok kötü bir gün geçiriyorum.yemek yemeye vakit bulamıyorum bulunca da sağlıklı şeyler yapıyorum çok haklısın diyetten önce sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
![]()
Sana en buyuk tavsiyem her firsatta cocuklarin uyurken sende dinlen,uyu.
Ev islerini en asgari sekilde yap,vaktini ev islerine harcama.
Enerjini tuketme ki bebeklerine enerjin kalsin...
Canim haber bekliyorum senden.insallah iyi olur kizinBüyük kızımın ateşi çıkmaya başladı yarın sabah ikisinide dra goturucem oruç tutamiycam biraz toparlasınlar bakalim.
Bense spor yapamadim ama bacak hareketleri yaptım bisiklet cevirdim hiç yoktan iyidir düşündüm
Şimdi oğlumla yatıyorum yatmadan önce 1 bardak ayran içtim
Hepinize iyi geceler
Bizde merak ettik seni Cisecim..Yeni telefon aldım o yüzden bir türlü buraya gelemedim. Hafta sonu ne yediğimi hatırlamıyorum. O yüzden pazartesiden başlayacağım. Nasılsınız?
Diyetini lutfen dikkate al, bu cuma kesinlikle eksi bekliyorum senden...
Canim cekirdek ve patates salatasi olmamis 10dk yuruyus cezasi geliyor.Slm kizlar bugün çok yogundum piknik felan derken ,
5 Ocak menum
Sabah 11 buçuk
Çökelek kavurma 2yk,sucuklu yumurta ,2 dilim ekmek, tahin pekmez 3 lokma, kk peynir 2 siyah zeytin,
Öğle sonrasi piknik deydik, 5 gibi
1 sis kıyma kebap ve 3 baget tavuk bir dilim ekmek ve salata
Dönüş te komsumda toplandık
7 _8 arası
Bir tabak patetes salatası ,tuzsuz çekirdek
ve kabak çekirdeği küçük kase dolusu
Yemesem iyiydi ama tatlı vardı yemedim tuttum kendimi şükür.
10 gibi küçük bir elma yumurta kadar bir dilim de ayva
1 litre su .çok içemedim ama bol çay içtim ondan sanirim
Aksam 7-8 civari bir sey yeme, en gec 7de yeme eylemini bitir Tomriscim.
Kizlar menu ve egzersizlerinizi gunluk olarak yazmayi unutmayin lutfen.
onemli bir hastalik degil umarim?