• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet diyetisyen kontrolünde zayıfladığım dönmelerde tüm diyetisyenlerim aynısını söylemişti. ondan alışkanlık haftada sadece 1 kere tartılıyorum diyete başlayınca :)

Tamam bende öyle yapayım o zaman doğrı stres oluyırum 😏 annemde demişti zaten her gün tartılma diye

Slm kizlar 8 Ocak menum
Sabah 11 civarı uyandım
12 de bol salata ve küçük kase tarhana çorbası
2 civarı bir avuç fıstık bir ceviz ikir
lokma tahinhelva
3 civarı haşlanmış et bir porsiyon
4civari bir portakal
Akşam 6
3yk bulgur pilavı bir tabak kurufasulye ve bir adet turşu
1 buçuk litre su
Yarım saat yürüyüş

merhabalar

Kullanıcı Adı : ceyda76
İsim (İsteğe Bağlı ): ceyda
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 43 (şimdilik)
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kız + (3 kedi 1 köpek ) kızlarım 20 ve 13 yaşlarında
Yaşadığınız şehir: erzincan
Boyunuz : 168 cm
Kilonuz: 73.600
Hedef kilonuz : 63
Kilo alma hikayeniz : başlangıç 1 yaşıma dayanıyor 1 yaş = 16 kilo ilk diyetim 5 öğün 4 öğüne indirilmiş.sonrası aldım verdim olarak devam etti.18 li yaşlarımda 78 kilolardan 49 kilolara düştüm diyetle.evlilik iki hamilelik derken yapıştı kilolar.2015 yılında özel bir diyetle 84 kilodan 58 kiloya düştüm .2 yıl koruduktan sonra erzincanda yapacak birşey bulamayınca yemeğe verdim kendimi.yine 70 li kiloları gördüm.üstüne birde menopoz eklendi haydi 79 kilo oldum.geçen yıl 24 aralıkta başladığım diyetimle mayıs ayında 69 kiloya kadar düştüm.yaz tatili araya girdi tabi.eve döndüm ki 73 olmuşum.eylül ayında yine diyete başladım.ekim sonu 73 ten 67 ye düşmüştüm.kasım ayında eşimle tatil yapalım dedik 20 gün tatil olunca vur patlasın çal oynasın sen her öğün tatlı yer misin...:KK45:vallahi yedim eve döndüm gene 71 olmuşum sonra yılbaşı dedim bekle sonra başlarsın.velhasıl şimdi 73.6 kg gelmekteyim.çok mu uzattım. :KK75:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendimi daha zinde daha mutlu ve daha genç hissediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
hayır hep kendime rakiptim. ilk defa takım olmanın şevkini yaşayacağım
Hoşgeldiniz grubumuza insallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız

merhabalar

Kilo alma hikayeniz : başlangıç 1 yaşıma dayanıyor 1 yaş = 16 kilo ilk diyetim 5 öğün 4 öğüne indirilmiş.sonrası aldım verdim olarak devam etti.18 li yaşlarımda 78 kilolardan 49 kilolara düştüm diyetle.evlilik iki hamilelik derken yapıştı kilolar.2015 yılında özel bir diyetle 84 kilodan 58 kiloya düştüm .2 yıl koruduktan sonra erzincanda yapacak birşey bulamayınca yemeğe verdim kendimi.yine 70 li kiloları gördüm.üstüne birde menopoz eklendi haydi 79 kilo oldum.geçen yıl 24 aralıkta başladığım diyetimle mayıs ayında 69 kiloya kadar düştüm.yaz tatili araya girdi tabi.eve döndüm ki 73 olmuşum.eylül ayında yine diyete başladım.ekim sonu 73 ten 67 ye düşmüştüm.kasım ayında eşimle tatil yapalım dedik 20 gün tatil olunca vur patlasın çal oynasın sen her öğün tatlı yer misin...:KK45:vallahi yedim eve döndüm gene 71 olmuşum sonra yılbaşı dedim bekle sonra başlarsın.velhasıl şimdi 73.6 kg gelmekteyim.çok mu uzattım. :KK75:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendimi daha zinde daha mutlu ve daha genç hissediyorum.
Hosgeldiniz cok iyi biyerdesiniz motivasyon tam gaz bu grupta kilo vermemek biraz zor bence butun arkadaslar bi harika hele kaptanlarimiz bir taneler💖💖💖

C

Lahana sarmasi ya da herhangi diger dolmalari ben az bulgur ekleyerek yapiyorum canim.Pirinc yerine az miktarda bulgur koyuyorum.Diyetteyken de oyle yaptim , doyacak kadar yedim ve diyetimi kotu etkilemedi.
Sende dene canim...

Canim sen emziriyorsun , yedigin az miktarda cerezin diyetine zarari olmaz.
Yediklerinin miktarini cok azaltma olur mu, sutun etkilenmesin canim :)

kayınvalidem hazırladı içini lahana sarmasının ama bulgurla karışık pirinç yapmış yine de dikkat ettim az yedim sonuçta karbonhidrat salça yağ vs diyeti bozmadım kaptan 😃

evet inşallah zararı olmaz çerezin

Teşekkür ederim bana güç veriyorsunuz Yawrukush Yawrukush

miktarini dengelersen yiyebilirsin ama kapuska falan yapsan kiymali, ustune sarimsakli yogurtla mesela? :)
internette soyle bir bilgi buldum:
Zeytinyağlı Lahana Sarması, içerisindeki yağ miktarına dikkat ederek 3 ince dilim ekmek yerine 6 adet zeytinyağlı lahana sarması tüketebilirsiniz. Ayrıca içerisine beyaz pirinç yerine bulgur koymak yemeğinizin daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır.

Cerez yemende problem yok canim, hatta saglikli. hergun tuketebilirsin, sadece porsiyonlarina dikkat et. yanina da sut veya yogurt yersen daha da doyurucu olur :KK66:

CAnım Teşekkğr ederim ilginden dolayı aynen 6tane sarma yedim hemde bu yazını okumadan . İyi yapmışım az yemekte fayda var .
Çerezin yanına da bol su veya sade soda içiyorum güzel oluyor fındık fıstık süt kalitesini arttırıyormuş iyi oluyor

Sahur 05.30
Peynirli yumurta domates 1 krep cay
İftar 18.10
1kase tarhana 1 dolu kase ispanak yogurt 4 kasik yogurt lu kereviz salata si 10 bulgurlu etli kara lahsns sarmasi
2lt su su ana kadar egzersiz daha yapamadim
Yawrukush Yawrukush AppLesma AppLesma @Kozmogirl17 Melegimkorusun Melegimkorusun hepinize iyi geceler
Allah kabul etsin eşim
Ben oruç tutucam dedim tutamadım yalanci durumuna düştüm allah affetsin çocuklar bütün zamanımı alıyor oğlum 2130 da uyandı saat 2300 de uyandı gece 3 gibi uyuruz artik😞

CAnım Teşekkğr ederim ilginden dolayı aynen 6tane sarma yedim hemde bu yazını okumadan . İyi yapmışım az yemekte fayda var .
Çerezin yanına da bol su veya sade soda içiyorum güzel oluyor fındık fıstık süt kalitesini arttırıyormuş iyi oluyor
Benim 2 kızımda sütüm oldu oğlumda olmadı formul mama kullandık malesef denemediğim şey kalmamıştı tahin pekmez incir hurma dereotu hiç biri fayda etmedi damla içtim onla biraz olmuştu şimdi ise iyice azaldı napalim kısmet
Inşallah senin sütun cok olur arkadaşım

merhabalar

Hoşgeldiniz 🥰

Slm kizlar 7 Ocak menum
Sabah geç kalktım 11 gibi
Tereyagda yumurta ,kk peynir yarım dilim ekmek
Öğle 12 buçuk
Bir iki parça Maraş tarhana su bir tane ceviz 6 kadar kuru üzüm
Öğle sonrası gezmem vardı 2 buçuk gibi
Bir kase tarhana çorbası,2yk fellah köfte,küçük biber dolması bir tane ,3 yaprak sarması serçe parmağın kadardı. Bir börek ve baklava yemesem olmazdı çok güzeldi ev yapımı ayyyyy😔 kadincagiz 8 çeşit yapmıştı emeğe ayıp olurdu yesem bir türlü yemesem bir türlü birde eşimin teyzesi niye yemiyorsun hiç yemedin
Akşam 6 buçuk
Bir tabak mantarlı sucuklu sulu yemek ,3yk bulgur pilavı, karnıbahar turşusu bir adet
Saat 9 gibi kestane yedim yemesem iyiydi 6 adet
Şuan çok açım kendimi tutuyorum
Şu bir buçuk litre ye yakın
Gezmeye yürüyerek gittim. Gidiş geliş yarım saatimi almistr
Kaptan henüz regl olmadım
Öğleden sonra ve kestaneler olmamış canım çok çok fazla olmuş maalesef
Gunaydin guzel arkadaslarim hepinize cok mutlu bir carsamba gunu diliyorum. :KK200:
Selam canım senin de günün güzel geçsin 🥰🤗
7 ocak menum
10;00_ 1 kase yulaf icine 1 avuc kuru meyve ve ceviz findik karisimi, ustune sut.
13:00_ 1 kase sebze corbasi, 1 tabak kereviz salatasi, 120 gr kadar kirmizi et.
19:00_ 1 kase dondurulmus visne , 1 tane sebzeli ve ajvar soslu sandvic, 1 kase yagsiz tuzsuz misir patlagi.

su: 2,5 lt
spor: 15 dakika leslie :p (soz bugun en az 30 dakika)
50 mekik (cezami yaptim kaptanim )

Yawrukush Yawrukush @Kozmogirl17 stitch stitch
👏👏👏👏
Gunaydin kizlar :KK68:

7 ocak menum
Sabah 2 yumurta, yarim dilim light krem peynirli bagel, cay
Ogle bir tabak kuru fasulye, 150gr cig sugar snap peas
Ara sutlu nescafe
Ara bir avuc karisik cerez (bitter cikolata kapli badem, findik)
Aksam firinda somon, salata
Su maalesef yine cok yok
Spor da yapamadim, bacaklarim cok agriyordu dun
@angelnesss
👏👏👏👏
Iyi aksamlar
Menüm
Geç yaptık kahvaltıyı
12 gibi 5 fistik
1300
Peynirli tb ekmekli 1 adet tost 3 zeytin
Ara yok
Saat1630
Nohut yoğurt 2 kaşık ezme
Saat
1830
1 brk yeşilçay
Çok acıkırsam
1 havuç
Şu 2.5 litre
Spor lesie 3 mil
Bugün canim hiçbirşey istemiyor
Sırtım ağrıyor sporlardan mi oldu bilemedim
👏 güzel bir gün olmuş canım
Herkese merhaba
Bugunku menum
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim salam, 2 kasik lor peyniri, 2 dilim ekmek
Ara: rezene cayi
Ogle: izgara tavuk, sebze sote
Ara: latte, yarim cay bardagi beyaz leblebi
Aksam: pirasa yemegi
Su: 3.5 litre
Spor: 5000 adim
👏👏 Harika bir gün olmuş canım
İyi akşamlar😀
09:00 kepek ekmeğine kaşarlı domatesli tost
13:00 yarım kase tavuksuyu çorba 4 adet köfte yarım salata tabağı kısır
16:00 2 adet kuru incir 2 adet ceviz
18:30 ton balıklı salata

2 litre su ve içmeye devam
İnşallah birazdan yürüyüşe gideceğim 😀

stitch stitch Yawrukush Yawrukush @Kozmogirl17
👏👏👏
Bugünkü menüm

Sabah 10 45
Bir tane yumurta
Bir kk peynir
7 adet zeytin
2 adet ceviz
Bir fincan yeşilçay

Öğle ara 13 30
3 çay kaşığı tahinpekmez

17 15
1 adet hurma
1 adet ceviz

Akşam 18 30
1 kase kara lahana çorbası
1 tane fırında palamut
Yeşil salata
1 adet hurma

1 litreye yakın su
20 dk yürüyüş :)

Suyumu 1.5 litreye tamamlamaya çalışıcam inşallah 😊
Süper canım 👏👏
İyi akşamlar Kızlar bugün ki menüm @ciseak77

Uyanınca: 1 bardak ılık su

Sabah: 3 adet zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 1 çay, 1 haşlanmış yumurta

Ara öğün: 1 sade Türk kahvesi, kuru üzüm çok az

Öğle: Burdur şiş, Antalya piyaz, ayran, 2 dilim ekmek

Ara öğün: sade soda, 1 adet yeşil elma

Akşam: ton balıklı salata

2,5 LT su

1,5 saat ev işi
50 dakika eliptik spor
Güzel bir gün geçirmişsin canım afiyet olsun 🤗
merhabalar

Hoşgeldiniz 🤗🤗
Sabah
Küçük peynirli tost
Kahve
Ara
Çeyrek bardak sıcak çikolata
Öğlen
Bulgur pilavı
Spor
12000 adım
15 dk koşu
15 dk eliptik
15 dk uzay yürüyüşü
4*20 kol
3*15 kol
3*15 dış bacak
3*15 iç bacak
3*20 mekik
Su:2,5L
Yawrukush Yawrukush stitch stitch @Kozmogirl17 @birniyetmeselesi
👏👏👏 bu hafta sanırım Harika bir eksi gelecek senden 🥰

Benim 2 kızımda sütüm oldu oğlumda olmadı formul mama kullandık malesef denemediğim şey kalmamıştı tahin pekmez incir hurma dereotu hiç biri fayda etmedi damla içtim onla biraz olmuştu şimdi ise iyice azaldı napalim kısmet
Inşallah senin sütun cok olur arkadaşım
İyi çok şükür şimdilik mama + meme devam ediyorum genelde süt verıyorum . Dediklerin bende baya işe yaradı tahinle çok kilo aldım

Back
X