• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sahur 05.30
Peynirli yumurta domates 1 krep cay
İftar 18.10
1kase tarhana 1 dolu kase ispanak yogurt 4 kasik yogurt lu kereviz salata si 10 bulgurlu etli kara lahsns sarmasi
2lt su su ana kadar egzersiz daha yapamadim
Yawrukush Yawrukush @AppLesma Kozmogirl17 Kozmogirl17 Melegimkorusun Melegimkorusun hepinize iyi geceler
Allah kabul etsin canım beğendim menünü 🤗
Slm kizlar 8 Ocak menum
Sabah 11 civarı uyandım
12 de bol salata ve küçük kase tarhana çorbası
2 civarı bir avuç fıstık bir ceviz ikir
lokma tahinhelva
3 civarı haşlanmış et bir porsiyon
4civari bir portakal
Akşam 6
3yk bulgur pilavı bir tabak kurufasulye ve bir adet turşu
1 buçuk litre su
Yarım saat yürüyüş
Canım toplama bakınca güzel menü olmuş beğendim ama saatleri 🙈 saat bası bişeyler yenmiş 🤷🏻‍♀️
Büyük kızım 12 yaşında tam bir ergen cok kavga ediyoruz anlaşamıyoruz
Küçük kızım 17 gün sonra 4 yaşına girecek
Oğlum 19 gün sonra 1 yaşına girecek
Allah bağışlasın canım

Slm arkadaşlar Çarşamba menüm
11:00
Pırasalı omlet, 1 dilim peynir, domates, 5 zeytin, 1 dilim ekmek

13:00
Kakaolu yulaflı bar, filtre kahve

16:00
1 tane cennet elması, 2 ceviz

18:30
Zeytinyağlı kereviz yemeği, yoğurt, 2 tane küçük kereviz mücveri ( eşim ve oğlum yemeğini yemediği için mücver yaptım onlara, tadına bakayım derken 2 tane yemişim 🙈)

20:00
Zencefilli yeşil çay

Su: 2lt
Spor: 11000 adım
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch Birikizmeselesi Birikizmeselesi

8 Ocak Çarşamba
sabah : melemen bir dilim tam Bugday ekmeği şekersiz çay

öğle : dört kaşık nar şekersiz çay

akşam : altı adet yaprak sarması , az yoğurt , brokoli

Ara : nescafe

su : 2 litre
spor : 2000 adım ve 1 saat ev işi

Yawrukush Yawrukush Melegimkorusun Melegimkorusun stitch stitch
Harika bir gün olmuş canım hatta az bile olmuş bunlarla acıkmıyormusun 🤷🏻‍♀️ Aman suyu fazla tut sütün azalmasın canım
Melegimkorusun Melegimkorusun canım menünü bulamadım yorum yapacaktım bakacaktım ne yedin ne yaptın diye baya geriye gittim baktım ama göremedim :KK43:
Aynı anda yazmışız sanırım 😂😂

Allah kabul etsin canım beğendim menünü 🤗

Canım toplama bakınca güzel menü olmuş beğendim ama saatleri 🙈 saat bası bişeyler yenmiş 🤷🏻‍♀️

Allah bağışlasın canım
Evet öyle oldu malesef. Geç uyandım. Derin misafir im geldi öyle yedim derken. Birde ben 12 ile 3 arasın çok fazla acikiyorum. Hep böyle birşeyler atustiriyorum.nasil atlatirim bilmiyorum

Slm kizlar nasilsiniz ? Sizi unutugumu sanmayin once deniz hastalandi , simdi iyi sukur , lisa simdi hasta 39-40 derece atesimiz var ve ilac icmeyi red ediyor 😓, bu hastaliklar yakamizi birakmiyor , hepinizi opuyorum insallah kimse arti gelmez bu hafta🥰
Geçmiş olsun canım.rabbim şifa versin kuzucuklara

Slm kizlar nasilsiniz ? Sizi unutugumu sanmayin once deniz hastalandi , simdi iyi sukur , lisa simdi hasta 39-40 derece atesimiz var ve ilac icmeyi red ediyor 😓, bu hastaliklar yakamizi birakmiyor , hepinizi opuyorum insallah kimse arti gelmez bu hafta🥰
Gecmis olsun

İyi akşamlar canım bi sorun olmasında hiç problem değil 😊
Seni tebrik ederim yürüyüşün içinn 😊😊
Ay sorunun alasi oldu ds gecti cok sukur ev kazasi cocuklar oyun oynarken oglann kasina kapinkolu girdi kemige kadar acildi kuzum kanöar icinde kaldi hastane dikis evde istieahat derken yazamadim size diyetimi sadece o gun biraz bozmus gibi oldum ama toparladim simdi yine yurusuye ciktim sen nasilsin nasil gidiyor okudum menulerini ama yazamadim iyiDi gördügüm kadariyla :))

Canim Allah sifa versin ilaci siringayls vermeyi denemismiydin bizde ayni sorunu yasardik o swkilde biraz daha kolaylasiyoe

8 ocak menum
sabah 2 haslanmis yumurta, kucuk bir dilim tb ekmek, yarim biber, biraz peynir, 8 zeytin, ceyrek avokado, cay
ara sutlu nescafe
oglen bir tabak kurufasulye
ara sutlu nescafe, cay
aksam bir tabak ezogelin corbasi, bir tabak soganli yumurta
su yine cok yok maalesef
spor da yok, bacaklarimin agrisi gecmedi hala :(
angelnesss angelnesss

Sabah
Küçük peynirli tost
Kahve
Ara
Çeyrek bardak sıcak çikolata
Öğlen
Bulgur pilavı
Spor
12000 adım
15 dk koşu
15 dk eliptik
15 dk uzay yürüyüşü
4*20 kol
3*15 kol
3*15 dış bacak
3*15 iç bacak
3*20 mekik
Su:2,5L
Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17 @birniyetmeselesi
canim miktar olarak seni ac birakicak ama kalorisi yogun seyler yemissin. toplam kalori bence cok degil.
sicak cikolata, cikolatali sut sanirim caninin tatli cektigi bir donemdesin. daha doyurucu ogunler yersen tatli istegin de azalabilir
sporlar sahane :KK73:
yılda iki kere diyet bozdurdu bana tatiller ama. sabah rutinimde 2 yumurta (gezen tavuk olmazsa yiyemiyorum) 1 dilim beyaz peynir ve domatesim olmazsa gün boyu her gördüğüm yemeğe saldırmaya meyilliyim.eh tatilde buna ulaşamadım.
yumurtasiz kahvalti yapamiyor musun? ben de alismisim, bu haftasonu evde sut-yumurta bitmis, kahvaltiya ne yapacagimi sasirmistim, oysa cok secenek var :)
sporu yapalı henüz 1 saat geçmediyse benim önerim yoğurt yada kefir .metobolizmayı hızlandırıyor. aynı zamanda laktik asit birikmesinide önlüyor
super oneri :super:
yarım bardak süt yarım bardak su ve bir çay kaşığı tarçın deneyin o zaman.umarım süt seviyorsunuzdur.yoksa evet son çare meyve olacak :skandal::kk77:
neden spor sonrasi ve neden ozellikle suyla karistirarark merak ettim 🤔
Haklısın canm dayanamadım. Ben daha kızımı emziriyorum. 2 yas 3 aylık. O emince baya baya aciktiriyor. Dikkat ederim ins.
masallah canim, benimki 15-17 ay arasi kendiliginden birakti emmeyi, oysa sutum geliyordu hala
ama ben emzirdigim donemde hic oyle aclik krizleri yasamamistim, o yuzden garip geliyor bana emzirirken acikanlar dogruyu istersen, psikolojik olabilir (hamileyken ben de kacamak yapmak icin acikiyorum derdim 🙃) veya vitaminlerine baktir istersen, vucudunda bir eksiklik oldugu icin ac hissediyor olabilirsin
Malesef yiyemem 65e düşene kadar büyük yemin ettim 🤗
65e de cok kalmadi ;)
Sahur 05.30
Peynirli yumurta domates 1 krep cay
İftar 18.10
1kase tarhana 1 dolu kase ispanak yogurt 4 kasik yogurt lu kereviz salata si 10 bulgurlu etli kara lahsns sarmasi
2lt su su ana kadar egzersiz daha yapamadim
Yawrukush Yawrukush @AppLesma Kozmogirl17 Kozmogirl17 Melegimkorusun Melegimkorusun hepinize iyi geceler
guzel menu canim, allah kabul etsin. sonrasinda yapabildin mi spor?
ah anneleri bir dinlenseniz onlar herşeyin doğrusunu bilirler :anne:
heheh, kizlar ugrastiriyor sanirim biraz :)
Slm kizlar 8 Ocak menum
Sabah 11 civarı uyandım
12 de bol salata ve küçük kase tarhana çorbası
2 civarı bir avuç fıstık bir ceviz ikir
lokma tahinhelva
3 civarı haşlanmış et bir porsiyon
4civari bir portakal
Akşam 6
3yk bulgur pilavı bir tabak kurufasulye ve bir adet turşu
1 buçuk litre su
Yarım saat yürüyüş
guzel olmus menun bugun canim :KK9:
Bütün gün sırtım ağrıdı ılık bi dus aldım şimdi uzanıyorum 1 fincan t kahvesi içtim sorun olmaz herhalde
gecmis olsun canim, nasil geldi dus, iyi yapmissin sicak dus alarak. ben de yaptim aynisini dun bacak agrima iyi gelirse diye
bugun nasil hala devam ediyor mu agri?

Back
X