• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

8 Ocak Çarşamba
sabah : melemen bir dilim tam Bugday ekmeği şekersiz çay

öğle : dört kaşık nar şekersiz çay

akşam : altı adet yaprak sarması , az yoğurt , brokoli

Ara : nescafe

su : 2 litre
spor : 2000 adım ve 1 saat ev işi

Yawrukush Yawrukush Melegimkorusun Melegimkorusun stitch stitch
canim az geldi menun bana, doyduysan iyi ama emzirirken cok azaltma menulerini, sutun etkilenmesin
cocuklardan ogun hazirlamaya vaktin yoksa en hizlisindan bir tarhana corbasi veya yogurt-salatalik veya yumurta yapip ye, ogun atlama
Slm arkadaşlar Çarşamba menüm
11:00
Pırasalı omlet, 1 dilim peynir, domates, 5 zeytin, 1 dilim ekmek

13:00
Kakaolu yulaflı bar, filtre kahve

16:00
1 tane cennet elması, 2 ceviz

18:30
Zeytinyağlı kereviz yemeği, yoğurt, 2 tane küçük kereviz mücveri ( eşim ve oğlum yemeğini yemediği için mücver yaptım onlara, tadına bakayım derken 2 tane yemişim 🙈)

20:00
Zencefilli yeşil çay

Su: 2lt
Spor: 11000 adım
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch @Birikizmeselesi
:super:
kereviz mucveri nasil oluyor? cok severim kereviz ama bunu hic duymamisim, ben de deneyeyim :kk77:
Evet öyle oldu malesef. Geç uyandım. Derin misafir im geldi öyle yedim derken. Birde ben 12 ile 3 arasın çok fazla acikiyorum. Hep böyle birşeyler atustiriyorum.nasil atlatirim bilmiyorum
yemeyerek maalesef, vucudun alismasi icin
bir ara karatay yapmistim, 3 ogun yaptigim icin sanirim cok kilo verememistim benim metabolizmam cok yavas
ama ogun arasi birsey yemek yasak, cok kisa surede alisip acikmiyorsun gercekten

Slm kizlar nasilsiniz ? Sizi unutugumu sanmayin once deniz hastalandi , simdi iyi sukur , lisa simdi hasta 39-40 derece atesimiz var ve ilac icmeyi red ediyor 😓, bu hastaliklar yakamizi birakmiyor , hepinizi opuyorum insallah kimse arti gelmez bu hafta🥰
Merhaba canim hosgeldin, ozledik 🥰 🥰
cok gecmis olsun, kurtulamadi ufakliklar bir turlu hastaliktan desene :KK43:
cok cok gecmis olsun, bu kez hastaliklar gitsin de gelmesin insallah :anne::anne:

Tünaydın kaderdaşlarım bugün herkesin az acıktığı bol kalori yaktığı bir gün olur diyerek ben güne başladım. :halay:

Slm kizlar nasilsiniz ? Sizi unutugumu sanmayin once deniz hastalandi , simdi iyi sukur , lisa simdi hasta 39-40 derece atesimiz var ve ilac icmeyi red ediyor 😓, bu hastaliklar yakamizi birakmiyor , hepinizi opuyorum insallah kimse arti gelmez bu hafta🥰
Hosgeldiniz . En kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz insallah.
çok geçmiş olsun kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallah ve teşekkür ederim.hep beraber azimle kavuşacağız diye umuyorum.:KK36:

Günaydın kizlar

günaydın :KK200:

Ay sorunun alasi oldu ds gecti cok sukur ev kazasi cocuklar oyun oynarken oglann kasina kapinkolu girdi kemige kadar acildi kuzum kanöar icinde kaldi hastane dikis evde istieahat derken yazamadim size diyetimi sadece o gun biraz bozmus gibi oldum ama toparladim simdi yine yurusuye ciktim sen nasilsin nasil gidiyor okudum menulerini ama yazamadim iyiDi gördügüm kadariyla :))

offff çok geçmiş olsun.en büyük korkularımdan biriydi çocuklarım büyürken ki ona rağmen iki kızımda parmaklarını kapı arasına sıkıştırdı.kapı yanında oyun oynayan çocuk görünce halen ürperiyorum.

Ay sorunun alasi oldu ds gecti cok sukur ev kazasi cocuklar oyun oynarken oglann kasina kapinkolu girdi kemige kadar acildi kuzum kanöar icinde kaldi hastane dikis evde istieahat derken yazamadim size diyetimi sadece o gun biraz bozmus gibi oldum ama toparladim simdi yine yurusuye ciktim sen nasilsin nasil gidiyor okudum menulerini ama yazamadim iyiDi gördügüm kadariyla :))
😳😳 allah korumus canim, cok gecmis olsun.

Gunaydin kizlar, guzel bir gun olsun hepimize :KK36:
bugun menulere cok dikkat edelim, yarin hepimiz guzel eksi gorelim insallah :KK6::KK6:

Günaydın, bugün yine beslenme işim çok zor gibi görünmekte. İmplant çivileri yüzünden ağzımı kuş kadar açabiliyorum. Aradan birşeyler atmayı deneyip bir geviş getireceğim ama bakalım olacak mı? Yoksa yine pipetle süte ve suya talim edeceğim.

Ayy canım çok geçmiş olsun allah korumuş gözünü 😔
8 ocak menum
sabah 2 haslanmis yumurta, kucuk bir dilim tb ekmek, yarim biber, biraz peynir, 8 zeytin, ceyrek avokado, cay
ara sutlu nescafe
oglen bir tabak kurufasulye
ara sutlu nescafe, cay
aksam bir tabak ezogelin corbasi, bir tabak soganli yumurta
su yine cok yok maalesef
spor da yok, bacaklarimin agrisi gecmedi hala :KK43:
@angelnesss
Canım menün güzel canım bir doktora git aksatma canım ne ağrısı bu acaba bu kadar
kereviz mucveri nasil oluyor? cok severim kereviz ama bunu hic duymamisim, ben de deneyeyim :kk77:
Canım eşlim ve oğlum yemiyor yemeğini kereviz yedireyim diye yapıyorum ben 🤗 kuru soğan, kereviz, havuç, patatesi rendeliyorum içine karabiber, tuz, sarımsak tozu, biraz zerdeçal , 2 yumurta , 2-3 kaşık tambuğday unu ekleyip karıştırıp az yağda pişiriyorum canım
Günaydın, bugün yine beslenme işim çok zor gibi görünmekte. İmplant çivileri yüzünden ağzımı kuş kadar açabiliyorum. Aradan birşeyler atmayı deneyip bir geviş getireceğim ama bakalım olacak mı? Yoksa yine pipetle süte ve suya talim edeceğim.
Çok geçmiş olsun. Benimde implant yaptırmam lazım çok korkuyorum yaa 🙈

gecmis olsun, bu son randevun mu? implant tedavisi birkac randevu oluyor sanirim degil mi
en azindan sana zorunlu diyet:KK48:

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın 🌸
Sağlık olsun da gerisi olur inşallah

Benim şimdilik iyi gidiyor çok şükür yarın tartı ne der bilmem 😏

Canım menün güzel canım bir doktora git aksatma canım ne ağrısı bu acaba bu kadar
yarin sr randevum, gidip bir sorucam bakalim ama eminim paracetamol verip gondericek :deli:
burada doktorlari uzmana gidebilmek icin ikna etmek cok zor 😕
en azindan gecmezse ikinciye gidince dikkate alir

Canım eşlim ve oğlum yemiyor yemeğini kereviz yedireyim diye yapıyorum ben 🤗 kuru soğan, kereviz, havuç, patatesi rendeliyorum içine karabiber, tuz, sarımsak tozu, biraz zerdeçal , 2 yumurta , 2-3 kaşık tambuğday unu ekleyip karıştırıp az yağda pişiriyorum canım
not aldim, deneyecegim tesekkurler. benim esim de sevmez, aksine ben bayilirim
gecen bir tarif denemistim, onu esim de yedi, due ben de senle paylasayim nette gormustum
kerevizleri patates gibi cubuk cubuk dogruyoruz, 1yk un, zeytingyagi, tuz, sarimsak tozu ve cajun baharati ile bir posette karistiriyoruz ki heryerine gelsin karisim. firin tepsinine yanyana dizip firina. misafir de gelmisti bunu ilk denedigimde ve herkes bayildi

gecmis olsun, bu son randevun mu? implant tedavisi birkac randevu oluyor sanirim degil mi
en azindan sana zorunlu diyet:KK48:

canım ya ne son randevusu keşke öyle olsa . sol taraf arkalar altlı üstlü kazıları yapıldı önce,sonrasında kalasları yerleştirdi ve dikildi.sonraki aşama 8 gün kaldı dikişler alınacak 3 ay bekledikten sonra üzerine inşaatı çıkacak. ha birde sağ taraf sadece kazı çalışması yapıldı. 10 gün içinde kalasları yerleştirir diye tahmin ediyorum.

Çok geçmiş olsun. Benimde implant yaptırmam lazım çok korkuyorum yaa 🙈

20 yıl boyunca dişçi korkusundan hep kaçtım.abartmıyorum bir dişim vardı.dolgu yapılması gereken geçici dolgusunu zar zor yaptırdım. kalıcısı için korkudan gitmedim.sonra teker teker erimeye başladı dişlerim bugüne geldim.bu kadar korkup kaçmasaydım bugüne gelmeyecekti bunlar.son nasıl mı karar verdim. yemekleri tüm tüm yutmak zorunda kalınca olmuyor dedim. ama boşuna kaçmışım o kadar ilerlemiş ki yapılan anesteziler hiç acımadı.şimdi sıkıntım acı değil inanın sadece yüzüm çok şiş o yüzden ağzımı açamıyorum. lütfen korkmayın az sayıda kaybınız varken hemen yaptırın dişlerinizi. öğütmeden yediğiniz her yemek size kilo olarak dönüyor çünkü :) (Dişçiye güvenmek önemli bir dişçi buldum önce eşimi yolladım, sonra büyük kızımı kobay kullandım baktım tutumu yapması iyi tamam doktorum sensin dedim)

canım ya ne son randevusu keşke öyle olsa . sol taraf arkalar altlı üstlü kazıları yapıldı önce,sonrasında kalasları yerleştirdi ve dikildi.sonraki aşama 8 gün kaldı dikişler alınacak 3 ay bekledikten sonra üzerine inşaatı çıkacak. ha birde sağ taraf sadece kazı çalışması yapıldı. 10 gün içinde kalasları yerleştirir diye tahmin ediyorum.
annem de yaptiriyor, biliyorum o yuzden sordum :) onun da 6-7 tane galiba, cok uzun surec, allah kolaylik versin.
en azindan acimadigindan bahsetmissin ama tabii kisa surede bitse de normal hayatina biran once donsen.
gecmis olsun

annem de yaptiriyor, biliyorum o yuzden sordum :) onun da 6-7 tane galiba, cok uzun surec, allah kolaylik versin.
en azindan acimadigindan bahsetmissin ama tabii kisa surede bitse de normal hayatina biran once donsen.
gecmis olsun
sağol canım valla anneciğinede geçmiş olsun tez zamanda ikimizde cillop dişlerimize kavuşalım

8 ocak menum
10:00_ 1 kase sutlu yulaf
ara: 1 finca az sutlu kahve
12:30_ 120 ge kadar kirmizi et, 1 kase salata, 4 yemek kasigi kahverengui pirinc haslama
16:00_ 1 kase chiali puding
19:00_ 1 kase yogurt uzerine 1 kasik recel, 2 yemek kasigi kahvalti gevregi.

su: 3 litreden biraz az
spor: 20 dakika yerinde yuruyus

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

oyy kuzum benim cook gecmis olsun. Acil sifalar yavrularina ve isimlerine de bayiildimm :*

8 ocak menum
sabah 2 haslanmis yumurta, kucuk bir dilim tb ekmek, yarim biber, biraz peynir, 8 zeytin, ceyrek avokado, cay
ara sutlu nescafe
oglen bir tabak kurufasulye
ara sutlu nescafe, cay
aksam bir tabak ezogelin corbasi, bir tabak soganli yumurta
su yine cok yok maalesef
spor da yok, bacaklarimin agrisi gecmedi hala :KK43:
@angelnesss
canim masallah ne guzel yemekler yiyorsun. Off ya benim de aksamlari normal yemek lazim genelde gecistiriyorum. Oglenleri isyerindeyim asagida restauranlar var alip yiyorum ama aksam genelde gecistiriyorum veya kizima yapiyoruz baze corba veya kofte onu yiyorum :P senin menulerin cook guzel. Ama suu yook :(

Back
X