• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın, bugün yine beslenme işim çok zor gibi görünmekte. İmplant çivileri yüzünden ağzımı kuş kadar açabiliyorum. Aradan birşeyler atmayı deneyip bir geviş getireceğim ama bakalım olacak mı? Yoksa yine pipetle süte ve suya talim edeceğim.
oyy canim ya gecmis olsun. Ama iyi tarafindan bak ne guzel kilo vereceksin ;)
Ben hasta olunca yiyememistim ve sonrasinda tartiya cikinca cook mutlu olmustum :D

8 ocak menum
10:00_ 1 kase sutlu yulaf
ara: 1 finca az sutlu kahve
12:30_ 120 ge kadar kirmizi et, 1 kase salata, 4 yemek kasigi kahverengui pirinc haslama
16:00_ 1 kase chiali puding
19:00_ 1 kase yogurt uzerine 1 kasik recel, 2 yemek kasigi kahvalti gevregi.

su: 3 litreden biraz az
spor: 20 dakika yerinde yuruyus

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
guzel menu canim, bu hafat biraz spor da yapabilseydin bence yarin kilon eksi bile cikabilirdi. ama bu hafta guzel gittin, ben cok arti cikacagini sanmam
selam canim, off sabah yine baktim kendime aynada almisim yaa kilo bakalim yarina ne kadar almisim onu gorecegim :KK43:
ben de dun aksam tartildim, sabitim :(
aslinda dikkat ettim bu hafta ama sporsuzluk sanirim, bi de hala siskinligim gitmedi, bir kere daha boyle olmustu, 1 gunde -1 olmustu, lutfen yine oyle olsun moral olsun :dua::deli:
canim masallah ne guzel yemekler yiyorsun. Off ya benim de aksamlari normal yemek lazim genelde gecistiriyorum. Oglenleri isyerindeyim asagida restauranlar var alip yiyorum ama aksam genelde gecistiriyorum veya kizima yapiyoruz baze corba veya kofte onu yiyorum :p senin menulerin cook guzel. Ama suu yook :KK43:
yaa canim, aslinda gecistirince daha az yiyor insan ama ben kizim icin yapiyorum yemek. kizimdan once bu kadar duzenli yemeklerimiz yoktu :)
ama genelde pratik ve hizli yemekler yaparim ben de 10-15dk'da hazirlayip 20-30dk'da pisecek yemekler. o yuzden cogu zaman hayal gucum ile yemek yapiyorum evde ne malzeme varsa, neyseki esim yemek secmiyor, kizim da ogrendi herseyi yiyor :rolleyes:

8 ocak menum
12:30_ 120 ge kadar kirmizi et, 1 kase salata, 4 yemek kasigi kahverengui pirinc haslama

Süpersin :KK33::KK9:

canim miktar olarak seni ac birakicak ama kalorisi yogun seyler yemissin. toplam kalori bence cok degil.
sicak cikolata, cikolatali sut sanirim caninin tatli cektigi bir donemdesin. daha doyurucu ogunler yersen tatli istegin de azalabilir
sporlar sahane :KK73:

yumurtasiz kahvalti yapamiyor musun? ben de alismisim, bu haftasonu evde sut-yumurta bitmis, kahvaltiya ne yapacagimi sasirmistim, oysa cok secenek var :)

super oneri :super:

neden spor sonrasi ve neden ozellikle suyla karistirarark merak ettim 🤔

masallah canim, benimki 15-17 ay arasi kendiliginden birakti emmeyi, oysa sutum geliyordu hala
ama ben emzirdigim donemde hic oyle aclik krizleri yasamamistim, o yuzden garip geliyor bana emzirirken acikanlar dogruyu istersen, psikolojik olabilir (hamileyken ben de kacamak yapmak icin acikiyorum derdim 🙃) veya vitaminlerine baktir istersen, vucudunda bir eksiklik oldugu icin ac hissediyor olabilirsin

65e de cok kalmadi :KK66:

guzel menu canim, allah kabul etsin. sonrasinda yapabildin mi spor?

heheh, kizlar ugrastiriyor sanirim biraz :)

guzel olmus menun bugun canim :KK9:

gecmis olsun canim, nasil geldi dus, iyi yapmissin sicak dus alarak. ben de yaptim aynisini dun bacak agrima iyi gelirse diye
bugun nasil hala devam ediyor mu agri?
Teşekkür ederim canm. Cokta kötü beslenmem aslında. Benim iştahım açık galiba

guzel menu canim, bu hafat biraz spor da yapabilseydin bence yarin kilon eksi bile cikabilirdi. ama bu hafta guzel gittin, ben cok arti cikacagini sanmam

ben de dun aksam tartildim, sabitim :KK43:
aslinda dikkat ettim bu hafta ama sporsuzluk sanirim, bi de hala siskinligim gitmedi, bir kere daha boyle olmustu, 1 gunde -1 olmustu, lutfen yine oyle olsun moral olsun :dua::deli:

yaa canim, aslinda gecistirince daha az yiyor insan ama ben kizim icin yapiyorum yemek. kizimdan once bu kadar duzenli yemeklerimiz yoktu :)
ama genelde pratik ve hizli yemekler yaparim ben de 10-15dk'da hazirlayip 20-30dk'da pisecek yemekler. o yuzden cogu zaman hayal gucum ile yemek yapiyorum evde ne malzeme varsa, neyseki esim yemek secmiyor, kizim da ogrendi herseyi yiyor :rolleyes:
duzenli yemek cok daha iyi saglikli bence cok iyi yapiyorsunc anim. benim de hic degilse haftada 3-4 gun yemek yapma hedefim var bu sene. Gecistirmede ne kadar ne yedigimi anlamiyorum bazen :(
bugun yuzmeye gidiyorum, tatilden mi anlamadim bu hafta bir tembellik var ustumde. Bugun de yuzme dersi var yoksa yine gitmeyeyim derdim hava yagmurlu soguuuk :P

duzenli yemek cok daha iyi saglikli bence cok iyi yapiyorsunc anim. benim de hic degilse haftada 3-4 gun yemek yapma hedefim var bu sene. Gecistirmede ne kadar ne yedigimi anlamiyorum bazen :KK43:
bugun yuzmeye gidiyorum, tatilden mi anlamadim bu hafta bir tembellik var ustumde. Bugun de yuzme dersi var yoksa yine gitmeyeyim derdim hava yagmurlu soguuuk :p
Takildiginda bana yaz, ben sana pratik yemek tarifi veririm :KK72:

Kizlar, listemizi hatirlayalim, herkese bol eksiler yarin :spor: Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17

*** 4. Takım 656. Etap ***

haeshin (64.5///%)
DeryaOnDiet (66.5///%) Gecen hafta bildrimde bulunmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu
Melegimkorusun (64.0///%)
stitch (67.4///%)
ciseak77 (78.5///%)
nnurc (70.4///%)
angelnesss (76.4///%)
AppLesma (80.7///%)
Esperenza006 (78.3///%)
mifihafa (76.7///%)

4. Takım ortalaması:

***Citir mi Citirlar 656. Etap***

fyzanur (63.0///%) 655. etapta saglik sebebiyle 63.0kg ile izne ayrildi
AKovser (67.0///%) 652. etapta, bildirimsiz 67.0kg ile izne ayrildi.
hega8286 (61.8///%) 600. etapta hastalik sebebiyle 63.2kg ile izne ayrilan uye 22.10.19’da geri dondu, hedef:59
tomrs (60.9///%) 613. etaptan 55kg ile mezun uye geri dondu
allymcbeal (56.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 31.10.19, baslangic kilosu:59.0, hedef:51
Elizan-seyma (69.0///%) 510. Etapta 64kg ile izne ayrilan uye geri dondu 17.11.19, hedef 60
Huzurvermeyolunda (74.4///%) 650. etapta 74.4kg ile bildirimsiz izne ayrildi.
Gonulmeyvesi (68.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Birikizmeselesi (92///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 03.01.20, baslangic kilosu:92, hedef:60
Birniyetmeselesi (78.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 03.01.20 , baslangic kilosu78.7, hedef:60
Ceyda76 (73.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 08.01.20 , baslangic kilosu73.6, hedef:63

Merhaba hanımlar Bugün pek giremedim kusura bakmayın dışarda isim vardı
Menüm
Sabah 1100
2 haşlanmış yumurta marul 5 zeytin az peynir
Çay
Ara dışarı çıkmadan önce
1 avuç kabak çekirdeği kavrulmamış
Saat
1630
1 elma.3 ksk yoğurt yarın dilim tb ekmek
1845
1 tabak ıspanak yemeği bol yoğurtlu
Şu 2 litre
6000 adim
Belki lesie yapabilirim gece

Sahur 05.30
2 haslama yumurta peynir zeytin domates iki ince dilim ekmek cay su
İftar 18.10
1 buyuk kase tarhana corbasi 1 tabak kereviz tavuklu 3 dolu kasik bulgur pilavi 2 adet lahana sarma 3 kasik yogurtlu kereviz salatasi 1 lt su su ana kadar
Egzersiz 30dk tempolu yuruyus
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch AppLesma AppLesma Melegimkorusun Melegimkorusun

Selamlar kizlar dun ugrayamadim oyle kosturmali gecti ki..
Nasilsiniz, gecmis cok birikmis, okumaliyim...
selam canim, isteyim hala. Bugun gec basladim ama birazdan isten cikip yuzme dersine gidecegim ve 1 saat yuzme ;) insallah yarina faydasi olur.
Sen nasilsin canim? Annecigin nasil?

Menüm
Sabah 1100
Çay
Ara dışarı çıkmadan önce
Saat
1630
1845
Şu 2 litre
6000 adim
guzel menu :super:
Sahur 05.30
İftar 18.10
1 buyuk kase tarhana corbasi 1 tabak kereviz tavuklu 3 dolu kasik bulgur pilavi 2 adet lahana sarma 3 kasik yogurtlu kereviz salatasi 1 lt su su ana kadar
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch AppLesma AppLesma Melegimkorusun Melegimkorusun
guzel menu canim, allah kabul etsin

Menüm
Sabah 1100
Çay
Ara dışarı çıkmadan önce
Saat
1630
1845
Şu 2 litre
6000 adim
Menun guzel esim yarin bol eksili olur insallahinsallahh

not aldim, deneyecegim tesekkurler. benim esim de sevmez, aksine ben bayilirim
gecen bir tarif denemistim, onu esim de yedi, due ben de senle paylasayim nette gormustum
kerevizleri patates gibi cubuk cubuk dogruyoruz, 1yk un, zeytingyagi, tuz, sarimsak tozu ve cajun baharati ile bir posette karistiriyoruz ki heryerine gelsin karisim. firin tepsinine yanyana dizip firina. misafir de gelmisti bunu ilk denedigimde ve herkes bayildi
Afiyet olsun canım çok güzel ben dikkat ediyor olmasaydım baya gömerdim o mücverleden 🙈 senin tarifinide yazdım evde az bir parça kereviz var yarın unutmazsam kanun baharatı alayım deneyeyim bende saol canım 🤗
20 yıl boyunca dişçi korkusundan hep kaçtım.abartmıyorum bir dişim vardı.dolgu yapılması gereken geçici dolgusunu zar zor yaptırdım. kalıcısı için korkudan gitmedim.sonra teker teker erimeye başladı dişlerim bugüne geldim.bu kadar korkup kaçmasaydım bugüne gelmeyecekti bunlar.son nasıl mı karar verdim. yemekleri tüm tüm yutmak zorunda kalınca olmuyor dedim. ama boşuna kaçmışım o kadar ilerlemiş ki yapılan anesteziler hiç acımadı.şimdi sıkıntım acı değil inanın sadece yüzüm çok şiş o yüzden ağzımı açamıyorum. lütfen korkmayın az sayıda kaybınız varken hemen yaptırın dişlerinizi. öğütmeden yediğiniz her yemek size kilo olarak dönüyor çünkü :) (Dişçiye güvenmek önemli bir dişçi buldum önce eşimi yolladım, sonra büyük kızımı kobay kullandım baktım tutumu yapması iyi tamam doktorum sensin dedim)
Off çok geçmiş olsun canım 😔 yalnız kobaylarına da üzüldüm 🙈 benim iki tane dişim çekilde üst iki yandan ama dişlerimin araları açılmaya başladı estetik durmuyor bende iyi dişçi bulup gitmek istiyorum subatta Türkiye’ye gelicem ordan dönünce dişçi bulmam lazım 😩😩 korkunun faydası yok
8 ocak menum

Çok güzel menü olmuş canım
Selamlar kizlar dun ugrayamadim oyle kosturmali gecti ki..
Nasilsiniz, gecmis cok birikmis, okumaliyim...
Slm canım iyiyiz sen nasılsın 🤗🤗
Menüm
Sabah 1100
Çay
Ara dışarı çıkmadan önce
Saat
1630
1845
Şu 2 litre
6000 adim
Güzel menü canım yarın çok güzel bir eksi gelecek inş 🤗
Sahur 05.30
İftar 18.10
Güzel menü canım yatana kadar da biraz iç su ama saat 22 dan sonra su çok içmeyelim de malum yarın tartı günü artı ödem olup kötü etkilemesin 🤗

Back
X