• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kilo verme yarışması olsun bundan böyle spor olmasın.sürekli şimdi ne yapsam diye düşünüp duruyorum. çooook yoruldum.yarın kesin pert olucam. olmazsam da salondan çıkmayacağım gibi görünüyor. sevmedim bu işi. ne güzel düzenli pazartesi çarşamba cuma pilatesim vardı benim. bugün reyhan oksay kankim oldu. severim kendisini ama bu kadar karın çalışınca artık arkadaşlığımıza ara mı versem demeye başladım.:işsiz:
Harikasin, spor candir. :KK36::KK9:
Ben spor yapamadigimda veremiyorum hic kilo.
hos ben kilo bir turlu veremiyorum :işsiz::KK14:

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
DeryaondietEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE50 M :KK200:
CeydosEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
Selinn-34En Büyük TÜRKİYE MUAF:KK200: MUAFMUAF
BirikizmeselesiEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE10DK Y :KK200:
AppLesmaEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::halay::halay:
allymcbeal
BirniyetmeselesiEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE15DK Y :KK200::halay::halay:
mifihafaEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:10DK Y :halay:
angelnesssEn Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::halay::halay:
Gonulmeyvesi:KK200::KK200:
nnurcEn Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE:KK200: 50M:halay::halay:
@Gonulmeyvesi canim nasilsin, dun hic ugramadin?
@allymcbeal sen nasilsin kuzum?
@ciseak77 spor yarismamiza katilacaktin canim, senden guzel sporlar bekliyordum :)
stitch stitch kuzum ozledik nerelerdesin?
Kozmogirl17 Kozmogirl17 canim sizlerde iyi misiniz?
iyiyim canim, bu hafta diyeti biraktim sana bahsettigim gibi, biraz daha toparlamaya basladim yediklerimi. hala oyle cok abartarak yemiyorum ama psikolojim daha rahatladi. bir sure menuleri de okumadim, okuyacamayacagim kizlar kusura bakmayin ama diger seyler icin hep buradayim :KK200:
herseyi yoluna oturtayim, hedefim once spor eklemek hayatima, diyete sonra yine donecegim

aynen canım ..yani okumaya çalışıyorum desek daha iyi :KK70:
canim harikasin, bebegine de kavusmana az kalmis, benim kizim da mart bebegi :anne::KK200:
sen karar verince hepsi olur, bebeksiz kisilere gore belki biraz uzar bitirmesi ama isteyince yapilamayacak birsey yok. allah size saglik versin yeterki :KK200:

yda 82 kilodan 58 kiloya düştüm. tamda senin olduğun yaştaydım.ama şimdi menopozla birleşince daha yavaş gidiyor.tabi o zaman özel bir beslenme ile zayıflamıştım.ne yedimle uğraşmıyordum.direk sabah ,öğle.akşam yemeklerim hazırdı.ben sadece su içip ekstra dinleniyordum.spor yasaktı.sonra tembellik yine kilo aldırdı.yanlış anlama oturmak değil yemek yememek benim tembelliğim. 2015-2016 da 1 yıl bale yaptım.2017 eylülden bu yanada pilates yapıyorum.bugün boş kalınca öncesi sonrası fotomu bulayım moral olsun
işte ben öncesi sonrası 2015 yılı son fotoğrafta henüz 65 kiloyum.
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi
harikasin, super degisim.
bu kadar spor ile menapoz bile yarisamaz :rapci::süslü:

Sagol canim iyiyiz cok sukur hastanedeyim suanda gecmeyen usumem ve mide bulantim var bi doktora gotunmenin zamani geldi diye dusunuyorum nerdeyse hergun 1 kez ozellikle aksam saatleri istifra ediyorum domuz gribimi diyorum ama ole olsa tum gun olur birde sık sık sitma tutuyor beni bu kid usudugum kadar usumedim hic
gecmis olsun canim, bizi de haberdar et doktordan cikinca :KK74:

gerçekten çok güzel verdim.ben bile inanamamıştım nasıl verdiğime hep uğraşlarım sonuçsuz kalıyordu.

ihmal etme bir an önce git kontrollerini yaptır.sıtma tutması hiç hoş değil kan değerlerinde bir problem olabilir.

öyle oldu keşke düğmeye basıp durdurma şansım olsaydı.ama dikkat etmeyince alıyor insan.
Kan verdim eve dondum canim oglenden sonra gidicem sonuclara cok uzun suredir boleyim belki uykusuzluk yorgunluktandir diye diye hep erteledim ama bulanti kusmada eklendi sitmaya

Evet canım okuldayım ve şişkoyum bayadır geleceğim bir fırsat bulamadım Sen neler yaptın
Napalim canim bende sisko oldum ama seninkinin yaninda baya sisko oldum hastaliklarla bogusuyoruz cok sukur onun haricinde iyiyiz bugunumuze sukur siz tatile girmedinizmi

Merhaba 4. Takim araniza yeni katildim . Daha once 9. Takimdaydim 3 sene önce. Inşallah beraber çok güzel kilo vereceğiz.
Hosgeldin :KK36:
Asagidaki formu doldurabilir misin, seni taniyalim?
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Ben kaptan yardimcisiyim ve bir sure diyete ara veriyorum. Ama cok basarili arkadaslarimiz var grupta. eminim cok cabuk alisirsin bizlere ve veda edersin kilolarina ;)

Napalim canim bende sisko oldum ama seninkinin yaninda baya sisko oldum hastaliklarla bogusuyoruz cok sukur onun haricinde iyiyiz bugunumuze sukur siz tatile girmedinizmi
sen zaten diyet yapip vucudunu halsiz birakma canim, biraz toparlamalisiniz ailecek suanda

Merhaba 4. Takim araniza yeni katildim . Daha once 9. Takimdaydim 3 sene önce. Inşallah beraber çok güzel kilo vereceğiz.
Hosgeldin canim ozlem ben kaptan yardimcisiyim 9.takim dan mezunmusun kurallari biliyorsun gerci ama bende yazim hemen
Sık sık takima ugrayip sohbet etmek
Devamlilık hem kilo vermede hem motive olmakta hemde motive etmede cok onemli
Pazartesileri kontrol tartimiz var resimsiz kilo bildirimi yapiyoruz
Cumalari yarisma icin resimli bildirim yapiyoruz
Devamlilik saglar guzel kilolar verirseniz 2.cuma asil takima dahil oluyorsunuz
Birde kendi takimimiz icinde yarismalarimiz oluyor cok eglenceli mesela onlarda
Senem kaptanimin verdigi formu doldurursaniz sizi yakindan taniriz.
Hep birlikte guzel kilolar vericez insallah

özgecim ben dün geldim ankaraya . ameliyat olmama gerek kalmadı çok şükür . şimdi evrak işleriyle uğraşıyorum işe başlamak için . evdeki tartı da bozulmuş aksilik :bicak: benim dönüş az daha uzayacak belli ki . bugün bayağı koşturdum evrak işleriyle ilgili , daha tamamlayamadım . bide üşüttüm soğukta heralde, midem bulanıyor hasta olmasam bari . diyette biraz bozuldu , dışarda ne bulduysam yemek zorunda kaldım bir süredir. bende durumlar böyle . takımı da çok özledim menü yazmayı felan . elimden geldiğince hızlı dönmeye çalışacağım takıma . dışarda vakit buldukça girip okuyorum geçmişi. sen nasılsın iyimsin ne var ne yok :)
Feyzacim ameliyat olmadigina sevindim canim hadi bakalim tamamla eveaklarinida basla isine cok emek verdin hakettin sen bu isi

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Birkac gun ara verdim, biraz iyi geldi. arka arkaya problemler, bir de kilo veremeyince agir geldi sanirim. hala izne ayrilacagim bu hafta listeden ama muhabbete gelirim :)
biraz kendini toparla sonra seni sıkı takibe alıp kilo vermeni sağlayalım.gerginlikte kilo vermeni engeller.ama bu arada su içmeyi ihmal etme sakın.
Harikasin, spor candir. :KK36::KK9:
Ben spor yapamadigimda veremiyorum hic kilo.
hos ben kilo bir turlu veremiyorum :işsiz::KK14:
bende spor yaptığımda zor kilo veriyorum.olur mu öyle şey diyebilirsiniz ama kas yapmaya müsait bir yapım var.kas daha ağır bastığı için kilo kaybım az görünüyor. kas oranımın en az olduğu yer karın ve bel bölgem
harikasin, super degisim.
bu kadar spor ile menapoz bile yarisamaz :rapci::süslü:
oy menopoz berbat bişey.durduğunuz yerde kilonuz artıyor.anında 8 kilo fark ettim.sonra hormon kullandım regl oldum ama baktım zararları çok oluruna bıraktım.
Kan verdim eve dondum canim oglenden sonra gidicem sonuclara cok uzun suredir boleyim belki uykusuzluk yorgunluktandir diye diye hep erteledim ama bulanti kusmada eklendi sitmaya
kan değerlerin tepetaklak olmuştur bence gönlünü ferah tut.
hoşgeldin canım.eski yarışmacılardan peki tüyolarını ve yorumlarını bekliyoruz bolca.

Zaten veremiyorum ki canim bu ara bide uykusuzluk hatsafhada dis donemindeyiz kutayin geceleri hic uyumuyoruz
küçük kızım çok problemliydi diş döneminde (gerçi öncesi sonrası hala öyle) biz sevdiği çizgi filmin karşısına geçer onu tekrar moduna ayarlar,kucağımızda sabaha kadar izletirdik. beni pek sevmezdi o yüzden babasının kucağında olurdu.:KK71:

Back
X