- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : plasticwoman
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: İç Mimar
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane oğlum var 5 yaşında
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 164
Kilonuz: 117,7
Hedef kilonuz : ilk hedef 89 ama bitiriş 60
Kilo alma hikayeniz : epey uzun :) kısaca hep kilo sorunum vardı ama ergenlikte çözdüm kendim kilo verdim sonra spora başladım ağırlık antrenmanları, kick boks gibi sporlar yaptım akabinde hemen hemen aynı kiloda kaldım Doğum sonrası kilo aldım sonra gruplara da katıldım 30 kg verdim ama sonra arkadaşımı ve yakınımı kaybedince motivasyonum düştü herşey anlamsız geldi bıraktım ve sonuç başladığım yere geri döndüm :) ama hayattayız nefes alıyoruz herşeyin çözümü var diyerek tekrar başladım 2. Ayıma yeni girdim spor ve sağlıklı beslenme devam ediyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık için, yüklerimden kurtulmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Kullanıcı Adı : plasticwoman
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: İç Mimar
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane oğlum var 5 yaşında
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 164
Kilonuz: 117,7
Hedef kilonuz : ilk hedef 89 ama bitiriş 60
Kilo alma hikayeniz : epey uzun :) kısaca hep kilo sorunum vardı ama ergenlikte çözdüm kendim kilo verdim sonra spora başladım ağırlık antrenmanları, kick boks gibi sporlar yaptım akabinde hemen hemen aynı kiloda kaldım Doğum sonrası kilo aldım sonra gruplara da katıldım 30 kg verdim ama sonra arkadaşımı ve yakınımı kaybedince motivasyonum düştü herşey anlamsız geldi bıraktım ve sonuç başladığım yere geri döndüm :) ama hayattayız nefes alıyoruz herşeyin çözümü var diyerek tekrar başladım 2. Ayıma yeni girdim spor ve sağlıklı beslenme devam ediyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık için, yüklerimden kurtulmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet