• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : plasticwoman
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: İç Mimar
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane oğlum var 5 yaşında
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 164
Kilonuz: 117,7
Hedef kilonuz : ilk hedef 89 ama bitiriş 60
Kilo alma hikayeniz : epey uzun :) kısaca hep kilo sorunum vardı ama ergenlikte çözdüm kendim kilo verdim sonra spora başladım ağırlık antrenmanları, kick boks gibi sporlar yaptım akabinde hemen hemen aynı kiloda kaldım Doğum sonrası kilo aldım sonra gruplara da katıldım 30 kg verdim ama sonra arkadaşımı ve yakınımı kaybedince motivasyonum düştü herşey anlamsız geldi bıraktım ve sonuç başladığım yere geri döndüm :) ama hayattayız nefes alıyoruz herşeyin çözümü var diyerek tekrar başladım 2. Ayıma yeni girdim spor ve sağlıklı beslenme devam ediyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık için, yüklerimden kurtulmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet

Tarti resmini yukleyemiyorum

Eklentiler

• 20200124_114229.webp
    20200124_114229.webp
    9 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba geldim konuşmak için :) ben eski üye olsam da kurallara vakıf değilim bir kaç kez yarışmalara katıldım ama farklı nedenler ile ayrılmak durumunda kaldım. Katılabiliyor muyum tabi ayrıldığım kilomdan fazlayım ama kısa süre de vereceğimi umut ediyorum
Hosgeldin canim daha once takimlardan diskalifiye olmadiysan tekrardan yarismalara katilabilirsin tabikide ayrildigin kilona yakin olman lazim eger ki diskalifiye olduysan burada bizimle liste disi kilo verebilirsin liste disida cok guzel kilolar veren arkadaslarimiz var canim tekrardan aramiza hosgeldin
Asagidaki formu doldurursan seni yakindan taniyabiliriz

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : plasticwoman
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: İç Mimar
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane oğlum var 5 yaşında
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 164
Kilonuz: 117,7
Hedef kilonuz : ilk hedef 89 ama bitiriş 60
Kilo alma hikayeniz : epey uzun :) kısaca hep kilo sorunum vardı ama ergenlikte çözdüm kendim kilo verdim sonra spora başladım ağırlık antrenmanları, kick boks gibi sporlar yaptım akabinde hemen hemen aynı kiloda kaldım Doğum sonrası kilo aldım sonra gruplara da katıldım 30 kg verdim ama sonra arkadaşımı ve yakınımı kaybedince motivasyonum düştü herşey anlamsız geldi bıraktım ve sonuç başladığım yere geri döndüm :) ama hayattayız nefes alıyoruz herşeyin çözümü var diyerek tekrar başladım 2. Ayıma yeni girdim spor ve sağlıklı beslenme devam ediyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık için, yüklerimden kurtulmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Zaten doldurmussun canim tesekkurler
Bende özlem kaptan yardimcisiyim 2 oglum var 34 yasindayim tekrardan memnun oldum canim

Geçen hafta:76,40
Bu hafta:76,30
Fark:0,100 gr
Yüzde: %0,130

Benim için maalesef verimsiz bir hafta oldu, ama şükür kilo almadım, karbonhidratlı beslenme sonucu tartıya kötü yansıdı, çok üzgünüm kızlar 😞
Evet canim bu hafta menulerinde biraz kotuydu ki sen zaten bunun farkindasin yinede eksi gelmis tebrik ederim az olsun eksi olsun sloganimiz
Buu hafta seni listeye almayi dusunuyoruz tabi sende gercekten listede yarismak isteyip menulerine dikkat edicegine soz verirsen.biz sana guveniyoruz

Geçen hafta:76,40
Bu hafta:76,30
Fark:0,100 gr
Yüzde: %0,130

Benim için maalesef verimsiz bir hafta oldu, ama şükür kilo almadım, karbonhidratlı beslenme sonucu tartıya kötü yansıdı, çok üzgünüm kızlar 😞
Evet canim bu hafta menulerinde biraz kotuydu ki sen zaten bunun farkindasin yinede eksi gelmis tebrik ederim az olsun eksi olsun sloganimiz
Buu hafta seni listeye almayi dusunuyoruz tabi sende gercekten listede yarismak isteyip menulerine dikkat edicegine soz verirsen.biz sana guveniyoruz

Kullanıcı Adı : gingercokkie
İsim (İsteğe Bağlı ): irem
Mesleginiz: eczzcı
Yaşınız : 38
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 1.69
Kilonuz: 74
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : hazır gıda ağırlıklı beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sagligim icin
Evet 3 sene once

Hosgeldin canim ben özlem kaptan yardimcisiyim umarim cok guzel kilolar veririz birlikte
Kurallarimizi biliyormusun bilmiyorum ben yine de sana kisaca ozet gecim
Devamlilik onemli hem senin kilo vermem icin hemde arkadaslarini motive etmen icin
Pazartesileri kontrol tartimiz var resimsiz kilo bildirimi yapiyoruz cumalarida resimli kilo bildirimimiz var
Gecen hafta ki kilo
Bu hafta ki kilo
Aradaki fark
Yuzde
Resim
Seklinde bildirim yapiyoruz yuzde hesaplama 1. Sayfamizda var bakabilirsin
Eger devamliligin ve kilo vermen guzel giderse 2 cuma sonra asil listeye katilip yarismalara girebiliyorsun
Birde bizim takim ici yarismalarimiz var onlarda cok eglenceli ve motive edici oluyor

@plasticwomen canim kurallar 1.sayfadada yaziyor ama ben kisaca ozet gectim

Son düzenleme:
Hosgeldin canim daha once takimlardan diskalifiye olmadiysan tekrardan yarismalara katilabilirsin tabikide ayrildigin kilona yakin olman lazim eger ki diskalifiye olduysan burada bizimle liste disi kilo verebilirsin liste disida cok guzel kilolar veren arkadaslarimiz var canim tekrardan aramiza hosgeldin
Asagidaki formu doldurursan seni yakindan taniyabiliriz

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Zaten doldurmussun canim tesekkurler
Bende özlem kaptan yardimcisiyim 2 oglum var 34 yasindayim tekrardan memnun oldum canim

Teşekkürler canım olur ama bildirim yaparak izne ayrılarak çıktım son kilomu da bildirmiştim öyle ayrılmıştım ve öncesi de haber vermiştim böyle olunca diskalifiye olmaz herhalde nasıl öğrenebiliriz.

Memnun oldum canım ilgin için teşekkür ederim.

Herkese selamlaar sabah aç karnına tartılmayı unutmuşum ama yine de tartıldım

Geçen hafta aç karnına 67.4 idim
Bu hafta tok karnına 67.65 im :)
Dün misafirlerim vardı 1 ay sonra karbonhidrat olan şeylerden yedim ama azar azar
Bugün sabah kahvaltıda da biraz yedim yeminim bozuldu ama devam edicem herleyden çok az yiyerek devam edicem akşam 7 den sonra yine bişey yemicem

Eklentiler

• 20200124_131650-1.webp
    20200124_131650-1.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 18
Back
X