• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunku menum
Sabah 1 yum tereyagli omlet 1 dilim ekmek 4 zeytin 1 2 catal peynir
Ara
1 kucuk portakal
Saat 1700 gibi cok aciktim
K fasulye dunden kalan yogurt 1.2 catal tursu
1 dilim ekmek (cok acikmistim)
1930 gibo uarim elma bikac fistik
Su 2 litre
Spor
30 dk disarda kizimla yürürüm
Gece zaman olursa lesie yaparim insallah
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Bugünün sporunu da yazayım:
Wallsit: 150 adet x 2 = 300 puan
Squat: 170 adet x 2 = 340 puan
İpsiz ip atlama: 120 adet x 2 = 240 puan
Zumba 40 dk x 3 = 120 puan
Pilates 50 dk x 3 = 150 puan
Toplam: 1150 puan

Umarım doğru hesaplamışımdır varsa yanlışım öğrenerek düzeltirim :KK19:
Kozmogirl17 Kozmogirl17
Sporlarin harika canim bol bol eksiler gelir insallah ben cocuklardan firsat bulamiyorum yapmaya

Bugunku menum
Sabah 1 yum tereyagli omlet 1 dilim ekmek 4 zeytin 1 2 catal peynir
Ara
1 kucuk portakal
Saat 1700 gibi cok aciktim
K fasulye dunden kalan yogurt 1.2 catal tursu
1 dilim ekmek (cok acikmistim)
1930 gibo uarim elma bikac fistik
Su 2 litre
Spor
30 dk disarda kizimla yürürüm
Gece zaman olursa lesie yaparim insallah
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Menün güzel olmuş Canım bir de çocuk koşturmacası daha da gider.

Sporlarin harika canim bol bol eksiler gelir insallah ben cocuklardan firsat bulamiyorum yapmaya

Çocuklar zaten tüm günü alıyor benimde var oğlum ama çalışınca vakit buluyorum evde olsam bende vakit bulamam Emin’im

İyi akşamlar.
Cuma 75,70 kg
Pazartesi 75,70 kg
bugün

11:30 1 adet elma
13:00 1 kase buğday aşı çorbası salata ve yarım tabak kabak yemeği
18:30 1 kase sebze çorbası ve bol salata

3 litre su ve içmeye devam ediyorum.
Spor yok.

bu hafta çok hırslıyım 75 kglardan kurtulmaya niyetliyim.

Menün çok güzel böyle gidersen ve spor da eklesen Emin’im 75 kırarsın artık

Selam Kızlar birkaç gündür yendiğim şeyleri paylaşamadm ama dikkat ediyorum diyetime ama bugün annem geldi ve gözleme yaptı onu yedim her zaman bulduğum birşey değil pişmanım yediğim için ama emzirdiğini için de karbonhidrat askında hiç almıyorum o yüzden yedim Yani ne yalan söyleyeyim ben birkaç gündür bildirim yapamadım ikiz bebeklerim ve gelen gidenin oldu umarım gruptan atılmamışımdır 😏

İyi akşamlar.
Cuma 75,70 kg
Pazartesi 75,70 kg
bugün

11:30 1 adet elma
13:00 1 kase buğday aşı çorbası salata ve yarım tabak kabak yemeği
18:30 1 kase sebze çorbası ve bol salata

3 litre su ve içmeye devam ediyorum.
Spor yok.

bu hafta çok hırslıyım 75 kglardan kurtulmaya niyetliyim.
Canim menun harika😊 bu menulerle cumaya cok guzel zayiflarsin😊

Selam Kızlar birkaç gündür yendiğim şeyleri paylaşamadm ama dikkat ediyorum diyetime ama bugün annem geldi ve gözleme yaptı onu yedim her zaman bulduğum birşey değil pişmanım yediğim için ama emzirdiğini için de karbonhidrat askında hiç almıyorum o yüzden yedim Yani ne yalan söyleyeyim ben birkaç gündür bildirim yapamadım ikiz bebeklerim ve gelen gidenin oldu umarım gruptan atılmamışımdır 😏
Afiyet olsun😊 annen gelmis ve gozleme yapmis bence de yemelisin hem de emziriyorsun, emzirenlere ayricalik var😂😂(ben de emziriyorum)
Ya kacamaksiz diyet mumkun degil, ama sonrasinda toparlamak gerekiyor. Kacamak yaptim diye ipin ucunu birakmamak lazim.
sen tekrar menu bildirimlerine basla canim. Tekrar motive olursun😊👍

CEYDOS CEYDOS bu kilo bildirim yerini profile nasıl yazıyoruz sende yazıyor Ya yorum yapınca güncel kilom şu bu diye onu nasıl yapacağım
profil resminin olduğu yere tıkla,orada özel başlık kısmı var ben oraya yazdım canım. 1580151410721.webp 1580151459063.webp

:spor:GECEN HAFTAKI PUANLI YARISMAMIZIN SONUCLARI:spor:

:KK9::KK9:1. CEYDOS CEYDOS ----> 3211.5 PUAN:KK9::KK9:

:KK73:2. mifihafa mifihafa ----> 2227 PUAN:KK73:
:halay:3. kanadali35 kanadali35 ----> 1400 PUAN:halay:
4. Birikizmeselesi Birikizmeselesi ----> 960 PUAN
5. birniyetmeselesi birniyetmeselesi ----> 860 PUAN
6. AppLesma AppLesma ----> 720 PUAN
7. Monica_ Monica_ ----> 620 PUAN
8. DeryaOnDiet DeryaOnDiet ----> 480 PUAN
9. angelnesss angelnesss ----> 430 PUAN
10. Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi ----> 240 PUAN

11. milkk milkk ----> 30 PUAN

1. olan arkadasimiz CEYDOS CEYDOS 'u tebrik ediyorum, diledigi bir odul ogununu yemeye kendisi hak kazandi.:KK200:
ama ama cidden ağlamak istiyorum.bu sonucu hakkettiğimi düşünüyorum (kibirli demeyin ne olur) .cidden çok sıkı spor yaptım.ailem yeter artık iyice sıyırdın dedikçe ben daha dedim.bugün pilates arkadaşlarımdan biri tatilden döndü karın bölgem ve üst bedenimdeki sıkılaşmayı fark etti ki sadece 1 haftadır görmüyordu.:rapci:

ama ama cidden ağlamak istiyorum.bu sonucu hakkettiğimi düşünüyorum (kibirli demeyin ne olur) .cidden çok sıkı spor yaptım.ailem yeter artık iyice sıyırdın dedikçe ben daha dedim.bugün pilates arkadaşlarımdan biri tatilden döndü karın bölgem ve üst bedenimdeki sıkılaşmayı fark etti ki sadece 1 haftadır görmüyordu.:rapci:
Bencede fazlasiyla hakettin canim, tekrar yurekten tebrikler, darisi bu haftaya :))

Back
X