Canim haklisin ,millet olarak cok fazla yemegi dusunuyoruz.
Halbuki farkli milletlerden cogu arkadasim var, onlar sadece yasamlarini devam ettirmek icin yemek yenmeli seklinde olaya yaklasip, cok basit yemekler yiyorlar.
Biz festival gibi, abartiyor da abartiyoruz...
Canim cok gecmis olsun amcama, simdi nasil durumu?
Ay canim benim, ne tatli bu kuzular Ozlemim, bence buyuk kismini basardiniz bu isin, gozunuzaydin canim..
canim dilersen beni etiketleyebilirsin, fakat etiketlemesende, ben tum mesajlari okuyorum, gozumden cok buyuk ihtimalle kacmaz :))
Hepsini not ettim canim :)
Guzel bir gun olmus canim, egzersiz puanlrini da yazmayi unutma..
Al benden de o kadar Filizim, tombis oldum bende :)))
Harikasin.

Ellerine saglik Senemim
Canim liste disinda olsanda her cuma bildirim yaparsan eger, kilo verme surecini tablolarimizda goruruz.
O sekilde onerilerde bulunabiliriz vs.
Listede olan arkadaslarimiz her hafta cuma yarismasinda takimimizi temsil edip, yarisiyorlar, listede olmayan arkadaslarimiz da takimdaki her sey de diger arkadaslarimizla ayni haklara sahipler, sadece yarismaya katilmiyorlar :)
Canim cok guzel, spor puanlarini yazmayi unutma!!!
Harikasin canim, bu azimle devam :)
Canim annen gelmis, ister istemez anneler olunca menuler bozuluyor.
Ama sen emziriyorsun, iyi tarafindan bak, lutfen menulerini paylas duzenli olarak.
Gectigimiz cuma seni listemize dahil etmek istiyorduk ama bildirimini gec yaptin, menulerini duzenli yazmiyorsun bikac gundur, bu durumda bu hafta listeye girme durumunu askiya aldik uzulerek, lutfen aktif katilimina devam et olur mu, takimdan atilmak diye bir sey yok, eski aktif katilimini bekliyoruz :)