• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok guzel bir menu olmus :)
Sporlara da bayildim, suyu okuyunca aklima geldi hemen 1 bardak su ictim bende :))
Teşekkür ederim. Spor performansım maşallah bu aralar arttı. Bugün tek hatam mekikler arasında suyu fazla kaçırmışım. 2. Sette çok zorlandım. Bardak kullanmayın ciddi bir hata o zaman tümünü içmeye mecbur hissiyatı oluyor. Ben tupper şişesine koyuyorum yanımda 1 - 2yudum alıyorum. Bu şekilde tüm gün su içmiş oluyorum.
Guzel arkadaslarim hepinize iyi dinlenmeler, iyi istirahatler, yarin gorusmek uzere.:KK36:
İyi geceler. Herkese tatlı rüyalar.

:duduk:DUYURU:duduk:

***ARKADASLAR BU HAFTADA PERSEMBE GUNU DAHIL OLMAK UZERE, PUANLI SPOR YARISMAMIZA DEVAM EDIYORUZ.
***GECMISI OKUDUM, TUM PUANLARI NOT ETTIM , SPOR PUANLARINIZI MENULERINIZLE BERABER YAZMAYI UNUTMAYINIZ!
***BAZI ARKADASLARIM EV ISI YAPTIM YAZIYOR MESELA , DAKIKA OLARAK NE KADAR YAPTIGINIZA BAKARSANIZ , PUAN ALMIS OLURSUNUZ ARKADASLAR ,EV ISLERIDE YARISMAMIZA DAHIL.
***TAKIMIMIZIN 1. SAYFASINDA PUAN LISTEMIZI GOREBILIRSINIZ, BEN SIMDI TEKRAR PAYLASIYORUM, HERKESE KEYIFLI, SAGLIKLI SPORLAR DILIYORUM.

EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTEMIZ

Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 2 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 2 PUAN
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 2 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 2 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 3 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 3 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 3 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 3 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 3 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 3 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 3 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 3 PUAN
1 dakika zumba= 3 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 3 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 5 PUAN

100 adim = 5 PUAN
Ben kopyala yapistir yaptim bazi seyleri hesaaplamiyirdum bu haftadan itibaren sıkı bi sekilde hesapliycam
@ ceydos arkadasimizi tebrik ederim

Sporlarim
30 dk yuruyus 90 puan
2 saat temizlik 120 puan
40 merdiven inip cikma 120
100 bacaklari karna cekme 200 puan
Toplam 530 puan

Cok sagol kuzum benim, kiloyu ne sen sor ne ben soyleyeyim feyzos, resmen basladigim noktaya dondum :))

Hosgeldin aramiza Gizemcim, beraber kilolari veririz eminim, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum.

Canim hosgeldin nasilsin kuzum, cok sevindim mesajina :)

Canim umarim tahmin ettiginden de kolaylikla biter bu surec..
Haftasonu hep takimla ilgilenmissin , emeklerine saglik kuzum...

Bende ayni durumdayim melegim, aklimdan cikmiyor, kisin ortasinda, insanlar ne zor durumda, Allahim bir daha yasatmasin :KK43:

Sagol canim benim, anlayisli yorumun icin..

Evet canim, yorgunluktan da kolayca hastalaniyor insan..

Cok sagol canim benim, sende daha iyisindir insallah...

Canim iyi ki dogmussun, iyi ki bizim takimimiza gelmissin, arkadasimiz- diyetdasimiz olmussun, tum sevdiklerinle cok mutlu, saglikli yaslar diliyorum. :KK200:

Harikasin Aslicim, bende iyiyim canim, annem yanimda, gunler onunla keyifli geciyor, bir yandan ayni kosturmacalar devam.
Annem yanimda olunca kiloda aldim, degisen bir sey yok bizde canim..

Tesekkur ederim guzel dusunlerin icin cok mutlu oldum kaptanim 💐

:spor:GECEN HAFTAKI PUANLI YARISMAMIZIN SONUCLARI:spor:

:KK9::KK9:1. CEYDOS CEYDOS ----> 3211.5 PUAN:KK9::KK9:

:KK73:2. @mifihafa ----> 2227 PUAN:KK73:
:halay:3. kanadali35 kanadali35 ----> 1400 PUAN:halay:
4. Birikizmeselesi Birikizmeselesi ----> 960 PUAN
5. birniyetmeselesi birniyetmeselesi ----> 860 PUAN
6. AppLesma AppLesma ----> 720 PUAN
7. Monica_ Monica_ ----> 620 PUAN
8. @DeryaOnDiet ----> 480 PUAN
9. @angelnesss ----> 430 PUAN
10. Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi ----> 240 PUAN

11. milkk milkk ----> 30 PUAN

1. olan arkadasimiz CEYDOS CEYDOS 'u tebrik ediyorum, diledigi bir odul ogununu yemeye kendisi hak kazandi.:KK200:
Bir gunle 3. Olmusum 😂😂 , tebrikler CEYDOS CEYDOS

27 ocak 2020 bugün ne yedim?
Sabah = 125 gr yoğurtla karıştırılmış 1 çorba kaşığı yulaf ezmesi
Öğlen = Züber Çilekli ve Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı 35 gr sadece (120 kaloriymiş)
Akşam = 4 adet köfte
Gece = yoğurt kürü yenilecek
Su = 1800 ml zencefilli su devam ediyorum artacak + 500 ml sade su
Spor =
Eki Görüntüle 2581800
Sporlarin sahane 🌼

profil resminin olduğu yere tıkla,orada özel başlık kısmı var ben oraya yazdım canım.Eki Görüntüle 2581758 Eki Görüntüle 2581759
ödül öğünümü 65 kiloya düşünce yemek üzere cepte tutuyorum. :)

teşekkür ederim CEYDOS CEYDOS 👍eline sağlık
:duduk:DUYURU:duduk:

***ARKADASLAR BU HAFTADA PERSEMBE GUNU DAHIL OLMAK UZERE, PUANLI SPOR YARISMAMIZA DEVAM EDIYORUZ.
***GECMISI OKUDUM, TUM PUANLARI NOT ETTIM , SPOR PUANLARINIZI MENULERINIZLE BERABER YAZMAYI UNUTMAYINIZ!
***BAZI ARKADASLARIM EV ISI YAPTIM YAZIYOR MESELA , DAKIKA OLARAK NE KADAR YAPTIGINIZA BAKARSANIZ , PUAN ALMIS OLURSUNUZ ARKADASLAR ,EV ISLERIDE YARISMAMIZA DAHIL.
***TAKIMIMIZIN 1. SAYFASINDA PUAN LISTEMIZI GOREBILIRSINIZ, BEN SIMDI TEKRAR PAYLASIYORUM, HERKESE KEYIFLI, SAGLIKLI SPORLAR DILIYORUM.

EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTEMIZ

Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 2 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 2 PUAN
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 2 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 2 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 3 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 3 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 3 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 3 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 3 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 3 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 3 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 3 PUAN
1 dakika zumba= 3 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 3 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 5 PUAN

100 adim = 5 PUAN
Hadi bismillah güzel hafta olsun
💕💕💕

Hiç üzülme bence böyle durumlarda pişman olunca kilo oluyor ama olsun buna ihtiyacım vardı iyi oldu diyince bi şey olmuyor hem de motivasyonun düşmüyor herşey beyinde bitiyor.

çok haklısın canım verilecek çokkilomuz var inşallhherşey güzel gider bizim için 🙏

Meraba kızlar nasılsınız benim bu haftam çok yoğun geçti çok yakın arkadaşlarımız evlendi kına düğün derken iyice ipin ucunu kaçırdım aslında şöyle bir tavsiyeyle geldim bu hafta sıfır karbonhidrat haftası yapmasakmı grupça çok merak ediyorum nasıl bi sonuç alıcaz
Ben varım olur yaparsak çok sevinirim karbonhidrat sevmemeliyiz sevmeliyiz ama bayılıyoruz işte uzak durmakta fayda var

Canim haklisin ,millet olarak cok fazla yemegi dusunuyoruz.
Halbuki farkli milletlerden cogu arkadasim var, onlar sadece yasamlarini devam ettirmek icin yemek yenmeli seklinde olaya yaklasip, cok basit yemekler yiyorlar.
Biz festival gibi, abartiyor da abartiyoruz...

Canim cok gecmis olsun amcama, simdi nasil durumu?

Ay canim benim, ne tatli bu kuzular Ozlemim, bence buyuk kismini basardiniz bu isin, gozunuzaydin canim..

canim dilersen beni etiketleyebilirsin, fakat etiketlemesende, ben tum mesajlari okuyorum, gozumden cok buyuk ihtimalle kacmaz :))

Hepsini not ettim canim :)

Guzel bir gun olmus canim, egzersiz puanlrini da yazmayi unutma..

Al benden de o kadar Filizim, tombis oldum bende :)))

Harikasin.:KK9::KK9:

Ellerine saglik Senemim:KK200:

Canim liste disinda olsanda her cuma bildirim yaparsan eger, kilo verme surecini tablolarimizda goruruz.
O sekilde onerilerde bulunabiliriz vs.
Listede olan arkadaslarimiz her hafta cuma yarismasinda takimimizi temsil edip, yarisiyorlar, listede olmayan arkadaslarimiz da takimdaki her sey de diger arkadaslarimizla ayni haklara sahipler, sadece yarismaya katilmiyorlar :)

Canim cok guzel, spor puanlarini yazmayi unutma!!!

Harikasin canim, bu azimle devam :)

Canim annen gelmis, ister istemez anneler olunca menuler bozuluyor.
Ama sen emziriyorsun, iyi tarafindan bak, lutfen menulerini paylas duzenli olarak.
Gectigimiz cuma seni listemize dahil etmek istiyorduk ama bildirimini gec yaptin, menulerini duzenli yazmiyorsun bikac gundur, bu durumda bu hafta listeye girme durumunu askiya aldik uzulerek, lutfen aktif katilimina devam et olur mu, takimdan atilmak diye bir sey yok, eski aktif katilimini bekliyoruz :)

Aktif katılıma devam iki üç gün bildirim yapmadım diye vazgeçtim sanmayın 👏🏻İnşallah daha iyi gidecek herşey .. hemen yapıyorum bildirimleri .. düzenli yazmak için elinden geleni yapacağım bu grupta olduğum için herşeyime dikkat eder oldum 👍

26.01.2020 menüm
Sabah sucuklu yumurta bir dilim ekmek şekersiz çay peynir ve zeytin

ara kahve sade

akşam pırasa yemeği ve 2kaşık pilav

ara çerez

ama akşam pırasadan sonra herşeyi istifra etmişim sanırım midemi üşüttüm azıcık

su 2lt
Spor 30dk ev işi

27.01.2020 menüm

sabah :bir gözleme

ara kahve

akşam bir gözleme

ara kahve

-çok saçma birgün oldu farkındayım -

su 2lt
spor :40 dk ev işi

Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17

❤️❤️❤️sevgiler aktif katılıma devam ❤️❤️❤️

Teşekkür ederim. Spor performansım maşallah bu aralar arttı. Bugün tek hatam mekikler arasında suyu fazla kaçırmışım. 2. Sette çok zorlandım. Bardak kullanmayın ciddi bir hata o zaman tümünü içmeye mecbur hissiyatı oluyor. Ben tupper şişesine koyuyorum yanımda 1 - 2yudum alıyorum. Bu şekilde tüm gün su içmiş oluyorum.

İyi geceler. Herkese tatlı rüyalar.
Sporlarin gercekten cok guzel gidiyor, masallahin var :nazar:
Su spordan hemen once ve spor esnasinda cok tuketilmemeli , rahatsiz edip, spor performansini dusurur canim.

Bir gunle 3. Olmusum 😂😂 , tebrikler CEYDOS CEYDOS
Tebrikler Ozlemcim nasilsin canim?

teşekkür ederim CEYDOS CEYDOS 👍eline sağlık

Hadi bismillah güzel hafta olsun
💕💕💕

çok haklısın canım verilecek çokkilomuz var inşallhherşey güzel gider bizim için 🙏

Ben varım olur yaparsak çok sevinirim karbonhidrat sevmemeliyiz sevmeliyiz ama bayılıyoruz işte uzak durmakta fayda var

Aktif katılıma devam iki üç gün bildirim yapmadım diye vazgeçtim sanmayın 👏🏻İnşallah daha iyi gidecek herşey .. hemen yapıyorum bildirimleri .. düzenli yazmak için elinden geleni yapacağım bu grupta olduğum için herşeyime dikkat eder oldum 👍
Anlastik canim, hic vazgectigini dusunmedim zaten, 2 kucuk bebisin olmasina ragmen , azimle buraya geldigin gun aklimda :)
Daim olsun katilimin..:KK200:

26.01.2020 menüm

ara kahve sade

ara çerez

su 2lt
Spor 30dk ev işi

27.01.2020 menüm

ara kahve

akşam bir gözleme

ara kahve

su 2lt

❤❤❤sevgiler aktif katılıma devam ❤❤❤❤
Gecmis olsun canim ,miden nasil oldu?
Pazar menun ve egzersizin guzel.
Pazartesi 2 ogun yemissin gozlemelerden oturu , birde emziriyorsun , oyuzden sorun yok.

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
DeryaondietEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
CeydosEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Selinn-34
BirikizmeselesiEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
AppLesmaEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
plasticwomanEn Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE
Birniyetmeselesi
mifihafaEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
angelnesssEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Gonulmeyvesi
nnurc

milkk milkk , birniyetmeselesi birniyetmeselesi , Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi , Monica_ Monica_ , gingercookkie gingercookkie , G Gizeminci , fayfeyfiy fayfeyfiy , cool_lime cool_lime kizlar sizlerinde menu ve egzersizlerinizi bekliyoruz.:KK200:

Evet cok haklisin, bizler okuyup, arastirip, cevremize yardimci olacagiz, boyle boyle toplumumuzda saglikli yasam konusunda bilinclenecek insallah.
Cok iyi yapiyorsun, menu-sporlarini onden yazmakla, seni tesvikte eder bu durum, cok iyi gidiyorsun, senin icin cok seviniyorum :)

En azından hepimiz anneyiz ve çocuklarımız daha bilinçli olacak ve böylece yeni nesil daha bilinçli olur umarım şimdi gençlerin çoğu obez ne yazık ki yanlışları sürdürdük.

teşekkür ederim CEYDOS CEYDOS

Verilecek çok kilomuz var yol uzun gibi duruyor ama günler çabuk geçiyor bu da avantaj :) şu an zorlanıyoruz ama gelecek sene şükür edeceğiz.

26.01.2020 menüm

ara kahve sade

ara çerez

su 2lt
Spor 30dk ev işi

27.01.2020 menüm

ara kahve

akşam bir gözleme

ara kahve

su 2lt

❤❤❤sevgiler aktif katılıma devam ❤❤❤❤

Geçmiş olsun Canım dikkat et salgın var

Cok sagol kuzum benim, kiloyu ne sen sor ne ben soyleyeyim feyzos, resmen basladigim noktaya dondum :))

Hosgeldin aramiza Gizemcim, beraber kilolari veririz eminim, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum.

Canim hosgeldin nasilsin kuzum, cok sevindim mesajina :)

Canim umarim tahmin ettiginden de kolaylikla biter bu surec..
Haftasonu hep takimla ilgilenmissin , emeklerine saglik kuzum...

Bende ayni durumdayim melegim, aklimdan cikmiyor, kisin ortasinda, insanlar ne zor durumda, Allahim bir daha yasatmasin :KK43:

Sagol canim benim, anlayisli yorumun icin..

Evet canim, yorgunluktan da kolayca hastalaniyor insan..

Cok sagol canim benim, sende daha iyisindir insallah...

Canim iyi ki dogmussun, iyi ki bizim takimimiza gelmissin, arkadasimiz- diyetdasimiz olmussun, tum sevdiklerinle cok mutlu, saglikli yaslar diliyorum. :KK200:

Harikasin Aslicim, bende iyiyim canim, annem yanimda, gunler onunla keyifli geciyor, bir yandan ayni kosturmacalar devam.
Annem yanimda olunca kiloda aldim, degisen bir sey yok bizde canim..
ben hala 87 deyim.. degişmiyor :D en az 83 indim aldim .
valla kilo alacaksam hiç vermeyeyim
verdikten sonra salmamam lazim..
55 e indim aman herşeyi yiyim yok..:)
bünyelenmek lazim kilolari.:)
valla ben 87 ile bünyeledim :D:D

Bugün menüsü:
Öğle: tavuk ızgara, az salata, vezir turp

Akşam: kıymalı kara lahana, salata

Su zaten içilir :) benim diyetle alakası yok her zaman suyumu içerim.
Türk kahvesi
Beyaz çay

Sporlarımı yazacağım; iş yerinde akşama kadar squat, wallsit, ip atlama yapıp skoru yazacağım akşam :)
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:

Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Selinn-34
Birniyetmeselesi
Gonulmeyvesi
nnurc

milkk milkk , birniyetmeselesi birniyetmeselesi , Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi , Monica_ Monica_ , gingercookkie gingercookkie , G Gizeminci , fayfeyfiy fayfeyfiy , cool_lime cool_lime kizlar sizlerinde menu ve egzersizlerinizi bekliyoruz.:KK200:
Dün
Kahvaltı
Peynir, zeytin, h yumurta, yarım dilim ekmek, bal, tahin

öğle
hoşaf, kuru üzüm

akşam
Yopurt çorbası
Sarma
Salata
Hoşaf

ben varım derim. zaten uzun zamandır ilk defa dün gece galeta yedim.sıfır karbonhidrat derken yararsızları sıfırlıyoruz tabi değil mi?elmada yoğurtta olan yararlı karbonhidratı değil çünkü onlar zararsız.tabi proteinli öğünlerden ayırmak şart. Evet elma yemiyelim mesela bence meyvedeki şekerde kiloyu engelliyo yopurdun lite olanını tüketelim
Hosgeldin canim , cok guzel bir fikir, ama mesaji gec goren arkadaslarimiz olabilir, ben bunu onumuzdeki hafta icin duyurayim ne dersin ? Olur canım ya muhakkak herkez haftaya ay şunu yemiycem diye karar veriyordur ama öyle gitmiyor ben öyleyim mesela kaçırıyorum muhakkak diyorum ki bi hafta sıfır karbonhidrat bi hafta sıfır şeker meyveden de dahil öyle öyle şartlayalım kendimizi su problemleri olanlar misal ben günde 2.5 litre haftada 20 litre su diye şartlayalım herkezde birbirine destek verirse herkezin dilinde olursa başarırız bence o mucize kilo kayıplarıda olur

KISALTMALARIN ANLAMLARI:

Selinn-34
Birniyetmeselesi
Gonulmeyvesi
nnurc

Tamamdır ;)

Sporlarin gercekten cok guzel gidiyor, masallahin var :nazar:
Su spordan hemen once ve spor esnasinda cok tuketilmemeli , rahatsiz edip, spor performansini dusurur canim.
normalde sıfır su içerim set aralarında ama bu sefer ne oldu bilmiyorum.şişeyi elimde yarılamış buldum kendimi.
Günaydın kızlar :KK19: :KK49:
tünaydınlar benden
Zumba var bugün ona gideceğim arkasından pilates var yine ama pilates olacak mı kesin değil.
spor yapmana bayılıyorum.ancak biraz fazla yükleniyorsun kendine diye düşünmeden edemiyorum.hepsine okey ama şimdi pilates 40 dk yaptıktan sonra diyelim zumban 15 bilemedin 20 dk olmalı.sen ikisinide eşit oranda yapıyorsun.salonlar uygulamayı 3 günün 1 günü zumba yada tam tersi olarak ayarlıyor.

Back
X