• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sakın ha bırak yesin yorumda yapma sakın.sen verdikçe o alsın.sende değişim başladığında o panikleyecek kendini sorgulamaya geçecek.:rapci:

kaç yaşındasın kuzum bak ben 42 yıldır yılmadım öyle sıkıldım deme sakın.temmuz tatil başlangıcım 68 kilo eylül dönüşüm 73 kilo sonra eylül başlangıç 73 kilo ekim sonu tatile giderken 67 kilo dönüşüm 73 kilo son diyet başlangıcım 8 ocak tam 6 aylık dönemi kısaca özetledim.önceside hep böyle.
ablamsin o zaman:)
ben 30 yaşındayim :)
adım Aslı.
12 yıldır kilo veremedim..
en son 18 yaşımda 52 kilo zayıftım ünv stresi kilo aldirdi..
19 yaşımda 72 kiloydum. 25 yaşımda evlendiğimde 76.. 83 le hamile kaldim. hamileliğimde hiç kilo almadim doğumdan 80 den çiktim ödemim yoktu çok şükür.
şu an 87,7 evet aldim
kaç aydir 8 den bi an inemedim.

Sanirim @Ceydos kullaniyormuş.

Faydasını gördün mü diye soracaktım tüm sorulanımın cevabını vermiş :)

Sen yeme sakın tatlim

Tabi ki yemeyeceğim :) zaten şeker kesinlikle yasak program da başa dönüyorsun o yüzden tadına bakma bile lüksüm yok.

Cok guel olmus menun gulum, Allah kabul etsin..

2 yas sendromu hic bitmiyor canim, benim ufaklik 3u bitirdi hala sendromda :)
Bizlerde iyiyiz cok sukur, cocuklari hastane isleri var, benim fizik tedaviye baslamam lazim, annemin az gunu kaldi, derken gunler geciyor canim...

Guzel birgun olmus yine canim :)

Ellerine saglik umarim tatliyi sen yemeden evdekiler bitirir :)

Cok guzel olmus canim, artik hep 2 ogun mu besleneceksin?

Hayirdir canim, sagligin sihatin yerinde mi?

Canim cok karbonhidratli bir menu olmus, suan biraz gecis donemi gibi oluyor senin icin farkindayim, lutfen eski diyetine donmeye calis canim..

Iste duzene oturtup, hedef kilona dusene kadar da birakmaman lazim Aslicim.

Canim bir arkadasim haplarini kullaniyor memnun, takimimizda bir arkadasimizda kendisi istanbulda kolajen yapip satiyordu cok saglikli, cok faydali, hepimizin ihtiyaci olan birsey...

Yok canım yemem imkansız programımdan çıkamam :) 40 gün dolsun diye gün sayıyorum başa dönemem :)

8 ocaktan beri ben kullanıyorum canım

Canım sorularım vardı ama cevap vermişsin tek sorum hangi marka kullanıyorsun.

Ben hem kullanıyorum hemde satıyorum, yani eltimle ortağız. Faydaları inanılmaz mutlaka kullanmanı tavsiye ederim ama evde yapılan tabiki sakın toz ve haplardan alma onlar vücuda girdiği gibi çıkıyor

Kemik suyumu yapıyorsunuz Canım.

İyi geceler
Kahvaltı
Zeytin, tahin, bal, limonlu-ballı 2 çay

çok fena gribim :KK43:

öple
K. Fasulye

akşam
Yeşil m yemeği

2 ceviz ve 3 kupa ıhlamur

Geçmiş olsun Canım zencefil çayı da çok iyi geliyor gribe.

Eyvah eyvah cok gecmis olsun bol bol yat dnlen C vitaminini almayii unutma birde evde maskeyle gez canim bebise bulasmasin.
ben doğal elma sirkesi içsem ..:)
iksiniyorum:D
o çok faydali hiç hasta olmuyormuş..
ben bol bol portakal yiyorum.. çok şükür:)

benim başlama sebebim squat yaparken düzlerimdeki takur tukur sesler ve bir noktada ciddi yaşadığım acıydı.ben ifadelerin aksine bu tarz ürünlerin gece yatmadan önce kullanılırsa daha etkili olacağı yönünde bir düşünceye sahibim bilmiyorum ondan mı şu an acıma ortadan kalktı.tıkırtılar minumum seviyeye düştü. tip 1-2-3 olanından aldım almışken cildimede etkisi olsun diye.eski parlaklığı geri döndü.cizgim neredeyse hiç yoktu ama deride mimik buruşuklukları vardı onlar azaldı.siz ilikli kemik suyu mu yapıyorsunuz.
Çok güzel fayda sağlamışsınız :) bizden en çok diz rahatsızlığı olanlar alıyor birde anneler:)
Evet ilikli kemik suyu

Bende kollejeni cok merak ediyorum vucut icin faydasi inalnilmaz etkili biraz bilgi versen canim

Of o diz agrilari grcenlerde 2 defa lesie yapinca dizlerim agriyor demistum iste tam da bu agriydi spor agrisi olsa.umursamazsin diz eklemlerim cok ince benim agenetik ve beslenme ile.alakali sanirim
En başta kolajenden maksimum fayda sağlamak için sabahları aç karına 1 bardak içiyoruz kolajeni c vitamini ile aktif halr getirmek önemli bir detay yani limon sıkıyoruz mutlaka hem içimide kolaylaştırıyor. İnternette bir çok bilgi var faydalarıyla ilgili biz yinede iyice araştırıp gözlemlediklerimizi sayfamızda paylaşıyoruz.
Nasıl yaptığımızı ve detayları sayfamıza yüklüyoruz dilerseniz göz atabilirsiniz. Bu arada biz eltimle ikimiz yapıyoruz :) @elteamelemegi :KK5:

Faydasını gördün mü diye soracaktım tüm sorulanımın cevabını vermiş :)

Tabi ki yemeyeceğim :) zaten şeker kesinlikle yasak program da başa dönüyorsun o yüzden tadına bakma bile lüksüm yok.

Yok canım yemem imkansız programımdan çıkamam :) 40 gün dolsun diye gün sayıyorum başa dönemem :)

Canım sorularım vardı ama cevap vermişsin tek sorum hangi marka kullanıyorsun.

Kemik suyumu yapıyorsunuz Canım.

Geçmiş olsun Canım zencefil çayı da çok iyi geliyor gribe.
Evet:)

günaydin..:)
dün menüm.
sabah:
patatesli omlek ekmek arasi
çay ( işyerinde yedim )
ara: türk kahvesi
öğle:
sütlü umaç çorbasi;
5 kadinbudu köfte
ayran
sebze salatasi
ara: elma portakal
akşam
tepside kumpir
meyve suyu
yoğurt.
bu kadar.

Canım menü hiç olmamış bu resmen kilo alma menüsü :) sporla açığı kapatmalısın.

28 ocak menum
08:00_ yarim somonlu sandivic
ara: 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 1 kase sebze corbasi, yarim porsiyon mantarli tavuklu risotto.
ara: 2 portakal.
17:00_ 1 kase brokolili peynirli salata
19:00_ 1 kase peynirli salata. 1 avuc badem, 1 avuc cekirdek.

su: 3 litreyi birazcik gecti
spor: 30 dakika yerinde yurume dans karisik - 90 puan

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

28 ocak menum
08:00_ yarim somonlu sandivic
ara: 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 1 kase sebze corbasi, yarim porsiyon mantarli tavuklu risotto.
ara: 2 portakal.
17:00_ 1 kase brokolili peynirli salata
19:00_ 1 kase peynirli salata. 1 avuc badem, 1 avuc cekirdek.

su: 3 litreyi birazcik gecti
spor: 30 dakika yerinde yurume dans karisik - 90 puan

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Güzel Canım ama çekirdeğin kalorisi de baya yüksek aklında olsun, ama sen zaten salata ile dengelemişsin

Back
X