• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba hanımlar dünkü menüm
Sabah
2 h. Yumurta
Salatalık
Peynir

Akşam
5 kaşık bulgur
3 kaşık taze fasıulye
1 kase marul salatası

Spor 1 saat pilates ev işi
Su 1 litre
menu de spor da cook guzel olmus canim. Ama su cok az en azindan 2 litre icmeye calissan super olur

:spor:GECEN HAFTAKI PUANLI YARISMAMIZIN SONUCLARI:spor:

:KK9::KK9:1. CEYDOS CEYDOS ----> 3211.5 PUAN:KK9::KK9:

:KK73:2. @mifihafa ----> 2227 PUAN:KK73:
:halay:3. kanadali35 kanadali35 ----> 1400 PUAN:halay:
4. @Birikizmeselesi ----> 960 PUAN
5. @birniyetmeselesi ----> 860 PUAN
6. @AppLesma ----> 720 PUAN
7. @nnurc ----> 620 PUAN
8. DeryaOnDiet DeryaOnDiet ----> 480 PUAN
9. @angelnesss ----> 430 PUAN
10. @Gonulmeyvesi ----> 240 PUAN

11. @selinn-34 ----> 30 PUAN

1. olan arkadasimiz CEYDOS CEYDOS 'u tebrik ediyorum, diledigi bir odul ogununu yemeye kendisi hak kazandi.:KK200:
kanadali35 kanadali35 kiz 3. olmussun :rolleyes::KK9:

ama ama cidden ağlamak istiyorum.bu sonucu hakkettiğimi düşünüyorum (kibirli demeyin ne olur) .cidden çok sıkı spor yaptım.ailem yeter artık iyice sıyırdın dedikçe ben daha dedim.bugün pilates arkadaşlarımdan biri tatilden döndü karın bölgem ve üst bedenimdeki sıkılaşmayı fark etti ki sadece 1 haftadır görmüyordu.:rapci:
supersin :KK9: :KK9:

ama ama cidden ağlamak istiyorum.bu sonucu hakkettiğimi düşünüyorum (kibirli demeyin ne olur) .cidden çok sıkı spor yaptım.ailem yeter artık iyice sıyırdın dedikçe ben daha dedim.bugün pilates arkadaşlarımdan biri tatilden döndü karın bölgem ve üst bedenimdeki sıkılaşmayı fark etti ki sadece 1 haftadır görmüyordu.:rapci:
supersin :KK9: :KK9:

Merhaba hanımlar dünkü menüm
Sabah
2 h. Yumurta
Salatalık
Peynir

Akşam
5 kaşık bulgur
3 kaşık taze fasıulye
1 kase marul salatası

Spor 1 saat pilates ev işi
Su 1 litre

:nazar:

akşama 9 bin tamamlarim günde o kadar oluyor:KK70:

Kız günlük rutinin mi bu olmaz o zaman :)

evet canim, farkindayim. Off yaa evde gordum dayanamadim. Yemeseydim iyiydi aslinda :KK43:

Olsun Canım salata yediğin için dengelemişsin. Hiç kaçamakta pişmanlık duyma ufak tefek şeyler oluyor çekirdek yine en masumu :)

:nazar:

Kız günlük rutinin mi bu olmaz o zaman :)

Olsun Canım salata yediğin için dengelemişsin. Hiç kaçamakta pişmanlık duyma ufak tefek şeyler oluyor çekirdek yine en masumu :)
o kadarda çikiyor..
ama tam 10 bini tamamlayamiyorum. evde tel yanimda gezemediği için bilmiyorum kızı peşindeyim.. :D
dün büyük wc egitime hala geçmiş degil.
anne ben sıçtım diyor yüzüme baka baka..
bende saskınlıkla bakınca dondu kaldi :KK57:
öle komediydi ya:D bezsiz siçmişti.. temizlemek zorunda kaldim . kızımın o bakış hafizama kazidi :D
güzelce anlatiyorum..
bak annecim sen artık kocaman oldun felan..
yok...
tınlayan kim..
yarim saat sonra çiş..:D
anlatamiyorum galiba...

Selam kizlar iki gundur aktif olamadim malesef iki bebeye yalanci meme biraktirma operasyonu basariyla tamamlandi ama arada bi krizlerimiz vuruyor ama bugun 3.gunumuz anne bana baska meme ver gibi talepler gelsede aglamiyor enazindan buyuk oglum kucugumde bi sekilde unutuyor geceleri cok korkmustum sukur onuda sorunsuz atlatiyoruz
Dun bebegimiz dunyaya geldi cok mu cok tatli bi kizimiz oldu ailemiz gitgide buyuyor biliyorsunuz kuzenimin esine hediyelik kurabiyeler yapmistim cok begenildi ve acayip israr uzerine instadan satisa basladim bakmak isteyen arkadaslar olursa sayfami takipe alabilirler DolcaVita instagram hesabim
Esim sosyal medyaya karsida olsa bu teklifimi kabul etti bakalim hakkimda hayirlisi diyeyim
Sizler neler yapiyorsunuz bi gecmise gozatim
Muhtesem haber canim, allah bol kazanc, bebeginize de guzel saglikli omur versin insallah. ben baktim ama bulamadim hesabini

Canim cok tesekkur ederim. Kizlarim iyi. Buyuk olan iki yas sendromunda bu aralar bizi zorluyor.
sen nasilsin? Ogullarin nasil? Umarim iyisinizdir💕
aaah aah o 2 yas sendromu bizde de var.
Dun arkadasim vardi, kendimize birer bardak su doldurup aldik yanimiza. Birini benim diye kapti kizim, digerini de sehpaya atadi galiba, cunku arkadasim sudan icince delirdi basladi aglamaya neden o suyu icmis diye :KK70::KK70:

ablamsin o zaman:)
ben 30 yaşındayim :)
adım Aslı.
12 yıldır kilo veremedim..
en son 18 yaşımda 52 kilo zayıftım ünv stresi kilo aldirdi..
19 yaşımda 72 kiloydum. 25 yaşımda evlendiğimde 76.. 83 le hamile kaldim. hamileliğimde hiç kilo almadim doğumdan 80 den çiktim ödemim yoktu çok şükür.
şu an 87,7 evet aldim
kaç aydir 8 den bi an inemedim.
azmetmek çok önemli ilk doğumdan sonra 6 yıl kilo veremedim.ikinciden sonrada 7 yıl ama bu süreçlerde hep aldı verdi ile geçti.kaçışımız yok sürekli diyet bizim gibiler için vücudumuzun mecburi hizmeti gibi düşün.ya salıcaz tamamen hiç umursamayacağız yada 38 benden kıyafetler alıp ben bunların içine girerim diyeceğiz.
Canım sorularım vardı ama cevap vermişsin tek sorum hangi marka kullanıyorsun.
marka belirtebiliyor muyuz forumda Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch Yawrukush Yawrukush
günaydin..:)
dün menüm.
sabah:
patatesli omlek ekmek arasi
çay ( işyerinde yedim )
ara: türk kahvesi
öğle:
sütlü umaç çorbasi;
5 kadinbudu köfte
ayran
sebze salatasi
ara: elma portakal
akşam
tepside kumpir
meyve suyu
yoğurt.
bu kadar.
abov yasakladım sana karbonhidratı bak beraber incecik olacağız
heheh haklisin Ceydos daha samimi :KK74:
duzelttim listede simdi x
teşekkür ederim
önceki isim neydi .:)
ceyda76 idi
:sampiyon:
ceydos ablacim tebrik ediyorum seni :KK9::KK9:
teşekkür ederim.:sampiyon:

6 ayın üstüne acısını mı çıkarıyır acaba
Bu ay herkesin şeyi şaşmış sanki 🙄
Doktoruj bilgisi dahilinde mi içtin o hapları
Çok dikkat et abla kendine😚😚 abla dedim ama diğer türlü hitap edince saygısızca gibi hissettim kendimi 😒
bugün hissettiriyor kendisini yeni ergen gibi ağrım var çok fenayım çoook

benim başlama sebebim squat yaparken düzlerimdeki takur tukur sesler ve bir noktada ciddi yaşadığım acıydı.ben ifadelerin aksine bu tarz ürünlerin gece yatmadan önce kullanılırsa daha etkili olacağı yönünde bir düşünceye sahibim bilmiyorum ondan mı şu an acıma ortadan kalktı.tıkırtılar minumum seviyeye düştü. tip 1-2-3 olanından aldım almışken cildimede etkisi olsun diye.eski parlaklığı geri döndü.cizgim neredeyse hiç yoktu ama deride mimik buruşuklukları vardı onlar azaldı.siz ilikli kemik suyu mu yapıyorsunuz.
ben de aldim ama unutuyorum. benimki hap seklinde ve gece yatmadan 2 adet diye yaziyor.
dizlerine iyi geldiyse ben de unutmayip hergun kullanayim bari

gıdamızı düzgün almayınca otomatik olarak kıkırdak doku hasar almaya başlıyor .hissettirmeden geliyor.ben normalde su içmeyen biriyim en çok o etkiliyormuş. ince iğne batması gibi oluyordu acı seviyesi belirleyip onun altına inmeden korkarak squat yapıyordum. son 1 haftadır acı kalmadı. tıkırtılarda zamanla geçecektir diye düşünüyorum 1 ay bile olmadı kullanmaya başlayalı.
su da mi etkiliymis, ben gunde bir bardak falan iciyorum, yandim ben :kızgın: :KK14:

o kadarda çikiyor..
ama tam 10 bini tamamlayamiyorum. evde tel yanimda gezemediği için bilmiyorum kızı peşindeyim.. :KK70:
dün büyük wc egitime hala geçmiş degil.
anne ben sıçtım diyor yüzüme baka baka..
bende saskınlıkla bakınca dondu kaldi :KK57:
öle komediydi ya:KK70: bezsiz siçmişti.. temizlemek zorunda kaldim . kızımın o bakış hafizama kazidi :KK70:
güzelce anlatiyorum..
bak annecim sen artık kocaman oldun felan..
yok...
tınlayan kim..
yarim saat sonra çiş..:KK70:
anlatamiyorum galiba...

:)) çocuk peşinde öyle, Canım başta direnecektir zaten kaka ve çişleri çocuklar için en kıymetlileri ama alışır pes etme sen biraz kaçak olur sonra düzelir merak etme ama tepki verme etkilenip devam edebilir

azmetmek çok önemli ilk doğumdan sonra 6 yıl kilo veremedim.ikinciden sonrada 7 yıl ama bu süreçlerde hep aldı verdi ile geçti.kaçışımız yok sürekli diyet bizim gibiler için vücudumuzun mecburi hizmeti gibi düşün.ya salıcaz tamamen hiç umursamayacağız yada 38 benden kıyafetler alıp ben bunların içine girerim diyeceğiz.

marka belirtebiliyor muyuz forumda Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch Yawrukush Yawrukush

abov yasakladım sana karbonhidratı bak beraber incecik olacağız

teşekkür ederim

ceyda76 idi
:sampiyon:

teşekkür ederim.:sampiyon:

Canım ne olur ne olmaz o zaman mesaj atar mısın rica etsem :KK19:

Back
X