• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabalar herkese
Sabah bisey yiyemedim
Ogle: 2 dilim ekmek, biraz peynir
Ara: 1 elma, 1 kase yogurt
Aksam: yagsiz hindi sote, 4 kasik eriste, yogurtlu kabak salatasi
Ara: 1 avuc beyaz leblebi
Hindiyi biraz fazla yedim ama yagsiz kupkuru bi yemekti insallah kilo aldirmaz😅
Su: 3 litre
Spor yok gibi bisey 1500 adim atmisim😞

İyi akşamlar 😀😀

evet canım sıkılmıştı sabah ama hırs yaptım iyice ve pazartesi sabahına kdr her gün tartılacağım...
Aslında eve gelince de tartılacaktım ama işten geç çıktım ve yemekte yemedim çünkü yiyeceğim herşey sanki beni şişirecekmiş gibi geldi ve eve gelene kdr sadece su içtim 😢

Şimdi menüme geçeyim

08:30 1 avuç fındık
13:00 az ezo gelin çorba az tavuk şiş ve yarım lahmacun yedim yanında bol su içtim
20:00 1 tabak közlenmiş patlıcanın üstüne sarımsaklı yoğurt ve az zeytinyağı ve soğanla kavrulmuş kıyma ile annem güzel ve hafif bir yemek yapmış bana afiyetle yedim😀
Üstüne de bir türk kahvesi hem yorgunluğum geçti destek yorumlarınızla keyfim yerine geldi.

bugün suyumu sayamadım ama 3 lt yi kesin geçmiştir hala da içmeye devam ediyorum.

zaten bütün gece wcye kalkacağım için sporda ordan die teselli buluyorum😀😀
Aksam yemegin tam bi diyet yemegi ben de cok severim😊😊 afiyet olsun canim

Merhabalar herkese
Sabah bisey yiyemedim
Sabah öğlen olmamış
Sadece akşamı beğendim

İyi aksamlar herkese tebrikler 4. Olmusuz yine👏👏👏
Sabah
7 zeytin 1 incir yesil cay

Ogle
1 yumurta peynir domates 2 dilim kizarmis ekmek cok az gevrek

Ara yesil cay

Aksam
1 kase tarhana corbasi 1 kase kara lahana yemegi 3 lokma ekmekle menemen kalmasin diye yedim kereviz yapragi salatasi

Su yatana kadar 3 olur insallah 2 yi gecti

Spor disarda isim vardi 1 saat dolastim bel egzersizi yapilacak insallah

Gece yatmadan
Yogurt kuru ve incir zeytin kuru
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
Beğendim

31 ocak menü

-Kahvaltı yok
-Yemek
1 kepçe unsuz mermicek çorba
4 köfte
Salata yoğurt ve 1 dilim tam buğday ekmek
-Ara 17:00
Çay 1 kuru incir 1 kuru kayısı 10 kuru üzüm ve bikaç çiğ badem

5 ten sonra bişey yemiyorum genelde
Belki yeşil çay kahve soda vs bişey içerim

Su 1 litre:KK43:
Spor yapmaya çalışacağım
Yawrukush Yawrukush
Merhaba
Kuruyemişler dışında beğenmedim maalesef
Kahvaltıyı istemeden mi atladınız?

Kizlar cok az bir farkla 4. olduk bu haftada, hepinizi tebrik ediyorum :)

Çok güzel benim henüz takıma etkim yok ama inşallah 14 şubatta olacak benim de katkım olur inşallah herkese tebrikler çabaların sonuç vermesi çok güzel

Yarın sabah tekrar tartılmayı planlıyorum arkadaşım 😀 bir an önce sabah olsun 😀😀😀 o eksiyi göreceğim başka yolu yok 😀 pazartesiye kdr her gün tartı fotosu paylaşacağım yandınız😀😀😀

Bende tartılacağım sanırım eski -1 kg daha var sanırım :)

İyi akşamlar 😀😀

evet canım sıkılmıştı sabah ama hırs yaptım iyice ve pazartesi sabahına kdr her gün tartılacağım...
Aslında eve gelince de tartılacaktım ama işten geç çıktım ve yemekte yemedim çünkü yiyeceğim herşey sanki beni şişirecekmiş gibi geldi ve eve gelene kdr sadece su içtim 😢

Şimdi menüme geçeyim

08:30 1 avuç fındık
13:00 az ezo gelin çorba az tavuk şiş ve yarım lahmacun yedim yanında bol su içtim
20:00 1 tabak közlenmiş patlıcanın üstüne sarımsaklı yoğurt ve az zeytinyağı ve soğanla kavrulmuş kıyma ile annem güzel ve hafif bir yemek yapmış bana afiyetle yedim😀
Üstüne de bir türk kahvesi hem yorgunluğum geçti destek yorumlarınızla keyfim yerine geldi.

bugün suyumu sayamadım ama 3 lt yi kesin geçmiştir hala da içmeye devam ediyorum.

zaten bütün gece wcye kalkacağım için sporda ordan die teselli buluyorum😀😀

Güzel menü Canım

Merhabalar herkese
Sabah bisey yiyemedim

Bi şey olmaz Canım çünkü proteinin termik etkisi daha fazla yani karbo ağzımıza aldığımız an gidiyor vücut onu yakmak için enerji harcamıyor ama proteinin termik efekti daha fazla ortalama kaloride %20-%25 gider yani onu yediğinde de yakmak için kalori harcarsın gibi düşün

Kizlar yarin gorumcemin dogum gunu var. pastalar borekler bi suru sey olacak. Nasil hayir diycem bi oneriniz var mi 🧐
Gitmeden kahve iciyim diyorum. Beni tok tutuyor kahve

Salata yersin Canım kısır varsa kısır olur o kadar yeterli ama hayır demeyi öğrenmek lazım Canım yapacak bir şeyimiz yok.

Ben bugün menümü yazmadım yazayım

Öğle: tavuk ızgara, az salata

Akşam 17:00 - 2 haşlanmış yumurta, yarım vezir turp

3 lt su
Türk kahvesi
Ihlamur ve zencefil karışımı çay
Beyaz çay

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
Öğle güzel
Akşam yemek tarzı olmasa da yumurtalar sağlıklı tamam ama tabi herzaman olmaz, tencere yemeği gerekir
Kahvaltı geç de olsa yok
Zeytin olsaydı mesela üç beş tane

Öğle güzel
Akşam yemek tarzı olmasa da yumurtalar sağlıklı tamam ama tabi herzaman olmaz, tencere yemeği gerekir
Kahvaltı geç de olsa yok
Zeytin olsaydı mesela üç beş tane

Kahvaltı yok Canım benim sisteminde yani ben şifa orucuna hazırlık aşamasındayım; normalde bi menü yumurtalı bi menü bulgur pilavlı yasaklı olmayan menü. Akşam dışarı çıktık ve dışarıda içine un koyma ihtimali olan yiyeceklerden yememek için iş yerinde son kalan 2 yumurtamı yedim. Cuma olduğu için alışveriş yapmadım ofise. Zeytin pek düşkünlüğüm yok serbest ama pek aklıma gelmiyor aslında kendi ağacımızın zeytini var iş yerine götüreyim hafta başı. Her gün yumurtam var ama bıkmayayım diye her gün yemiyorum sadece iş yerinde haşlama şansım olduğu için. Yumurtalı öğün yer değişebiliyor

Genel bir Bilgi vereyim ben şifa orucuna hazırlık aşamasındayım 6. Takımda hasibeg yaptığı aslında o son aşamalar da ortalama 5-6 ay sürecek ve yasaklı şeyler var yersem eğer sistem bozuluyor ve başa dönmem gerekiyor bu nedenle de hiç bir şekilde bozmamam gerekiyor aslında bu durumda bozmamamı kaçamak yapmamamı sağlıyor. Ve 5-6 ay vücüt temizliği, şifa oruçlarına geçeceğim 36 saatlik oruçlar başlayacak. İlk seviye 40 gün sürecek şu an ilk seviyenin 10. Günündeyim. Daha sonra tek öğüne geçiş evresi olacak öğlen sadece hurma yiyeceğim akşam yasaksız listeden menü şeklinde bulgur pilavlı ama bulgur yemekte şart değil bu ekmek alışkanlığından uzaklaşmak için var ve gerçekten işe yaradı şu an resmen damağım sıfırlandı daha başındayım ama normalde acı yediğim an sürekli midem yanardı hatta son zamanlar da yemeklerden bile yanmaya başladı sodalar hatta gaviscon almıştım ama 10 Günde şu an midem düzeldi ve inanılmaz derecede acı yiyorum ama asla midem kaynamıyor eskisi gibi yani amacım sadece kilo vermek değil şifa bulmak ve doğru yolda gittiğimin ilk göstergesini aldım hatta cildim düzeldi burada hep beraber 5 ay da nerelere geleceğim göreceğiz. Eşim çok zayıf ama ona da yaptırmak istiyorum sadece kilo olmadığını anladım 10 Günde.
Ay çok konuştum :) ama 10 gün olmasına rağmen herkese anlatmak istiyorum sistemi çok başarılı. Günlüklerden hasibenin gelişimine bakabilirsiniz adım adım mevcut. Biliyordum ama yapamam diye cesaret edememiştim ama hasibenin günlüğü bana cesaret verdi.

Back
X