- 3 Haziran 2015
- 37.274
- 120.746
- 798
- 36
bende dolven veriyorum. iki ilaç onu bilemedim sen yazinca aklıma geldi:)Calpol ve dolven donusumlu veriyorduk 6 saatte bi dusmuyordu atesi mahvolduk o 3 5 gun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dolven veriyorum. iki ilaç onu bilemedim sen yazinca aklıma geldi:)Calpol ve dolven donusumlu veriyorduk 6 saatte bi dusmuyordu atesi mahvolduk o 3 5 gun
tarhana çorbasi yapacagim:) yagisz yapıyorum onu tavuk suyu var onla eritiyorum çok güzel oluyor:)
Valla napicax bilmiyorum evdede surekli tv izlemek istiyor biri 3 yasina giricek nisanda digeride 1.5 olucak ikiside ufak herzaman goturmuyoruz ama ayda 1 yada iki babadan bekliyor iste
benim kız havale geçirdiğinden beri ilaçlari kullanamiyor.
antibiyotik aldik isirlık oldu sivilce gibi bişey..
ilaçlari alirken çok dikkatli davraniyoruz..
eşim de hasta olduğunda sinir oldu.. çocuğu nerden getirdiler ya diyor.. bende ne yapayım dedim oynuyolar işte..
çok zor iyileşiyor calpol veriyoruz
düzgün bir kar yağıp mikroplar kırılmadan çıkarma derim ama benimkide durmazdı bebekken ben dirensem babasına cilve yapar ikna ederdi.
menün güzel canım,akşam belki spor yapacak kadar iyi hissedersin kendini.benimde diş implantı son çivilerim yapıldı.yüzüm şiş.ağrım olmazsa yapacağım bugün spor.
zayıflamak için sigaraya mi başlasam..
bide sıkıldım bunaldim...
sigara içmiyorum evet...
içsem nolur.. hiç alışamadim..![]()
evet.. ben hergün havalandirmak istiyorum çocuk varken yapamiyorum..;
mesela bi 10 dk havalandirmaya çalışıyorum.
eşim kızıyor açma kapalı tutsun...
havasiz ev leş gibi kokuyor ya...
dinlemiyorum açiyorum o kapatıyor
hava alinca içimde ferahlik geliyor bide benim koca pimpirikli..çok çektirdi bana..
temiz ..
sonra çocuğa da iyi geliyo temiz hava aldi mi..
öle evde sürekli tutmak da hasta oluyor.. dişariya balkona 10 dk çikarsan iyi olur hem evi havalandirmiş olursun:)
çok geçmiş olsunO halde sen içme Canım tarhana full un
Benimki de aynı 3 yaşında olanı seneye kreşe verirsin iyi olur, nette güzel etkinlikler var onlara baksan.
Canım aman çok dikkat et havale Kardeşi 3 kere geçirdi ya ölüm, ya bitkisel hayatta kalır demiş 2. Geçirdiğinde doktor tabi şimdi ki ilaçlar da yok o zaman 3. Geçirdi kalıtsal şeyler kaldı, bitkisel hayatta kalmadı şükür ama annemde yarattığı travma çocuk ateşlensin aklı gidiyor resmen. Kardeşim halen vücudunun bi lösemini aktif kullanamıyor düzeldi ama çok zor süreçler yaşadık. İlkokulda çocukların dalga geçmeleri ayrı.
Canım benim insani bir regl olmuyor aşırı oluyor o nedenle de halim hiç olmuyor dün zaten öldüm sporda bende diyorum neden bu kadar yoruldum :) ama bakalım ofiste yaparım bir şeyler
Ay yok artık Canım alışma zaten iğrenç bi şey ya sen zaten dediklerimizi yap Zayıflayacaksın zaten neden sağlıksız seçimlere gidiyorsun annesin sen hep örnek olacaksın lütfen kızarım :)
babaya güveniyor :)Aynen ole babayla anlasiyor simdiden beni kum havuzuna gtur baba oyun parkina gotur baba ucakli parka gotur baba yaz gelse kum havuzu niyetine plaja gotururum oynasin
dikkat bu yazım +18 öğeler içermektedir.sigaraya başlasam bilmem hiç birakmayacagimi biliyorum
eşimden izin yokplasticwoman
sigara zayiflatiyormuş..
umarim bi kaç ay içinde incecik olucam.
valla mi..dikkat bu yazım +18 öğeler içermektedir.
sigara sağlığa zararlıdır. (banlanmayayım rtük cezası almayayım.)
kız kim dedi onu zayıflasam ben zayıflayacam sigaradan.hiç elimden eksik olmuyor.
Yok canim daha neler ya lutfen aklindan bile gecirme ben aktif kullanmiyorum ara ara canim isterse esime eslik ediyorum ama bana hic bi faydasi yok yani icende sismanlarda var mesela tamamen irade meselesi bak ben su bi kac aydir irademe sahip olamiyorum lop lop geliyor kilolar geri tamamen irade ve spor sporda yapamiyorum cocuklardaan malesef eliptigimi bi alim annemden geri diyorum sonra annemlere gidince bi bakiyorum ikiside tepesinde elleri sikısacak dusucekler diye surekli tetikteyim vazgeciyorum biraz daha beklesin diyorum su sira yine 72 73 leri gormeye basladim kizlar bendevalla mi..
ne bilem.. hiç içmiyorum sigarayı![]()
Kamu spotu gibi olmus ceydacim niye banlancan gayette guzel bisey yazmissin kimse icmesin hem cebinize hem sagliginiza zarardikkat bu yazım +18 öğeler içermektedir.
sigara sağlığa zararlıdır. (banlanmayayım rtük cezası almayayım.)
kız kim dedi onu zayıflasam ben zayıflayacam sigaradan.hiç elimden eksik olmuyor.
sigaraya başlasam bilmem hiç birakmayacagimi biliyorum
eşimden izin yokplasticwoman
sigara zayiflatiyormuş..
umarim bi kaç ay içinde incecik olucam.
Kuzum ozel kresler dunya para daha bunun ana sinifi var ilkokulu var ×2 bide bizde devlet kreside 4 yasinda olanlari aliyor 3 yaslari en sona birakiyor kontenjan acik kalirsa ozaman aliyor zaten kisin evde yapmadigimiz aktivite kalmiyor ki yoksa napicaz koca kis yaniO halde sen içme Canım tarhana full un
Benimki de aynı 3 yaşında olanı seneye kreşe verirsin iyi olur, nette güzel etkinlikler var onlara baksan.
Canım aman çok dikkat et havale Kardeşi 3 kere geçirdi ya ölüm, ya bitkisel hayatta kalır demiş 2. Geçirdiğinde doktor tabi şimdi ki ilaçlar da yok o zaman 3. Geçirdi kalıtsal şeyler kaldı, bitkisel hayatta kalmadı şükür ama annemde yarattığı travma çocuk ateşlensin aklı gidiyor resmen. Kardeşim halen vücudunun bi lösemini aktif kullanamıyor düzeldi ama çok zor süreçler yaşadık. İlkokulda çocukların dalga geçmeleri ayrı.
Canım benim insani bir regl olmuyor aşırı oluyor o nedenle de halim hiç olmuyor dün zaten öldüm sporda bende diyorum neden bu kadar yoruldum :) ama bakalım ofiste yaparım bir şeyler
Ay yok artık Canım alışma zaten iğrenç bi şey ya sen zaten dediklerimizi yap Zayıflayacaksın zaten neden sağlıksız seçimlere gidiyorsun annesin sen hep örnek olacaksın lütfen kızarım :)
Aksam ki makarna olmasaymis iyi olurmus deryacim ama yarim porsiyon demissin cokta degil miktari yani03 subat menum
10:00_ 1 kase kahvalti gevregi ve sut.
ara: sutlu kahve
13:00_ 1 tane peynirli ve sebzeli sandivic, 1 mandalina, yarim elma
19:00_ 1 kase yogurt, yarim porsiyon kadar bol tavuklu makarna
spor: 1 saat tum vucut sporu
su: 3 litreyi azicik gecti
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Kuzum ozel kresler dunya para daha bunun ana sinifi var ilkokulu var ×2 bide bizde devlet kreside 4 yasinda olanlari aliyor 3 yaslari en sona birakiyor kontenjan acik kalirsa ozaman aliyor zaten kisin evde yapmadigimiz aktivite kalmiyor ki yoksa napicaz koca kis yani
Evet canim bizim dr herzaman iki ilaci donusumlu verdirtir yanliz 3 yasina giricek oglum calpolu 2 tatli kasigi dolveni 1 tatli kasigi veriyorduk birde 6 saatte bir veriyoduk tabi cok atesliydi dusmuyordu ozaman 4 saatte bi verdigimde oldubenim kız havale geçirdiğinden beri ilaçlari kullanamiyor.
antibiyotik aldik isirlık oldu sivilce gibi bişey..
ilaçlari alirken çok dikkatli davraniyoruz..
eşim de hasta olduğunda sinir oldu.. çocuğu nerden getirdiler ya diyor.. bende ne yapayım dedim oynuyolar işte..
çok zor iyileşiyor calpol veriyoruz
şekeri dengelemek için çubuk tarçin yiyorum :)Kız kim diyor sigara zayıflatıyor bir sürü kilolu sigara içen kişi var. Öyle bi şey olsa sigara ile zayıflar herkes. Sen ekmek yeme, un hayatında çıkar şekersiz 21 gün yap bak nasıl inceliyorsun
sen bal yedir bak. çok iyi oluyordu ben ballı süt yapıp içtiriyorum süte şeker atmadim hiç. :)Evet canim bizim dr herzaman iki ilaci donusumlu verdirtir yanliz 3 yasina giricek oglum calpolu 2 tatli kasigi dolveni 1 tatli kasigi veriyorduk birde 6 saatte bir veriyoduk tabi cok atesliydi dusmuyordu ozaman 4 saatte bi verdigimde oldu
Calisiyorsan sorun olmaz canim tabi burda bu sene sordum senelik 15 bin dedi ozeller aylik 1500 gibi bi rakkama denk geliyor biraz fazla geldi tabi bana daDoğru söylüyorsun devletlere de güven olmuyor hijyen konusu beni çok düşündürüyor. Oğlum geçen sene başladı kreşe, devlet çıktı ama vermedim işime ters işime yakın bi kreşe verdim yol arkadaşım beraber gidip geliyoruz, evde zapt edemiyordum artık iyi oldu. Bana yakını seçtim bi şey olursa hemen gidebileyim diye.