• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyigeceler uykuumm kacti 1 saat once tam kapimizin onunden karayolu geciyor yol kenarina park etmis bi tira motor hizla carpti ve adam buyuk ihtimal öldu heryer kan revan icinde adan 10 15 dakika gozumuzun onunde ambulans bekledi hic kimildamiyordu zaten ambulansta gelince hemen gitmedi yarim saatt falan bekledi hala motor yerde olay yeri inceleme feldi cok morelim bozuldu uykum kacti valla kizlar
ahhh canim, sana da gecmis olsun. gormek bile buyuk travma.
insallah kazaya karisanlar da olmemislerdir. Cok kan olsa bile kurtulma ihtimali her zaman var :dua:

:duduk:GECEN HAFTAKI SPOR YARISMAMIZIN SONUCLARI:duduk:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:1. CEYDOS CEYDOS ----> 7095.3 PUAN:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:KK9::KK9:2. plasticwoman plasticwoman ----> 6533 PUAN:KK9::KK9:

:KK76::KK76:3. AppLesma AppLesma ----> 1945 PUAN:KK76::KK76:

4. @nnurc ----> 1150 PUAN

5. DeryaOnDiet DeryaOnDiet ---->1065 PUAN

6. @MigiMadid ----> 1040 PUAN

7. @Elizan-seyma ----> 900 PUAN

8. @angelnesss ----> 511 PUAN

9. @Birikizmeselesi ----> 498 PUAN

10. @Gonulmeyvesi ----> 270 PUAN

11. @birniyetmeselesi ----> 24 PUAN

Yarismaya katilan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum, emek verip, elinizden geleni yaptiginiz icin de tesekkur ediyorum.:KK200:
Ilk 3e giren arkadaslarimi ve birinci olan arkadasimiz CEYDOS CEYDOS 'uda ayrica tebrik ediyorum.:KK9::KK9:

teşekkür ederim.bu kadar azimli takım arkadaşlarım olmasaydı.ben hala haftada 3 gün pilatesle devam edecektim.başarım tamamen sizler sayesinde oluyor.durmak yok yola devam sloganımız.
Gunaydin guzel arkadaslarim , cok keyifli bir gun gecirmenizi diliyorum.:KK36:
Bugun firsati olan tum arkadaslarimla ADIMLAMA YARISMASI yapalim.
Aksam menulerimizle beraber adim sayilarimizi paylasiriz
Bende yarismaya katiliyorum :))
aboooo kız bu soğukta sokaklara vuracağım kendimi desene.gerçi adım programı indirdim nihayet onda koşu+ yürüyüş antremanları var onlarıda yapayım diyordum.şart oldu.
Ceydos arkadasim tebrik ederim ben 3. Olmusum ama aramizda daglar kadar fark var 😃

Adim mi evde dolasilan adimlarda sayiliyor mu disariya pek cikma imkanim uok benim
teşekkür ederim canım olsun.maksat burada hareket etmek hepsi sana fayda.sakın yarışma bitti diye pes etme.aynen devam günlük arttırarak ilerle antremanlarını
Tebrikler CEYDOS CEYDOS AppLesma AppLesma ve emek veren tüm arkadaşlara da tebrikler
bende seni tebrik ediyorum canım çok sıkı antreman yapıyorsun maşallah diyorum her seferinde.
Harika 😊 eski takımda o kadar gaza geliyodum ki diyetten çok şu spor listelerinin faydasını gördüm nerdeyse
Bir rakibin daha oldu o zaman :ıslık:

Çok memnun oldum 😊 inşallah yaza kadar tüm fazlalıklarımızdan kurtuluruz 😊
Ben o zaman akşam spor ve menü paylaşımlarına başlıyorum 🥰

Günaydın bende varımm :KK3: bugün hava kapalı yağmur çok şiddetli olmazsa yürüme planım vardı zaten sizin için 3 5 sokak uzatarak yürürüm 😊
harikasın bende kendimi sokaklara vuracağım. bugün 7 derece donmazsam tabi

teşekkür ederim.bu kadar azimli takım arkadaşlarım olmasaydı.ben hala haftada 3 gün pilatesle devam edecektim.başarım tamamen sizler sayesinde oluyor.durmak yok yola devam sloganımız.

aboooo kız bu soğukta sokaklara vuracağım kendimi desene.gerçi adım programı indirdim nihayet onda koşu+ yürüyüş antremanları var onlarıda yapayım diyordum.şart oldu.

teşekkür ederim canım olsun.maksat burada hareket etmek hepsi sana fayda.sakın yarışma bitti diye pes etme.aynen devam günlük arttırarak ilerle antremanlarını

bende seni tebrik ediyorum canım çok sıkı antreman yapıyorsun maşallah diyorum her seferinde.

kız bak öğlen adimlama yapıcam :D

Ama ben buna katılamam çünkü çok yoğun antrenman yapıyorum yani benden öyle çok adım çıkmaz. Bu hafta ben yokum yarışmada.
şöyle yapabilir miyiz acaba? moderatörlerim izin verirse Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17 biz kendi aramızda adım dışındada yarışalım AppLesma AppLesma ve melisa- melisa- da ekstra spora gönüllü .bugünden başlayarak sadece aktif spor puanlaması yaparak (ev işi basamak adım dışında) pazartesiye kadar yarışalım olur mu?

adım yarışmasında da varım ben

Teşekkürler canım

şöyle yapabilir miyiz acaba? moderatörlerim izin verirse Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17 biz kendi aramızda adım dışındada yarışalım AppLesma AppLesma ve melisa- melisa- da ekstra spora gönüllü .bugünden başlayarak sadece aktif spor puanlaması yaparak (ev işi basamak adım dışında) pazartesiye kadar yarışalım olur mu?

adım yarışmasında da varım ben

Bana uyar Canım ama yarın başlasın :) ben bugün ölüyorum ağrıdan :(

öğlen pilatesim var.gece adımlayacağım muhtemelen.horozumun ve civcivlerimin yemlerini önlerine koyup (pizza gecesi bu gece ve ne yazıkki ben yapıyorum o güzel pizzaları) yememek için kendimi sokaklara atacağım.

Bende evdekilere pizza yapacağım hafta sonu yapayım da aradan çıksın iyi hatırlattın :)) geçen baklava yaptım ama yemedim tabi ki :)

Bana uyar Canım ama yarın başlasın :) ben bugün ölüyorum ağrıdan :KK43:
okey o zaman perşembe başlayıp perşembe bitiriyoruz. uyar mı?
Bende evdekilere pizza yapacağım hafta sonu yapayım da aradan çıksın iyi hatırlattın :)) geçen baklava yaptım ama yemedim tabi ki :)
ikisinide çok güzel yaparım.ne kadar acı ama ya haksızlık.
benim canim aşiri pide çekti deliriyorum :deli::deli:
delirme aşamasına geldiysen 1 tane al bir dilim ye sadece yoksa daha kötü olursun.nefis köreltmen gerekiyor.yapmazsan gözün dönmüş gibi dolanır bulduğun anda görmemiş gibi yersin

okey o zaman perşembe başlayıp perşembe bitiriyoruz. uyar mı?

ikisinide çok güzel yaparım.ne kadar acı ama ya haksızlık.

delirme aşamasına geldiysen 1 tane al bir dilim ye sadece yoksa daha kötü olursun.nefis köreltmen gerekiyor.yapmazsan gözün dönmüş gibi dolanır bulduğun anda görmemiş gibi yersin

Valla bende yapıyorum Canım o nedenle üzücü olan sürekli istemeleri :)

Tamam canım uyar

Yemesin Canım bence hayır demeyi öğrenmedikçe olmuyor ben o yöntemi çok denedim ama olmadı köreltmek tadını unutmaktan geçiyor aslında

Valla bende yapıyorum Canım o nedenle üzücü olan sürekli istemeleri :)

Tamam canım uyar

Yemesin Canım bence hayır demeyi öğrenmedikçe olmuyor ben o yöntemi çok denedim ama olmadı köreltmek tadını unutmaktan geçiyor aslında
ama şu an kimseye hayır demiyor kendi içindeki çatışma bu.birine hayır demek kolay çünkü karşının ısrarı ile yemen gerekiyor.ama bu onun içinde yaşanan fırtına köreltmezse büyüyecek.bende öyle oluyor.bende kendimle çatışmadayım pazartesinden beri.annem memleketten saray mantısı yolladı.kargo bugün yarın ulaşacak ve ben bayılırım.kendime ileri tarihli ayırıp pişirdim kaçtım yapabilirim.yada oturup 2 bohça yiyip bırakabilirim. çok kararsızım.mantıklı gelen ileri tarih ama ama

Bu fotografi paylastigin gun alintilaistim canim ama yazma firsatim olmadi.
Cok guzel bir foto, harika bir yer, sende cok guzelsin :)

Nasil oldun canim kendini daha iyi hissediyor musun?

Canim cok guzel sonuclar alirsin insallah , bu sif programini uygulayip cok guzel sonuclar alan arkadaslarimiz oldu.

Canim cok gecmis olsun , Allah esirgemis resmen sizi.
Halloldu mu arabanin problemi?

Cok sevindim senin adina canim, kilo almaman ne guzel.
Turkiye donusu bekliyoruz, cok keyifli tatiller canim..

Yediklerimizi mi kastettin canim, menuleri mi?

Hangi semtte oturuyordun Feyzos, spor salonuna mi yazilmak istiyorsun?
Ise baslamissin, her sey yoluna girmis ne guzel canim :)

Olabilir canim, takiplesebiliriz tabi :)

Tebrikler canim :)

Tebrikler canim :)

Cok ozur diliyorum ben paylasamadim sen 2. oldun canim, birazdan paylasiyorum..

Ellerine saglik canim :)

Ilk gun icin cok guzel olmus menunuz, aramiza hosgeldiniz, ben ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum.
Beraber cok guzel kilolar veririz umarim :)

Nasil oldun canim, bu cuma bildirim yapiyorsun degil mi?

Hafsa aramiza hosgeldin, ben Ozge, takim kaptaniyim, 31 yasindayim , evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum, beraber cok guzel kilolar veririz umarim.

Bir suru sIkintilar cikti canim, kac gundur keyfimiz yok, ustune annemde haftaya gidiyor.
Hepsi ust uste geldi ama cok sukur bu halimize, cok sagol sordugun icin ,sen nasilsin?

Canim daha cok kucuk kuzun.
Onun suan bu dunyada en cok sana ihtiyaci var, senin kucaginda olmaya , senin kokuna, hepimiz ayni seyleri yasadik ve yasiyoruz.
Yani bu cok dogal bir surec, sende bu anlarin tadini cikart , o uyurken sende dinlen, her isi askiya al (ev isi vs) , cok cabuk geciyor yillar emin ol... :KK200:

Aslicim aramiza hosgeldin, ben Ozge, takim kaptaniyim, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum, beraber cok guzel kilolar veririz insallah.. :)

Cok sagol canim sadece yogunluk olsa bir sey degil o rutinimiz oldu zaten ama evimizle ilgili sorunlar cikti ve bu kacinci :KK43:
Esim satmaya karar verdi, kuzularimin hastanelik durumlari var onlarla ugrasiyorum, bir yandan annemin aisveris vs ihtiyaci oluyor, onun gonlunu yapmaya calisiyorum, oyle daraldim ki , yinede sabir diyorum...
Sen nasilsin canim, cocuklar nasil?

Canim hayatini kolaylastiracak seyler bulmaya calis, hic bir uzmanla gorustun mu?
Herseyi kafaya takmak cok zor :KK43:

Cok sagol canim, nasilsin, her sey yolunda mi, cocuklar iyiler mi?

Ne kotu bir mesaj , cok uzuldum Ozlemim, haber var mi kaza geciren kisiden :KK43:
Insallah olmemistir, Allah yakinlarina bagislasin....
Teşekkür ederim dün yazamamıştım dün sabah 2 krep biraz peynir öğlen nohut ve yeşillik ara öğün muz akşam balık salata yedim bu sabah 2 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek öğlen balık salata yedim ara öğün rezene çayıakşama mecbur makarna ya da mantı yapacağım çaya misafir var hazırlık yapmam lazım😃

ama şu an kimseye hayır demiyor kendi içindeki çatışma bu.birine hayır demek kolay çünkü karşının ısrarı ile yemen gerekiyor.ama bu onun içinde yaşanan fırtına köreltmezse büyüyecek.bende öyle oluyor.bende kendimle çatışmadayım pazartesinden beri.annem memleketten saray mantısı yolladı.kargo bugün yarın ulaşacak ve ben bayılırım.kendime ileri tarihli ayırıp pişirdim kaçtım yapabilirim.yada oturup 2 bohça yiyip bırakabilirim. çok kararsızım.mantıklı gelen ileri tarih ama ama

Kendisi ile de daha çok konuşması lazım ben öyle aşmaya başladım yolda oluru yoktu. Zaten biz kendinizi en çok sabote ediyoruz. Önce kendi nefisimizi de hayır demeyi öğrenmeliyiz demeye demeye bu haldeyiz. Ben sürekli kendimle konuşuyorum deli gibi :)))) nefsimizi doyurmanın imkanı yok verdikçe daha çok isteyecek. Ve çok karbo besleniyor onun için iyi olmaz bu aşamada. Bir süre bunu başarması gerekiyor. Bende halen uğraşıyorum ama şifa orucuna geçeli 14 gün oldu çok şükür direkt hayır diyorum inşallah böyle gider.
Canım bence de ileri tarihe atmalısın

Teşekkür ederim dün yazamamıştım dün sabah 2 krep biraz peynir öğlen nohut ve yeşillik ara öğün muz akşam balık salata yedim bu sabah 2 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek öğlen balık salata yedim ara öğün rezene çayıakşama mecbur makarna ya da mantı yapacağım çaya misafir var hazırlık yapmam lazım😃
ilk gün menün güzel ama bu akşam mantı çok üzücü.yemesen olmaz mı?hem kendinde yapabiliyormuşsun diyet bitince ödül yaparsın kendine

Kendisi ile de daha çok konuşması lazım ben öyle aşmaya başladım yolda oluru yoktu. Zaten biz kendinizi en çok sabote ediyoruz. Önce kendi nefisimizi de hayır demeyi öğrenmeliyiz demeye demeye bu haldeyiz. Ben sürekli kendimle konuşuyorum deli gibi :)))) nefsimizi doyurmanın imkanı yok verdikçe daha çok isteyecek. Ve çok karbo besleniyor onun için iyi olmaz bu aşamada. Bir süre bunu başarması gerekiyor. Bende halen uğraşıyorum ama şifa orucuna geçeli 14 gün oldu çok şükür direkt hayır diyorum inşallah böyle gider.
Canım bence de ileri tarihe atmalısın
2 tane yemektense tüm tabak yemek daha güzel olacak bencede ileri tarih daha mantıklı.en son anneannem sağken çooook uzun yıllar önce yemiştim. muadillerini yapıyoruz ama bu av ördeğinin eti ile yapılan çoooook özel.

2 tane yemektense tüm tabak yemek daha güzel olacak bencede ileri tarih daha mantıklı.en son anneannem sağken çooook uzun yıllar önce yemiştim. muadillerini yapıyoruz ama bu av ördeğinin eti ile yapılan çoooook özel.

Mm farklı yapılıyormuş o zaman daha sonra ödül öğün yaparsın doyana kadar yersin daha da iyi kesinlikle böyle özel ve güzel mantı 2 tane ile kalmasın :)

cuma tarti sonrasi kacamak hakkinda pisirsen, ailecek beraber guzelce yeseniz?
bugun yapip simdiden kendini zorlama bence, cumaya 2gun kaldi sadece.
saray mantisi nedir ki acep :KK64:

Back
X