- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ödüllerimi 67 kiloya sakladım hep.cuma tarti sonrasi kacamak hakkinda pisirsen, ailecek beraber guzelce yeseniz?
bugun yapip simdiden kendini zorlama bence, cumaya 2gun kaldi sadece.
saray mantisi nedir ki acep![]()
harikasın ne diyebilirim ki eksik fazla hiçbir şey yok4 subat menum
10:00_ 1 kase kahvaltikik gevregi, ustune sut
ara: 1 fincan sutylu kahve
13:00_ 4 yk kadar haslanmis kara bugday, 1 kase kirmizi pancar salatasi, 4 adet sebzeden kofte.
19:00_ 1 kase yogurt, 1 tane tavuklu sandvic
su: 2,5 lt
spor: 1 saat yuruyus
@Yawrukush
@Kozmogirl17
@stitch
bende aynı dileği diledim hep.geçmiş olsun canımÖlüyorum ağrıdan şu an sıcak yatağımda yatmak istiyorumkeşke Kadınlara regl izni verilse
![]()
ben ödüllerimi 67 kiloya sakladım hep.
saray mantısı tarifi
normal mantı hamuru hazırlanır.
salçalı soğanlı bulgur pilavı pişirilir.içerisine tercihen av ördeği eti yoksa tavuk eti didilir.karıştırılır.hamur açılır kare kare mantı yapacak gibi kesilir 2,5 cm gibi kareler.şimdi kestiremedim tam uzun yıllar oldu izlemeyeli.(herkes unutmuş annem bile benden aldı doğru tarifi) içerisine bulgurlu harç konur bohça şeklinde köşelerden kapatılarak fırın tepsisine dizilir.az sıkı olacak şekilde pişince toplanıyor zaten.işlem tamamlanınca fırına verilir kızarana kadar pişirilir.haşlanan ördeğin suyu fırınlanan mantının üzerine dökülür tekrar fırınlanır.suyu çektirilir.sarımsaklı yoğurt ve pul biber nane toz biber sosu yağla hazırlanır. pişen mantı tabaklara üstüne yoğurt üstüne sos ohhhhh afiyetle yenir.
harikasın ne diyebilirim ki eksik fazla hiçbir şey yok
bende aynı dileği diledim hep.geçmiş olsun canım
Çok sağolniye uzuluyorsun canim, en guzel anlariniz iste. bosver diger seyleri. doya doya kokla bebegini el ele, goz goze oturun. hem sana hem ona iyi gelicektir boyle vakitler. aksamlari da esin gelince istersen sut sagip birakirsin, cikar kisa 1-2 saatlik arkadaslarinla bulusursun.
ben kizimi hic birakamamistim, cok ozluyordum 5dk'da bile ama kizim, esim, ben hep beraber gezmistik
ilk zamanlar cok bagimli oluyor bebek anneye, bir de onun acisindan dusun. ne yapsin, hicbirseyi kendi yapamiyor ki. ama yine de anneye bagliligi sevgisi azalmiyor, azalmasin daanne-baba ile gecirilen vakit bebegin hem beyin, hem vucut gelisiminde bile fayda sagliyor.
tabii bu degil ki ruh sagligin bozulsun, arada kendine mola vermelisin kotu hissediyorsan. mutlu anne mutlu bebek![]()
geçmiş olsun.Ölüyorum ağrıdan şu an sıcak yatağımda yatmak istiyorumkeşke Kadınlara regl izni verilse
![]()
kamuda mi çalışıyorsun?Tarif güzelmiş Canım ben kendim yapıyorum evde hamurunu falan. Yaptığımda bir gün denerim bunu. Yemem ama evdekiler tadar :)
Çocukta okulda yoksa izin alırdım ama 15:00 gibi izin almayı planlıyorum.
bende mercimekli mantı hastasiyim eskişehirin en ünlü mantılardan...:)ben ödüllerimi 67 kiloya sakladım hep.
saray mantısı tarifi
normal mantı hamuru hazırlanır.
salçalı soğanlı bulgur pilavı pişirilir.içerisine tercihen av ördeği eti yoksa tavuk eti didilir.karıştırılır.hamur açılır kare kare mantı yapacak gibi kesilir 2,5 cm gibi kareler.şimdi kestiremedim tam uzun yıllar oldu izlemeyeli.(herkes unutmuş annem bile benden aldı doğru tarifi) içerisine bulgurlu harç konur bohça şeklinde köşelerden kapatılarak fırın tepsisine dizilir.az sıkı olacak şekilde pişince toplanıyor zaten.işlem tamamlanınca fırına verilir kızarana kadar pişirilir.haşlanan ördeğin suyu fırınlanan mantının üzerine dökülür tekrar fırınlanır.suyu çektirilir.sarımsaklı yoğurt ve pul biber nane toz biber sosu yağla hazırlanır. pişen mantı tabaklara üstüne yoğurt üstüne sos ohhhhh afiyetle yenir.
harikasın ne diyebilirim ki eksik fazla hiçbir şey yok
bende aynı dileği diledim hep.geçmiş olsun canım
geçmiş olsun.
benim bitti şükür..
bogaz rahatsizlığım başladi..
hasta olucam herade benim kız çok ateşliydi.. :/
hiç bişey de yemiyor.
üzülüyorum![]()
kamuda mi çalışıyorsun?
şimdi kahve içtim uykum var öğlen adimladim...Geçmiş olsun kuzuna canım aslında yememek doğamız gereği yani yemek yemediğimiz de daha iyi savaşıyormuş vücut bilinenin tersine. Hiç üzülme iyileşince fazlasıyla toparlar.
Teşekkürler canım zencefil ıhlamur demle iç bende öyle yırttım hastalıktan ve adaçayı Boğaz ağrılarına iyi geliyor
Yok canım özel sektör hatta inşaat sektörü :)
şimdi kahve içtim uykum var öğlen adimladim...
şimdiden 6 bin yakın adim oldu![]()
6 da kalkıyorum sürüne sürüne...Epey erken uyanıyorsun çocuğun uyuyorsa sende uyu biraz Canım
Hoşbuldumm aslında aslıhan ama herkes aslı der hatta aslıhan diyen olursa hakaret ediyomuş gibi zoruma gidiyohoşgeldin adaşım :)
Bugün desene yürüyüş için hiç uygun değil burda da yağmur çok az ama deli gibi fırtına var çıkıyorum ama dönemezsem buralara bilin ki çatı altında kaldımteşekkür ederim.bu kadar azimli takım arkadaşlarım olmasaydı.ben hala haftada 3 gün pilatesle devam edecektim.başarım tamamen sizler sayesinde oluyor.durmak yok yola devam sloganımız.
aboooo kız bu soğukta sokaklara vuracağım kendimi desene.gerçi adım programı indirdim nihayet onda koşu+ yürüyüş antremanları var onlarıda yapayım diyordum.şart oldu.
teşekkür ederim canım olsun.maksat burada hareket etmek hepsi sana fayda.sakın yarışma bitti diye pes etme.aynen devam günlük arttırarak ilerle antremanlarını
bende seni tebrik ediyorum canım çok sıkı antreman yapıyorsun maşallah diyorum her seferinde.
harikasın bende kendimi sokaklara vuracağım. bugün 7 derece donmazsam tabi
Evettt istediğim yarış ruhuuuu varımmmşöyle yapabilir miyiz acaba? moderatörlerim izin verirse @Yawrukush @stitch @Kozmogirl17 biz kendi aramızda adım dışındada yarışalım @AppLesma vemelisa- da ekstra spora gönüllü .bugünden başlayarak sadece aktif spor puanlaması yaparak (ev işi basamak adım dışında) pazartesiye kadar yarışalım olur mu?
adım yarışmasında da varım ben

Ya çok tatlı demişsin ya alıntılayabilirim benzetmeleriniöğlen pilatesim var.gece adımlayacağım muhtemelen.horozumun ve civcivlerimin yemlerini önlerine koyup (pizza gecesi bu gece ve ne yazıkki ben yapıyorum o güzel pizzaları) yememek için kendimi sokaklara atacağım.
6 da kalkıyorum sürüne sürüne...
23:00 de uuyorum benim kız hasta dün erken uyudu.
Evde yiyecek yemeklikyok bi bakayım ne yapabilirimilk gün menün güzel ama bu akşam mantı çok üzücü.yemesen olmaz mı?hem kendinde yapabiliyormuşsun diyet bitince ödül yaparsın kendine
gündüz hiç uyumazsa erken uyur uyursa neredeyse 12 yi bulurKaçta uyanıp, kaçta yatıyor Canım kızın
benim adim da Aslı.Hoşbuldumm aslında aslıhan ama herkes aslı der hatta aslıhan diyen olursa hakaret ediyomuş gibi zoruma gidiyoay iyiki geldim buraya grup çok aktif
Bugün desene yürüyüş için hiç uygun değil burda da yağmur çok az ama deli gibi fırtına var çıkıyorum ama dönemezsem buralara bilin ki çatı altında kaldım
Evettt istediğim yarış ruhuuuu varımmm
Ya çok tatlı demişsin ya alıntılayabilirim benzetmelerini![]()
gündüz hiç uyumazsa erken uyur uyursa neredeyse 12 yi bulur![]()
kayınvalidem bakıyorO zaman uyutma Canım :) benimki de öyleydi uyutmamaya başladım bi kaç gün sonra tamam alıştı erken yatmaya.