Ayy canım inş yaaa şuan Kıyafetlerim çok dar geliyor bazılarına giremiyorum alışveriş de yapmak istemiyorum kg vercem dye hadi inş hep beraber verrizBoyun da uzunmus
Hosgeldin tekrar, kiyafetlerin yakinda bol bile gelir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım inş yaaa şuan Kıyafetlerim çok dar geliyor bazılarına giremiyorum alışveriş de yapmak istemiyorum kg vercem dye hadi inş hep beraber verrizBoyun da uzunmus
Hosgeldin tekrar, kiyafetlerin yakinda bol bile gelir![]()
yapma hic alisveris, emziriyorsun da, gidecek o kilolar kendiliginden merak etme. bol sivi ve yesillik tuket, sanirim maydanoz iyi degildi yanlis hatirlamiyorsam, onu sinirli tuketAyy canım inş yaaa şuan Kıyafetlerim çok dar geliyor bazılarına giremiyorum alışveriş de yapmak istemiyorum kg vercem dye hadi inş hep beraber verriz![]()
insallah gorurusun canim istedigin kiloyuyarinki tartıdaki hayalim 85,9![]()
ama 86,5 yu görecegimi tahmin ediyoruminsallah gorurusun canim istedigin kiloyu
masallah canim, boyun uzun baya. Yazdigin gibi 70 olursan super olur senin icin. Benim boy kisa ben 70ken tombik oluyorumHoşbulduk canım emziriyorum Karatay Diyeti yapsam diyorum aç kalmadan sağlıklı besleneyim zaten emzriyorum kilo veririm yavaş yavaş
Kullanıcı Adı : gulum7
İsim (İsteğe Bağlı ):Zehra
Mesleginiz:Ev hanımı
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk büyük 2buçuk diğeri 2aylık
Yaşadığınız şehir:Bursa
Boyunuz :170
Kilonuz:84.7
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz : gebelikte kg aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Önceliğim kıyafetlerimin içine sığmak
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet katıldım 12kg kadar vermiştim![]()
geçmiş olsun.İki-üç gündür bildiremedim menü
Yine kustum
Gribim çoktan geçti aslında ama öksürük ve mide bulantısı var
Doğru dürüst bişey de yemedim zaten
Kahvaltıda güç bela 1 yumurta 1 zeytin
Sonra bir bütün ananas yedim
Canım anca onu çekebildi
İnş bir an önce iştahım yerine gelir de toparlanırım
Allah kimsenin iştahını kapamasın
Bazen durup düşünüyorum ne olsa yerim ama yok boğazımdan girmiyo girmiyo
Belki ömrümde ilk başıma geliyor evet ilk
Sağollgeçmiş olsun.
Merhabalarmasallah canim, boyun uzun baya. Yazdigin gibi 70 olursan super olur senin icin. Benim boy kisa ben 70ken tombik oluyorum
Hosgeldin cnaim
Kesinlikle haklisin canim. Bu grubun mptivasyonu super. Ve herkes cok pozitifMerhabalar
hoşbulduk inş sende hedefine ulaşırsın kg vermek için önce motivasyon gerekli oda grupta var![]()
Diyetisyenim yeşil çay ve zayıflama çayları yasakladı zaten sütün %90ı suymuş bolca su tüketiyorum maydanozu duymamıştım bebeğe zararı mı olur kiyapma hic alisveris, emziriyorsun da, gidecek o kilolar kendiliginden merak etme. bol sivi ve yesillik tuket, sanirim maydanoz iyi degildi yanlis hatirlamiyorsam, onu sinirli tuket![]()
Geçmiş olsun Allah şifa versin çorba içmeye çalış bol limon sıkıp iyi gelirİki-üç gündür bildiremedim menü
Yine kustum
Canım anca onu çekebildi
Bende öyle ya ayşegül olmayı hayal ediyodum hepşu resimdeki ayşegül serisi kitaplara aşıktım:)
bende sanirim bu oluyordu. diyetteyken bir ileri bir geri yasadim surekli. suan diyete ara verdim ve yiyorum gercekten hem de her istedigimi. canim birsey istiyor olmaz diyorum kendime, sonra diyorum ki neden olmasin ki diyette degilim yiyorum, boyle olunca da biraz yiyip birakiyorum galiba kisitlamadigim icin. izne ciktigimdan -100gr ile devam
mobing mi
sen guclu dur canim, bu tarz seyler yapanlarin yaptiklari bir sure sonra kendilerine patliyor
fransiz sogan corbasi gibi bir nevi
bol sogan dogruyorsun salataya koyacak gibi. 5-6 sogan, sonra kisik ateste tamamen karamelize olana kadar pisiriyorsun ara ara karistirarak. 20-30dk suruyor. ara ara biraz su eklemelisin, yarim cay bardagi. kuru olursa lezzetli olmuyor. sonra biraz salca ekliyorum ben. bir karistirip yumurtalar icin oyuklar acip yumurtalari kiriyorum. tuz ekleyip kapagini kapatip bir 5dk daha hazir
biz bunu genelde aksam yemegi olarak yeriz :)
denersen haber verirsin
bizi etiketlemene gerek yok canim, biz tum gecmisi hep okuyoruz zaten
![]()
Bende okurken dicektm kahvaltıda çok ağır gelir ama akşam yemeği için çok iyi denerim bikaç güne yazarmHayırlısı Canım çokta açma arayı ikisi bir büyür gider![]()
Amin çok sağolGeçmiş olsun Allah şifa versin çorba içmeye çalış bol limon sıkıp iyi gelir
Çok geçmiş olsun hastayken hiç düşünme diyeti ben midem kötü oluncu çubuk kraker yerim çok iyi geliyo bi dene istersenİki-üç gündür bildiremedim menü
Yine kustum
Canım anca onu çekebildi
SağolÇok geçmiş olsun hastayken hiç düşünme diyeti ben midem kötü oluncu çubuk kraker yerim çok iyi geliyo bi dene istersen
demi ben tüm serisini neredeyse okumuşum:)Bende öyle ya ayşegül olmayı hayal ediyodum hep
Bende okurken dicektm kahvaltıda çok ağır gelir ama akşam yemeği için çok iyi denerim bikaç güne yazarm
Tamam o zaman akşam etiketlemem![]()