• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İki-üç gündür bildiremedim menü
Yine kustum
Gribim çoktan geçti aslında ama öksürük ve mide bulantısı var
Doğru dürüst bişey de yemedim zaten
Kahvaltıda güç bela 1 yumurta 1 zeytin
Sonra bir bütün ananas yedim
Canım anca onu çekebildi
İnş bir an önce iştahım yerine gelir de toparlanırım
Allah kimsenin iştahını kapamasın
Bazen durup düşünüyorum ne olsa yerim ama yok boğazımdan girmiyo girmiyo
Belki ömrümde ilk başıma geliyor evet ilk
gecmis olsun

Diyetisyenim yeşil çay ve zayıflama çayları yasakladı zaten sütün %90ı suymuş bolca su tüketiyorum maydanozu duymamıştım bebeğe zararı mı olur ki🙃
bebege bir zarari yok da sutu etkileyebilirmus sanirim.
benim de 2 yasinda kizim var, artik emzirmiyorum ama emzirirken herseyden olcuyu abartmadan yemistim ben. hersey derken sebze-meyve, abur cubur yok :KK36:

Erkenden listemi paylaşıyorum
Sabah
3 yumurtadan peynirli omlet
Yarım zeytinli puaça
Şekersiz çay
Öğlen
Sade nescafe
Akşam
Haşlanmış tavuk bacağı
Bi kase pulbiberli limonlu yoğurt
1 kase tavuklu şehriyeli çorba
Su şuanda 1 buçuk litre kadar 1 litre daha içerim
Uyuyana kadar olurda bişey yersem eklerim

Sporda
300 jumping jack
50 yana tekmeli sumo squat
100 tek bacak squat
100 köprü hareketi (ayaklar koltuktayken)
50 crunchy frog

1200 puan olarak hesapladım köprü harekerinin puanını da 2den hesapladım yanlışsa düzeltin

Erkenden listemi paylaşıyorum
Sabah
3 yumurtadan peynirli omlet
Yarım zeytinli puaça
Şekersiz çay
Öğlen
Sade nescafe
Akşam
Haşlanmış tavuk bacağı
Bi kase pulbiberli limonlu yoğurt
1 kase tavuklu şehriyeli çorba
Su şuanda 1 buçuk litre kadar 1 litre daha içerim
Uyuyana kadar olurda bişey yersem eklerim

Sporda
300 jumping jack
50 yana tekmeli sumo squat
100 tek bacak squat
100 köprü hareketi (ayaklar koltuktayken)
50 crunchy frog

1200 puan olarak hesapladım köprü harekerinin puanını da 2den hesapladım yanlışsa düzeltin
guzel :super: :super:

5 subat maneum
09:00_ 1 kase kahvaltilik gevregi ve sut
ara: 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 1 kase sebze corbasi, 1 kase salata, 1 tavujklu sandivic
16:00_ yarim porsiyon makarnali salata.

su: 3lt
spor: 1 saat step
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Güzel menü canım

ben de hep oturakli gorunen bir tipimdir, oyle bir renge boyasam herhalde orta yas sendromuna girdim diye dusunurler, bir de motorsiklet alirsam :confused::KK70::KK70:
evet bu hafta cokguzeldi menulerin sporlarin, insallah tarti da oyle gosterir. ben de inanilmaz sis hissediyorum ama bu sabah tartildim, hala 67.3

Ben de tam tersi :) halen yaşımı söyleyince inanmıyorlar :) yüzüm kiloma rağmen yine de ufak duruyor ve çevremi o kadar alıştırdım ki çılgınlıklarıma yapmasam anormal karşılıyorlar :)) sıradan olunca garipsiyorlar artık :)

Ay inşdaha öncede gruplara katıldım 12kg vermiştim yine veririm😂

Verirsin Canım yine merak etme

yarinki tartıdaki hayalim 85,9:dua::dua::eek:

Bu hafta iyi gittin aslında verirsin bakarsın erken yat dinlen daha iyi olur tartı için.

İki-üç gündür bildiremedim menü
Yine kustum
Gribim çoktan geçti aslında ama öksürük ve mide bulantısı var
Doğru dürüst bişey de yemedim zaten
Kahvaltıda güç bela 1 yumurta 1 zeytin
Sonra bir bütün ananas yedim
Canım anca onu çekebildi
İnş bir an önce iştahım yerine gelir de toparlanırım
Allah kimsenin iştahını kapamasın
Bazen durup düşünüyorum ne olsa yerim ama yok boğazımdan girmiyo girmiyo
Belki ömrümde ilk başıma geliyor evet ilk

Geçmiş olsun Canım.

Diyetisyenim yeşil çay ve zayıflama çayları yasakladı zaten sütün %90ı suymuş bolca su tüketiyorum maydanozu duymamıştım bebeğe zararı mı olur ki🙃

Maydanoz süt kesiyor diye biliyorum

1ay gittim 4kg verdim bebeş çok minik onunla gitmek zor geldi bıraktım şimdilik yaza başlıcam😉

Süper Canım bebek avantaj kullanmalısın :)

5 subat maneum
09:00_ 1 kase kahvaltilik gevregi ve sut
ara: 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 1 kase sebze corbasi, 1 kase salata, 1 tavujklu sandivic
16:00_ yarim porsiyon makarnali salata.

su: 3lt
spor: 1 saat step
yine maşallah sana .bu hafta benden çok verirsen eğer, senin haftalık menünü uygulayacağım.kıskanıyorum.

ben de hep oturakli gorunen bir tipimdir, oyle bir renge boyasam herhalde orta yas sendromuna girdim diye dusunurler, bir de motorsiklet alirsam :confused::KK70::KK70:
evet bu hafta cokguzeldi menulerin sporlarin, insallah tarti da oyle gosterir. ben de inanilmaz sis hissediyorum ama bu sabah tartildim, hala 67.3
riske girmemek lazım.geçen yıl uzun saçlarım olsun istedim kendime doğum günü hediyesi afro kıvırcık ısmarladım. bunu için buradan kalkıp taaa ankaraya gittim. duyulmuş tabi eşimin iş arkadaşları tarafından hanım ankaraya gitti muhabbetinden. ruh hali bozuk kadın havasına sokmuşlar beni. eşinle daha fazla ilgilen ,bak mutsuz kadınlar saçlarını değiştirir yorumları gelmiş hep.:KK47:
bugün sağlıkçı bir arkadaşla sohbet ederken yine diyetten açıldı konu.genelde diyetten sonuç alabilmek için 1 aylık bir süre geçmesi gerekiyormuş.gerçek kilo verimleri 1 ay sonra oluyormuş yani.o ilk süre vücudun alışma dönemi olmakla beraber baskülde dengesizlikler olabilirmiş sistem değiştiği için ödem oluşup fazla çıkmalar yada ani düşüşler gibi.yani pes etmemek gerekirmiş.aynı tempo devam edilmeliymiş.
Ay inşdaha öncede gruplara katıldım 12kg vermiştim yine veririm😂
yine vereceksin.değil mi bu yola girdin.
Nick değiştirdim kızlar
Selin-34 ben
avatarınıda değiştirmişsin.ya tüm gün takımdayım bu arkadaşımız hangi ara geldi,ben neden katılışını görmedim,kimdi acaba diyerek devrelerim yandı.ilahi seni
sütte hiç duymadım,ama hamilelikte ben inek misali maydanoz yediğim için süreli uyarı aldım.düşük tehlikesi oluşturuyormuş.ödem attırıcı özelliği nedeniyle

İyi akşamlar😀
11:30 1 avuç tuzsuz fıstık
13:00 yarım kase mercimek çorbası yarım porsiyon tavuk şiş bol salata ve yoğurt
18:30 3 adet köfte salata ve biraz patates 1 bardak ayran

2,5 litre su içildi içmeye devam
Ayran çok şişirdi sanırım artık yoğurt yerine ayran içeceğim.

bölelikle geçen akşamki gibi saçmalamam 😀😀

***bugün işyerinde iş arkadaşımla anlaşmazlığa düştük bi konuda ben haklı olduğum halde etmeyip tersledi ama sonrasında benim sölediğimin doğru olduğu ortaya çıkınca benden özür diledi bende büyütmedim ama içine dert olmuş yaptığı haksızlık yemek dönüşü bir sürü abur cubur almış😀😀getirmiş bana..(neler olduğunu söylemeyeceğim)(çok güzel ama zararlı şeylerdi)

Peki ben ne yaptım😀😀tabi ki yemedim 😀😀😀 onada yemediğimi belli etmeyip teşekkür edip sonra arkadaşlarıma verdim😀😀

Sizinle de paylaşmak istedim 😀

İyi akşamlar😀
11:30 1 avuç tuzsuz fıstık
13:00 yarım kase mercimek çorbası yarım porsiyon tavuk şiş bol salata ve yoğurt
18:30 3 adet köfte salata ve biraz patates 1 bardak ayran

2,5 litre su içildi içmeye devam
Ayran çok şişirdi sanırım artık yoğurt yerine ayran içeceğim.

bölelikle geçen akşamki gibi saçmalamam 😀😀

***bugün işyerinde iş arkadaşımla anlaşmazlığa düştük bi konuda ben haklı olduğum halde etmeyip tersledi ama sonrasında benim sölediğimin doğru olduğu ortaya çıkınca benden özür diledi bende büyütmedim ama içine dert olmuş yaptığı haksızlık yemek dönüşü bir sürü abur cubur almış😀😀getirmiş bana..(neler olduğunu söylemeyeceğim)(çok güzel ama zararlı şeylerdi)

Peki ben ne yaptım😀😀tabi ki yemedim 😀😀😀 onada yemediğimi belli etmeyip teşekkür edip sonra arkadaşlarıma verdim😀😀

Sizinle de paylaşmak istedim 😀

işte bu süpersin. sen bu işi bitirdin bu davranışınla.artık seni kimse tutamaz gitsin kilolar.

ben gruba ara vermek istiyorum zaten listeye dahil olamamıştım 2haftalık süredeydim bu sebepten dolayı katılmadan ayrılayım boylelıkle hiç kimseyi yormamış olurum 😞

merhaba kendini üzgün hissetme benimde adapte olmam aylarımı aldı herkes kilo verirken - de çıktım + da ama en çok motivasyonu kaptanımız Yawrukush Yawrukush
😍 özgecimden aldım. Bence acele etme çıkmak için yaparsın yapacağız...o kilolar yavaş yavaş gidecek... burda olmak insana yapabileceğine dair güç veriyor inan...

işte bu süpersin. sen bu işi bitirdin bu davranışınla.artık seni kimse tutamaz gitsin kilolar.
Teşekkürler CEYDOS CEYDOS sen nerdeydin bunca zaman yaaa...iyi ki geldin 😀😀
İnşallah yarın mutlu sonuçlar bekliyorum hepimiz için😍 geçen hafta benim için kötüydü ama ii toparladım.bundan sonra hep eksi görürüz inşallah...

Back
X