yine maşallah sana .bu hafta benden çok verirsen eğer, senin haftalık menünü uygulayacağım.kıskanıyorum.
riske girmemek lazım.geçen yıl uzun saçlarım olsun istedim kendime doğum günü hediyesi afro kıvırcık ısmarladım. bunu için buradan kalkıp taaa ankaraya gittim. duyulmuş tabi eşimin iş arkadaşları tarafından hanım ankaraya gitti muhabbetinden. ruh hali bozuk kadın havasına sokmuşlar beni. eşinle daha fazla ilgilen ,bak mutsuz kadınlar saçlarını değiştirir yorumları gelmiş hep.

bugün sağlıkçı bir arkadaşla sohbet ederken yine diyetten açıldı konu.genelde diyetten sonuç alabilmek için 1 aylık bir süre geçmesi gerekiyormuş.gerçek kilo verimleri 1 ay sonra oluyormuş yani.o ilk süre vücudun alışma dönemi olmakla beraber baskülde dengesizlikler olabilirmiş sistem değiştiği için ödem oluşup fazla çıkmalar yada ani düşüşler gibi.yani pes etmemek gerekirmiş.aynı tempo devam edilmeliymiş.
yine vereceksin.değil mi bu yola girdin.
avatarınıda değiştirmişsin.ya tüm gün takımdayım bu arkadaşımız hangi ara geldi,ben neden katılışını görmedim,kimdi acaba diyerek devrelerim yandı.ilahi seni
sütte hiç duymadım,ama hamilelikte ben inek misali maydanoz yediğim için süreli uyarı aldım.düşük tehlikesi oluşturuyormuş.ödem attırıcı özelliği nedeniyle