- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
- 48
İnşaallahCuma hedefleriniz neler arkadaşlar ben düşündüm ve 111 küsüratını bilemiyorum ama 111 görmek hedefim :) asıl 1. Hedefim bir an önce “9” görmek ve sonrası 89 düşmek ve obez sınıfından uzaklaşmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallahCuma hedefleriniz neler arkadaşlar ben düşündüm ve 111 küsüratını bilemiyorum ama 111 görmek hedefim :) asıl 1. Hedefim bir an önce “9” görmek ve sonrası 89 düşmek ve obez sınıfından uzaklaşmak
BeğendimMerhaba hanımlar bu soğuk havada kafayı yedim ve yürüyüş yaptm. Dışarısı 3 dereceymiş mesajı zor yazıyorm sıcağa girince ellerim şiştisadece 4000 küsur adım atabildim.
Listemide yazıyım
Sabah
3 yumurtadan patatesli peynirli omlet
5 6 tane ev yapımı az tuzlu siyah zeytin
Şekersiz çay
Öğlen
1 kase sütle mısır gevreği
Akşam
1 kepçe etli nohut
2 3 yk yoğurt
Su şimdilik 2 litre yine akşam naneli yeşilçay içerim
Spor
100 tek bacak squat
200 jumping jack
150 köprü hareketi
50 crunchy frog
4000 adım
1200 puan![]()
ulu ortada söylenmez ki canım,bulan var bulamayan var.İyi geceler güzel kadınlar azimli kadınlar
08:30 yarım simit (kepekli unlu ve çekirdekli) peynir zeytin domates
12:00 bir avuç tuzsuz fıstık
15:30 1 kaseden az tarhana çorbası , dana etli bol soğanlı biberli sote ( bir tabağı bitiremedim.) , bol salata (mevsim yeşillikleri 2 yemek kaşığı kısırla karıştırıldı)
3 litre su içildi
7907 adım atıldı.
Bu arada öğlen yediğim yemek aşırı şişkinlik yaptı sanırım hem tarhana çorbası hem kısır fazla geldi.
**1 adet corona bira içtim.(148 kaloriymiş)

ay ne bileyim kısıtlanınca saatler vs stres oldum.normalde sürekli aç gezerim zaten ama bu stres yaptı bana akşamdan beri gidip geliyorum yapsam mı yapmasammı diyeAma 8 saat yeme diliminde 6 saat yemek arasi cook fazla degil ki yaa![]()
Sabah ve öğlen toplam iki yiyecek08 subat 2020 ne yedim?
sabah : züber hangisini yedim unuttum. ama 94 kcal
öğle : 1 adet elma
akşam : 2 yumurtalı mantarlı biberli omlet
gece : kür yemedim
su : 1,5 lt
spor ev toparladım yine.beyin jimnastiği sayılır mı?sayılsın parçaları görmek için puzzlela amorfik şekillerde iletişim kurdum.

az olmuş değil mi? bugün güzel yiycem ama,şimdi kahvaltımı yaptım ahenkle bol maydanozlu 2 adet yumurta midem bayram etti.Sabah ve öğlen toplam iki yiyecek![]()
kilolar gitsin keyif yaparsın şimdilik fazla el uzatma dolabada koyma başka yoldan çıkarmasın seniCEYDOS walla biraz dizi izliyim dedim dolapta varmış susamışım da her zaman yaptığım bi şi değil
ama yazları benimde vazgeçilmezim![]()
Aynenaz olmuş değil mi? bugün güzel yiycem ama,şimdi kahvaltımı yaptım ahenkle bol maydanozlu 2 adet yumurta midem bayram etti.
kilolar gitsin keyif yaparsın şimdilik fazla el uzatma dolabada koyma başka yoldan çıkarmasın seni
kar görmezsem o yıl bana geçmez herhalde çok severim heryer bembeyaz ve tertemiz görünür.
karar vermem gerek önce arada azda olsa esneme payı olmayınca stres yaparım diye düşünüyorum.
Cumartesi menum
Saat 09.00
1 tane kurabiye
Sabah 11.00
2 dilim tb ekmeginden tost
Oglen 14.30
1 tbk karnibahar
2 dilim tb ekmegi
Ara
1 muz
Aksam 19.30
1 tbk kremali makarna
Su 1 litre anca
Spor gun boyu evde temizlik yaptim yemek yaptim kayinvalidemler bendeydi
Kurabiye suslemelerim vardi onlari yaptim okadar
Selam
kahvaltı
1 br çay
2 çay kaşığı köy balı
5 zeytin
2 çatal ev yapımı sos
2 dilim çav ekmeği
öğle
1 kase m çorbası
akşam veya ara tarzı
Patates salatası
Havuç
Üç-dört kaşık soslu pilav
aralarda
İki üç dilim elma
1 dilim portakal
Boza
2 kere süt art çay
Birazdan yer fıstığı yicem
Su 3 litre olacak yatmadan
Bir de yarım tabak fasulye yemiştim
İyi geceler güzel kadınlar azimli kadınlar
08:30 yarım simit (kepekli unlu ve çekirdekli) peynir zeytin domates
12:00 bir avuç tuzsuz fıstık
15:30 1 kaseden az tarhana çorbası , dana etli bol soğanlı biberli sote ( bir tabağı bitiremedim.) , bol salata (mevsim yeşillikleri 2 yemek kaşığı kısırla karıştırıldı)
3 litre su içildi
7907 adım atıldı.
Bu arada öğlen yediğim yemek aşırı şişkinlik yaptı sanırım hem tarhana çorbası hem kısır fazla geldi.
**1 adet corona bira içtim.(148 kaloriymiş)
08 subat 2020 ne yedim?
sabah : züber hangisini yedim unuttum. ama 94 kcal
öğle : 1 adet elma
akşam : 2 yumurtalı mantarlı biberli omlet
gece : kür yemedim
su : 1,5 lt
spor ev toparladım yine.beyin jimnastiği sayılır mı?sayılsın parçaları görmek için puzzlela amorfik şekillerde iletişim kurdum.
Evet kilo yapıyor haklısın ama sütümü arttırdığını gördüğüm iki besin var o da bulgur pilavı ve bozaCanım bana da iyi geldi mesela yasak olması ve yasaklı tüketince başa dönmek düşüncesi yemememi sağlıyor. Mesela bugün oğluma Doğum günü yaptık ama ben yemedim
Olmamış Canım ya bugündaha güzel menüler bekliyoruz senden
Olmamış Canım bugün, sen boza çok tüketiyorsun bir kaç kere daha gördüm menünde dikkatli olmak lazım az gibi gözükse bile gözümüze kalori çok oluyor.
Ne bira nıııı :) ben içemiyorum afiyet olsun.
Güzel menü Canım.
Evet kilo yapıyor haklısın ama sütümü arttırdığını gördüğüm iki besin var o da bulgur pilavı ve boza
Bozayı üç kere içtim üçünde de sütüm aktı atletime. (Dördüncüsünde az aktı) (Göğüs pedi zaten kullanıyorum) çaylar bile işe yaramadı
Zaten üç beş kere daha içsem etkisini yitirir, her yararlı şey gibi.... ona da ara vermek gerekir etkisini görebilmek için...
Bugün oğlumla Doğum günüydü ama pasta börek yemedim :) yalnız bugün bol Bulgurlu oldu, bulgur mercimek serbest bende ona uygun beslendim.
Yemekleri hazırlarken biraz kısır atıştırdım.
Akşam: 3 köfte, 2 mercimek köftesi, az kısır, turp, salatalık
3 lt su
Türk kahvesi
boza gibi mayalanarak yapılan içecekler süt arttırıyor.ananas suyu malt içecekler bu marketlerde satılan (alkolsüz) onlarda bu konuda çok iyiler. pekmezi sulandırıp içebilirsin günde bir bardak bozadan daha masumEvet kilo yapıyor haklısın ama sütümü arttırdığını gördüğüm iki besin var o da bulgur pilavı ve boza
Bozayı üç kere içtim üçünde de sütüm aktı atletime. (Dördüncüsünde az aktı) (Göğüs pedi zaten kullanıyorum) çaylar bile işe yaramadı
Zaten üç beş kere daha içsem etkisini yitirir, her yararlı şey gibi.... ona da ara vermek gerekir etkisini görebilmek için...
yeni yaşı ve bundan sonrası sağlıklı mutlu ve sevgi dolu geçsin.nice mutlu yaşlar görsün.Canım bana da iyi geldi mesela yasak olması ve yasaklı tüketince başa dönmek düşüncesi yemememi sağlıyor. Mesela bugün oğluma Doğum günü yaptık ama ben yemedim
Güzel menü Canım.
yeni yaşı ve bundan sonrası sağlıklı mutlu ve sevgi dolu geçsin.nice mutlu yaşlar görsün.
ben yasakları kendim koyarsam evet uygularım ama karşı taraf yasak derse delmek için elimden geleni yaparım.40 gün 1. seviye ben 39 da bozar bir 40 daha yaparım inan o yüzden bende oturmalı önce şunları yapıcam olgusu
bir yaşıma daha girdim kızım duymuş bugün 90 kilo bir çocuk (13 yaşında)60 kiloya düşmüş.anne bizim bir arkadaşın okulundan bir çocuk oruç tutarak 30 kilo vermiş.bundan sonra bende oruç tutucam dedi bana.bende anlattım şifa orucunu aklına yattı ben değil ama galiba kızım yapacak.plasticwoman
O nereden duymuş :)