• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzelim Canım merak etme benim oğlumda öyleydi ama şimdi şımarık değil hatta bir şey yaparken izin alır, kibar konuşur çünkü bir yerden sonra anneyi örnek alıyorlar sen iyi oldukça o sana benzeyecek. Bir de kız seninki nazlıdır :) onlar kendilerini sevdiriyorlar :) bizimki de öpünce yeter öptün diyor :) kızmı doğurayım sevmek için diyorum bende :)
çok fena nazlı hemde:KK70:
Nazlı koyacaktim hamileliğimde pek nazlıydı Rümeysa koyduk iki isim olacakti Nazlı Rümeysa felan.. göbek adi Nazlı onun :KK70:kızlar öle cimcime oluyolar ya :)

boza kilo alidiryor. sütü artıracak tek şey Su...
bol bol su iç..
bak ben tahin helvasi boza bilmem ne herşeyi yedim süt aktiracak şeyler..
ama çok zordu ya 10 kg aldim..
dut sütü arttırıyor baya.. şu an mevsimde degil bebeginiz 2 aylık demi
bence sütleri sağ dondurucuya koy derim tam zamani..
6 aylık olunca yada sen işe başlayinca kolaylık olur :)
ben 2,5 aylıkken yarim gün izin kullandim çok zordu.. ilk zamanlarda bol bol süt sağmak gerekiyor. ilk 3 ay kesinsiz süt gelir o yüzden dedim
10 kg nin lafı olsun
Doysun da yavrucak:anne:
68nci günümüz
Yakında ben de işe başlıcam aah ahh çok zor

Bugün oğlumla Doğum günüydü ama pasta börek yemedim :) yalnız bugün bol Bulgurlu oldu, bulgur mercimek serbest bende ona uygun beslendim.

Yemekleri hazırlarken biraz kısır atıştırdım.

Akşam: 3 köfte, 2 mercimek köftesi, az kısır, turp, salatalık

3 lt su
Türk kahvesi
nice guzel mutlu saglikli yaslari olsun :anne::KK200:

Canim uykumdan uyaniyorum cok acikmis hissediyorum kendimi mesela dun 0430 du kalktim direndim resmen su ictim dolandim biraz sonra gittim zorla yattim bakalim bugun olacak mi
Bende yatiyorum bebeler uyudu sukur hepinoze iyi geceler
uykudan uyandiracak kadar olmasi ilginc. stresten olabilir. uyumadan once rahatlatici birseyler yapsan, bitki cayi veya tarcinli sut icip kitap okusan mesela?
bir de aksam ogunlerinde protein agirlikli beslen, karbonhidrat sadece sabah ve oglen olsun. bir dene bakalim nasil olucak?

İyi geceler hanımlar
Ben listeye 2hafta sonra mı giriyorum acaba menü paylaşımı yapıcakmıyım ozamana kadar

bugün regl oldum vede canım deli gibi tatlı çekiyor lohusalıktan sonraki ilk regl oluşum kızlar karnımda çok ağryo normalde ağrısız geçerdi fındık ezmesi gördüm marketde nsl canım çekti aldım 3kaşık yedim🙄 zor bıraktım ya şimdi suyuma tarçın atıcam yarına kadar aroması güzelce çıkar onu içerim kan şekerimi dengeler diyedüşünüyorum 🤣

evet hanımlar pazartesi sendromsuz vede kaçamaksız olsun🤣👍🏻
merhaba :KK36:
evet, deneme suresi min. 2 hafta ama menuleri hemen vermeye basla ;)
her hafta kaptanlarla bakiyoruz yeni uyelerin katilimlarina, ona gore listeye ekliyoruz. yoksa maalesef listeye girer girmez pes edenler cok oluyor ve liste de diger uyeler de olumsuz etkilenebiliyor :(

günaydin kızlar..
kusura bakmayin menümü yazamadim..
cuma günü izin almişim.. evdeydim..
kızımın hastalığı ile uğraşırken bende hasta oldum girp bogazda faranjit... gece de kızımın kabizlığı ile uğraştim
çok zor üç günümdür.. yemek yesin diye portakallı kek yaptım.. yemedi.
herşeyi uğraşiyorum .. anne çişim geldi deyip 5 dk da bi wcye gidiyorduk.. kabiz olduğu o an anlamişim ..
şimdi işe geldim anca yaziyorum..
6 şubat perşembe menüsü
1 simit ve çay. işe geç kalmişim..
öğlen
çorba barbunya yemegi
akşam da
sadece burgurlu kısır.
bol su:
5342 adım.
20 squat
ev işleri 2 saat.
7 şubat Cuma.
hatırlamiyorum.
akşam kaynanamgildeydim.
mercimek çorbasi ve mantıi yedim..
8 şubat
kıymalı pide yedim anca 3 tegibi ..
akşam hiç bişey bişey yemedim..
9 şubat.
eşimle kahvaltı yaptık..
patates kızartmasi sucuklu yumurta zeytin peynir salça labne. ekmek felan koydum kız yedirmedi. hepsini :/
ara: birki çayı : çubuk tarçin+rezene+limon grip için içtim..
akşam eşim çiğköfte aldi 2 dürüm yedik 5 te..
annemler geldi akşam çay içtik..
işte böle
CEYDOS CEYDOS @plasticwoman @Kozmogirl17 @Yawrukush stitch stitch
gecmis olsun canim ikinize de :KK36:

10 kg nin lafı olsun
Doysun da yavrucak:anne:
68nci günümüz
Yakında ben de işe başlıcam aah ahh çok zor
bak şimdi sütünüz bol geliyorsa bir tarafini emzir bi tarafini sağ derim. işe başladığında senin için kolaylık olsun:) 3 ay kesinsiz süt gelir. boşaltti mi gelir bol bol :)
içinde kalinca azaliyor ben kendimden biliyorum
anne sütü gibisi kadar hiç bişey önemlisi yok. :) bide işe başladığında ayrı kalmak daha zor:(

merhaba :KK36:
evet, deneme suresi min. 2 hafta ama menuleri hemen vermeye basla :KK66:
her hafta kaptanlarla bakiyoruz yeni uyelerin katilimlarina, ona gore listeye ekliyoruz. yoksa maalesef listeye girer girmez pes edenler cok oluyor ve liste de diger uyeler de olumsuz etkilenebiliyor :KK43:
ben diskalifiye yüzünden giremiyorum listeye..
:110:

günaydin kızlar..
kusura bakmayin menümü yazamadim..
cuma günü izin almişim.. evdeydim..
kızımın hastalığı ile uğraşırken bende hasta oldum girp bogazda faranjit... gece de kızımın kabizlığı ile uğraştim
çok zor üç günümdür.. yemek yesin diye portakallı kek yaptım.. yemedi.
herşeyi uğraşiyorum .. anne çişim geldi deyip 5 dk da bi wcye gidiyorduk.. kabiz olduğu o an anlamişim ..
şimdi işe geldim anca yaziyorum..
6 şubat perşembe menüsü
1 simit ve çay. işe geç kalmişim..
öğlen
çorba barbunya yemegi
akşam da
sadece burgurlu kısır.
bol su:
5342 adım.
20 squat
ev işleri 2 saat.
7 şubat Cuma.
hatırlamiyorum.
akşam kaynanamgildeydim.
mercimek çorbasi ve mantıi yedim..
8 şubat
kıymalı pide yedim anca 3 tegibi ..
akşam hiç bişey bişey yemedim..
9 şubat.
eşimle kahvaltı yaptık..
patates kızartmasi sucuklu yumurta zeytin peynir salça labne. ekmek felan koydum kız yedirmedi. hepsini :/
ara: birki çayı : çubuk tarçin+rezene+limon grip için içtim..
akşam eşim çiğköfte aldi 2 dürüm yedik 5 te..
annemler geldi akşam çay içtik..
işte böle
CEYDOS CEYDOS @plasticwoman @Kozmogirl17 @Yawrukush stitch stitch
bişey demeden beğenip geçecektim.aha bir baktım etiketlenmişim.çok mu karbonhidrat gördüm.birgün alma bak kendini nasıl hafiflemiş hissedeceksin.bol protein az karbonhidrat dene
gece kabizlikla uğraştim Rümeysanin.
şimdi de ishal olduğu haberi aldim çok zayıfladi yavrum:KK43: ben işteyim aklım kızımda kaliyor çalışmak bile istemiyorum.
rapor alayim diye doktora gittim vermedi.
nabayim işte.
tam grip olmak üzereyim olmadan atlayim dedim 5 kutu ilaç vermiş doktor. :KK57: hepsi de 40 lira tuttu almadan işe geldim...
offf :KK43:
yapma bu kadar.büyük kızımı 3,5 yaşında kreşe verdim hemde bölgenin en iyi servisi ile gidiyordu.adam emekli öğretmen tontiş bir amca.ama ben ne yapıyordum.servise biniyor arkasından bakıyor hooop gelen ilk dolmuşa atlayıp yerine ulaştımı diye okula kadar gidiyordum.tüm olası kötülükler onun balına gelecekmişçesine kabuslar görüyordum.haberler diziler bunu katlıyordu tabi.baktım kötüye gidiyorum.haberler diziler kötü herşeyi sildim hayatımdan.o dereceki şimdi kitap okurken bile kötü sonlu hiçbir kitabı okumam.nasıl mutlu nasıl rahatım bilemezsin.hani derler ya bişeyin iyi olmasını istiyorsan önce beynini iyi edeceksin.
antibiyotik kullanıyorsa boşaltım sisteminin şaşmış olması çok normal tecrübeyle sabit 1 hafta oldu wcye derin ihtiyacım için sadece 2 kere gidebildim.çok şükür yarın bitiryor en gereksiz ilaç normale dönerim sanırım.
canim o listeleri Ozge tutuyor ama carsambaya kadar yogun. haftaya yapalim daha iyi olur bence
süper
ilaç alamadığı zamanmda para kaliyor mu eczanelerde. 40 lira bilmiyorum. Geri çevirdim..
ben bitki çaylari ilaçtan daha çok içiyorum.
ilaçlar demode bence bilmiyorum hiç sevmiyorum çünkü...
bitki çaylarin çok yararlı olduğu düşünüyorum.
hatmi çiçegi alıp içecegim saol canim:)
evet söledim ama iyi muayene etti baya.
kızımı da doktora götürecekler..
bi haftadir kabizlıkla uğraşiyordu. karni agriyordu sık sık wcye gitme istegi vardi..
gece atlattik da ben işe gittikten sonra ishal olduğu haberi aldim.
babaannesi halası doktora götürecek bakalım.
onlarda üzülüyor her gün kontrole geliyor nasıl diye..
torunlari sonuçta.. bi tanecik torunlari var. üstlerini titriyorlar.
bende normal karşılıyorum hergün kontrol ettikleri için hiç rahatsiz da degilim aksine mutlu oluyorum. yolluyorum babaanneye.. 5 dk sonra geri geliyor :confused: umarim atlatir inşallah ya.
muayene ücreti çııyor ondan o kadar pahalı oluyor.
Bugun ku kilom 75.2😞
Cuma 74.9 du
üzme kendini ödemdir.suyu arttır.çözünsün ne varsa

ben diskalifiye yüzünden giremiyorum listeye..
:110:
olsun yawf, sen takimimizin bir parcasisin. liste guzel ama takim da onemli ;)
bak ben de listede degilim suan, hatta diyete de ara verdim. yinede buraya sizin icin gelirken kendi menulerimi de farketmeden duzenli tutuyorum :) :KK36:

bizim takımın birincisi sendin bu hafta.listede olmasan ne olur.ne kadar süre ceza koltuğunda kalacaksın?
hiç listede olamiyormuşuz.. kaptanlarin karari ile girebiliyormuşuz..
bütün kaptanlar orada konuşma yapacaklar migi listeye girsin derlerse diğerleri onaylarsa öle oluyormuş..
sanirim ben daha bütün kaptanlarin gözüne girmedim bu işi Özge halletmesi gerekiyor. Ben baharla konuştum. 80 e inesem bakalım öle karar verilmesi lazim şu an için degil:)

Evet kilo yapıyor haklısın ama sütümü arttırdığını gördüğüm iki besin var o da bulgur pilavı ve boza
Bozayı üç kere içtim üçünde de sütüm aktı atletime. (Dördüncüsünde az aktı) (Göğüs pedi zaten kullanıyorum) çaylar bile işe yaramadı
Zaten üç beş kere daha içsem etkisini yitirir, her yararlı şey gibi.... ona da ara vermek gerekir etkisini görebilmek için...
Yazan olmuş zaten ama enn etkili şey su ve uyku bide bebeğin biraz daha büyüdüğü zaman gaz sorunu kalmadığında börülce yiyebilirsin bende onun çok faydasını görmüştüm

86182302_500167454237809_8154316473146277888_n.webp 84748893_226324571707766_371409637678776320_n (1).webp
moral fotosu ekleyeyim hepimize sonra spora gideyim.ilk foto 2010 yılından ikinci foto ekim 2019 olabiliyor.

Back
X