- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
Vaaoovvvv yeni bi insan yaratmışsınn resmen harika bi değişimmEki Görüntüle 2587953 Eki Görüntüle 2587954
moral fotosu ekleyeyim hepimize sonra spora gideyim.ilk foto 2010 yılından ikinci foto ekim 2019 olabiliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vaaoovvvv yeni bi insan yaratmışsınn resmen harika bi değişimmEki Görüntüle 2587953 Eki Görüntüle 2587954
moral fotosu ekleyeyim hepimize sonra spora gideyim.ilk foto 2010 yılından ikinci foto ekim 2019 olabiliyor.
yok doğru 1,6 gr verdim.cuma paylaşımında sen 1,600 gro 1,500 gr vermişti yanlış listelememi yaptım
olmaz değişemem diyordum ama boğazı tutunca oluyor. geç kaldım yav öpüldünüzVaaoovvvv yeni bi insan yaratmışsınn resmen harika bi değişimm
vayyyyy çok güzell..Eki Görüntüle 2587953 Eki Görüntüle 2587954
Evetbak şimdi sütünüz bol geliyorsa bir tarafini emzir bi tarafini sağ derim. işe başladığında senin için kolaylık olsun:) 3 ay kesinsiz süt gelir. boşaltti mi gelir bol bol :)
içinde kalinca azaliyor ben kendimden biliyorum
anne sütü gibisi kadar hiç bişey önemlisi yok. :) bide işe başladığında ayrı kalmak daha zor![]()
memurlukEvet
İnşallah bakalım sağol
Sen ne işle meşgulsün?
Teşekkür ederimmYazan olmuş zaten ama enn etkili şey su ve uyku bide bebeğin biraz daha büyüdüğü zaman gaz sorunu kalmadığında börülce yiyebilirsin bende onun çok faydasını görmüştüm
Ooo azmin zaferi diyosunEki Görüntüle 2587953 Eki Görüntüle 2587954
Çerezlik, tuzluk gibi olmuş yalnızmemurluk![]()
Çok geçmiş olsun, zor bir gece olmuşSelam kizlar guzel bi hafta olur insallah ben bugun tartilamadim dunden beri grip oldum esimde evde yoktu sabah geldi nasil gecirdim geceyi bilmiyorum sabahta esim geldi eve cocuklarin telasi derken unutmusum tartilmayi
Evet menulerim hep karbonhidratli yorum yapan tum arkadaslarima katiliyorum dun de
menumu yazmak icin girmistim bisey cikti yarim kaldi yazamadim dunde karbonhidrat agirlikliydu yazmami amacida bu kizlar vazgecmek buraya yazinca insan ne yedigini farkediyor inanin bende duzen oturtmaya calisiyorum olmuyor ama deniyorum en azindan
Pazar menum
Sabah 12.00
2 kk suzme peynir
2 dilim tb ekmegi
2 tane sigara boregi
Aksam 16.00
2 dilim ispanali borek annem getirmis
19.30
1 tbk yaklasik makarna
Dun hep hazira kondum hic bisey yapicak halde degildim cunku
Bugun daha iradeli gidicem bakalim basarabilecekmiyim
Spor yok hatta normal gunluk hareketlerimde hastaliktan kisitliydi
Su 1.5 lt anca
Insan kendini nekadar guclu hissediyor degilmi iradeyle bole zayiflayinca bende bi donem 82 lere ciktim sonra 57 kilo ya kadar verdim okadar guzel ve gucluydum ki sonra 2 dogum ustustte oldu ben yine 82 kiloyla diyete basladim iste buraya 78 le geldim 67 lere indim simdi yine 73 lerde geziyorum ne garil hayat valla vermek icin ne kadar ugrasiyorsun bi kendini biraktin mi hooop cikiveriyon yineEki Görüntüle 2587953 Eki Görüntüle 2587954
Katiliyorum canim vende begenmiyorum zaten istediginiz kadar elestirin beni kendime getirirsiniz amacim bu zatenÇok geçmiş olsun, zor bir gece olmuş
Ben yine beğenemedim
Dediğin gibi kabronhidrat
Sabah kurtarıyor sadece![]()
o detaya girmeyeyimÇerezlik, tuzluk gibi olmuş yalnız
Hangi kurumda, hangi unvanla çalışıyorsun diye sorayım?
Harika bi başarı örneği olmuşsun kalanlarda çabucak gider inşallaholmaz değişemem diyordum ama boğazı tutunca oluyor. geç kaldım yav öpüldünüz
Pekio detaya girmeyeyim![]()
hahaha kimdir diye baktım o kaymak gibi maşallah.ama ilk defa benzetildim bu sanatçıya hoşuma gitti. 70 kilolarda 30 lara 60 kilolarda da 20 li yaşlara düşüyorum. herşey kiloyla bağlantılıvayyyyy çok güzell..
ablacim sen çok güzelmişsin maşallah :) yeni fotoda pelin karahana benzettim seni :) hiç de 40 gibi durmuyor 25- 30 yaşlarda. :) daha genç durdu yeni olanda![]()
diyorum yaptım yine yapacağım.beraber yapacağız.Teşekkür ederimm
Ooo azmin zaferi diyosun
anneler ya en çok onlar bozuyorlar bu işi. benimkide gelince katmerler,akıtmalar, börekler yapar durur torunu damadı yesinmiş.ben yapmıyormuşum. sanki keyfime yapmıyorum hayır işliyorum yemesinler.kek pişirmeyi unutmuşum geçen hafta yaptım ya arkadaşıma bir panik oldum olacak mı diye.çok şükür pratiğimi kaybetmemişim.Selam kizlar guzel bi hafta olur insallah ben bugun tartilamadim dunden beri grip oldum esimde evde yoktu sabah geldi nasil gecirdim geceyi bilmiyorum sabahta esim geldi eve cocuklarin telasi derken unutmusum tartilmayi
Evet menulerim hep karbonhidratli yorum yapan tum arkadaslarima katiliyorum dun de
menumu yazmak icin girmistim bisey cikti yarim kaldi yazamadim dunde karbonhidrat agirlikliydu yazmami amacida bu kizlar vazgecmek buraya yazinca insan ne yedigini farkediyor inanin bende duzen oturtmaya calisiyorum olmuyor ama deniyorum en azindan
Pazar menum
Sabah 12.00
2 kk suzme peynir
2 dilim tb ekmegi
2 tane sigara boregi
Aksam 16.00
2 dilim ispanali borek annem getirmis
19.30
1 tbk yaklasik makarna
Dun hep hazira kondum hic bisey yapicak halde degildim cunku
Bugun daha iradeli gidicem bakalim basarabilecekmiyim
Spor yok hatta normal gunluk hareketlerimde hastaliktan kisitliydi
Su 1.5 lt anca
bumerang etkisi gelişleri gidişlerinden daha hızlı maşallah o yüzden hep kontrol etmek lazımInsan kendini nekadar guclu hissediyor degilmi iradeyle bole zayiflayinca bende bi donem 82 lere ciktim sonra 57 kilo ya kadar verdim okadar guzel ve gucluydum ki sonra 2 dogum ustustte oldu ben yine 82 kiloyla diyete basladim iste buraya 78 le geldim 67 lere indim simdi yine 73 lerde geziyorum ne garil hayat valla vermek icin ne kadar ugrasiyorsun bi kendini biraktin mi hooop cikiveriyon yine
yatmayayım artık ben kaslarım ağrıdı haftasonu spor yapmayınca sırt ağrıları başladı.alışmış bünye istiyor.Harika bi başarı örneği olmuşsun kalanlarda çabucak gider inşallahçokta yorma kendini abla yatıyoz burda geçme bizi
![]()
kaju dışında hepsi harika,çok yağlı olduğu için diyette yasak diye biliyorumMerhabalar dunku menum
Sabah: 2 yumurta, 1 dilim peynir, menemen
Ara:1 latte
Ogle: yogurtlu cevizli kereviz salatasi
Ara: turk kahvesi
Aksam: ton balikli salata, 10 kaju
Spor: 6000 adim
Su: 2 litre
Suyu biraz az ictim dun. Kahveyi de 1 kez iciyorum normalde
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
ben yanlis yazmisim canim, cook fazla 6 saat ara demek istemistimulu ortada söylenmez ki canım,bulan var bulamayan var.
şaka bir yana canım aman dikkat yaz dönemi geri aldığım kiloların tüm sorumlusu bira.
ay ne bileyim kısıtlanınca saatler vs stres oldum.normalde sürekli aç gezerim zaten ama bu stres yaptı bana akşamdan beri gidip geliyorum yapsam mı yapmasammı diye
BeğenemedimMerhabalar dunku menum
Sabah: 2 yumurta, 1 dilim peynir, menemen
Ara:1 latte
Ogle: yogurtlu cevizli kereviz salatasi
Ara: turk kahvesi
Aksam: ton balikli salata, 10 kaju
Spor: 6000 adim
Su: 2 litre
Suyu biraz az ictim dun. Kahveyi de 1 kez iciyorum normalde
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch