- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
- 48
SağolMenün güzel olmuş akşam sadece yeşillik mi yedin![]()
“Yeşillik dışında aynı” yazıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SağolMenün güzel olmuş akşam sadece yeşillik mi yedin![]()
Sabah sütü bir bardak kullansan, öğlen de arada zaman farkı varsa ufacık da olsa yeseydin keşke... spor çok iyi...11 şubat 2020 ne yedim_
sabah : 100 ml süt + 1 kaşık yulaf ezmesi
öğlen : bişey yemedim
erken akşam yemeği : taşlayın beni 1 tabak bulgur pilavı
su 1,5 lt
spor : pilates 2 saat
75 squat
ara sütlü kahve
Üç öğünü de beğendimSabah
3 yumurtadan bol peynirli omlet
Şekersiz çay
Öğlen
Sade Türk kahvesi
Akşam
1 kase şehriyeli çorba
1 kase yeşil salata
1 tavuk butu 6 - 7 küp fırınlanmış patates
3 litreden fazla su
Bugün bütün gün yürüdüm sonunda da yeni işim bitti oturdum abartmıyorm 10 kere 8 kat inip çıkmışımdır 12.000 kusur adımım var bide telefonu her zaman yanımda taşımadım ama yarına 1 kilo vermemişsem küsücem![]()
Evet canim Karatay zatenÖğlenki öğünü saymazsak güzel menü evet ekmeksiz zor oluyor ama onada alışırsın Karatay diyetine benzettim menünü
Üç öğünü de beğendim, gayet sağlıklı ve mâkulbugün menüm
sabah : 2 yumurtadan sucuklu yumurta
2dilim tb ekmek
5 zeytin
1kk peynir
1 çay kaşığı reçel
öğlen : fırında patatesli tavuk (2 but tavuk,10 patates dilimi)
yoğurt
akşam : fırında patatesli tavuk ( 1 çatal tavuk+ 8 dilim patates )
1dilim ekmek (bunu yedim mi hatırlayamadım )
yarım muz
yarım elma
su :1 litre
spor : yok
@YawrukushKozmogirl17
stitch
Ay benimki de öyle olsa :)Aslinda senin beslenme tarzin benziyor genel olarak dukana ondan dedim senin gibi yiyecegim diyehani sen de karbonhidrati kisitliyorsun ve bol protein aliyorsun ya.
Yok canim sukur esim hastayken de saglikliyken de hiic nazlanmaz![]()
Oo çok erken gerçekten, dinlenmek için dediğin gibi 10 gibi uyumak lazm çocuk varken zaten çok erken yatılmıyo ev işleri filan inşallah kısa zamanda istedğin düzeni kurarsın
Kaç kilolardan başladın kilo vermeye bu tempoya çok dayanmadan giderler
Biliyorum ya yedim dayanamadım yürümücektm işte eve dönünce oğlanı bıraktm bi saatten fazla tempolu yürüdüm yakıyım diye
Geçmiş olsun nasıl oldu belirtiler benimde çok çıtırtı geliyo bi yandan korkuyorm bişey olmasın diye
oyy oyy oyy dikkat et canim,gecmesin sanaben hic gecirmedim su cicegi![]()
wuuwuu tek ogun, masallah canim ben bir ara dusundum ama beceremedimKızlar benim menü dün değişti son anda progrmaım değişti o nedenle. Ama yazamadım misafirlerim vardı dışarıdaydık.
Öğle: bulgur pilavı, etli nohut, az turşu
Akşam öğünü yapamadım dışarıdaydık Canım da istemedi hiç. Artık tek öğün seviyesine hazırım.
Türk kahvesi
Filtre kahve
Zencefilli ıhlamurlu karışım çay
3 lt su
tamamdir canimolur walla.
su bitmeyen odevim bitsin, dizler de daha toparlar. baslayalim sonra
insanlar oyle dusunuyor ama ilk defa bu sene kitabini okumaya basladim , aslinda yaglardan tamamen uzak durun demiyor. destek ol bana yaa, aa dukan mi cook iyi de. 60 i gorene kadar durma filanAy benimki de öyle olsa :)
Canım yok dukan bizim millette ters :) bunu yaşadım gördüm, aslında benimki Karataya benziyor. Sağlıklı yağları alıyorum dukan da yağ da yok.
wuuwuu tek ogun, masallah canim ben bir ara dusundum ama beceremedim![]()
insanlar oyle dusunuyor ama ilk defa bu sene kitabini okumaya basladim , aslinda yaglardan tamamen uzak durun demiyor. destek ol bana yaa, aa dukan mi cook iyi de. 60 i gorene kadar durma filan. Benim motivasyon pamuk ipligine bagli zaten
biri kotu birsey soylesin de birakayim modundayim genelde
![]()

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Yine cok yogun bir gun bekliyor beni, gelmeye calisacagim ara ara.
umarim herkesin moralleri iyidir, yarin tartiyla beraber daha da guzel olur![]()
![]()
benim icin de tam aksine karatay cook zorladi. Ama dukan devam ettirebilecegim bir diyet gibi. Motive olmus gidiyorummm, off goreyim artik su 60i canim. Sayisiz diyet denedim, ve bende en ise yarayan ve en uzun sureli yapabildigim protein diyeti oldu simdiye kadar. Cunku ben cook sabirsizim ve protein diyetinde hemen etkiyi goruyorsun, en son yaotigimda verdigim kilonun az bir kismini geri aldim ama hepsiniz degilValla Canım benim düşüncem değil kitabını okudum? Uyguladım vs ve çok iyi tarifler yaptım hep. Fakat bizim ülkemize uygun değil, kilo verenler kitabı var hatta grup vardı Facebook’ta bir çoğu geri aldı ve çok hızlı bir şekilde yani hayatının sonuna kadar o şekilde besleneceksen tamam ama ben beslenemem sevdiğim şeylerden soğumuştum. Dukan değil de Karatay yap Canım. Gerçekten bize uygun ve sonrası da devam edilir bi hayat tarzı.