• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba hanimlar biz cok hastayiz oglum hasta kucuk kizim hasts ates yuzunden hic uyumadik sabaha kadar benimde basim donuyor surekli bide regli olmusum evde sersem gibi dolastim hic halim yok ustelik oglum da pisik de olmus evde iki degisik kremi suruyorum gecmedi eczaneden yeni krem aldirdim ins gecer

Sabah
Pirasali yumurta 2 dilim ekmek 2 zeytin peynir
Ara
Yarim portakal
Aksam
Hayatimda ilk defa kapuska yapmak zorunda kaldim(lahana sarmak için aldim parca parca olmus anlamadim bende yemeğini yaptim)
Tavuklu sehriye corba
2 buskivi 😔
2lokum
Spor yok
Su 2 litre
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
Gecmis olsun canim, biskuvi ve lokum olmasa daha iyiymis tabii ama enerji olsun, hastaliginla savasmanda yardimci olsun vucuduna diyelim :KK36:
Bol sivi tuket grip icin
İyi geceler
Sabah zeytin incir
Kahvalti 11 gibi
3 dilim yumurtali ekmek az yagds kizartim lor kuru biber patlican cay
Ara yesil cay
Aksam 4kasik makarna 2 kasik fasulye kavurmasi yumurtali 1 kucuk parca tavuk yogurt
Ara cay 5 adet cig findik
Simdi biberli yogurt kuru yiyecegim ardindan zeytin incir
Zeytin incir kuru yarin 21 gun oluyor. Kilo kaybi hala yok ama en azindan cildime faydasi oldu. Biraz ara verip tekrar denemeyi dusunuyorum. Zeytin i tamamen tuzsuz olmasina dikkat edecegim bu sefer hayirlisi artik bakalim. Birde bu hafta benim de regli haftam yaklasti artik kilo vermek biraz zor olacak bu hafta da
Yawrukush Yawrukush
bence guzel menun canim. biraz spor ekleyebilirsen menulerine, yuruyus bile olsa daha cok fayda goreceksin
Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği,1 çatal tereyağ, Zeytin, lor peyniri, haşl yumurta

öğle
3-5 sarma
Yoğurt. Haşlama, yeşillik

akşam
Yeşillik dışında aynı

15 dak dans

Kozmogirl17 Kozmogirl17
stitch stitch
Yawrukush Yawrukush

bu arada kilo bildirimimi cuma yapamayacağım
Annemde kalıyorum. (Tartı yok)
guzel menun canim
tamam, ne zaman tartina ulasirsan bekleriz bildirimini :KK36:
11 şubat 2020 ne yedim_
sabah : 100 ml süt + 1 kaşık yulaf ezmesi
öğlen : bişey yemedim
erken akşam yemeği : taşlayın beni 1 tabak bulgur pilavı
su 1,5 lt
spor : pilates 2 saat
75 squat
ara sütlü kahve
taslamak mi, bence az bile yemegin.
spor super, su az ama, bu kadar spor yapinca vucudun daha da cok su ister ;)
12 şubat 2020 bugün ne yedim?
sabah : yemedim cezalıyım
öğlen : yemedim cezalıyım
akşam : 1 adet haşlanmış tavuk pirzola
su : 2 lt
spor : ev temizliği + beyin jimnastiği + karda alışveriş yürüyüşü
cezali mi :skandal:
cok az yersen vucudunu kitliga sokarsin. ogun atlamayip hafif gecir ceza vermek istesen kendine. birkac kasik yogurt+yarim meyve+biraz cerez ye minimum
bugün menüm
sabah : 2 yumurtadan sucuklu yumurta
2dilim tb ekmek
5 zeytin
1kk peynir
1 çay kaşığı reçel

öğlen : fırında patatesli tavuk (2 but tavuk,10 patates dilimi)
yoğurt

akşam : fırında patatesli tavuk ( 1 çatal tavuk+ 8 dilim patates )
1dilim ekmek (bunu yedim mi hatırlayamadım )
yarım muz
yarım elma

su :1 litre
spor : yok

canim, yazamadim sana.
sabaha kadar nobette olunca tabiki gece de bir ogun yapmalisin. tereyagi vs sorun olmaz bence, ne kadar cok abartabilirsin ki
ama gun ici menulerini hafif tut, ekstra bir ogun daha yiyeceginden dolayi, bugun biraz fazla karbonhidrat olmus
bir sure izle kendini bakalim nasil olucak
Hadi ya senin çok ciddiymiş ama yoga belki biraz esneme rahatlama sağlayabilir yinede çok zorlama doktora göründün mü ilaç filan önerdiler mi
Benim eğilip kalkarken hep çıtırdar hatta squat yaparken çıtırtıyı sayıyorum nerdeyse 😂 arada dizlerimde boşalmada oluyo yürürken dizim atıveriyo bulursan sevinirim valla hatta bende araştrıyım internetten
benim de oyle baslamisti, squat falan ara ver bence. gerci kontrollu yapilinca squat da diz etrafi kaslari icin iyi ama ozellikle ziplamali hareketlerden uzak dur ve kendine diz supportive bantlardan al spor yaparken icin
Z Zeruss kizlar ikiniz de sormussunuz, evet doktora cok gittim. neyseki meniskus falan yok ama fizyoya gitmem gerekiyor da erteleyip duruyorum :işsiz:
Sabah
3 yumurtadan bol peynirli omlet
Şekersiz çay
Öğlen
Sade Türk kahvesi
Akşam
1 kase şehriyeli çorba
1 kase yeşil salata
1 tavuk butu 6 - 7 küp fırınlanmış patates
3 litreden fazla su

Bugün bütün gün yürüdüm sonunda da yeni işim bitti oturdum abartmıyorm 10 kere 8 kat inip çıkmışımdır 12.000 kusur adımım var bide telefonu her zaman yanımda taşımadım ama yarına 1 kilo vermemişsem küsücem 😂
guzel menu canim. sadece aksam corba+patates cok gibi geldi ama belki de porsiyonlar dusundugumden kucuktur.
Sabah;
2 haşlanmış yumurta
Bir kaç zeytin
Kibrit kutusu kadar peynir
Bir elma bol tarçınlı:KK66:
3 tane ceviz
Bol bol marul

Öğlen;
Poğaça yedim:KK43:

Akşam;
Patlıcan oturtma fırında az yağlı küçük porsiyon da
Salata da yapacaktım ama malzemem kalmamıştı,onun yerine turşu yedim..
Kahfalti ekmeksiz hadi yine oluyorda akşam yemeğini çok zorlandım..
pogaca ev yapimiysa sorun yok ;) ama biraz spor yapsaysin karsiliginda. 30 mekik falan gibi?
ben patlican yapinca yanina yogurtlu bir salata yapiyorum hep, boylece ekmeksiz de cok guzel yeniliyor ;)
guzel menun. su ve spor?
İyi geceler
11:30 1 avuç tuzsuz fıstık
13:00 yarım kase mercimek çorbası , 1 kase tavuklu salata , 3-4 çatalda makarna
18:30 5-6 adet mercimek köftesi 3 adet zeytinyağlı yaprak sarması

3 litre su içildi
7277 adım atıldı
:super:
Çarşamba menüm
Kahvaltı
sahanda 1yumurta 2ceviz şekersiz çay peynir 4zeytin 2hurma

ara sade kahve 2hurma

akşam
1tabak Yoğurtlu brokoli 3kepçe mercimek çorbası yedim

3lt su
2mil Leslie

misafirim geldi arkadaşa gidemedim haliyle yürüyüş planımda iptal oldu
:super::super:
sadece kahvaltidaki hurmalar fazla geldi gozume
Bebelerimin ikisideayakta gece geç saatlere kadar uyumayınca acıkıyorum🙄 aşırı acıktım ya su içiyorum bolca hem süt olsun diye😉
:KK9::KK9:
en guzeli ac olunca once su icmek. hem bazen vusut susayinca da aclik hissi yasarmis
122,8 ile başladım 1 ay da 10 kg verdim bakalım Canım inşallah, bir kaç gündür de 2’de yatıyorum işin enteresan tarafı uykum yetiyor :)
spor yapiyorsun ya canim vucudun daha iyi calisiyor ve daha enerjik oluyor :KK9::KK9:
Kızlar benim menü dün değişti son anda progrmaım değişti o nedenle. Ama yazamadım misafirlerim vardı dışarıdaydık.

Öğle: bulgur pilavı, etli nohut, az turşu

Akşam öğünü yapamadım dışarıdaydık Canım da istemedi hiç. Artık tek öğün seviyesine hazırım.

Türk kahvesi
Filtre kahve
Zencefilli ıhlamurlu karışım çay
3 lt su
tek ogun icin az sanki ama sen belli bir program izliyorsun zaten, dogrudur o zaman diyip cenemi kapatiyorum :KK48:
Bugün salona gitmeyeceğim ama evde spor yapacağım boğazlarım ağrıyor gidersem hasta olurum artık tedbirli davranıyorum aylarca hasta kaldım umursamadığım için.

Beklenen menü:

Öğle: zeytinyağlı pırasa (pirinçsiz)
Bulgur pilavı belki yoğurt

Akşam: haşlanmış brokoli üzerine bol baharatlı sarımsaklı yoğurt planlıyorum.

Bugün sebze olsun belki bi parça tavuk yerim açlık durumuma göre bakacağım. Yarın güzel eksiler gelsin. Bugün hitt cardio ve Leslie planlıyorum.

Su 1 lt bittiği 3 olur Zaten garanti :)
insanlar oyle dusunuyor ama ilk defa bu sene kitabini okumaya basladim , aslinda yaglardan tamamen uzak durun demiyor. destek ol bana yaa, aa dukan mi cook iyi de. 60 i gorene kadar durma filan :KK70: . Benim motivasyon pamuk ipligine bagli zaten :p biri kotu birsey soylesin de birakayim modundayim genelde :p
ben dukan yapmistim, bence cok guzel ve surdurulebilir.
ben de okudum kitaplarindan 2-3 tanesini. bence guzel ve devam ;)
Valla Canım benim düşüncem değil kitabını okudum? Uyguladım vs ve çok iyi tarifler yaptım hep. Fakat bizim ülkemize uygun değil, kilo verenler kitabı var hatta grup vardı Facebook’ta bir çoğu geri aldı ve çok hızlı bir şekilde yani hayatının sonuna kadar o şekilde besleneceksen tamam ama ben beslenemem sevdiğim şeylerden soğumuştum. Dukan değil de Karatay yap Canım. Gerçekten bize uygun ve sonrası da devam edilir bi hayat tarzı.
evet dukan da denemistim ve karsiyim. guzel kilo veriliyor ama sonrasinda geri geliyor ve hic saglikli degil

Selam kizlar cumadan once son donemecteyiz bugun herkes yediklerine dikkat eder sporlari cok zorlamazsak yarin guzel eksiler goruruz biz yine grip olduk ogluma gecti ve yine bronsiti azdi hava veriyorum sabah dra goturdum yine bu kis be cektik valla yine oturtmaya calistigim duzenim alt ust oldu kizlar ya nasil olcak ben nasil duzen oturtcam iki cocukla bilmiyorum
Çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin :(

Gecmis olsun canim, biskuvi ve lokum olmasa daha iyiymis tabii ama enerji olsun, hastaliginla savasmanda yardimci olsun vucuduna diyelim :KK36:
Bol sivi tuket grip icin

bence guzel menun canim. biraz spor ekleyebilirsen menulerine, yuruyus bile olsa daha cok fayda goreceksin

guzel menun canim

spor super, su az ama, bu kadar spor yapinca vucudun daha da cok su ister :KK66:

cok az yersen vucudunu kitliga sokarsin. ogun atlamayip hafif gecir ceza vermek istesen kendine. birkac kasik yogurt+yarim meyve+biraz cerez ye minimum

canim, yazamadim sana.
sabaha kadar nobette olunca tabiki gece de bir ogun yapmalisin. tereyagi vs sorun olmaz bence, ne kadar cok abartabilirsin ki
ama gun ici menulerini hafif tut, ekstra bir ogun daha yiyeceginden dolayi, bugun biraz fazla karbonhidrat olmus

benim de oyle baslamisti, squat falan ara ver bence. gerci kontrollu yapilinca squat da diz etrafi kaslari icin iyi ama ozellikle ziplamali hareketlerden uzak dur ve kendine diz supportive bantlardan al spor yaparken icin
Z Zeruss kizlar ikiniz de sormussunuz, evet doktora cok gittim. neyseki meniskus falan yok ama fizyoya gitmem gerekiyor da erteleyip duruyorum :işsiz:

guzel menu canim. sadece aksam corba+patates cok gibi geldi ama belki de porsiyonlar dusundugumden kucuktur.

pogaca ev yapimiysa sorun yok :KK66: ama biraz spor yapsaysin karsiliginda. 30 mekik falan gibi?
ben patlican yapinca yanina yogurtlu bir salata yapiyorum hep, boylece ekmeksiz de cok guzel yeniliyor :KK66:
guzel menun. su ve spor?

en guzeli ac olunca once su icmek. hem bazen vusut susayinca da aclik hissi yasarmis

spor yapiyorsun ya canim vucudun daha iyi calisiyor ve daha enerjik oluyor :KK9::KK9:

tek ogun icin az sanki ama sen belli bir program izliyorsun zaten, dogrudur o zaman diyip cenemi kapatiyorum :KK48:

ben de okudum kitaplarindan 2-3 tanesini. bence guzel ve devam :KK66:

evet dukan da denemistim ve karsiyim. guzel kilo veriliyor ama sonrasinda geri geliyor ve hic saglikli degil
yaa ama ben verecegim kilolari ve geri almayacagim :D eskiden bir kere dukan deneyimim olmustu , cok guzel ki,lo vermistim. Hayatimin en ince zamanlariydi diyebilirim. Ama diyet hastanede bitti. Bu sefer daha tutarli ve duzenli devam etmeyi planliyuorum aralarda mola vererek filan, bakalim.

Selam kizlar cumadan once son donemecteyiz bugun herkes yediklerine dikkat eder sporlari cok zorlamazsak yarin guzel eksiler goruruz biz yine grip olduk ogluma gecti ve yine bronsiti azdi hava veriyorum sabah dra goturdum yine bu kis be cektik valla yine oturtmaya calistigim duzenim alt ust oldu kizlar ya nasil olcak ben nasil duzen oturtcam iki cocukla bilmiyorum
kış olunca bir türlü bitmiyor bu hastalıklar.çok geçmiş olsun canım.daha vaktin var çocuklar şöyle ilkokul 3 - 4 olsun ancak o zaman rahatlamaya başlıyorsun bedenen zihnen daha çok yıpranıyorsun dersler vs derken.o değişim bile işe yarıyor ama.

spor super, su az ama, bu kadar spor yapinca vucudun daha da cok su ister :KK66:

kızımla son günlerim onu mutlu edeceğim diye su içmeye bile valtim kalmıyor.
biliyorum az yememem lazım ama kendimi acaip suçlu hissettim. ceza verdim kendime.

Bol sivi tuket grip icin

guzel menun canim

canim, yazamadim sana.

pogaca ev yapimiysa sorun yok :KK66: ama biraz spor yapsaysin karsiliginda. 30 mekik falan gibi?
ben patlican yapinca yanina yogurtlu bir salata yapiyorum hep, boylece ekmeksiz de cok guzel yeniliyor :KK66:
guzel menun. su ve spor?

ben de okudum kitaplarindan 2-3 tanesini. bence guzel ve devam :KK66:

Aynen öyle Canım bende spora bağlıyorum bu durumu.
Olur mu Canım öyle şey :) epey yedim yani bana göre :) midem ciddi anlamda küçüldü ve tek öğüne gerçekten hazırladı bu uygulama beni.

12 subat menum
09:00_ 2 haslanmis yumurta
13:00_ 1 yemek tabagi kadar tavuk gogsu
19:00_ 1 kase yogurt, 1 kase ciger

aralarda : az sutlu 2 fincan kahve
4 tane bitki cayi
3,5 litre su
spor: 30 dakika yuruyus

Güzel menü Canım ufakta olsa spor da var daha ne olsun :)

Selam canım, uğraşıyorum bakalım neler olacak :) bir de yarın evdeyim hemen uyanır uyanmaz tartılmayacağım doğru kiloyu göreceğim bakalım.
Geçmiş olsun Canım sürekli tekrarlıyor çok dikkat et bende en son doğal çözümlerle çare buldum. İlaç aldıkça tekrarladı iyice kötüleştik aylarca uğraştık.

Aynen öyle Canım bende spora bağlıyorum bu durumu.
Olur mu Canım öyle şey :) epey yedim yani bana göre :) midem ciddi anlamda küçüldü ve tek öğüne gerçekten hazırladı bu uygulama beni.

Güzel menü Canım ufakta olsa spor da var daha ne olsun :)
bugun 1 saat yuzme olacak istenm sonra gidiyorum ;)
dun protein diyetinin ilk gunuydu ya cok zorlamak istemedim kendimi,

Öğlen pırasa ve yoğurt yemedim sadece bulgur pilavı, domates, salatalık, sivri biber yedim.

Akşam kereviz yoğurt ya da brokoli yoğurt yanında tavuk planlıyorum.

İyi akşamlar kizlar nasılsınız , ben nöbete geldim boydan foto cekindim uzun zamandır ilk defa hemen atayım :) 10 kg verdim.takima başladığımdan beri :) yüzümü atmayim da bı tanıdık felan çıkar ,her şeyi yazıyorum buraya nolur nolmaz :)

Eklentiler

• IMG_20200213_163709.webp
    IMG_20200213_163709.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20200213_174407.webp
    IMG_20200213_174407.webp
    48 KB · Görüntüleme: 45
İyi akşamlar kizlar nasılsınız , ben nöbete geldim boydan foto cekindim uzun zamandır ilk defa hemen atayım :) 10 kg verdim.takima başladığımdan beri :) yüzümü atmayim da bı tanıdık felan çıkar ,her şeyi yazıyorum buraya nolur nolmaz :)
harikasin canim, masallah

Canlarim herkese selamlar ben dondum, hemde tam dondum :)
Ne cok gecmis birikmis haliyle, eski gunlerdeki gibi takimin basinda olmaya, yarismalara, sohbetlere, kilo vermelere kaldigimiz yerden devam edelim o zaman :)
Nasilsiniz herkesler iyi mi?
Bu surecte bana destek oldgunuz icin hepinize cook tesekkur ediyorum.
Annem sag salim Ankaraya ulasti dun gece, simdi cocuklari okula birakip sonra gecmisi okumaya gomulecegim.
Hepinizi cok ozledimm :))

Canlarim herkese selamlar ben dondum, hemde tam dondum :)
Ne cok gecmis birikmis haliyle, eski gunlerdeki gibi takimin basinda olmaya, yarismalara, sohbetlere, kilo vermelere kaldigimiz yerden devam edelim o zaman :)
Nasilsiniz herkesler iyi mi?
Bu surecte bana destek oldgunuz icin hepinize cook tesekkur ediyorum.
Annem sag salim Ankaraya ulasti dun gece, simdi cocuklari okula birakip sonra gecmisi okumaya gomulecegim.
Hepinizi cok ozledimm :))
Aaaa çok mutlu oldum dönmene ozgecim :) annen Türkiye'ye mi geldi , ne çabuk geçti iki ay .

Back
X