• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin yeniden.şimdiden allah kavultursun. (hepimizi) gurbetlik zor.

ben büyük kızımla 17 saatlik otobüs yolculuğu yapmıştım oluyor yani.ucuz bilet alıp artan parayı farklı kullanmak bana her zaman daha mantıklı gelmiştir.tabi yorgunluğu olacak. değer mi bence değer.her yaz araba ile yaklaşık 6000 km yapıyorum ben çocuklarımla.(gidiş dönüş iller arası ulaşım dahil.eşim uçakla arkadan geliyor.) ailelere ulaşmak için yapılıyor bunlar .
wuwuu cokmus 6000 km.

bana hiç çok gelmiyor ne yalan söyleyeyim eşimde olsa ben kullanıyorum arabayı bayılıyorum uzun yol gitmeye.
Seviyorsan ne guzel.
Iste ben uzun yol hic sevmiyorum otobus hele kabus adeta benim icicin, kisa yolda bile sevmiyorum otobuse binmeyi :( tren, ucak araba bile cekilir de otobus olduruyor beni :(

Kizlar karar veremiyorum yardim edin:
- Turkiyeye hem de ailemin yasadigi sehre en aykin olan havalimanina ucuz ucak bileti buldum ama baska ulkeden . O ucaga gitmek icin burdan gece boyu otobusle yolculuk etemem lazim kizimla beraber. ve donus de aybni sekilde once 12-13 saat gece otobus yolculugu ardindan ucak.

Ucak + otobus toplam tutar 2 kisi icin, 1 kisi bilet ucretinden bile az olacak.
Cook mu yorulurum size? Kizim 3 yasinda.
Canim bence gece yolculugu olacagi icin rahat olur bayagi ucuz diyorsun

Selamlar citir arkadaslarim, nasil geciyor aksaminiz?
Hepinizin sevgililer daha dogrusu bana gore sevgi gununu kutluyorum.
Hayatiniz hep sevgiyle dolu dolu gecsin.
Cok guzel kilolar verilmis yine, hemen listemizi hazirliyorm.
Bu arada dun dondum dedim takima ugrayamadim, ne zevzek kaptan demeyin :)
2 oglumunda okulunda sevgililer gunu partisi var bugun, birinde sadece bulunacagim ama buyuk oglumun sinifinin sinif annesiyim, her turlu etkinlik, parti benim elimden cikiyor, tum alisveris, etkinliklerin hazirlanmasi bende:)
Bugun su iki partiyi atlatayim, eve geleyim, off offff sizi bir spor yarismasinin icine sokacagim ki korkun :)))

hoşgeldin yeniden.şimdiden allah kavultursun. (hepimizi) gurbetlik zor.

ben büyük kızımla 17 saatlik otobüs yolculuğu yapmıştım oluyor yani.ucuz bilet alıp artan parayı farklı kullanmak bana her zaman daha mantıklı gelmiştir.tabi yorgunluğu olacak. değer mi bence değer.her yaz araba ile yaklaşık 6000 km yapıyorum ben çocuklarımla.(gidiş dönüş iller arası ulaşım dahil.eşim uçakla arkadan geliyor.) ailelere ulaşmak için yapılıyor bunlar .
6000 km yanlis gormedim degil mi cok degil mi ya😱 nerden nereyw 6000 km acaba ???

2 oglumunda okulunda sevgililer gunu partisi var bugun, birinde sadece bulunacagim ama buyuk oglumun sinifinin sinif annesiyim, her turlu etkinlik, parti benim elimden cikiyor, tum alisveris, etkinliklerin hazirlanmasi bende:)
Bugun su iki partiyi atlatayim, eve geleyim, off offff sizi bir spor yarismasinin icine sokacagim ki korkun :)))
Hosgeldin kaptanim
Hepimizin sevgi gunu kutlu olsun⚘
Spor yarismasi mi terler akacak desenize😓

Kolay gelsinn

Back
X