- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Ne guzel bir gun planlamissin canim, nasil gecti gunun?Gunaydin
Kurulu saat gibi uyandim yine saat 5 de
Bugun izin gunum haftasonu calisacagim icin. Bol su ve sporu gecirmeyi planliyorum günü.
Yawrukush cok gecmis olsun cocuklara. Kucuk olunca oluyor talihsizlikler.
Evet cacuklarim kucuk ve hiperaktifler, bir an birakip onlari arkami donemiyorum..
Evet canim size o mesaji yazdiktan sonra birde buyuk oglum merdivenlerden dustuÜzüldüm yaaAllah korumuş
Canim ben baslangic kilonu 68 olarak guncelliyorum :)Tartildim az önce. En son 10gun olmustu tartilali. 67 diye bildigim kilom 68 gosterdi
Canimi skmiyor Cuma gününe 67 i tekrar gormeyi hedefliyorum.
Evet canim, biri 3, digeri 7 yasinda her gunumuz boyle..Teşekkür ederimneler olmuş öyle ya çok geçmiş olsun ucuz atlatmışlar
Cnalari sagolsun, kendimizden gectik zaten..
Ben californiada yasiyorum canim, Turkiyeden 11 saat gerideyiz, suan saat, sabah 7.30 buarada, Turkiyede 18.30 :)Ay ne güzel bizim de öyle olsa keşke :) nerede yaşıyordun Canım
Canim protein, sebze , egzersiz ile gider bence kilolar..Kızlar selam iyi haftalar olsun, benim kilo biraz takılacak gibio nedenle bol protein, sebze yiyeceğim ve bulgur yememeye çalışacağım ayrıca kardio ağırlık gün beni bekliyor :) Cuma güzel sonuç almam lazım takıma girdim :) ayrıca Cuma günü seviye 1 bitiyor :) Cumartesi sistem değişecek o durgunlukta kırılır, bu seviyeye uyarlayarak kabak detoksu mu yapsam diyorum.
Spor puanlarini hesapla canim, 1. sayfada puanlarimiz var.Beklenen menü;
Tavuk ızgara, az salata, yoğurt
Akşam: 2 belki 3 köfte (mercimek, kıyma), ızgara sebze, turp, acı biber, domates
Beklenen spor;
80 dk Leslie boosted
Yaklaşık 1 saat full body ama ağırlıksız çalışma
Akşama kadar squat, wallsit, ip atlama
Ben full body ve leslieyi 480 puan olarak hesapladim.
Afiyet olsun, keto ile takimimizda harika kilo veren bir arkadasimiz vardi , suan hala kilosunu koruyor.Keto da vucudu sasirtmak ve direk yag depolarindan yakmak icin yumurta orucu yapiliyor. Daha önce 3 gün yapmistim. Zorlanmadim cunku yumurta ile okdr cok sey yapiliyor ki.
O yuzden 3gun yumurta orucu yapacagim. Belki ama belki 5 gun de Olur.
Suan Ilk ogunum Firinda. Onu cikarinca sporumu yapacagim.
Facebooktada bir keto grubunu takip ediyordu :)
Cok guzel sonuclar alacagina ben eminim :)Makro takibi yapinca guzel gidiyor. Ama yapmadigim an keto elden gidiyor
O yuzden burasi benim icin iyi olacak ipi elden birakmamak icin.
Ne kadar sure yaptin?
Aslinda ben yeme beslenmemi tamamen degistirmek istiyorum. O yuzden ketojenik in bana en uygunu oldugunu dusunuyorum