• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltı
Peynir, zeytinn, üç dilim kp ekmeği. Menemen

öğle
K fasulye

akşam
K fasulye-pilav
Çorba-salata

su
11 brdk
Boza
Marul
Süt art 1 çay

Yawrukush Yawrukush
stitch stitch
Kozmogirl17 Kozmogirl17
Guzel olmus canim menun, boza icmeyeli de yillar oldu benim afiyet olsun :)

Kanki sen diyetten ne ara yemek yarismasina katildin hemide hamur isiyle :KK53:

Kaptis birinci olmadi malasef oyumuda kullanmistim aslinda:KK45: kendisine ceza geliyomu bence gelsin pogaca yapmis hepsinide yemistir @MigiMadid:63:
Haklisin ozlemim, bu ne perhiz ne lahana tursusu degil mi?
Gitmis pogacalari yapmis :))) @MigiMadid

Yawrukush Yawrukush gecmis olsun cok , kuzularima .❤ Denizde cok hareketli yerinde durmuyo bir dakika :emir_bebek:, lisada iyi okulla gidiyo geliyo yaramazlarla ugras dur . Sen tombismi oldun:eek: ben59-57 arasi gidip geliyom cok zayifsin biraz yemekye diyolar:KK48:
Sagol canim benim, operim kuzularini..
Evet tombis oldum , hemde cok fena, eski kiloma dondum, 2 ay annemle hergun canimiz ne isterse yersek boyle oluyor iste.
Tarti aldim diyete basladim yine canim :(

Yawrukush Yawrukush bence menu gayet iyi.
Baya aktifsinde

Dun 20.30 da uyuya kaldim 🤣
E oyle olunca 4.15 de uyanmam gayet normal herhal. Neyse ki bugun isten erken cikacagim.

Yumurta orucuna Devam. O yuzden yine menum bol yumurta ile dolu.
Cok aktifim canim, hergun cok fazla yuruyus yapiyorum cocuklarla ama vucudumun standart egzersizleri oldugu icin bunlar kilo vermemi saglamiyor, ekstra spor yapacagim.
Havalarda guzellesse yuzmeye gidecegim duzenli..

Yok sadece tembellikten eve gelip kitabımı alıp uzanmak istedim 🙈 havanında etkisi sanırım
Oy oy oy ama kitap keyfi yapmakta ayri guzel :)
Arada kendini de simartmasi lazim insanin..

Ay çok üzüldüm kaptanim türkiye ye geldiğinizde yersiniz insallah

Bende zeytinyağlı yapicam pirinçli tabi.olucak belki kendime ayrı bulgurlu yaparım o da civciv yemeği gibi olur yaa🐣😭

Ne değişik tarif diyette üzerine mayonezi pek önerilmez.sonucta yağ oldugu icin kiymali sos olabilir afiyet olsun cicim
Turkiyeye yazin geliyoruz genelde hep, annem kistan dondurucuyu dolduruyor baliklarla doyasiya yiyorum :)
Ben zeytinyagli dolmanin icini %60 bulgur, %40 pirincli yapiyorum cok guzel oluyor canim..

Ay çok üzüldüm kaptanim türkiye ye geldiğinizde yersiniz insallah

Bende zeytinyağlı yapicam pirinçli tabi.olucak belki kendime ayrı bulgurlu yaparım o da civciv yemeği gibi olur yaa🐣😭

Ne değişik tarif diyette üzerine mayonezi pek önerilmez.sonucta yağ oldugu icin kiymali sos olabilir afiyet olsun cicim

Ketojenik de neyse ki oyle bir kisitlama yok. Sadece miktara dikkat etmek lazim 😊

Guya yumurtali labneli krep yapacaktim. Ilk iki krep guzel oldu gerisi parcalandi. Goruntu guzel olmasada tadi guzeldi. Dun aksam ki yemegim de gibi sabah kahvaltima da kizim ortakci cikti.

3 yumurta ve 90 gr labne ile krep 😁
Uzerine eritilmis 15gr tereyag, 1 tatli kasigi stevia kahve rengi seker ve tarcin

Eklentiler

• IMG_20200219_054541.webp
    IMG_20200219_054541.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 31
:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet:halay::halay::KK76: MUAF
Ceydos
fyzanur:halay::halay::KK76: 50 M
Elizan-seyma
AppLesma:halay:MUAF:KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
gulum750 M :halay::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Arrietty:halay::halay::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
milkk:halay::halay::KK76: MUAF
plasticwoman:halay::halay::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE
diyetlikadin:halay::halay::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Asena87:halay::halay::KK76::KK76:
mifihafa:halay::halay::KK76::KK76:15DK Y En Büyük TÜRKİYE
angelnesss:halay::halay::KK76:10 DK Y10DK Y En Büyük TÜRKİYE
Gonulmeyvesi
Yawrukush:KK76::KK76:
:duduk::duduk: CEYDOS CEYDOS , E Elizan-seyma , Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi nerelerdesiniz kizlar?
@fmad sinavin nasil gecti gulum?
mifihafa mifihafa nasilsin canim merak ediyorum seni..
Kozmogirl17 Kozmogirl17 iyilestiniz mi kuzum, evlatlar nasillar?

Ketojenik de neyse ki oyle bir kisitlama yok. Sadece miktara dikkat etmek lazim 😊

Guya yumurtali labneli krep yapacaktim. Ilk iki krep guzel oldu gerisi parcalandi. Goruntu guzel olmasada tadi guzeldi. Dun aksam ki yemegim de gibi sabah kahvaltima da kizim ortakci cikti.

3 yumurta ve 90 gr labne ile krep 😁
Uzerine eritilmis 15gr tereyag, 1 tatli kasigi stevia kahve rengi seker ve tarcin
Afiyet olsun canim cok doyurucu gorunuyor.:kk77:
Cok erken uyanmissin , haliyle erken yatinca, gunun guzel gecsin.:KK36:

Son düzenleme:
Afiyet olsun cani cok doyurucu gorunuyor.:kk77:
Cok erken uyanmissin , haliyle erken yatinca, gunun guzel gecsin.:KK36:

Ya evet. Aksam ne yapip edip erken yatmamam lazim.

Tesekkur ederim 😊

Size hayirli gunler /aksamlar. Cocuklari da hazirlayip cikayim evden. Aksam spor donusu yemegimi yedikden sonra menu paylasirim

Kanki sen diyetten ne ara yemek yarismasina katildin hemide hamur isiyle :KK53:

Kaptis birinci olmadi malasef oyumuda kullanmistim aslinda:KK45: kendisine ceza geliyomu bence gelsin pogaca yapmis hepsinide yemistir @MigiMadid:63:
bi tane yedim sonra sabah kahvaltısı için iki tane yedim :olamaz:
hala yedikleriim dikkat ediyorum dün akşam bişey yemedim kahve dişinda :KK53:
eşim dişarda yemek yese böle olsa evdeki yiyecekler çürür

bu tamdiyetlik degilmi :)

Guzel olmus canim menun, boza icmeyeli de yillar oldu benim afiyet olsun :)

Haklisin ozlemim, bu ne perhiz ne lahana tursusu degil mi?
Gitmis pogacalari yapmis :))) @MigiMadid

Sagol canim benim, operim kuzularini..
Evet tombis oldum , hemde cok fena, eski kiloma dondum, 2 ay annemle hergun canimiz ne isterse yersek boyle oluyor iste.
Tarti aldim diyete basladim yine canim :KK43:

Cok aktifim canim, hergun cok fazla yuruyus yapiyorum cocuklarla ama vucudumun standart egzersizleri oldugu icin bunlar kilo vermemi saglamiyor, ekstra spor yapacagim.
Havalarda guzellesse yuzmeye gidecegim duzenli..

Oy oy oy ama kitap keyfi yapmakta ayri guzel :)
Arada kendini de simartmasi lazim insanin..

Turkiyeye yazin geliyoruz genelde hep, annem kistan dondurucuyu dolduruyor baliklarla doyasiya yiyorum :)
Ben zeytinyagli dolmanin icini %60 bulgur, %40 pirincli yapiyorum cok guzel oluyor canim..
Güldürdün beni 😀😀 boooozaaa 😅

İyi geceler benim yine motivasyonum dustu. Aksam yine deprem oldu. Kac gundur unutmusum. Yine basladi sanirim. Allah korusun hepimizi .
Menu mu yazayim
Sabah 2 incir yesil cay sonra 10.30 gibi 1 kase pirasa yemegi
Ogle
Domates peynirli yumurta 1 tane 2 zeytin 2 kucuk domates 2 dilim t.b. ekmek cay
Ara turk kahvesi 1 incir
Aksam 18. 30
1 tabak kuru fasulye 3 kasik pilav az yogurt az havuc salatasi az biber tursu
Ara yesil cay
Su 2.5lt
Spor 15 dk egzersiz 45 dk tempolu yuruyus 3 saat ev isi
Kaptanim bugun de puan hesaplamasi yapamadim kafam karisik
Yawrukush Yawrukush
cok gecmis olsun, umarim artik tekrarlamaz depremler :KK43::dua:

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet:halay::halay::KK76: MUAF
Ceydos
fyzanur:halay::halay::KK76: 50 M
Elizan-seyma
AppLesma:halay:MUAF:KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
gulum750 M :halay::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Arrietty:halay::halay::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
milkk:halay::halay::KK76: MUAF
plasticwoman:halay::halay::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE
diyetlikadin:halay::halay::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Asena87:halay::halay::KK76::KK76:
mifihafa:halay::halay::KK76::KK76:15DK Y En Büyük TÜRKİYE
angelnesss:halay::halay::KK76:10 DK Y10DK Y En Büyük TÜRKİYE
Gonulmeyvesi
Yawrukush:KK76::KK76:
:duduk::duduk: CEYDOS CEYDOS , E Elizan-seyma , Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi nerelerdesiniz kizlar?
@fmad sinavin nasil gecti gulum?
mifihafa mifihafa nasilsin canim merak ediyorum seni..
Kozmogirl17 Kozmogirl17 iyilestiniz mi kuzum, evlatlar nasillar?
böyle daha kolay oldu önceki günleri hiç yazasım yoktu. :KK24: çok günahkar yaşadım cuma ve cumartesi.

Evet kaptanımız.cok tatlı bende cok seviyorum cok ilgili sert kuralları yok masallah 💗💗⚘⚘

Bende Aslinda ne kadar.az yersem o kadar ac hissediyorum kendimi salatam cok olursa cok çiğnersem hemen doyuyorum diyetteyim diyip kendimizi sınırlarsak bu iş gitmez gibi geliyor bana

Sakın bırakma yaza kadar burdayiz hepimiz
Vericez kiloları bazen ikizlerimiz çıkışlarımız olsada yaza fit giricez insallah tatlim 🤩

Ağzın bal yesin Hayatım :) inşallah bu kez bende inanıyorum yaza kadar buraları eskiteceğiz ama başaracağız inşallah :) daha başarı sayfasına yazacağız :)

Cocugum sagolsun yatagi sulamis lafina cook guldum :))
Menun cok guzel ,adimlarinda canim ama cilekli soda sekerli olanlardansa onun yerine sekersiz soda tercih etmeye calis..

O zaman mekikler, sana dogru yolladim geliyorlar :)))
Ne guzel bir sey yazmissin, cok tesekkur ederim , cok mutlu oldum. :KK200:
Sende iyi ki bizim takimimizdasin.:KK36:

Aaa cok sevindim bu habere, gunler sonra bebesi tuvalete cikan bir ana gibi sevindim :KK70:

Kolay gelsin canim bende bugun etli yaprak ve kuru dolma yaptim.
Ev ahalisi cok seviyor ama zeytinyaglisi da benim favorim:))

Cok guzel bir gun olmus canim tebrik ediyorum.:nazar:

:KK76: :rolleyes: Yarım kg versem bile hissediyorum bu kiloma rağmen ne enteresan :)

plasticwoman plasticwoman

2 ile 4 arasi yumurta yi cirpip krep tavasinda biraz tereyag veya zeytiyag da ince krep gibi yapiyorsun. Sonra krep yumurtalari ust uste koyup rulo yapip ince ince dilimliyorsun. Karsinizda yumurta spaghetti :))
Isteyen kasar eritiyor ustunde veya benim gibi mayonez ekliyor. Kiymali sos yapip yiyende var

Güzel Canım tabi sen keto yapınca mayonez normal, labne ile de güzel olur evet deneyeceğim

Gunaydin citir arkadaslarim, tarti icin son 2 gunumuz, cuma gunune hazir miyiz hepimiz? En Büyük TÜRKİYE
Bu 2 gun menulerimize , egzersizlerimize dikkat edelim ki , cuma gunu basgul hepimizi guldursun...:p

Benim güzel gidiyor inşallah eksi olacak sabit kalacak diye üzülüyordum

Benim icin uyku vakti kizlar, hepinize guzel gunler♥
Dun cekilmis taze fotolarimla veda ediyorum sizlere☺
Eki Görüntüle 2592950
Eki Görüntüle 2592952

Sende manzarada çok güzel :KK200:

17 şubat pazartesi ne yedim
sabah : 100 ml süt + yulaf ezmesi
öğlen : sütlü kahve
akşam : etli nohut 3 kaşık
su : 1200 ml
spor : 90 dk pilates : 270 puan
150 squat : 300 puan

18 şubat salı ne yedim
sabah : 1 adet haşlanmış yumurta
öğle : sütlü nescafe
akşam : pırasa yemeği 5 kaşık
su :750 ml
spor : 210 dk ev işi + yemek : 420 puan
35 dk yürüyüş : 105 puan
çok fena dağılmışım ben toplamam gece ekstra sporlara başlamam şart.puanlarıma bakınca yaydığım anlaşılmakta

Back
X