- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Guzel olmus canim menun, boza icmeyeli de yillar oldu benim afiyet olsun :)Kahvaltı
Peynir, zeytinn, üç dilim kp ekmeği. Menemen
öğle
K fasulye
akşam
K fasulye-pilav
Çorba-salata
su
11 brdk
Boza
Marul
Süt art 1 çay
Yawrukush
stitch
Kozmogirl17
Haklisin ozlemim, bu ne perhiz ne lahana tursusu degil mi?Kanki sen diyetten ne ara yemek yarismasina katildin hemide hamur isiyle
Kaptis birinci olmadi malasef oyumuda kullanmistim aslindakendisine ceza geliyomu bence gelsin pogaca yapmis hepsinide yemistir @MigiMadid
![]()
Gitmis pogacalari yapmis :))) @MigiMadid
Sagol canim benim, operim kuzularini..Yawrukush gecmis olsun cok , kuzularima .❤ Denizde cok hareketli yerinde durmuyo bir dakika
, lisada iyi okulla gidiyo geliyo yaramazlarla ugras dur . Sen tombismi oldun
ben59-57 arasi gidip geliyom cok zayifsin biraz yemekye diyolar
![]()
Evet tombis oldum , hemde cok fena, eski kiloma dondum, 2 ay annemle hergun canimiz ne isterse yersek boyle oluyor iste.
Tarti aldim diyete basladim yine canim
Cok aktifim canim, hergun cok fazla yuruyus yapiyorum cocuklarla ama vucudumun standart egzersizleri oldugu icin bunlar kilo vermemi saglamiyor, ekstra spor yapacagim.Yawrukush bence menu gayet iyi.
Baya aktifsinde
Dun 20.30 da uyuya kaldim
E oyle olunca 4.15 de uyanmam gayet normal herhal. Neyse ki bugun isten erken cikacagim.
Yumurta orucuna Devam. O yuzden yine menum bol yumurta ile dolu.
Havalarda guzellesse yuzmeye gidecegim duzenli..
Oy oy oy ama kitap keyfi yapmakta ayri guzel :)Yok sadece tembellikten eve gelip kitabımı alıp uzanmak istedimhavanında etkisi sanırım
Arada kendini de simartmasi lazim insanin..
Turkiyeye yazin geliyoruz genelde hep, annem kistan dondurucuyu dolduruyor baliklarla doyasiya yiyorum :)Ay çok üzüldüm kaptanim türkiye ye geldiğinizde yersiniz insallah
Bende zeytinyağlı yapicam pirinçli tabi.olucak belki kendime ayrı bulgurlu yaparım o da civciv yemeği gibi olur yaa
Ne değişik tarif diyette üzerine mayonezi pek önerilmez.sonucta yağ oldugu icin kiymali sos olabilir afiyet olsun cicim
Ben zeytinyagli dolmanin icini %60 bulgur, %40 pirincli yapiyorum cok guzel oluyor canim..