- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kizlar , nasılsınız ,ben işten çıkip eve gideceğim birazdan bayağı uykum var :)
Oğlunuz çok yakışıklı maşallah. Sizde çok zayifsinizKizlar biz oglumla esimin is yerine ogle yemegine gidiyoruz,gorusmek uzere ☺
Eki Görüntüle 2593293
Ah Ozlemim inan siz iyilesseniz, iyi haberinizi alsak cok mutlu olacagim.Elimizden de bir sey gelmiyor.Allaha emanet olun canim.Yok kaptisim ya duzelemedik hala malesef cocuklarin hiriltilari gecicegine her gecen gun artiyor ustune bende ayniyim birdde esim hastalandi sukur o topladi kendinide biz hala surunuyoruz
Kilo aldim canim, takimla cok guzel zayiflamistim,2 ay annem ziyaretime geldi, eski kiloma dondum malesef.Oğlunuz çok yakışıklı maşallah. Sizde çok zayifsinizdiyete devam ediyor musunuz ?
Allah razi olsun eksik olma canim.Masallah oğlusun pek yakışıklı kaptanim![]()
Insallah guzel sonuclar alirsin, bizde guzel haberlerini aliriz,dualarimdasin canim.Hoş görünüz ve geniş gönüllü oluşunuzdan ötürü çok teşekkür ederim..
İyiyim çok şükür genel kontrollerimizi yaptırıyoruz inşallah sonuçlar da iyi çıkar![]()
Insallah guzel sonuclar alirsin, bizde guzel haberlerini aliriz,dualarimdasin canim.![]()
Yok artikTakmiyorum ama bazen aradiklarinda direk kendime is cikariyorum gorusmemek icin. Hos ozaman da esime soruyorlar hala vermedimi kilo diyor. Duyuyorum sorduklarinda.

cok tatlisiniz, hava da ne guzel gorunuyorKizlar biz oglumla esimin is yerine ogle yemegine gidiyoruz,gorusmek uzere ☺
Eki Görüntüle 2593293
Gunaydin, asagidaki katilim formunu doldurursan takimimiza katilabilirsin, hem seni de tanimis oluruzTamam çok sevinirim. Ne yapmam gerek günlük ogunlerimi ve kilomu mu yazicam
Gunaydin kizlar cok yorucu birgun gecirdim, menu tablomuzu hazirlayamadim.
Sabah uyaninca halledecegim, tarti oncesi son gunumuzde diyetimize dikkat edelim.
Hepinize mutlu bir gun diliyorum.♥
Doldurdum. Yarın tartı fotografimi atarım. Teşekkür ederimmmGunaydin, asagidaki katilim formunu doldurursan takimimiza katilabilirsin, hem seni de tanimis oluruz
Kullanıcı Adı : BlancKahkul
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Tıbbi sekreter
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Artvin
Boyunuz : 1.69
Kilonuz: 68.7
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : Universitede gece 11 den sonra yemek yemeye başlardım 2 ye kadar sürekli abur cubur yiyip uydurdum. O esnalar kilo almıyordum. Sonra aniden 14 kilo kadar aldım 1 senede.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Yaza düğünüm olacak ve aldığım kolimin %70 i gobegimde, sanki hamileymisim gibi bir görünüm var
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı: Hayır
Ayrica, kurallar 1. sayfada var ama kucuk bir hatirlatma olsun;
Pazartesi gunleri kontrol amacli fotografsiz, cuma gunleride yarisma oldugu icin tartilip ,tarti fotografi ile bildirim yapiyoruz. Hergun menulerinizi, ictigimiz su miktarini ve egzersizlerimizi yaziyoruz, takim ici yarismalarimiz oluyor, bunun haricinde de sohbet,muhabbetle kilolari veriyoruz![]()
Hosgeldin o zamanDoldurdum. Yarın tartı fotografimi atarım. Teşekkür ederimmm
Simdi ekledim seni listeye, dugunun mu var yaza, ay ne guzel kosusturmacalar bunlar. Hersey gonlunce olur, istedigin kiloda giyersin umarim gelinliginiDoldurdum. Yarın tartı fotografimi atarım. Teşekkür ederimmm
Teşekkür ederim hoşbuldum. Hastanede diyetisyen arkadaşım var. Ondan liste aldım ama uygulayamadim. Öğlen yemeğe çıkmıyorum dolabımda yoğurdum var onu yiyorum. Akşamda annem ne yemek yapmışsa mecburen ondan yiyorum. Genel olarak acim. 10 günde 400 Gr verebildim. Kan testi yaptırdım ama bir anormallik çıkmadı d vitaminim çok düşük cikti. Damla aldım ama acaba kilo yapar mı, henuz kullanmaya başlamadım :) Spor yapmiyordum yavaştan baslayabilirim. Böyle işte. Akşam yemeği yedikten sonra da menumu yazarım.Hosgeldin o zaman![]()
![]()
Evet. 1 senedir nişanlıyım. İnşallah teşekkür ederim.Simdi ekledim seni listeye, dugunun mu var yaza, ay ne guzel kosusturmacalar bunlar. Hersey gonlunce olur, istedigin kiloda giyersin umarim gelinligini
yasin da cok gec, hizlica gider o kilolar merak etme![]()