• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün beklenen menüm;

Öğle: kıymalı patlıcan, yoğurt

Akşam: 2 haşlanmış yumurta, salatalık

Oğlan dün ateşlenmiş haber vermemişler bana eğer kötüleşmezse spora gideceğim ama iyi olmazsa durumu eve geçerim ama evde yaparım sporumu

Gunaydin kizlar cok yorucu birgun gecirdim, menu tablomuzu hazirlayamadim.
Sabah uyaninca halledecegim, tarti oncesi son gunumuzde diyetimize dikkat edelim.
Hepinize mutlu bir gun diliyorum.♥️

Yok kaptisim ya duzelemedik hala malesef cocuklarin hiriltilari gecicegine her gecen gun artiyor ustune bende ayniyim birdde esim hastalandi sukur o topladi kendinide biz hala surunuyoruz
Ah Ozlemim inan siz iyilesseniz, iyi haberinizi alsak cok mutlu olacagim.Elimizden de bir sey gelmiyor.Allaha emanet olun canim.♥️🙏

Tamam çok sevinirim. Ne yapmam gerek günlük ogunlerimi ve kilomu mu yazicam
Gunaydin, asagidaki katilim formunu doldurursan takimimiza katilabilirsin, hem seni de tanimis oluruz :KK36:
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Ayrica, kurallar 1. sayfada var ama kucuk bir hatirlatma olsun;
Pazartesi gunleri kontrol amacli fotografsiz, cuma gunleride yarisma oldugu icin tartilip ,tarti fotografi ile bildirim yapiyoruz. Hergun menulerinizi, ictigimiz su miktarini ve egzersizlerimizi yaziyoruz, takim ici yarismalarimiz oluyor, bunun haricinde de sohbet,muhabbetle kilolari veriyoruz🤗

Günaydın😀
Çarşamba menüm
13:00 1 kase mercimek çorbası 1 adet fındık lahmacun 4 parça tavuk şiş bol salata
18:30 fırında kıymalı patlıcan yemeği (yazdan kalma közlenmiş patlıcan domates ve kıyma ve zeytinyağlı ile fırınlandı) sarımsaklı cacık
3 litre su içildi
4870 adım atıldı

Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17

Gunaydin, asagidaki katilim formunu doldurursan takimimiza katilabilirsin, hem seni de tanimis oluruz :KK36:
Kullanıcı Adı : BlancKahkul
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Tıbbi sekreter
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Artvin
Boyunuz : 1.69
Kilonuz: 68.7
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : U
niversitede gece 11 den sonra yemek yemeye başlardım 2 ye kadar sürekli abur cubur yiyip uydurdum. O esnalar kilo almıyordum. Sonra aniden 14 kilo kadar aldım 1 senede.

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Yaza düğünüm olacak ve aldığım kolimin %70 i gobegimde, sanki hamileymisim gibi bir görünüm var
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı: Hayır

Ayrica, kurallar 1. sayfada var ama kucuk bir hatirlatma olsun;
Pazartesi gunleri kontrol amacli fotografsiz, cuma gunleride yarisma oldugu icin tartilip ,tarti fotografi ile bildirim yapiyoruz. Hergun menulerinizi, ictigimiz su miktarini ve egzersizlerimizi yaziyoruz, takim ici yarismalarimiz oluyor, bunun haricinde de sohbet,muhabbetle kilolari veriyoruz🤗
Doldurdum. Yarın tartı fotografimi atarım. Teşekkür ederimmm

Hosgeldin o zaman 🤗 🤗
Teşekkür ederim hoşbuldum. Hastanede diyetisyen arkadaşım var. Ondan liste aldım ama uygulayamadim. Öğlen yemeğe çıkmıyorum dolabımda yoğurdum var onu yiyorum. Akşamda annem ne yemek yapmışsa mecburen ondan yiyorum. Genel olarak acim. 10 günde 400 Gr verebildim. Kan testi yaptırdım ama bir anormallik çıkmadı d vitaminim çok düşük cikti. Damla aldım ama acaba kilo yapar mı, henuz kullanmaya başlamadım :) Spor yapmiyordum yavaştan baslayabilirim. Böyle işte. Akşam yemeği yedikten sonra da menumu yazarım.

Simdi ekledim seni listeye, dugunun mu var yaza, ay ne guzel kosusturmacalar bunlar. Hersey gonlunce olur, istedigin kiloda giyersin umarim gelinligini :KK200:
yasin da cok gec, hizlica gider o kilolar merak etme :KK66:
Evet. 1 senedir nişanlıyım. İnşallah teşekkür ederim. ♥️ Ama kilolar gitmiyor ya. Bir ara aşırı cips bağımlılığım vardi. Yani sabah öğle akşam yerdim. Oradaki trans yağlar mi ne yapıştı göbeğe, gitmiyor şimdide 😂😂😂😂

Back
X