Diyetisyen arkadasin varsa super, o seni daha da guzel yonlendirir ♥
bence oglen sadece yogurt yiyorsan sabah tek yumurta ile kalma, daha guzel bir kahvalti yap. Aksam da ev yemegi bence en guzeli, ama annene soyle yemek yanina mutlaka salata yapsin, salata olmadiginda da biraz yogurt eklersin. Ekmek aksam yemeginde tuketmezsen daha iyi, ama pilav vs varsa 2-3 kasik ile sinirlandirirsan aksamlari hem tadina bakmis oldugun icin gozun kalmaz hem diyetini bozmaz. Oglen belki yogurt ile salatalik ve bir parca ekmek yiyebilirsin meyve yerine?
D vitamini kilo yapmaz, aksine eksikliginde kilo daha zor veriliyor diye duymustum
O zaman ilk is cips bagimliligini kirmak ve spor eklemek hayatina. Her gun 10dk spor yapicam diyerek basla mesela

10dk leslie, veya 50mekik+50squat+1dk plank veya 100ipsiz ziplama
gider o gobek de merak etme sen
ayy cok ozendim, ben de istiyorum TR'ye gitmek ♥
Ben de bazen kendimi iyi goruyorum, sonra gidip yiyorum, ertesi gun giydigim birsey kotu durunca pisman oluyorum. en iyisi biraz daha verip su arada kendini begenmeme durumunu tamamen ortadan kaldirmak
yag degil de kas orani artinca kilo verme daha kolaylasiyor, o yuzden spor sart
Derya lutfen liste deme artik yawf, sen diyetisyenlere de gittin bir suru. Bu listeler sende ise yaramadi, sen deneyerek bulacaksin artik kendine uygun yontemi. yapiyor musun dukan suanda?

iyilik icin bile olsa boyle soylenmez. bos yere seni uzup motivasyonunu kiriyorlar.
ben de senin gibiyim, gobek ve yanlar hemen ilk cikan yerlerim

herkesin sagliksiz kategorilendirilen yemeklerden zaafi var, onemli olan onu da yiyerek surdurulebilir beslenme olusturmak. tabii diyet zamani bu zaaf minimuma indirilecek