• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cocugum sagolsun yatagi sulamis lafina cook guldum :))
Menun cok guzel ,adimlarinda canim ama cilekli soda sekerli olanlardansa onun yerine sekersiz soda tercih etmeye calis..

O zaman mekikler, sana dogru yolladim geliyorlar :)))
Ne guzel bir sey yazmissin, cok tesekkur ederim , cok mutlu oldum. :KK200:
Sende iyi ki bizim takimimizdasin.:KK36:

Aaa cok sevindim bu habere, gunler sonra bebesi tuvalete cikan bir ana gibi sevindim :KK70:

Kolay gelsin canim bende bugun etli yaprak ve kuru dolma yaptim.
Ev ahalisi cok seviyor ama zeytinyaglisi da benim favorim:))

Cok guzel bir gun olmus canim tebrik ediyorum.:nazar:
Çok teşekkür ederimm 🥰🥰oğlanda uzun zamandır kaçak yapmıyordu eşimle dedik ne güzel kaçırmıyo dedik ve suladı çok nazar değdiriyorz 😶 ve o meşhur karpuz çilekli sodadan içmiştim şekerli biliyorum da normali hiç içemiyorum 😶

Canım o zaman vücudu şaşırtmanın zamanı gelmiş, şöyle denemelisin iki Öner’im olacak sana. 1. Protein diyeti 3 günlük sadece protein yiyeceksin, 2. Öner’im ise git hamburger, pizza, tatlı vs herşeyi ye 2 gün serbest beslen ve ye sonra tekrar başla bu da vücudu şaşırtır Canım. Birini denersen çözüm olacaktır. İstersen hafta sonu serbest yap sonra bak 1 hafta sonra durumuna sonra ki haftada 3 günlük protein dene.

Kuzum başlarda çok zorlandım İnan açlıktan ağlama durumuna gelecektim nerdeyse ama vücut öyle güzel bir makina ki ne verirsen ona alışıyor, mesela bir süre saat 13:00 yemek ye sonra direkt 13:00 sinyal gönderir yemek diye, 14:00 çek bi süre zorlanır ama ona da alışır. İşte benim durumum da böyle. Ben bir sistem yapıyorum Canım benim yaptığım şifa orucu, şu an tek öğün sonrasında ise 3 günlük 36 saatlik oruçlara hazırlık aşamasındayım ve şu an tek öğüne alıştım, yani diğer öğün resmen öylesine yiyorum, özellikle filtre kahve inanılmaz tok tutuyor.

Sağol, hadi yakala beni cicim :KK200:

Canım benim güzel bi çay tarifim var regl zamanı bile asla ödem olmuyorsun ama biraz arşivi karıştırmam lazım bulurum yarın atarım takıma.

Sağol kuzum, aslında şöyle size de tavsiyem olur mesela işe gidiyorum WC gidiyorum 50’şer adet yapıyorum hepsinden sonra mutfağa gidiyorum kendime kahve çay hazırlamak için beklerken wallsit yapıyorum. Masa başı çalışıyorum iyi oluyor.

Aynen Canım bende bu sefer sebze baya ekledim önceki haftalar bulgur protein yaptım şimdi protein sebze yapıyorum et yemeyince doymuyorum ya ben :) geçen gün ekmeksiz köfte yaptım sebze yaptım köfteden 1 tane yedim 2-3 çatal sebze aldım doydum neden doydum diyorum :)
canim benim cok sagol onerin icin. simdi bana yardim eder misin hadi plan yapalim. Mesela diyelim ki pazartesi protein diyetine basladim. kac gun yapayim ve sonra kac gun normal yiyeyim?

Cantalarimdan birisinin dibindedir muhtemelen. Eve gidince bulup atarim. Günlük 1000 kalorilik bir diyetti. 2 ana öğün iki ara öğün vardı. Ana ogunler kahvaltı ve ikindi yemeği 😂😂 yani oglenle akşam arasinda yenecekti. Ara ogunun de birisi kahvaltıdan 3 saat sonra diğeride 4 te yediğim ana öğünden 3 saat sonraydı.
bulunca atarsan sevinirim canim, ilginc bir hobi diyet menusu izleme hobisi edindim :D gercekten herkesin diyet listesi ilgimi cekiyor. Hatta belki kendi diyet listelerimden cok :D

Siz nerde yasiyorsunuz? 😊
Ya Boyum 156 benim. Birde yag oranimdan dolayi daha kilolu duruyorum. Yanlarim karnim buyuyor direk. Ve yuzum. Asiri belli oluyor yuzumden, hatta bana gore baya cokmus gosteriyor beni. Iyiligim icin diyor olabilirler ama ben stress den jelibon sekeri arkasina saklanan biriyim.
Gerci o dusunceyi biraktim baya hirsliyim bu sefer.
Kendim aynada ve tartida gormesem de fark, is ustum ve evdeki birkac parca ustum den hemen fark ediyorum.
Veririz sadece pes etmeyip inanalim. :dua:
Polonyadayim canim, sen? tabiki versek super olur. benim de boyum kisa canim 160. spor yapiyorum duzenli. Hic yapmadigim zaman haftada 2 gidiyorum. Bazen cildirip hergun gidiyorum ancak o zaman kilo verebildigim oluyor. Degilse ben sadece diyetle 66dan asagiya inemiyorum.

Burasıda yağacak gibi. Canım kaç gün yapacaksın yumurta diyetini.

Güzel menü Canım.

Hoşgeldin Canım, hedefine ulaşman dileği ile... burada ulaşacağına da Emin’im.

Canım ben D, b12, Demir kullandım ve kilo yapmadı aksine verdim. Vitamin eksiklikleri kilo almamıza neden oluyor hemen başlamalısın.

Canım verirsin ufak değişiklik şart ama sende .

Çok güzel Canım güzel bi - gelecek gibi.
neyi degistirsem ki esi mi :P :D

Diyetisyen arkadasin varsa super, o seni daha da guzel yonlendirir ♥
bence oglen sadece yogurt yiyorsan sabah tek yumurta ile kalma, daha guzel bir kahvalti yap. Aksam da ev yemegi bence en guzeli, ama annene soyle yemek yanina mutlaka salata yapsin, salata olmadiginda da biraz yogurt eklersin. Ekmek aksam yemeginde tuketmezsen daha iyi, ama pilav vs varsa 2-3 kasik ile sinirlandirirsan aksamlari hem tadina bakmis oldugun icin gozun kalmaz hem diyetini bozmaz. Oglen belki yogurt ile salatalik ve bir parca ekmek yiyebilirsin meyve yerine?
D vitamini kilo yapmaz, aksine eksikliginde kilo daha zor veriliyor diye duymustum

O zaman ilk is cips bagimliligini kirmak ve spor eklemek hayatina. Her gun 10dk spor yapicam diyerek basla mesela :KK66:
10dk leslie, veya 50mekik+50squat+1dk plank veya 100ipsiz ziplama
gider o gobek de merak etme sen :KK66:

ayy cok ozendim, ben de istiyorum TR'ye gitmek ♥
Ben de bazen kendimi iyi goruyorum, sonra gidip yiyorum, ertesi gun giydigim birsey kotu durunca pisman oluyorum. en iyisi biraz daha verip su arada kendini begenmeme durumunu tamamen ortadan kaldirmak :KK66:

yag degil de kas orani artinca kilo verme daha kolaylasiyor, o yuzden spor sart 😊 😊

Derya lutfen liste deme artik yawf, sen diyetisyenlere de gittin bir suru. Bu listeler sende ise yaramadi, sen deneyerek bulacaksin artik kendine uygun yontemi. yapiyor musun dukan suanda?

:cry::cry:

iyilik icin bile olsa boyle soylenmez. bos yere seni uzup motivasyonunu kiriyorlar.
ben de senin gibiyim, gobek ve yanlar hemen ilk cikan yerlerim :KK43:
herkesin sagliksiz kategorilendirilen yemeklerden zaafi var, onemli olan onu da yiyerek surdurulebilir beslenme olusturmak. tabii diyet zamani bu zaaf minimuma indirilecek 😊 😊
3 gun dukandayim 4 gun yemede. aralikli dukan yapiyorum. haklisin canim vermek istiyorum aslinda ama ne bileyim off cook zor yaa

Diyetisyen arkadasin varsa super, o seni daha da guzel yonlendirir ♥
bence oglen sadece yogurt yiyorsan sabah tek yumurta ile kalma, daha guzel bir kahvalti yap. Aksam da ev yemegi bence en guzeli, ama annene soyle yemek yanina mutlaka salata yapsin, salata olmadiginda da biraz yogurt eklersin. Ekmek aksam yemeginde tuketmezsen daha iyi, ama pilav vs varsa 2-3 kasik ile sinirlandirirsan aksamlari hem tadina bakmis oldugun icin gozun kalmaz hem diyetini bozmaz. Oglen belki yogurt ile salatalik ve bir parca ekmek yiyebilirsin meyve yerine?
D vitamini kilo yapmaz, aksine eksikliginde kilo daha zor veriliyor diye duymustum

O zaman ilk is cips bagimliligini kirmak ve spor eklemek hayatina. Her gun 10dk spor yapicam diyerek basla mesela :KK66:
10dk leslie, veya 50mekik+50squat+1dk plank veya 100ipsiz ziplama
gider o gobek de merak etme sen :KK66:

ayy cok ozendim, ben de istiyorum TR'ye gitmek ♥
Ben de bazen kendimi iyi goruyorum, sonra gidip yiyorum, ertesi gun giydigim birsey kotu durunca pisman oluyorum. en iyisi biraz daha verip su arada kendini begenmeme durumunu tamamen ortadan kaldirmak :KK66:

yag degil de kas orani artinca kilo verme daha kolaylasiyor, o yuzden spor sart 😊 😊

Derya lutfen liste deme artik yawf, sen diyetisyenlere de gittin bir suru. Bu listeler sende ise yaramadi, sen deneyerek bulacaksin artik kendine uygun yontemi. yapiyor musun dukan suanda?

:cry::cry:

iyilik icin bile olsa boyle soylenmez. bos yere seni uzup motivasyonunu kiriyorlar.
ben de senin gibiyim, gobek ve yanlar hemen ilk cikan yerlerim :KK43:
herkesin sagliksiz kategorilendirilen yemeklerden zaafi var, onemli olan onu da yiyerek surdurulebilir beslenme olusturmak. tabii diyet zamani bu zaaf minimuma indirilecek 😊 😊
koleksiyon yapiyorum diyet menusu koleksiyonu :D gecen esim de gittim online veya burdaki diyetisyenlerin diyet listelerini buldu evde soruyor atayim mi diye. Haaayiiir dedim onlar benim koleksiyonlarim, yeni hobim

zor kilo vermemin nedenlerini araştırırken bulmuştum.sorularınızı cevaplar.ben arada içiyorum.

Sıkı bir diyet yapıyor, ancak yine de kilo veremiyorsanız dikkat… D vitamini eksikliği kilo vermenize engel olabilir. Özellikle kadınlarda daha sık rastlanan D vitamini eksikliği kilo vermeye etki eden unsurların başında geliyor. Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli, D vitamini eksikliğinde kemik gelişimi ve bağışıklık sisteminin zayıflamasının yanı sıra enerji tüketim dengelerinin de etkilenerek yağlanmanın kolaylaştığını açıkladı.

Dünya genelindeki insanların yaklaşık yüzde 50’sini etkilediği tahmin edilen D vitamini eksikliği; kemik gelişimden bağışıklık sistemine, çocuklarda büyüme gelişmeden diş çıkarmada gecikmeye kadar sağlımıza birçok açıdan etki ediyor. Ancak D vitamininin etkisi tüm bunlarla sınırlı kalmıyor. Yapılan son araştırmalar kilo vermeyi etkileyen unsurların başında D vitamini eksikliğinin de yer aldığını gösteriyor.
kesinlikle katiliyorum canim. Bana da burda diyetisyen soylemisti. Her senede 2 kere D vitamini olcumu yaptirip onu gore dozumu ayarliyorum. gerci yine de kilomda cok bir degisiklik yok ama en azindain D vitamini eksikligi yok artik bende :D

zor kilo vermemin nedenlerini araştırırken bulmuştum.sorularınızı cevaplar.ben arada içiyorum.

Sıkı bir diyet yapıyor, ancak yine de kilo veremiyorsanız dikkat… D vitamini eksikliği kilo vermenize engel olabilir. Özellikle kadınlarda daha sık rastlanan D vitamini eksikliği kilo vermeye etki eden unsurların başında geliyor. Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli, D vitamini eksikliğinde kemik gelişimi ve bağışıklık sisteminin zayıflamasının yanı sıra enerji tüketim dengelerinin de etkilenerek yağlanmanın kolaylaştığını açıkladı.

Dünya genelindeki insanların yaklaşık yüzde 50’sini etkilediği tahmin edilen D vitamini eksikliği; kemik gelişimden bağışıklık sistemine, çocuklarda büyüme gelişmeden diş çıkarmada gecikmeye kadar sağlımıza birçok açıdan etki ediyor. Ancak D vitamininin etkisi tüm bunlarla sınırlı kalmıyor. Yapılan son araştırmalar kilo vermeyi etkileyen unsurların başında D vitamini eksikliğinin de yer aldığını gösteriyor.
O zaman bahseden arkadas d vitamini eksikligini cozerse kilo vermesi kolaylasabilir.
Benim de eksik ciktiginda hap kullanmistim ama sonra tekrar olcturmedim.

Ay ne guzel, darisi buradaki tum citilarin basina :KK200: :KK5:

Amin Canım inşallah, hepimiz zayıflayalım.

çok mutlu oldum canım nasıl güzel bir duygu değil mi darısı hepimizin başına.

çok zor geçen hafta gerçekten kötü beslendim o yazmadığım 3 gün kilomu korumuş olmam bile yetecek gibi inşallah üstüne çıkmamışımdır.

İnşallah olmaz Canım. Ama güzel gidiyorsun es vermezsen toparlanır.

selammm:)
nasılşsınız?
yawrukush ceza tamam 20 dk:)
daha da vermelisin agir ceza istiyorum Yawrukush Yawrukush

Ben Akşam 17 den sonra hiç bişey yemesem kilo gider...
6:30 kahvaltı ara: çay meyve öğle 12 de yemek yesem akşam hiç yemek yemesem kilo gider.
bide günde 1 saat sporumu yapsam sıkışlasam on nurmara hatun olurum...
benim kilomun sabit duruyorsa akşam geç yemek yediğimdendir..
benim yemek saatim şudur.
6:30-12-20 yemek.
spor yerine ev süpürme toplama mevcut...
23:00 de uyku.
eee nasıl olacak

Canım sen nasılsın, seni pek göremiyoruz burada ve göremeyince de kaçak oluyor. Hayatım akşam 17:00 gibi yanına yemek götür ısıtma gereği olmayan o şekilde ye ve akşam yeme ben öyle yapıyorum

IF diyeti yapmak için eşimi ijkna etmem lazim.

Hayatım ikna etmek için uğraşma bence dene iki öğün yap direkt. Ama akşam yemeğini 19:00 en son yemelisin.

plasticwoman plasticwoman yarin galiba son. 5 gun olacak. Ama benim isim belli olmaz. Devam da ettirebilirim.
Haftasonu calisacagim icin zor olmuyor

Çalışırken kolay zaten herşey :) evdeyken zor :) ne iş yapıyorsun Canım.

Merhaba hanımlar bikaç gün yoğundum yazmaya fırsatım olmadı dünkü menümü hemen veriyorum
Sabah
1 puaça
Şekersiz çay
Öğlen sade türk kahvesi
Akşam haşlanmış tavuk göğsü
3000 küsur adım 😶

Canım güzel besleniyorsun aslında poğaça ev yapımımı dışarıdan alınan mı, ev yapımı ise sorun olmaz. Ama biraz sebze, salata eklemelisin

canim benim cok sagol onerin icin. simdi bana yardim eder misin hadi plan yapalim. Mesela diyelim ki pazartesi protein diyetine basladim. kac gun yapayim ve sonra kac gun normal yiyeyim?

Hayatım Cumartesi Pazar boz diyeti ara ver, Pazartesi başla normal beslenmeye sonra Salı, Çarşamba, Perşembe saf protein diyeti yap.

neyi degistirsem ki esi mi :p :KK70:

Ben uydum eşime aldım kiloları :)

kesinlikle katiliyorum canim. Bana da burda diyetisyen soylemisti. Her senede 2 kere D vitamini olcumu yaptirip onu gore dozumu ayarliyorum. gerci yine de kilomda cok bir degisiklik yok ama en azindain D vitamini eksikligi yok artik bende :KK70:

Canım zayıflamanın harici grip bile olmuyor insan. Çok önemli gerçekten

Menümü yazayım;

Öğle: etli patlıcan yemeği, 3 kaşık yoğurt, yer fıstığı

Akşam: ızgara sebze, yoğurt, yer fıstığı

Su 3 lt
Filtre kahve
Yeşil çay

Spor:
Oğlum hasta salon işi iptal ateşi yükseliyor.
Eve gidince 60 dk Leslie x 3 = 180 puan
İp atlama 200 x 2 = 400 puan
Squat 200 x 2 = 400 puan
Wallsit 200 x 2 = 400 puan

Toplam: 1380 puan

Akşam yemeğim değişti çünkü salon işi iptal o nedenle ızgara sebze yiyeyim hazır evde yeme fırsatım varken diye düşündüm :)

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Sabah;
- 1 tane yumurta
- 1 dilim ekmeğin üstüne bal ve tereyağı sürüp yedim
Öğlen;
- 1 tabak tavuklu bezelye yemeği
Akşam;
- 1 tane lupo sandivic kek
- 1 tane mandalina

1 lt su içtim. Bu kadar. Mandalinayi daha yemedim uyumadan önce yerim. Başka birşey yemeyecegim.

Sabah;
- 1 tane yumurta
- 1 dilim ekmeğin üstüne bal ve tereyağı sürüp yedim
Öğlen;
- 1 tabak tavuklu bezelye yemeği
Akşam;
- 1 tane lupo sandivic kek
- 1 tane mandalina

1 lt su içtim. Bu kadar. Mandalinayi daha yemedim uyumadan önce yerim. Başka birşey yemeyecegim.
Bu aksam yemegi seni aciktirir. Umarim planladigin gibi bitirirsin gununu. Yetmezse yogurt yiyebilirsin veya sut icebilirsin mandalinan ile.
Suyu arttirman lazim. Spor yapabildin mi hic?

Bu aksam yemegi seni aciktirir. Umarim planladigin gibi bitirirsin gununu. Yetmezse yogurt yiyebilirsin veya sut icebilirsin mandalinan ile.
Suyu arttirman lazim. Spor yapabildin mi hic?
1 lt suyu bitirebilmek için o kadaaaaar zorladım ki kendimi anlatamam. Midem zaten sisti suyla. Mandalina yiyip uyurum aç uyumaya alistim. 11. Günü diyetimin bugün gerçi 400 Gr cik kilo verdim ama bakalım artar inşallah. Ben su tüketemiyorum. Ramazan'da falan hayatta aklıma gelmez su içmek. Daha dogrucasi susamiyorum aklıma şu içmek gelmiyor. Saclarim dökülüyordu dermatoloji şu içmiyor musun diyince, günde 4 bardak falan içmeye başladım çoğu kez onuda içmiyordum. Bugün çok zorlandım yani ona da belki içtikçe alışır miyim bilmiyorum.
Spor daha yapmadım ama yapicam bir ara :)

1 lt suyu bitirebilmek için o kadaaaaar zorladım ki kendimi anlatamam. Midem zaten sisti suyla. Mandalina yiyip uyurum aç uyumaya alistim. 11. Günü diyetimin bugün gerçi 400 Gr cik kilo verdim ama bakalım artar inşallah. Ben su tüketemiyorum. Ramazan'da falan hayatta aklıma gelmez su içmek. Daha dogrucasi susamiyorum aklıma şu içmek gelmiyor. Saclarim dökülüyordu dermatoloji şu içmiyor musun diyince, günde 4 bardak falan içmeye başladım çoğu kez onuda içmiyordum. Bugün çok zorlandım yani ona da belki içtikçe alışır miyim bilmiyorum.
Spor daha yapmadım ama yapicam bir ara :)
Ben de icemem pek su ama insan daha cabuk yaslaniyor az su ictiginde, benden soylemesi 😄😄
Gunde minimum 1.5lt hatta 2lt icmek lazim aslinda. Sise ile yaninda tasiyip yudum yudum icmeyi denesen? Ben de bardak bardak icemem, midem bulaniyor gibi oluyor
11 gunde 400gr fena degil aslinda, moralini bozmadan devam etmek onemli ;)

perşembe menüm
sabah : 1 tabak patates kızartması
2dilim ekmek
1kk peynir
10 zeytin

öğlen :20 tane patates kızartması
2 dilim ekmek
1kk peynir
5 zeytin
2 muz

akşam : 3 kaşık pırasa
avuç içi kadar tavuk
1 avuç fındık

su : 1.5 litre
spor : 20 dk eliptik

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
hem sabah hem ogle patates kizartmasi+ekmek, bir de 2 tane muz var :KK57: :skandal: :skandal:

Back
X