• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar

Ilk tarti bildirimi benden gelsin

Gecen hafta:68
Bu Hafta: 65, 5
Fark :2,5
Yuzde : 2,5x 100 / 68= 3,67%

Yumurta orucuna bugun son veriyorum.
Normal ketojenik beslenmeye geciyorum
Aleyküm selam kuzum maşallah
Kaç gün yaptııın

Gunaydin kizlar, belki biraz beklesem az da olsa eksi gelirdim. Ama ev halki uyuyor ve bugun erkenden cikip is oncesi konsolosluga gidip kizim ve benim kimliklerimizi degistirecegim.
kilo bildirimi: sabit
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Eklentiler

• E6CBFE06-182D-4677-A3B4-9A7A1E42831B.webp
    E6CBFE06-182D-4677-A3B4-9A7A1E42831B.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 28
Amin Canım inşallah, hepimiz zayıflayalım.

İnşallah olmaz Canım. Ama güzel gidiyorsun es vermezsen toparlanır.

Canım sen nasılsın, seni pek göremiyoruz burada ve göremeyince de kaçak oluyor. Hayatım akşam 17:00 gibi yanına yemek götür ısıtma gereği olmayan o şekilde ye ve akşam yeme ben öyle yapıyorum

Hayatım ikna etmek için uğraşma bence dene iki öğün yap direkt. Ama akşam yemeğini 19:00 en son yemelisin.

Çalışırken kolay zaten herşey :) evdeyken zor :) ne iş yapıyorsun Canım.

Canım güzel besleniyorsun aslında poğaça ev yapımımı dışarıdan alınan mı, ev yapımı ise sorun olmaz. Ama biraz sebze, salata eklemelisin

Hayatım Cumartesi Pazar boz diyeti ara ver, Pazartesi başla normal beslenmeye sonra Salı, Çarşamba, Perşembe saf protein diyeti yap.

Ben uydum eşime aldım kiloları :)
Tamamdir canim. Yapayim haftaya oyle.

Herkese gunaydin.
Gecen hafta 65.5
Bu hafta 65.2
Fark 0.3
Yuzde 0.46

Gelecek hafta hedef 64.2

Oncelikle bu grup iyi geldi.
Annem gitsin daha da hizlanacagim.
Hafta analizi yaptim yukarida ama 4 gunluk aslinda benim ki🤗
20200221_094554.jpg

:KK5:YENI HAFTA YARISMAMIZ & ES GRUPLARIMIZ:KK5:

***Arkadaslar bugun cuma yarismamiz sonrasinda , yeni haftamizin yarismasi ES YARISMASI olacak.Eski arkadaslarim biliyor , yeni gelen arkadaslarim icin kisa bir aciklama yapmam gerekirse;

***Bu hafta birbirleriyle es olan arkadaslarim, cumartesi sabahindan, persembe aksamina kadar, hergun birbirlerinin menulerine yorumlar yapacaklar, birbirlerine destek olacaklar, spor yapmamislarsa birbirlerini spora tesvik edecekler, saygi cercevesinde diger es gruplariyla rekabet edecekler :) , ve sonuc olarak bir sonraki hafta cuma yarismamizda, yuzde olarak hangi es grubumuz en cok kiloyu verir ve birinci olursa, 1. olan grubumuz diledigi bir seyi yemeye hak kazanacaklar.:kk77::dondurma:
***O zaman rekabet baslasin, o zaman yarisma baslasin :)

angelnesss angelnesss :KK3:

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:CARSAMBA VE PERSEMBE GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet:halay::halay::KK76: MUAF
Ceydos:halay: :halay::KK76::KK76::nazar::nazar:
fyzanur:halay::halay::KK76: 50 M:nazar::nazar:15DK D:KK9:
AppLesma:halay:MUAF:KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9:
gulum750 M :halay::KK76::KK76:
BlanchKahkul:KK9: SPOR?
Arrietty:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9:
milkk:halay::halay::KK76: MUAF:nazar: MUAF:KK9: MUAF
plasticwoman:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9:
diyetlikadin:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9:10DK D
Asena87:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9:
mifihafa:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9:
angelnesss:halay::halay::KK76:10 DK Y:nazar::nazar:

DeryaOnDiet DeryaOnDiet , @gulum7 , angelnesss angelnesss menulerinizi yazmayi unutmayin kizlar...
Bu hafta yazamadim canim hic menulerimi. Isten sonra hel birseyler yaptim ama haftaya yine tam gaz sporla devam. Hatta bugunden. Iscikisi kizimi da alip havuza gidiyorum. Ama hava buzz.

:spor:HAFTALIK PUANLI SPOR YARISMAMIZIN SONUCLARI:spor:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:1. plasticwoman plasticwoman ----> 7445 PUAN:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE2. Arrietty_ Arrietty_ ----> 3520 PUANEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
:KK9::KK9:3. @mifihafa ----> 2563 PUAN:KK9::KK9:
4. @Ceydos ----> 1705 PUAN
5. @diyetlikadn ----> 1150 PUAN
6. @AppLesma ----> 685 PUAN
7. asena87 asena87 ----> 615 PUAN
8. angelnesss angelnesss ----> 480 PUAN
9. @gulum7 ----> 370 PUAN
10. @fyzanur ----> 300 PUAN
11. DeryaOnDiet DeryaOnDiet ---->90 PUAN

12. milkk milkk ----> 30 PUAN

Yarismaya katilan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.:KK200: Birinci olan arkadasimiz plasticwoman plasticwoman bugun yarisma sonrasinda, diledigin bir seyi ,yarisma odulu olarak yiyebilirsin canim, tebrikler.:nazar::nazar:
plasticwoman plasticwoman trbrikler canim.

:KK5:YENI HAFTA YARISMAMIZ & ES GRUPLARIMIZ:KK5:

***Arkadaslar bugun cuma yarismamiz sonrasinda , yeni haftamizin yarismasi ES YARISMASI olacak.Eski arkadaslarim biliyor , yeni gelen arkadaslarim icin kisa bir aciklama yapmam gerekirse;

***Bu hafta birbirleriyle es olan arkadaslarim, cumartesi sabahindan, persembe aksamina kadar, hergun birbirlerinin menulerine yorumlar yapacaklar, birbirlerine destek olacaklar, spor yapmamislarsa birbirlerini spora tesvik edecekler, saygi cercevesinde diger es gruplariyla rekabet edecekler :) , ve sonuc olarak bir sonraki hafta cuma yarismamizda, yuzde olarak hangi es grubumuz en cok kiloyu verir ve birinci olursa, 1. olan grubumuz diledigi bir seyi yemeye hak kazanacaklar.:kk77::dondurma:
***O zaman rekabet baslasin, o zaman yarisma baslasin :)

Bu hafta az katildim ve sonuc sabit. Haftaya heep burdayim. Esim Arrietty_ Arrietty_ hadi gel birinci olalim 😉

Yawrukush Yawrukush tartimi atamadım normalde fotoğraf yukleyebiliyordum ama yüklenmiyor. Bu arada kalkar kalkmaz lavaboya gidip hemen tartıldım. 68.5 kilo çıktım. 3 günde 200 Gr vermişim. Çok mutluyum valla :)))
Cok guzel canim. Eksi olsun bizim olsun 👍

Selam kizlar

Ilk tarti bildirimi benden gelsin

Gecen hafta:68
Bu Hafta: 65, 5
Fark :2,5
Yuzde : 2,5x 100 / 68= 3,67%

Yumurta orucuna bugun son veriyorum.
Normal ketojenik beslenmeye geciyorum
Waaaw esim benim. Masallah. Hadi beraber ketojenik yapalim. Hangi ugulamayi kullaniyorsun? Ne yoyeceksin?

Back
X