• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla aklımdan geçmiyor değil de uyuyamam şimdi yaparsam ama yarın içeceğim :)

İlk hamileliğimi ovulasyon testi ile öğrenmiştim, şu an çocuk düşünmüyoruz yaz sonu gibi var aklımız da ama sürpriz olur diye korkmuyor değilim bakalım haftaya regl olacağım zaten anlaşılır o zaman. Bütün sistem çöker hayırlısı olsun.
deme ya çok kötü olur.bu kadar emeğin boşa gider.o zaman dualarım seninle olmaması için.

İyi geceler
Sabah
1 yumurta haslama peynir az tereyag az 1 zeytin salca 3 dilim kizarmis ev ekmegi marul maydanoz cay
Ara
3 kayisi cay 2 gong 1 elma
Ogle 1 kase mercimek corbasi 1 tabak kereviz
Ara
Turk kahvesi 4 taze hurma 2 kuru erik
Aksam
Karik etli dolma 2 kuru patlican 1 biber 1 kucuk kirmizi biber yogurt 1 tencere dolmaya 1 bardak pirin kullandim
Ara cay yarim portakalli kurabiye
Su 3 lt oldu
Spor ev isi 20 dk bel egzersizi 30 dk normal yuruyus 50 bisiklet cevirme 50 de karisik parklardaki aletlerde yaptim biraz
Yazarken baktimda ne cok kuru meyve yemisim bugun sastim kendime
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

26 şubat 2020 bugün ne yedim?

sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 30 gr peynir
ara : 100 gr yoğurt
akşam : 50 gr pastırma 2 adet yumurta ile pişmiş + 20 gr peynir
su : 1300 ml devam
spor : 110 dk pilates : 330 puan
150 squat : 300 puan
toplam : 660 puan
mifihafa mifihafa nasılsın bugün ?
Sagol canim iyiyim bugun ne bulduysam yemisim yazarken yoruldum .

CEYDOS CEYDOS cum ben bugun diyetisyene gittim gecen ayda gitmistim 1.3kg vermisim az ama yagdan gitmis kasta yapmisim memnun ayrildim diyetisyen beni bayagi kararli gordu. Egzersizi biraz daha cogaltmami istedi bende daha gayretli olacagim burada ki motivasyonla hedefime ulasacagim insallah

İyi geceler
Sabah
1 yumurta haslama peynir az tereyag az 1 zeytin salca 3 dilim kizarmis ev ekmegi marul maydanoz cay
Ara
3 kayisi cay 2 gong 1 elma
Ogle 1 kase mercimek corbasi 1 tabak kereviz
Ara
Turk kahvesi 4 taze hurma 2 kuru erik
Aksam
Karik etli dolma 2 kuru patlican 1 biber 1 kucuk kirmizi biber yogurt 1 tencere dolmaya 1 bardak pirin kullandim
Ara cay yarim portakalli kurabiye
Su 3 lt oldu
Spor ev isi 20 dk bel egzersizi 30 dk normal yuruyus 50 bisiklet cevirme 50 de karisik parklardaki aletlerde yaptim biraz
Yazarken baktimda ne cok kuru meyve yemisim bugun sastim kendime
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
sporunu suyunu çok beğendim.
Sagol canim iyiyim bugun ne bulduysam yemisim yazarken yoruldum .
tam ben diyecektim okurken yoruldum diye. nettin yavru sen böyle bugün coşmuşsun.
CEYDOS CEYDOS cum ben bugun diyetisyene gittim gecen ayda gitmistim 1.3kg vermisim az ama yagdan gitmis kasta yapmisim memnun ayrildim diyetisyen beni bayagi kararli gordu. Egzersizi biraz daha cogaltmami istedi bende daha gayretli olacagim burada ki motivasyonla hedefime ulasacagim insallah
kilo vermiş olman harika.bugün yediğin gibi yeme ama yarın.hadi bu ay ekmeği daha az yapalım bak önümüzde ki ay 2,5 kg olmazsa ceydoş dinledim seni olmadı diye çemkirirsin bana.

sporunu suyunu çok beğendim.

tam ben diyecektim okurken yoruldum diye. nettin yavru sen böyle bugün coşmuşsun.

kilo vermiş olman harika.bugün yediğin gibi yeme ama yarın.hadi bu ay ekmeği daha az yapalım bak önümüzde ki ay 2,5 kg olmazsa ceydoş dinledim seni olmadı diye çemkirirsin bana.
Daha dikkatli olacagim ekmegi azalma beni biraz dusunduruyor. Ama yarin oruca basliyacagim insallah ekmek yemeye zamanim kalmayacak artik

Daha dikkatli olacagim ekmegi azalma beni biraz dusunduruyor. Ama yarin oruca basliyacagim insallah ekmek yemeye zamanim kalmayacak artik
allah kabul etsin şimdiden. hiç yeme demiyorum tabi ki ye. hele oruç zamanı bir dilim mutlaka . ben çok iyi hatırlıyorum eşimin beni ekmek stantlarının önünde ağlarken bulup zorla alıp götürdüğü günleri.o kokular burnuma geldikçe ağzımın suyu akardı. anlıyorum ben seni

allah kabul etsin şimdiden. hiç yeme demiyorum tabi ki ye. hele oruç zamanı bir dilim mutlaka . ben çok iyi hatırlıyorum eşimin beni ekmek stantlarının önünde ağlarken bulup zorla alıp götürdüğü günleri.o kokular burnuma geldikçe ağzımın suyu akardı. anlıyorum ben seni
Amin canim sagol aynen evde yapmaya basladik ekmegi oyle olunca daha bi guzel yeniyor

Yok menopoz daha 4 yasinda en kucuk kizim
hormonların aktivite olmuş ne güzel. bak bende doktor onaylı menopozda var.gerçi nasıl bişeyse bugün ben gene regl oldum.ikinci ay
Amin canim sagol aynen evde yapmaya basladik ekmegi oyle olunca daha bi guzel yeniyor
çok kötüsün sıcacık çıkar şimdi o mis kokar.üstüne tereyağ bal sürülür hey hat olacak işmi.

Hosgeldin canim aramiza, ben Ozge, 32 yasindayim , evliyim ,2 oglum var , yurtdisinda yasiyorum.
Senide daha yakindan tanimamiz icin asagidaki formu doldurur musun?
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Derin
Mesleginiz: kuaför
Yaşınız : 39
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: oğlum 20 ' kızım 14
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Boyunuz : 1.67
Kilonuz: 99
Hedef kilonuz : 70
Kilo alma hikayeniz : sağlık sorunları ' kortizon ve troid
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet bilgilerimi hatırlamıyorum o zamanlar 80 kiloydum :)
Teşekkür ederm hoş buldum umarım bende sizlerle kilo verebilirim daha önce vermiştim sağlık sorunlarım oldu 9 ayda 20 kilo aldım kortizon kullandım sonrasında insülin direnci gelişti. Spora başladım yeni ve diyetisyene başlıyorum yakında inşlh kilolar gider bende sağlıklı bir insan olurum..

Teşekkür ederm hoş buldum umarım bende sizlerle kilo verebilirim daha önce vermiştim sağlık sorunlarım oldu 9 ayda 20 kilo aldım kortizon kullandım sonrasında insülin direnci gelişti. Spora başladım yeni ve diyetisyene başlıyorum yakında inşlh kilolar gider bende sağlıklı bir insan olurum..
Hosgeldin canim umarim burdaki motivasyonla en kisa zamanda istedigin kiloya ve sagligina kavusursun

seni aramızda görmek bizi mutlu etti.kilo verme isteğiyle buraya kadar geldin.başaracağına ve fazla olan kilolarını vererek buradan mezun olacağına inanıyorum.azmin bol olsun

hormonların aktivite olmuş ne güzel. bak bende doktor onaylı menopozda var.gerçi nasıl bişeyse bugün ben gene regl oldum.ikinci ay

çok kötüsün sıcacık çıkar şimdi o mis kokar.üstüne tereyağ bal sürülür hey hat olacak işmi.
Valla tutuyorum kendimi yoksa daha fazla yerim ben eski ben degilim

Valla tutuyorum kendimi yoksa daha fazla yerim ben eski ben degilim
yaşlanıyorum gevşedim deme.hayatımızın baharını yaşıyoruz daha.sen de bakayım bana yarın neler yemeyi planlıyorsun.ön plan yapalım.bak ben ne yiyeceğim biliyor musun? hep aynı yumurta + peynir + yoğurt ufak değişim olabilir belki akşama ıspanak gibi

yaşlanıyorum gevşedim deme.hayatımızın baharını yaşıyoruz daha.sen de bakayım bana yarın neler yemeyi planlıyorsun.ön plan yapalım.bak ben ne yiyeceğim biliyor musun? hep aynı yumurta + peynir + yoğurt ufak değişim olabilir belki akşama ıspanak gibi
Sahuru sut ve hurma yapacagim insallah iftar belli degil ama corba ve salata malum

Back
X