• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

irandan gelen bir tır şoförü yüksek ateşle corona şüphesiyle hastaneye kaldırılmış gazetelerde var haberi.
ton balığının en sevilesi hali diyebilirim.ben ton balığı salatasının sosunada yoğurt koyuyorum.
Ya canim cok kotu ama etrafimizda varken bizede ülke olarak gelmemesi imkansızdı
Inşallah sadece vaka olarak kalir

Hayırlı kandiller
13:00 1 kase mercimek çorbası az biraz ton balıklı salata (yeşillikleri ii yıkamamışlar geri göndermek zorunda kaldım😢) arkadaşlarımın kızarmış patateslerinden 3-5 tane attım ağzıma🙈
18:30 1 kase mercimek çorbası peynirli salata 1 adet kandil simidi

3litre su içildi
5564 adım atıldı.

bu arada pazartesi itibariyle karataya başlayabilirim
Çok emin olmamakla birlikte yarın tartı durumuma göre karar vereceğim.

@Yawrukush stitch stitch milkk milkk
Aaa mercimek çorbası da aynı 🤪🤪🤪
Hayırlı kandiller
Afiyet olsun, beğendim

Hayırlı kandiller arkadaşlar, ben hasta oluyorum olmamak için direniyorum vitamin falan bakalım umarım daha kötüsü olmaz :KK43: spora gidemem muhtemelen iyi değilim kafamı kaldıramıyorum :KK43:
geçmiş olsun canım , inşaallah hafif atlatırsın :(
Beklenen menü:

Öğle: 7 hurma

Akşam: yoğurtlu, cevizli kereviz salatası, ton balığı ama yemekhanede bana uygun yemek varsa onu yerim belki ton balığı yerine

Spora gidemem grip oluyorum gidersem Zaten hastalık kesinleşir :)
menün güzel olmuş canım . bugünde yapma spor yat dinlen,çabucak toparlan inşaallah .
Bende ayniyim canim gecmis olsun butun vucudum kiriliyor bogazlarim patlicak gibi agriyor aman cocuklarima gecmesinde ben ayakta atlatirim bugun bende evde hic bisey yapmayip dinlenicem
geçmiş olsun canım , ne kadar çok hasta oldun bu kış :(
sagolc anim bilgi icin.
nasılsın deryacım, ne var ne yok ?
Selam Hayırlı kandiller arkadaşlar..
Rabbim dualarımızı ibadetlerimizi kabul buyursun inşallah.. 🌹🌹🌹
aleyküm selam :) amin hepimizin dualarının kabul olduğu bir gece olur inşaallah :)
hoş geldin aramıza,birlikte güzel kilolar veririz umarım :)
Kizlar evdekilere Nohut yemegi yaptim. Nasil canim istedi varya

Birazdan spora gidecegiz. Eve gelince Yemek yer ardindan bildirim yaparim.

ben de bugün nohut yedim , yemeyeli bayağı zaman olmuştu özlemişim, 10 kaşık yedikten sonra anca durabildim , diyet elden gidiyor diyip zor bıraktım nasıl acıktıysam :)

irandan gelen bir tır şoförü yüksek ateşle corona şüphesiyle hastaneye kaldırılmış gazetelerde var haberi.
ton balığının en sevilesi hali diyebilirim.ben ton balığı salatasının sosunada yoğurt koyuyorum.
bu haberlere yetişemiyorum ben sürekli bi yerde karantina haberi çıkıyor . Allah ülkemizi korusun bu mikroptan . yıktı geçti ülkeleri . ben ton balığı hiç yiyemiyorum yoğurtla tadı güzel oluyorsa ben de deneyeyim bari.

Bi zManlar ben de çok yerdim de bıktım
Yani boğazıma çok düşkünüm, en güzel yiyecek olsa bi dönem yerim bıkarım, uzun süre yemem. Şimdi bildiğin bi-iki tane. 😂 bi de soyulması kolay, pratik oldupundan yiyorum vitamin olsun. Yıkama ve kesme derdi yok😁
hahah aynen demi soyma derdi yok ye ye at kabuğunu, ben de ondan mı seviyorum acaba hiç dikkatimi çekmemişti :KK70:
fyzanur fyzanur egzersizleri simdi yapmaya basladim.yapinca da buraya bildiriyorum zaten seviniyorum bildirince🤗
kabak yok diye pirasa aldim yaptim corbasini.
Cok ahim sahim degil ama guzeldi.
Su max. Bu kadar icebiliyorum ya napiiim🤗
Bugun de icine zencefil karanfil tarcin limon koydum yarin sabah tartida bir seyle karsilasmayim diye😁😁😁
ben de zor içiyorum valla ya nolacak bu halimiz. suyu 2 litrenin üstünde içenlere bakıyorum nasıl güzel veriyorlar kilolarını. çok önemli diyette keşke artırabilsek . sporların da kolay gelsin , ben de az sonra 15 dk eliptik yapacağım , yemeği sindiemedim hala onu bekliyorum .

hahah aynen demi soyma derdi yok ye ye at kabuğunu, ben de ondan mı seviyorum acaba hiç dikkatimi çekmemişti :KK70:

ben de zor içiyorum valla ya nolacak bu halimiz. suyu 2 litrenin üstünde içenlere bakıyorum nasıl güzel veriyorlar kilolarını. çok önemli diyette keşke artırabilsek . sporların da kolay gelsin , ben de az sonra 15 dk eliptik yapacağım , yemeği sindiemedim hala onu bekliyorum .
Olabilir ;)

Hoşgeldin canım:)

Selam Hayırlı kandiller arkadaşlar..
Rabbim dualarımızı ibadetlerimizi kabul buyursun inşallah.. 🌹🌹🌹
Sanada hayırlı kandiller :) amin inşallah

Hayırlı kandiller
13:00 1 kase mercimek çorbası az biraz ton balıklı salata (yeşillikleri ii yıkamamışlar geri göndermek zorunda kaldım😢) arkadaşlarımın kızarmış patateslerinden 3-5 tane attım ağzıma🙈
18:30 1 kase mercimek çorbası peynirli salata 1 adet kandil simidi

3litre su içildi
5564 adım atıldı.

bu arada pazartesi itibariyle karataya başlayabilirim
Çok emin olmamakla birlikte yarın tartı durumuma göre karar vereceğim.

@Yawrukush stitch stitch milkk milkk

Hayırlı kandiller :) yarın umarım bol eksiler olur

Selam herkese.

09.00 az peynir 1.5 ceviz 1 haslanmis yumurta 4 zeytin,kucuk kirmizi biber

14.00 corba,yarim tabak firin turlu, yogurt

18.00 pirasa corbasi-1 ceviz-1 kk peynir

Gun icinde 1.5 lt su 1 Turk kahvesi 1 Neskafe 4 cay ...

Planlanan egzersiz;

5600 adim,30 dk leslie ,50 squat,50 mekik

Normalin altinda besleniyorum,reglime de var daha ama 2 gundur tartida arti cikiyorum.
Bitki cayi ve pirasa corbasiyla odem olacagini da sanmam yarin bakacagim bakalim.

Ama uzuldum.

Belki vücut ödem tutmuştur yarına kadar iner inşallah menü gayet güzel:)

regaip kandiliniz mübarek olsun kızlar :KK200:
Seninde kandilin mubarek olsun ❤
bugün menüm (niyetliydim)
sahur : 2kk peynir
6 zeytin
1dilim tb ekmeği

iftar : 10 kaşık nohut
salata
1 kase yoğurt
1dilim tb ekmeği

şimdi : 1 avuca yakın siyah kuru üzüm

su : henüz 2 bardak içtim , çayım bitsin devam edeceğim

spor : 30 dk tempolu yürüyüş

@Yawrukush stitch stitch eşim @plasticwoman
Allah kabul etsin gayet hafif menü olmuş inşallah bol ekşi olarak döner yarın 🤗
Ben bugün menü yazamıcam herhalde ya da yazayım kabataslak... alelacele yedim. Eşim de hazırlayamadı, malum oruçlu zaten kabul etmem. Bebek kısa uyuduğunda acele ile yediklerim.... önceden wc ye bile gidemezdim şükür tabi ki...

elektrikler kesik. Korkuyorum biraz... eşim de camiye gitti. Bebeğin odasına yakın ışık da yakamadım. Loş olamadı. Karanlıkta ..🤦🏻‍♀️

muz 😅 angelnesss angelnesss
Çiğ badem-fındık
2 süt art çay
Tahin-pekmez
İncir uyutması (kıvamı tutmamış, Allahtan acımsı olmamıştı)
Suyu iki sürahiye yakın içtim, onun dışında da 5-6 bardak olması lazım
Patates salatası
Kepek ekmeği
Tere
Ton balığı
İncir
Süt
Bunları harmançorman zamanlarda yedim ve dikkat ettiyseniz zeytin peynir yok. Hazırlayamadım işte

akşam
Aynı tabakta barbunya, bulgur pilavı
M.çorbası
Patates salatasını tırtıkladım öylesine

@Yawrukush
stitch stitch
angelnesss angelnesss
Karişik olmuş biraz ama bebisle normal Alalh kolaylık versin :)

Merhaba hanımlar hepimizin regaip kandili mübarek olsun
Bugünkü menüm
Sabah
1 tereyağında omlet 1.5 dilim cvd ekmegi 2 zeytin
Öğlen
1 kepçe suyu cok denesi az Tel şehriye çorba
1 portakal
1815
1 adet kendi yaptığım kandil simidi (kucuk cok guzel koktu dayanamadım özür dilerim 🤦‍♀️)😰
Lesie 3 mil
Su 2 lt
@Yawrukush stitch stitch @diyetlikadn

Seninde kandilin mübarek olsun :)

1 tbk nohut yemegi yemende sakinca yok bence
Bu arada sizde hosgelfiniz takimimiza

Tesekkur ederim
stitch stitch keto filan kalmadi Bende bugun. Keto cok guzel ama surekli planlamam gerekiyor 1 gun önce den.

Bugun cok Sacma oldu

Sabah herzaman ki gibi 5 30da kalktim. Neyse cocuklari hazirla kahvalti, beslenme cantasi sonra yolcu et derken 8gibi uzandim 1 saat dizi izledim. Sonra nasil uyuduysam 13.10 gece uyandim 🙄

Sagi solu Topla aksam yemegi hazirla derken sabah yaptigim eggloaf dan 1 dilim yedim.

Ara olarak keto bar yapmistim fistik ezmeli 85% bitter cikolatali

Spor sonrasi aksam yenegi
1 kucuk salatalkl
1 yesil biber
1 kepce Nohut. Yemegin suyunu suzdum.
Ama gitti keto

Bu sabah 65 gosterdi tartim dayanamadim tartildim.
Sabah Nohut dan dolayi farkli cikar diye bekliyoru

Su 2 L
1 saat crossfit. Halter ile calistik ve suyum cikti
Adim sayim cok az, gunun cogunu uyuyarak gecirdigim icin hic yazmayim

Hoşgeldin canım:)

Sanada hayırlı kandiller :) amin inşallah

Hayırlı kandiller :) yarın umarım bol eksiler olur

Belki vücut ödem tutmuştur yarına kadar iner inşallah menü gayet güzel:)

Seninde kandilin mubarek olsun ❤

Allah kabul etsin gayet hafif menü olmuş inşallah bol ekşi olarak döner yarın 🤗

Karişik olmuş biraz ama bebisle normal Alalh kolaylık versin :)

Seninde kandilin mübarek olsun :)
Aminn

geçmiş olsun canım , inşaallah hafif atlatırsın :(

menün güzel olmuş canım . bugünde yapma spor yat dinlen,çabucak toparlan inşaallah .

geçmiş olsun canım , ne kadar çok hasta oldun bu kış :(

nasılsın deryacım, ne var ne yok ?

aleyküm selam :) amin hepimizin dualarının kabul olduğu bir gece olur inşaallah :)

hoş geldin aramıza,birlikte güzel kilolar veririz umarım :)

ben de bugün nohut yedim , yemeyeli bayağı zaman olmuştu özlemişim, 10 kaşık yedikten sonra anca durabildim , diyet elden gidiyor diyip zor bıraktım nasıl acıktıysam :)
Hic duzelmedim ki kuzum bende biktim valla

Ben bugün menü yazamıcam herhalde ya da yazayım kabataslak... alelacele yedim. Eşim de hazırlayamadı, malum oruçlu zaten kabul etmem. Bebek kısa uyuduğunda acele ile yediklerim.... önceden wc ye bile gidemezdim şükür tabi ki...

elektrikler kesik. Korkuyorum biraz... eşim de camiye gitti. Bebeğin odasına yakın ışık da yakamadım. Loş olamadı. Karanlıkta ..🤦🏻‍♀️

muz 😅 angelnesss angelnesss
Çiğ badem-fındık
2 süt art çay
Tahin-pekmez
İncir uyutması (kıvamı tutmamış, Allahtan acımsı olmamıştı)
Suyu iki sürahiye yakın içtim, onun dışında da 5-6 bardak olması lazım
Patates salatası
Kepek ekmeği
Tere
Ton balığı
İncir
Süt
Bunları harmançorman zamanlarda yedim ve dikkat ettiyseniz zeytin peynir yok. Hazırlayamadım işte

akşam
Aynı tabakta barbunya, bulgur pilavı
M.çorbası
Patates salatasını tırtıkladım öylesine

@Yawrukush
stitch stitch
angelnesss angelnesss
Muz ile ilgili de uzun uzun yazmak lazım 😀 resmen hayat kurtarıo

bu haberlere yetişemiyorum ben sürekli bi yerde karantina haberi çıkıyor . Allah ülkemizi korusun bu mikroptan . yıktı geçti ülkeleri . ben ton balığı hiç yiyemiyorum yoğurtla tadı güzel oluyorsa ben de deneyeyim bari.
yağsız alma ama sakın yağını süz öyle harmanla

Back
X