• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bizimde hayatla mücadelemiz kilodan geçiyor diyeceğiz başka çaremiz yok.

iyi akşamlar canım.öğlen yediğin makarnaya takıldım ben sadece diğerleri güzel olmuş.adımlaman da güzel
yani bazen diyorum sukurler baska sikintim yok diye ama cook uzuluyorum kilo alinca acayip etkiliyor beni.

çok sevindim canım. süt ürünleri biliyorsun metobolizma hızlandırıyor olmazsa olmazlardan, yumurtada malum düşük kalori bol protein en doğrusunu yaptın
haklisin canim, bakaym bugun yine su eskiden yemek siparis ettigim firmaya belki 12 ye kadar siparis edersem yarindan itibaren getirirler

canim kac tane diyetisyen listem var, uyamiyorum cunku yemek yapacak ne vaktim ne de istegim var :KK43:
disardan yiyince de kalori hesabi yapamiyorum. olmadi alayim yine su paket menulerden dusunmeden yiyeyim ne verirlerse. Bir ara bunlarla iyi zayiflamistim. Yuine kilo aldim cunku hissediyorum
diyetisyenlerin verdiği paket menümü bahsettiğin oysa hiç durma derim.şimdi bulsam bende alırdım uğraşmazdım bu kadar. anlatmıştım 2015 yılında ben onlarla kilo verdim.

diyetisyenlerin verdiği paket menümü bahsettiğin oysa hiç durma derim.şimdi bulsam bende alırdım uğraşmazdım bu kadar. anlatmıştım 2015 yılında ben onlarla kilo verdim.
kalori sayimli gunde 5 ogun yemekler kutu icinde. Evet diyetisyenler esliginde hazirlaniyor. Bu aralar hiic dikkat edemiyorum onlara donme zamani geldi galiba. Var onceden kullandigim bir iki firma bakayim hemen fiyat/menu dengelerine hatta aslinda klow glikemik indeks almam lazim insulin direncim cok asiri yukseldi son zamanlarda

tebrikler başarılarının devamını diliyorum.:KK49: bugün dizleri karnımıza çekerek koşma yarışması var. katılmayı unutma sağ sol toplamı bir hareket olarak sayılacak.
bugun is cikisi planim havuza gitmek,. hatta fikir degistirmeyeyim diye isyerindeh arkadasla gidelim beni yalniz birakma dedim birbirimizi tesvik edecegiz. Ama istyerinde arada gider dinlenme odasina yaparim dizi karna cekmeyi. Cook sagol canim hatirlattigin icin.

kalori sayimli gunde 5 ogun yemekler kutu icinde. Evet diyetisyenler esliginde hazirlaniyor. Bu aralar hiic dikkat edemiyorum onlara donme zamani geldi galiba. Var onceden kullandigim bir iki firma bakayim hemen fiyat/menu dengelerine hatta aslinda klow glikemik indeks almam lazim insulin direncim cok asiri yukseldi son zamanlarda
bugün hemen başla kuzum çok şanslısınız.

Aynen aslında daha hızlı kilo verirdim de emzirdiğim için yavaş yavaş veriyorum sütüm kesilir diye korkuyorum
Ben 17 ay emzirdim canim ve sutum cok boldu. Hic aburcubur yemedim, normal gunluk yemeklerimi yiyordum ve kizimi alip bol parkta yuruyuse giderdim. Kizim uyurken ben de kestirirdim gun icinde bir kere. Hic sut arttirirci cay, tahin, hsaf vs vs yemedim ve ama cok sık emziriyordum. 84 ile doguma gitmistim, birkac ay sonra 70e cok rahat dusmustum.
Sut icin onemli olan dinlenme, bol su, saglikli sebze+protein alimi ve bebekle ten temasi ;)

10bin adim aldi gunluk diye bakiyorum. Spor olarak sayilmasi icin min 10bin adim lazim bence gunluk
haklısın adım sayısı olarak 7000 üstü dakika olarakta 40 dakika üstü kabul ediliyor.olsun genede yürümeyeceğim. herşeyi yaparım ama bu şehirde yürümek çok sıkıcı. doğa yürüşleri olsa evet yada sahil kenarı evet ama boş boş çarşı manzaralı asla.

bugün hemen başla kuzum çok şanslısınız.
canim buldum bir tane firma fiyati da uygun, 1200 veya 1400 kalori secenegim var insulin direncine ozel menu. dusuk glikemik indeksli. Bu aralar bolca spor da yapiyorum, 1400 kalori almayi dusunuyorum, degilse 1200 cok az olur sporla beraber. Ne dersin?

canim buldum bir tane firma fiyati da uygun, 1200 veya 1400 kalori secenegim var insulin direncine ozel menu. dusuk glikemik indeksli. Bu aralar bolca spor da yapiyorum, 1400 kalori almayi dusunuyorum, degilse 1200 cok az olur sporla beraber. Ne dersin?
benzer şeyler var mı bakalım bende burada araştırayım. merak ettim. benimde işime gelir yemek hazırlamak külfet çünkü benim için

bünyeni bilmiyorum hangisi uygun olur bilemedim. ben hep düşük kalorili olanı seçerdim.1200 seç bence.onlar doyurucu oluyorlar çünkü acıklmazsın.

benzer şeyler var mı bakalım bende burada araştırayım. merak ettim. benimde işime gelir yemek hazırlamak külfet çünkü benim için
Aynen canim, hem is, hem spor hem cocuk. Yemek hazirlmaya vakit yok haftaici. Haftasonu siparis vermiyorum zaten ben boyle kutulari gerek yok, haftasonu ya biryere gidiliyor ya misafir geliyor filan. Yazik yani. Ama haftaici icin guzel oluyordu eskiden. Bakalim ve ketojenik diyeti hep denemek istemistim ama hic denemecdim, firmanin diyetisyeni insulin direncini de duyunca ketojenik diyet onerdi. Onu deneyecegim. Ayy gitmeden biraz kilo versem super olacak.

Back
X