- 1 Temmuz 2018
- 382
- 1.800
- 43
Anlaştıkkkyanına alınca uyumuyor mu? sende dinlen artık.
haklısın karbonhidratlı olmuş yarın daha iyi menü bekliyorum senden ki bombaları beraber yiyelim.ben ısmarlayacağım izmir tayfasına söz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlaştıkkkyanına alınca uyumuyor mu? sende dinlen artık.
haklısın karbonhidratlı olmuş yarın daha iyi menü bekliyorum senden ki bombaları beraber yiyelim.ben ısmarlayacağım izmir tayfasına söz.
Canımmm iyiyim sağol. Sizde ne var ne yok güzel kaptişim?@Aomine Daiki , @tomrs , @LaMademoiselle takimimizin hamile fistiklari nasilsiniz?
@tuzsuz_ruh canim nasilsin?
FitFiliz , @kanadali35 nasilsiniz canlar?
@Huzurvermeyolunda , @Ucyuzbesyuz , @AKovser, @Melegimkorusun , @Gonulmeyvesi , @cinecin , @Harpy , @Falanfilannnn , @besive ozlettiniz kizlar sizde..
Bu vesileyle sizlerinde bir kulaklarinizi cinlatayim istedim..![]()
Ayy hosgeldin canim benim, ne guzel seni gormek.Canımmm iyiyim sağol. Sizde ne var ne yok güzel kaptişim?![]()
Bende ozledim canim, gordum cok guzel kilolar veriyorsun, masallah, bende cok sevindim.Sagol kaptanim iyiyim sen nasilsin ozlettin yine kendini. Elimden geldigince gayret ediyorum kendim ve takimim icin tabiki. Simdilik iyi gidiyorum. Regl haftam olmasina ragmet eksi geldim. Mutluyum.
Evet canim sizde dikkatli olun.Allah korusun canim virus olayi hepimizi korkutuyor. Allah yardimcin olsun. İnsaallah biran evvel kurtuluruz bu virus olayindan. Tedbirli olmakta fayda var. Dikkat et canim.
Canim sen evine gec, menulerine ekstra dikkat edeceksin, tepene binecegim...bekliyorum..5 mart perşembe menüsü
Sabah
Çeyrek ekmek kepekli tost
Domates
Peynr
Çay
İkindi (Mevlütteydim)
Tavuklu pilav küçük bir kase gibiydi
Bir adet baklava
6 7 adet küçük sarma
1 bardak ayran
Buraya kadar eh işte diyordum
Akşam 10 da ipler koptu
Eşim geç gelince bende 4 gibi yediğim için kendime engel olamadım o kısmı yazmak istemiyorum![]()
Bu menu olmamis gulum, bence daha diyet yapma moduna giremedin, once kendini diyet yapacagim diye telkin et ve baslayalim.6 mart cuma menüsü
Sabah 7 30
1.5 adet peynirli yumurta
2 adet zeytin
Peynir
1 dilim kepekli ekmek
Çay
İkindi 17 15
Eki Görüntüle 2601510
Bundan yedim belki 10 tane yemişimdir sade yesem iyidi ama torku bandaya bandırarak
Akşam 19 00
Bir tabak fasulye yemeği
3 y.k yoğurt
Çay faslı 20 30
2 tane kurabiye
Un hrlvası
1 dilim mozaik pasta
Tamam çok pişmanım bugün telafi edicem inşallah
Bide dün 20 dk kadar yürümüşümdür![]()
Canim sen gel aramiza, sporada basladin ne guzel, burada hepimiz birbirimize destek olarak veriyoruz, yoksa tek basina verilmiyor kilolar..Yok da işte... olsun sağlık olsun❤
![]()
Canim bence nobette gec saatle kahvalti tarzi yemen etkiledi seni bu hafta.Evden yemek goturme imkanin var mi nobete?Tamam.ozgecim daha dikkatli olacağım söz , aslında oyle kaçamak yapmadimda turşu yemiştim , suyu da çok icememistim bu hafta ondan oldu heralde ya . Bugün düne göre 200 gram daha az ciktim .
Canim kilo bildirimleri, yaris listeleri surada paylasiliyor kaptanlar tarafindan.Yawrukush slm ozgecigim.
Kilo bildiriminden sonra listeyi paylastiniz mi ya da paylasiliyor mu?
Bir de ilk sayfada ki listeyi guncellerseniz hedef kilomu 58 yapacaktin benim.
Harika cok sevindim canim bu yarismaya :)DİKKAT
Bu hafta PUANLI SPOR yarışmamız var kuzucuklarım.sağlık sorunu olanlar dışında tam katılım bekliyorum.mutlaka yapmaya çalışalım.hadi bakalım Kaslarımız gelişsin kilolar gitsin.
Aktif spor yapılabilmesi için ev işlerini dahil etmedim.lütfen puanlamaya dahil etmeyelim.
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 3 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 3 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba= 7 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 10 PUAN
1 dakika crossfit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 10 PUAN
GÖRMEDİK DUYMADIK YOK
Arrietty_ @DeryaOnDiet @angelnesss K Kelebeknefes @plasticwoman @isimsiz965 @AppLesma
asena87 @BlancKahkul @DDeeRRiiNN41 @fmad @fyzanur @gulum7 @istanbula @Kozmogirl17 @Meryem1306 @mifihafa @Puuff
stitch
Yawrukush @zeynebzeyneb @Periannem
evinizinmimari
karatayda 1 adet yemek serbest gulum, 1 tane yesen sorun yok ,sende 1e dusurecegim demissin zaten :)Lahmacun Karatay diyetin de olduğu için yiyebiliyorum. 2 öğün beslediğim için akşam yemeğim olmak zorunda. Hedef tek lahmacuna düşürmek![]()
Cok sevindim gulum, bas agrin nasil oldu?Merhaba hanımlar sukur 3 gecedir ilk defa bugun uyuyabildim oğlumun ishali pek kalmadı dünkü damla ise yaradı
Cok cok guzel birgun olmus canim :)Kızlar bugğn ki menüm
Sabah
2 adet fıstık ezmeli proteinli yulaflı büskivi
Khve
Öğlen filtre kahve
Mandalina 1 adet
Akşam da
Salata yemeyi düşünüyorum
Tam 30 dakika da zumba yaptım
Canim tum gun yedigin tum ogunleri birlikte yaz olur mu, menunun hepsi, ictigin su miktari ve yapabildiysen egzersizlerin.Kahvaltı =
Dünden kalan yarım lahmacun
2 yumurta
1 çatal peynir (oglumun artığı)
1 bardak çay
Es yarismasini bugun ben aciklayacagim canim :)Takım içi kilo verme ve eş yarışmaları ne zaman açıklanıyor?
Guzel olmus menun ilk gun icin, hic hareket ettin mi , yuruyus ,ev isi vs?Günün ilk menüsü benden.Biraz karbonhidrat ağırlıklı olabilir ama ilk gününün acemiliğine verin.Su bildirimini de gece yaparım artık
KAHVALTI
1 avuç içi kadar ekmek
2 kibrit çöpü peynir
Biraz yağda yumurta
Yeşil biber-domates
İKİNDİ(benim son öğünüm)
1 kase mercimek çorbası
2 dilim pide
Ayran
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Deryaondiet | |||||||
| Ceydos | |||||||
| fyzanur | |||||||
| isimsiz965 | |||||||
| AppLesma | |||||||
| Gonulmeyvesi | 15DK Y | ||||||
| puff | ODUL | ||||||
| Kelebeknefes | ODUL | ||||||
| gulum7 | |||||||
| Meryem1306 | |||||||
| BlanchKahkul | |||||||
| Arrietty | |||||||
| DDeeRRiiNN41 | |||||||
| milkk | |||||||
| Kozmogirl17 | ODUL | ||||||
| plasticwoman | |||||||
| Periannem | |||||||
| Asena87 | |||||||
| mifihafa | |||||||
| angelnesss |
Ben eski yarismadan ciktigim icin yuzdem 216ya bolunmus bu haftalik degil mi sadeceKizlar kuzularim cok acikti, kahvalti hazirligina geciyorum, sonrada esli yarismamizin sonuclarini aciklayacagim ilerleyen saatlerde.
Gorusmek uzere..
Harikasin :)40 dk zumba
Evet canim ilk seferlik listeye alirken 216 etaba bolduk, bir daha boyle olmayacak, listeye girisin cok bomba oldu :)Ben eski yarismadan ciktigim icin yuzdem 216ya bolunmus bu haftalik degil mi sadece
Ilk sayfayi da guncellerseniz hedef kilom 58
Kusura bakma cok soru soruyorsam.
Bu kacamaktan sonra yeni haftaya cok dikkat edecegiz anlastik mi?Bugün piizza kaçamağı yapıyorumamma yarın 13 km yol yürücem
Sagol canim benim, afiyet olsun, gayet guzel menu :)
geri dönüş yaşanmış tebrikler.
kaptanım benim ortak hedef arkadaşlarım 58-60 kg'da final yapacaklar. benimde hedef kilomu 60 yapalım nasıl olur?
cuma günü b' li markete baskül gelecek canım önce ona bak istersen öyle al. sanırım yağ ölçümü falanda yapıyor resimden net anlayamadım. fiyatıda uygun.İnanın bu son kaçamağım tartı bile alıcam yarın![]()
Olur canim benim, bu cuma listede revize ederiz kilonu hedef:60 olarak :)geri dönüş yaşanmış tebrikler.
kaptanım benim ortak hedef arkadaşlarım 58-60 kg'da final yapacaklar. benimde hedef kilomu 60 yapalım nasıl olur?
cuma günü b' li markete baskül gelecek canım önce ona bak istersen öyle al. sanırım yağ ölçümü falanda yapıyor resimden net anlayamadım. fiyatıda uygun.
ooo daha çok var.8 hafta .haftada 1 kilo versen 56 kilosun daha ne istersin .oysa benim 3 haftam kaldı. ilk hedefimi tamamlamam çok zor. 65 olsam yeter içime sine sine pastamı yiyeceğim.