• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın 4.takımın güzel hatunları 😘😊
Kızımı okula gönderdim kahvaltımı yaptım öncesinde 2 bardak su tabi..
Evi toparlayıp spora gidiyorum..
Tartıldım 98.5 çıktım
Ben bu direnci yenene kadar böyle gr. Şeklinde devam edicem galiba.. ;)
Morel bozmak yok yola devamm 😊
Kendimide motive ediyorum gidecek bu kilolar 😄😄
Bol sporlu saglıklı günler diliyorum kaçamak yapmayın ceydos yakalar 😊😊😀

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
DeryaondietEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK71::KK71:
CeydosEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK71::KK71:
fyzanur:KK71::KK71:
isimsiz965En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
AppLesmaEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK71::KK71:
Gonulmeyvesi15DK Y En Büyük TÜRKİYE
puffODUL En Büyük TÜRKİYE:KK71::KK71:
evinizinmimari:KK71:SPOR?
KelebeknefesODUL En Büyük TÜRKİYE:KK71: :KK71:
gulum7ODUL En Büyük TÜRKİYE:KK71:15DK Y
Meryem1306En Büyük TÜRKİYE10DK Y:KK71::KK71:
BlanchKahkul
ArriettyEn Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE:KK71::KK71:
DDeeRRiiNN41En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK71::KK71:
milkk:KK71: MUAF
Kozmogirl17 ODUL En Büyük TÜRKİYE15DK D :KK71:
plasticwoman
PeriannemEn Büyük TÜRKİYE10DK Y:KK71::KK71:
Asena87En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK71::KK71:
mifihafaEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK71::KK71:
angelnesssEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
@isimsiz965 , @BlancKahkul , angelnesss angelnesss menulerinizi yazmayi unutmayin kizlar.:KK200:
plasticwoman plasticwoman ozledik canim, umarim keyifli gecmistir dugununuz :)
plasticwoman plasticwoman nerelerdesin canım . 2 gündür yoksun cuma özlettin kendini .

Canım yazmıştım gelemeyeceğimi, hafta sonu fazla yoğundum.

Cezali gorunuyor.
plasticwoman plasticwoman in de bu haftasonu sanki baya yogun gececekti

Evet canım ama geldim

Yawrukush Yawrukush mesajını alıntıladım fakat cevapla yaptığımda mesaj yazdığım kısım alt satırlara geçmedi. O nedenle ayrıca yazıyorum güzeldi Canım eğlendim baya bugün döndüm tekrar işte beslenmeye :) 2 gün ara vermiş gibi oldum çok yemedim ama karbo çok aldım.

Ben tartılmadım sabah ancak çıktım evden aile hekimine gittim kan verip işe geldim. Tüm değerlerime baktırdım bakalım Cuma da göstereceğim ona göre vitaminler devam edecek ve insülin direncine de baktırıyorum tekrar

Iyi geceler. Bu aralar oğlum diş çıkarıyor her yazılanı okuyamıyorum. Bu hafta takımımız kaçıncı oldu, ve eş yarışması nasıl sonuçlandı. Yarış beni fena gaza getiriyor 😁😂
bugün paylaşılacak canım merak etme 4. olduk zaten takımca dikkat etmişsindir.eş sonuçlarıda gelecek.
Pazar menüm

kahvaltı
1sucuklu yumurta 1dilim ekmek peynir şekersiz çay

ara şekersiz çay 1lokma tuzlu kurabiye

akşam
1kase mercimek çorbası
1dilim köy ekmeği aşırı güzel koktu yedim valla

spor yok 3lt su
afiyet olsun canım güzel olmuş

İyi geceler menumu yazamamistim simdi uyadim yazayim da sabaha kalmasin
Sabah
2 lorlu yumurta 4 zeytin yarin gevrek az ekmek domates cay
Ara yesil cay
Ogle
Makarna firinta tavuk gogus etini aldim4 kofte kadar 2 dikim patates yogur salata
Ara
Sade kahve
Ara elma
Aksam 2 kasik makarna 1 catal patates
Ara
Cay yarim halley 2 finger biskuvi,(uzun zamandir yemiyordun dun rengli oldun sanirim ondan tutamadim kendimi

Gece yatmadan da basdonmem oldu o yuzden yazamadim 1 bardak ayran ictim simdi iyiyim cok sukur ya patates dokundu bana yada hazir gidalar uzun suredir yemiyordum cunku

Su 3 lt olmustur

Spor baya karisik biseyler yaptim
Benim bel egzersizlerim var onlarin isimlerini yazayim once
Toplam 130 tane bunlarin puanini kaptanlarima birakiyorum
Germe hareketleri
Hamstring germe,abdominal germe,dorsal germe,kedi deve hareketi

10 suguat 1dk plank2 dk yatarak bisiklet cevirme 100 dizleri karna cekerek kosma 20 mekik 100 topuga degme

Toplam 714 yanlis hesaplamadiysam

Bel egzersizi punlarimida eklerseniz sevinirim

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch
halletim canım mekik egzersizi olarak not ettim
Aynen kizlar bende ayniyim sanki yemek icin yasiyorum. Ama kendimi astim saniyorum eskiden usenmezdim canim ne istese yapardim simdi yapmiyorum.ev halki yasamak icin yiyenlerden bende onlara uymaya calisiyorum
yahaha bizde de tam tersi ben dışında ev halkı yemek için yaşar. kocişim sabah ben uyurken çıkıyor evden her sabah standart tarif linkleri yolluyor bana bu sabahta refikadan bolca tarif göndermiş açmadım bile ne olduklarını bilmiyorum.
Esim ya nasil duruyorsun bu kadar seyle yaa
dün biraz zor oldu çok savsakladım kendimi
Gunaydin Cuma gunu 81.5
Bugün 80.7
vay cumaya daha fazlası gelecek harika
Günaydın, iyi haftalar....💼

Kahvaltı🍳🧀
Peynir, zeytin, yumurta, çay, üç-dört lokma kızarmış ekmek

öğle❌
Yok maalesef.

akşam🍵🥣
Ispanak-yoğurt

aralar🍴🌰🍎🍌
Çiğ fındık-kuru üzüm
Süt art çay
Petibör bisk.
Muz-elma

su💧
Maalesef 1️⃣0️⃣bardak

spor🚶🏻‍♀️
3️⃣0️⃣0️⃣ adım

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
angelnesss angelnesss
ne güzel yemek yemişsin sen öyle aferin kuzum.
Danimarka da

Gunaydin bu arada :)

Kontrol tarti 65
+500gr dan kurtuldum. Hedef 64 u gormek.

Keske analog yerine dijital tarti mi alsaydim diyorum. 🤔
digital daha net geliyor bana anolog olanlarda hassas ayar var her defasında onu bulmak gerek.
Gunaydin
Bugun 73.6 arti ciktim cumaya gore
ekmek ve patatesin suçı bence o kov gitsin bak cumaya eksi geleceksin
Günaydınlarrrrr :KK200::KK200:
günaydın canım
Günaydın 4.takımın güzel hatunları 😘😊
Kızımı okula gönderdim kahvaltımı yaptım öncesinde 2 bardak su tabi..
Evi toparlayıp spora gidiyorum..
Tartıldım 98.5 çıktım
Ben bu direnci yenene kadar böyle gr. Şeklinde devam edicem galiba.. :KK66:
Morel bozmak yok yola devamm 😊
Kendimide motive ediyorum gidecek bu kilolar 😄😄
Bol sporlu saglıklı günler diliyorum kaçamak yapmayın ceydos yakalar 😊😊😀
sabah sabah güldürdün beni ilahi.yakalasamda bişey değişse güzel olacak.
harika en azından durumun dengeli dün beslendiğin gibi olursa cumaya eksi gelecek.
Canım yazmıştım gelemeyeceğimi, hafta sonu fazla yoğundum.

Evet canım ama geldim
şansımı denedim canım sen olmayınca özlüyorum. bir daha bu kadar uzak kalma buradan. gerçekten çok hissettim olmadığını
Ben tartılmadım sabah ancak çıktım evden aile hekimine gittim kan verip işe geldim. Tüm değerlerime baktırdım bakalım Cuma da göstereceğim ona göre vitaminler devam edecek ve insülin direncine de baktırıyorum tekrar
müthiş birşey yapıyorsun valla aslında bende yaptırsam ama kan aldırma korkusu yapamıyorum.
Günaydın herkese, sabah tartıldım ve 66 çıktım. 6 Mart Cuma başlangıç Kilom 67 idi. Evet belki sudan verdim, ödem gitti ama yine de mutlu ediyor. :)
Tartı fotoğrafı koymayı denedim ama telefondan yapamadım.
Yawrukush Yawrukush
stitch stitch CEYDOS CEYDOS
yaaaa canım nasıl mutlu oldum. çok güzel vermişsin .tartı cuma günü eklenecek bugün bildirim sadece

şimdi tartıldım durumum stabil değişen bişey olmamış iki günde ama zaten ben hissediyorum pazaretesi günleri hiç kilo vermem ben hep salı veya çarşamba günü küt diye düşüyor vücudum hissettiriyor. cuma baktığımda inmiş oluyorum.

şansımı denedim canım sen olmayınca özlüyorum. bir daha bu kadar uzak kalma buradan. gerçekten çok hissettim olmadığını
müthiş birşey yapıyorsun valla aslında bende yaptırsam ama kan aldırma korkusu yapamıyorum.

Sağol canım valla bende özlüyorum, tanımadan sevdiğim kişilerden biri de sensin :KK200: dün aldım bi telefonu ama o kadar halsizdim ki 30 bildirim görünce bakıp yazamam diye gözüm korktu :)) dünden kalma olunca zor oluyor :))

Bende çok mutlu gitmiyorum kan verene kadar savaşıyorum kendimle :) bakmıyorum hiç falan öyle geçiyor. Aklına getirmeden git Canım biz neleri başarıyoruz kan almayı mı yapamayacağız :)

şimdi tartıldım durumum stabil değişen bişey olmamış iki günde ama zaten ben hissediyorum pazaretesi günleri hiç kilo vermem ben hep salı veya çarşamba günü küt diye düşüyor vücudum hissettiriyor. cuma baktığımda inmiş oluyorum.

Ne güzel ben de Cumartesi günleri veriyorum nedense :(

Sağol canım valla bende özlüyorum, tanımadan sevdiğim kişilerden biri de sensin :KK200: dün aldım bi telefonu ama o kadar halsizdim ki 30 bildirim görünce bakıp yazamam diye gözüm korktu :)) dünden kalma olunca zor oluyor :))

Bende çok mutlu gitmiyorum kan verene kadar savaşıyorum kendimle :) bakmıyorum hiç falan öyle geçiyor. Aklına getirmeden git Canım biz neleri başarıyoruz kan almayı mı yapamayacağız :)
canımsın ya .öyle haklısın ama ben normal doğum yaptım onlarda bile doğum esnasında doğumu bırakıp iğne yapacaklar diye mızıklandım.anla halimi yaklaşınca kardiyodan beter oluyor kalp atışlarım.
Ne güzel ben de Cumartesi günleri veriyorum nedense :KK43:
veriyorsun ya hangi gün olduğu önemli değil bu hafta senden çok umutluyum ben cumayı iple çekiyorum.ha yok bu haftada olamaz ise değişim diyetin yanlış diyeceğim bak ona göre.

Back
X