• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canım doğru başka videolarda var ama shraed level 1 yazan doğru diğerleri farklı Videolar
tamamdir canim, himm o zaman bugun sadece workout 1 yapiyoruz ben senin dyunku menum sanmistim onu :D CEYDOS CEYDOS canim bugun sadece workout 1 yapiyoruz o zaman ;)

günaydın kızlar nasılsınız? bugün umutsuz günümdeyim neden . kendimi şiş hissediyorum bu da kilo vermediğim anlamına geliyor.yani o sinyali alamadım of bu yüzden cuma sendromu yaşamaya başladım hadi hayırlısı.
haklısın kırmamak lazım.ben kayınvalidemi irmik helvası için kırmıştım gerçi haklıydım ama olsun şimdi sağlıklı olsa keşke bende onun pişirdiklerini yiyebilsem.
sıkıntı olmayacaksa tabiki git hani aklında kalır diye demiştim ben
oradaki doku kesiliyor ve yeniden dikiliyor çok hafifte olsa bir kat oluyor mutlaka ama üstü yağ bağlayınca simit görünü mü alıyor. kendimden değil sezeryan olan arkadaşlarımdan biliyorum. eğer sen o bölgeyi
çalıştırırsan düzgün göstermek elinde.
vay olmuş birileri cuma gümbür gümbür geliyor.

tünaydın nasılsın?
köfte çok gözleme az olsaymış iyi olacakmış.
diyetisyenin onayladıysa devam. kalori hesabı yaparak beslenmen çok güzel canım.
hayırdır nereden geldi bu heves. neden doğu? gelin gelin ben bir kars aşığıyım ve erzincan doğunun yaşanabilecek en rahat en medeni şehirlerinden.
dar olan değil sana hiç olmayan bulacaksın.

o tatlıyı çok iyi bilirim kuzum ya ah ah yapma böyle şeyler kendine orjinalinde keçiboynuzu unuda kullanıyor adalılar. üstüne kaymak yada kremşantide var .kendi kendine gol atıyorsun dikkat et.
tamam bugün olmuş
hayırlı olsun şimdiden eksilerin

iyi gidiyorsun son günlerde çok düzeldi yediklerin böyle devam et olur mu?
Çok teşekkür ederim iyiyim.Siz nasılsınız? :KK200:

tamamdir canim, himm o zaman bugun sadece workout 1 yapiyoruz ben senin dyunku menum sanmistim onu :KK70: CEYDOS CEYDOS canim bugun sadece workout 1 yapiyoruz o zaman :KK66:
hadi bakalım gazamız mubarek olsun diyerek bugün 1. günle başlıyoruz.
Çok teşekkür ederim iyiyim.Siz nasılsınız? :KK200:
nasıl olsun diyetlerle sıyırmış durumdayım ben bu hafta kendimi tam motive edemedim herhalde biraz olumsuzum ama toparlarım. senin motivasyonun nasıl zorlanıyor musun? hep olmadığım saatlerde varsın sohbet edemiyoruz.

Kizlar bugun jillian 30 day shred level 1 a basliyiruz. Ben, plasticwoman plasticwoman , CEYDOS CEYDOS , mifihafa mifihafa . Var mi baska katilmak isteyen? Level 1 10 gun suruyor. Toplamda 30 gun.
vuuuu takımca yapacağız neredeyse harika ekip işi olacak. 4. takım Hadi Jillian yapıyoruz kimler katılacak. 30 günlük bir program.inceledim biraz sıkılaşanlar çok fazla bu programla.

nasıl olsun diyetlerle sıyırmış durumdayım ben bu hafta kendimi tam motive edemedim herhalde biraz olumsuzum ama toparlarım. senin motivasyonun nasıl zorlanıyor musun? hep olmadığım saatlerde varsın sohbet edemiyoruz.
Sanırım yeni başladığım için vücut hazır yağları kullanıyor farkında bile değilim şimdilik.1-2 hafta sonra zorlanacağım yüksek ihtimal.

Aşırı bir kilonuz yok zaten.Hedefe de az kalmış.Şöyle düşünün o yemekler her zaman var.Sadece bir süre yemeyeceksiniz.Diyet bittikten sonra sporla dengelerseniz ve aşırıya kaçmazsanız yiyebilirsiniz.Esaretin bitmesine çok az bir zaman kalmışken neden bu süreyi uzatasınız ki? :dondurma: :KK36:

Akşam yemeğim kızlar biraz da fıstık yedim.

92E4FCA7-FD67-424F-91C0-62D5B024E694.webp

Sanırım yeni başladığım için vücut hazır yağları kullanıyor farkında bile değilim şimdilik.1-2 hafta sonra zorlanacağım yüksek ihtimal.

Aşırı bir kilonuz yok zaten.Hedefe de az kalmış.Şöyle düşünün o yemekler her zaman var.Sadece bir süre yemeyeceksiniz.Diyet bittikten sonra sporla dengelerseniz ve aşırıya kaçmazsanız yiyebilirsiniz.Esaretin bitmesine çok az bir zaman kalmışken neden bu süreyi uzatasınız ki? :dondurma: :KK36:
yemekle sıkıntım yok birşeyleri de özlemiyorum sanırım.sorun bende bu hafta çözemediğim sıkıntı mevcur .şişkinim fazlasıyla.
şimdi zorlanma yoksa ileride de olmaz sanmıyorum.bende sorunsuz diyete başlayabilen biriyim.kolayca veda ediyorum. sende böylesin diye düşünüyorum.

Kızlar kan sonuçlarıma bakıyorum 10. Ayda ilaç başladığım da 11,4 miş yeni baktırdım 9 nasıl düşer anlamıyorum düzenli içiyorum ilacımı nasıl oluyor anlamıyorum cidden.

yemekle sıkıntım yok birşeyleri de özlemiyorum sanırım.sorun bende bu hafta çözemediğim sıkıntı mevcur .şişkinim fazlasıyla.
şimdi zorlanma yoksa ileride de olmaz sanmıyorum.bende sorunsuz diyete başlayabilen biriyim.kolayca veda ediyorum. sende böylesin diye düşünüyorum.
Evet genelde hızlı kilo veriyorum.Yaşımdan dolayı sanırım.Bol su ve yeşil çay iiyi gelir ödeme

Evet canim wuuwuu 1 gun gelsin o zaman

vuuuu takımca yapacağız neredeyse harika ekip işi olacak. 4. takım Hadi Jillian yapıyoruz kimler katılacak. 30 günlük bir program.inceledim biraz sıkılaşanlar çok fazla bu programla.
Evet canim burda da daha once yapanlar olmustu, baya inceldi herkes. Simdi incelme sirasi bizde.

Evet genelde hızlı kilo veriyorum.Yaşımdan dolayı sanırım.Bol su ve yeşil çay iiyi gelir ödeme
yaş çok büyük bir artı senin için.ödem çayı yapıyorum düzenli yeşil çayda var içerisinde.şimdide kalkıp koydum frenchpresse
Aynen canim. Ben de aynisini yapacagim. Baska spor bile yapsam eve donunce jillian yapacagim. Anca beraber kanca beraber kizlar 👍
o zaman şimdilik sen ben plasticwoman plasticwoman mifihafa mifihafa ve stitch stitch ''+ -'' takibi yapacağım.

Back
X