• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

9 mart menüsü

Sabah 1.5 yumurta
hepsini yapabilirsin ama en etkilisi küçük beden kıyafet almak. ben aldım bekletiyorum dolapta bu hafta içine sığmam olası ama en güzel hedefimde duracak.

Zaten bir iki kıyafetim dar oluyor evkenirken bol oluyırdu aaah ah 😣😣
Ama tekrardan başarabişilirimm

Pazar sabahı kilom 72.150 gr idi

Bugünkü kilom 71.850 gr

-300 gram

Hadi bismillah devamı gelsin inşallah 😊😊

Eklentiler

• 20200310_065959-1-1.webp
    20200310_065959-1-1.webp
    17 KB · Görüntüleme: 27
Başka çaremmi var. Bu kadar kilo sporla gidecek, birazda göbek için yaparım 🤔

Canım sporu seviyorsan yaparsın elbette kaşlarını geliştirmek için beslenmeni, uyumanı, herşeyini çok iyi ayarlaman gerekiyor yani programlı yaşamak ve hiç pes etmeden devam etmek gerekli bunları da yaptığın takdirde sorun yaşamayacaksın.

Canım sporu seviyorsan yaparsın elbette kaşlarını geliştirmek için beslenmeni, uyumanı, herşeyini çok iyi ayarlaman gerekiyor yani programlı yaşamak ve hiç pes etmeden devam etmek gerekli bunları da yaptığın takdirde sorun yaşamayacaksın.
Oğlumdan dolayı uykuya çözüm bulamam 😍 ama diğerleri için elimden geleni yapıcam 😊

günaydın kızlar nasılsınız? bugün umutsuz günümdeyim neden . kendimi şiş hissediyorum bu da kilo vermediğim anlamına geliyor.yani o sinyali alamadım of bu yüzden cuma sendromu yaşamaya başladım hadi hayırlısı.
İyi geceler hanımlar çocukları uyuttum evleri toparlıyorum uymadan menümü bildireyim dedim yarında çocukları babaneye bırakıp mikrobileding rotüşüm var onu yaptrmaya gidicem 3.kez yapıcak yarık kaşım bir türlü boya tutmuyor son kes deniyecek bakalım merakla bekliyorum

ptsi menüm gelsin

kahvaltı
2haşlanmış yumurta 1dilim tereyağlı ekmek zeytin peynir şekersiz çay

akşam
Ispanaklı börek (iki lokma babanem yapmış kıramadım :işsiz: )
1kase mercimek çorbası
1tqbak ciğer sote ve ayran

ara şekersiz çay
3lt su
haklısın kırmamak lazım.ben kayınvalidemi irmik helvası için kırmıştım gerçi haklıydım ama olsun şimdi sağlıklı olsa keşke bende onun pişirdiklerini yiyebilsem.
cok gecmis.olsun gorunmez kaza cocuklar oyun oynarken boyle seyler.olabiliyor bu ara cok yoğunsun kendine cok dikkat et. hep kosusturmacali geçiyor günlerin beslenmene cok dikkat et.kaptinim

Beraber bi arkadaşımla gidicez cok ısrar etti fazla değil oğlum uyanana kadar gidip gelmiş olucaz
sıkıntı olmayacaksa tabiki git hani aklında kalır diye demiştim ben
Ya bilmiyorum. Ameliyat çizgisinin üstünden ayrı Bi kat oluştu 😭
oradaki doku kesiliyor ve yeniden dikiliyor çok hafifte olsa bir kat oluyor mutlaka ama üstü yağ bağlayınca simit görünü mü alıyor. kendimden değil sezeryan olan arkadaşlarımdan biliyorum. eğer sen o bölgeyi
çalıştırırsan düzgün göstermek elinde.
Fotografsiz tartı günü ne zamandı?sanırım bugündü 😑
Geçen cuma 88.50
Cumartesi 88.50
Pazar 88.50
Pazartesi 87.80 😁
vay olmuş birileri cuma gümbür gümbür geliyor.
tünaydın nasılsın?
Hayirli sabahlar 4.takim ben dun yazamadim menumu
Sabah 05.00 sade kahve
Kahvalti
3 dilim yumurtali ekmek az salca sos 3 yesil zeytin az peynir cay

Ara yesil cay

Ogle
Karalahana yemegi 2 dolu kepce yesil salata 1 dilim sabahtan kalan ekmek

Ara menengic kahvesi buyuk fincan

Aksam
2 kofte pirasali lorlu gozleme 1 yufkadan ceyregini kizim yedi az yesillik

Cay

Su 3kt olmustur

Spor 20 dizleri karna cekme 1 saat yuruyus 100 bel cevirme 100 bacak yana acma 100 bacak arkays one acma disardaki aletlerde yaptim puanlari sonra hesaplayim simdi yapamicam

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch
köfte çok gözleme az olsaymış iyi olacakmış.
Ya Ben onu aslinda gun icinde ictigim caylar için yaziyorum seker siz cay icemiyorum. Seker yerime kuru üzüm yiyenilirsin demisti diyetisyen Ben de az az kuru üzüm yiyorum. Toplam günlük kalori alimim her gun 1300 - 1500 zaten. Hedefimi asmis olmuyorum yani.
diyetisyenin onayladıysa devam. kalori hesabı yaparak beslenmen çok güzel canım.
Bizi de bırakırlarsa bu sene bizde Doğuya doğru geleceğiz.
hayırdır nereden geldi bu heves. neden doğu? gelin gelin ben bir kars aşığıyım ve erzincan doğunun yaşanabilecek en rahat en medeni şehirlerinden.
9 mart menüsü

Sabah 1.5 yumurta

Zaten bir iki kıyafetim dar oluyor evkenirken bol oluyırdu aaah ah 😣😣
Ama tekrardan başarabişilirimm
dar olan değil sana hiç olmayan bulacaksın.
Kayınvalidem yapmış 😊 tam buğday unu diye yazmışım ama galeta unuymuş 🙄 evet şerbetli velhasıl baya sağlıksız bir tatlı 😏
Bi daha yemicem
o tatlıyı çok iyi bilirim kuzum ya ah ah yapma böyle şeyler kendine orjinalinde keçiboynuzu unuda kullanıyor adalılar. üstüne kaymak yada kremşantide var .kendi kendine gol atıyorsun dikkat et.
Dün menümü yazarken uyuya kalmışım 😄
Hepinize hayırlı sabahlaarr

Dünkü menüm

Sabah
1.5 yumurta
Çay
Peynir
Zeytin biraz fazla yemişim 7 8 tane 😏
1.5 dilim ekmek

Akşam
4. Y.k bulgur pilavı
3 y.k et sote
Salata
Yoğurt
tamam bugün olmuş
Pazar sabahı kilom 72.150 gr idi

Bugünkü kilom 71.850 gr

-300 gram

Hadi bismillah devamı gelsin inşallah 😊😊
hayırlı olsun şimdiden eksilerin
Günaydın🌝
Dün ki menü

Kahvaltı🧀
Peynir, zeytin, çay, 1-2 dilim ekmek

öğle❌
Yok maalesef.

akşam🍵🥣
Ispanak-yoğurt, salata 🥗çorba

aralar🍴🍌
Havuç, dereotu, armut
Süt art çay
Petibör bisk.
Muz

su💧
Maalesef 1️⃣3 bardak

spor🚶🏻‍♀️
500 adım

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS

angelnesss angelnesss
iyi gidiyorsun son günlerde çok düzeldi yediklerin böyle devam et olur mu?

günaydın kızlar nasılsınız? bugün umutsuz günümdeyim neden . kendimi şiş hissediyorum bu da kilo vermediğim anlamına geliyor.yani o sinyali alamadım of bu yüzden cuma sendromu yaşamaya başladım hadi hayırlısı.
haklısın kırmamak lazım.ben kayınvalidemi irmik helvası için kırmıştım gerçi haklıydım ama olsun şimdi sağlıklı olsa keşke bende onun pişirdiklerini yiyebilsem.
oradaki doku kesiliyor ve yeniden dikiliyor çok hafifte olsa bir kat oluyor mutlaka ama üstü yağ bağlayınca simit görünü mü alıyor. kendimden değil sezeryan olan arkadaşlarımdan biliyorum. eğer sen o bölgeyi

tünaydın nasılsın?
diyetisyenin onayladıysa devam. kalori hesabı yaparak beslenmen çok güzel canım.
hayırdır nereden geldi bu heves. neden doğu? gelin gelin ben bir kars aşığıyım ve erzincan doğunun yaşanabilecek en rahat en medeni şehirlerinden.

o tatlıyı çok iyi bilirim kuzum ya ah ah yapma böyle şeyler kendine orjinalinde keçiboynuzu unuda kullanıyor adalılar. üstüne kaymak yada kremşantide var .kendi kendine gol atıyorsun dikkat et.
tamam bugün olmuş

Zorunluluk Canım eşimin şark görevi var bizde Kars yazdık zaten kimse tercih etmiyor soğuk ve süresi uzun diye

Zorunluluk Canım eşimin şark görevi var bizde Kars yazdık zaten kimse tercih etmiyor soğuk ve süresi uzun diye
yahaha kıskanmadım desem yalan söylemiş olurum. ama hazır olun. kar hazirana kadar kalkmaz yerlerden.kendisi soğuk halkı samimi illerimizden biri.hayırlı olsun ne zaman belli olacak ???

yahaha kıskanmadım desem yalan söylemiş olurum. ama hazır olun. kar hazirana kadar kalkmaz yerlerden.kendisi soğuk halkı samimi illerimizden biri.hayırlı olsun ne zaman belli olacak ???

Bende belirsizlik içerisine endişe mi, huzur mu bilemediğim bir durum içerisindeyim. Bi yanım git diyor, bir yanım kal. Kararsızım ama ben sosyal hayatı iyi olan bir yer istemiyorum çok yoruldum. Yani İstanbulluyum eşim burada görev yapıyor burada tanıştık, evlendik. Şimdi diyorum ki artık gidelim kimse de olmayacak kendimizle olalım. Evle ilgilide planlarım var :) yani ben eğlenceli insanım zaten evde de bulurum bi şeyler. Sporla ilgilenmek istiyorum yanı ben doğu da çalışmayacağım. Tabi sen çalışmayacağım dediğime bakma var bi iki fikrim üreten insanım ben boş duramam

Bugün raporum.

17:00 - 5-6 tavuk köftesi (ekmeksiz)
2 acı biber
1 tane vezir turp
Az fıstık

3 lt su
Türk kahvesi
Zencefil çayı

Spor: Jilian Michael Level 1 - 1. Gün
Leslie - 45 dk

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS
wuuwuu supersin canim, bugun spor salonuna gitmeyecegim amske filan yapmam lazim evde.
Canim birkac tane jilian linki var, hangisinden yapiyorsun atar misin lutfen linki?
Bugun ben de baslayayim hatta bakalim yapabilirisn ilk ve ikinci gunu yapayim seni yakalayim

tünaydın nasılsın?

tamam bugün olmuş

Tünaydın. Cumaya daha var, 2 güne iner belki şişkinlik. İnşaallah. Sağol ;)

tünaydın nasılsın?

tamam bugün olmuş

yasama canim cuma sendromu bak plasticwoman plasticwoman jiliana basladi, ben de bugun basliyorum gel bizimle jillian yap, sislinklik insin gitsin ne dersin?

Tünaydın. Cumaya daha var, 2 güne iner belki şişkinlik. İnşaallah. Sağol :KK66:
inşallah canım bakalım yarın nasıl olacak.bugün daha çok yumurta yiyeceğim kaç gündür menümü savsaklıyordum. suyumuda arttırdım şimdiden 750 ml oldu. umarım yarın inmiş hissederim.
yasama canim cuma sendromu bak plasticwoman plasticwoman jiliana basladi, ben de bugun basliyorum gel bizimle jillian yap, sislinklik insin gitsin ne dersin?
bende onu inceliyordum bu gece yapayım diyorum. aktif olunca daha hızlı veriliyor. hadi yapalım valla ben uyarım

Back
X