bu hangi değer.kan seviyen mi?Kızlar kan sonuçlarıma bakıyorum 10. Ayda ilaç başladığım da 11,4 miş yeni baktırdım 9 nasıl düşer anlamıyorum düzenli içiyorum ilacımı nasıl oluyor anlamıyorum cidden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hangi değer.kan seviyen mi?Kızlar kan sonuçlarıma bakıyorum 10. Ayda ilaç başladığım da 11,4 miş yeni baktırdım 9 nasıl düşer anlamıyorum düzenli içiyorum ilacımı nasıl oluyor anlamıyorum cidden.
Ne canim bu veriler? Kansizlik mi var?
bu hangi değer.kan seviyen mi?
Supersin canim, cok sagol.yaş çok büyük bir artı senin için.ödem çayı yapıyorum düzenli yeşil çayda var içerisinde.şimdide kalkıp koydum frenchpresse
o zaman şimdilik sen benplasticwoman @mifihafa ve
stitch ''+ -'' takibi yapacağım.
Gecmis olsun canim. Yani demir eksikligi var demek oluyir degil mi yanlis hatirlamiyirsamAy onu yazmamışım :) ferittinin
az kuru üzüm ye mutlaka işe yarıyor özellikle hapını içtikten sonra destekle arkadaşım öyle yaptı şuan değerleri çok iyiAy onu yazmamışım :) ferittinin
çok iyiymiş acaba etken maddesi ne içindekiIstah kesici bitki cayi aldim az once. Yolda bir Aktar gibi birseyin onunden geciyitdum orda gordum. Bakalim bugun ona da baskayayim. Cok da kullanima kolay hazirlankis icinde 120 icimlik kucuk paketler halinde karisik bitkiler varpaketi cok hosuma gitti
güzel olmuş .spor puanını hesplamayı unutmuşsun yine şimdi bende unutsam olmaz değil mi?
474 puanın var canım.menünde güzel olmuş. sende hesaplamamışsın.lütfen dikkat edelim.Sabah
1 tane haşlanmış yumurt
Bi fincan havuç
Bi fincan salatalık
Yarım kırmızı biber
Öğlen
Lifalif mülsi bar
1 tane filtre kahve
Akşam
1 tabak sulu köfte
5 6 tane kadar yaprak sarma
9484 adım
Ispanağı dün yeseydin tutacaktı
hibiskus, beyaz dut yapragi, yesil cay, kusburnu, nane, elma, karabugday kabugu, siyah frenk uzumu ve ahududu.az kuru üzüm ye mutlaka işe yarıyor özellikle hapını içtikten sonra destekle arkadaşım öyle yaptı şuan değerleri çok iyi
çok iyiymiş acaba etken maddesi ne içindeki
güzel olmuş .spor puanını hesplamayı unutmuşsun yine şimdi bende unutsam olmaz değil mi?
474 puanın var canım.menünde güzel olmuş. sende hesaplamamışsın.lütfen dikkat edelim.
Tasinma durumunuz mu var canisi?Bende belirsizlik içerisine endişe mi, huzur mu bilemediğim bir durum içerisindeyim. Bi yanım git diyor, bir yanım kal. Kararsızım ama ben sosyal hayatı iyi olan bir yer istemiyorum çok yoruldum. Yani İstanbulluyum eşim burada görev yapıyor burada tanıştık, evlendik. Şimdi diyorum ki artık gidelim kimse de olmayacak kendimizle olalım. Evle ilgilide planlarım var :) yani ben eğlenceli insanım zaten evde de bulurum bi şeyler. Sporla ilgilenmek istiyorum yanı ben doğu da çalışmayacağım. Tabi sen çalışmayacağım dediğime bakma var bi iki fikrim üreten insanım ben boş duramam
Amin canim, Allah razi olsun...Yawrukush gecmis olsun.verilmis sadakaniz varmis canim. Allah daha kotusunden korusun insallah.
Aaa bende varim, bugun yapacagim :)jillian canim, gel basla bugun bizimle.
Kuzum zorlandigin egzersizleri yapma pas gec, belini rahatsiz etmesin, jillian zor gelebilir, hatta ilk basta 10 dk yaparak baslayabilirsin, sonra suresini arttirabilirsin oylede olur..Tamam deniyim level 1 kac gun yapacagiz
Her level 10 gun yapiliyor canisi :)10 gün yapılacak level ama kesin bu mu emin olalım önce
Nasilsin canim, diyetin nasil gidiyor, ilgilenemedim seninle, her sey yolunda mi?Çok teşekkür ederim iyiyim.Siz nasılsınız?![]()
Beeeeeeeeeeen de varimmmm :)Kizlar bugun jillian 30 day shred level 1 a basliyiruz. Ben,plasticwoman ,
CEYDOS , @mifihafa . Var mi baska katilmak isteyen? Level 1 10 gun suruyor. Toplamda 30 gun.