• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Istah kesici bitki cayi aldim az once. Yolda bir Aktar gibi birseyin onunden geciyitdum orda gordum. Bakalim bugun ona da baskayayim. Cok da kullanima kolay hazirlankis icinde 120 icimlik kucuk paketler halinde karisik bitkiler var 😁 paketi cok hosuma gitti

Kahvaltı
avuctan az tavuk, 1 avuctan az et
Akşam
1 tabah karnibahar haşlayıp üzerine yoğurt koycam
30 dk leslie 210 puan
Oğlum izin verirse mekikte çekerim 😭
Şimdiye kadar 2 litre su, devamı gelir.

Sabah
1 tane haşlanmış yumurt
Bi fincan havuç
Bi fincan salatalık
Yarım kırmızı biber

Öğlen
Lifalif mülsi bar
1 tane filtre kahve

Akşam
1 tabak sulu köfte
5 6 tane kadar yaprak sarma

9484 adım

Ay onu yazmamışım :) ferittinin
az kuru üzüm ye mutlaka işe yarıyor özellikle hapını içtikten sonra destekle arkadaşım öyle yaptı şuan değerleri çok iyi
Istah kesici bitki cayi aldim az once. Yolda bir Aktar gibi birseyin onunden geciyitdum orda gordum. Bakalim bugun ona da baskayayim. Cok da kullanima kolay hazirlankis icinde 120 icimlik kucuk paketler halinde karisik bitkiler var 😁 paketi cok hosuma gitti
çok iyiymiş acaba etken maddesi ne içindeki
İyi akşamlar😀
07:00 1 adet haşlanmış yumurta,peynir,zeytin
13:00 1 kase tarhana çorbası 3 köfte 1 parça tavuk ızgara,az pırasa bol salata
18:30 az pırasa,az ıspanak,4 adet köfte ve yoğurt

milkk milkk ıspanak diyorum😀😀😀

3 litre su içildi
5046 adım

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch
güzel olmuş .spor puanını hesplamayı unutmuşsun yine şimdi bende unutsam olmaz değil mi?
Sabah
1 tane haşlanmış yumurt
Bi fincan havuç
Bi fincan salatalık
Yarım kırmızı biber

Öğlen
Lifalif mülsi bar
1 tane filtre kahve

Akşam
1 tabak sulu köfte
5 6 tane kadar yaprak sarma

9484 adım
474 puanın var canım.menünde güzel olmuş. sende hesaplamamışsın.lütfen dikkat edelim.

İyi akşamlar😀
07:00 1 adet haşlanmış yumurta,peynir,zeytin
13:00 1 kase tarhana çorbası 3 köfte 1 parça tavuk ızgara,az pırasa bol salata
18:30 az pırasa,az ıspanak,4 adet köfte ve yoğurt

milkk milkk ıspanak diyorum😀😀😀

3 litre su içildi
5046 adım

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch
Ispanağı dün yeseydin tutacaktı ;) beğendim

az kuru üzüm ye mutlaka işe yarıyor özellikle hapını içtikten sonra destekle arkadaşım öyle yaptı şuan değerleri çok iyi
çok iyiymiş acaba etken maddesi ne içindeki
güzel olmuş .spor puanını hesplamayı unutmuşsun yine şimdi bende unutsam olmaz değil mi?

474 puanın var canım.menünde güzel olmuş. sende hesaplamamışsın.lütfen dikkat edelim.
hibiskus, beyaz dut yapragi, yesil cay, kusburnu, nane, elma, karabugday kabugu, siyah frenk uzumu ve ahududu.
Bakalim ilk defa ictim bugun pek bir etkisi olmadi ama bitirene kadar icerim. Biraz kotu kokuyor sadece :P

Selamlar kizlar nasilsiniz?
Nasil geciyor aksaminiz, dun camasir kurutma makinam tamir oldu, serefine 3 makina camasir yikadim, kuruttum :)
Simdi bilgisayarimi actim yanima bir yandan size bakip , bir yandan utu yapacagim.

Birde guzel arkadaslarim sporlu puan yarismamiza elinizden geldigince katiliyorsunuz ne guzel ama puanlarinizi 1. sayfamizdaki puanlardan bakarak hesaplayin lutfen.
Oldukca kalabalik bir takimiz, masallah :) CEYDOS CEYDOS kaptanimiz herkesin puanini hesaplayamaz, bu oldukca zor bir is tahmin edersiniz ki. :KK200:
Bu konudaki yardimlariniza simdiden tesekkur ederim.

Bende belirsizlik içerisine endişe mi, huzur mu bilemediğim bir durum içerisindeyim. Bi yanım git diyor, bir yanım kal. Kararsızım ama ben sosyal hayatı iyi olan bir yer istemiyorum çok yoruldum. Yani İstanbulluyum eşim burada görev yapıyor burada tanıştık, evlendik. Şimdi diyorum ki artık gidelim kimse de olmayacak kendimizle olalım. Evle ilgilide planlarım var :) yani ben eğlenceli insanım zaten evde de bulurum bi şeyler. Sporla ilgilenmek istiyorum yanı ben doğu da çalışmayacağım. Tabi sen çalışmayacağım dediğime bakma var bi iki fikrim üreten insanım ben boş duramam
Tasinma durumunuz mu var canisi?

Back
X